فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ️ تظاهرات آلمانیها در اعتراض به بحران انرژی و افزایش هزینههای زندگی
🔹 شماری از مردم آلمان شامگاه دوشنبه در اعتراض به حمایت دولت «اولاف شولتز» از اوکراین و همچنین بحران انرژی و افزایش قیمت مواد غذایی به خیابانهای شهر «نورنبرگ» آمدند.
☫ 🇮🇷 #حجاب #زن #امنیت #ایران #آمریکا #آشوب #تسلیت #رهبر #اروپا #فاطمیه
@yarankharazi14
ماجرای وانت سپاه با بار آجیل چه بود؟
🔹کانال تلگرامی ایراناینترنشنال که بعد از فروکش کردن تب اغتشاشات در فقر سوژه گرفتار شده، حالا ویدیویی را از یک وانت با پلاک سپاه منتشر کرده و در توضیح آن نوشت: خودرویی با پلاک سپاه در بازار تهران در حال حمل مقادیر زیادی آجیل است.
🔸این در حالی است که پیشتر سخنگوی سپاه گفته بود: در آستانه شب یلدا حسب دستور فرمانده کل سپاه مقرر شد تا فرماندهان سپاههای استانی یک و نیم میلیون بسته معیشتی یلدایی ویژه خانوادههای نیازمند را آماده کرده و اهدا کنند.
🔹این اقدام با مشارکت خیرین در ادامه زنجیره کمکهای معیشتی و مومنانه در دوران کرونا و بهمنظور کمک به خانواده های نیازمند صورت پذیرفته و از طریق پایگاههای بسیج در سراسر کشور تحویل خواهد شد.
☫ 🇮🇷 #حجاب #زن #امنیت #ایران #آمریکا #آشوب #تسلیت #رهبر #اروپا #فاطمیه
@yarankharazi14
35.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بازم ابوذر روحی گل کاشت👍
نماهنگ جدیدشه👆👆
#مردم_میدان
#قاسم_سلیمانی
┄☫ 🇮🇷 #حجاب #زن #امنیت #ایران #آمریکا #آشوب #تسلیت #رهبر #اروپا #فاطمیه
@yarankharazi14
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زنگ عبرت
🔴🔻رژیم #پهلوی درآینهی اعداد،ارقام و واقعیتها
♦️ علتاینکه بعضیها گمانمیکنند در دوران پهلوی ارزانی بوده،اینست که: قدیمیها نرخهای زمان شاه را برای جوانان نقل میکنند ولی از درآمدهای آن زمان صحبتی نمیکنند.
♦️ تا جوانان با مقایسهی این زمان با زمان شاه با یک محاسبهی ساده، متوجه شوند که چه زمانی قدرت خرید مردم بالاتر بوده است.
▪️ حالا جهتاطلاع جوانان به چند نمونه اشاره میکنم:
🔻 خرید خودرو:
🔷 سال ۱۳۴۹ که پیکان ۱۸ هزارتومان بود
🔷 حقوق یک کارمند رسمی در ماه ۲۰۰ تک تومانی یعنی دو هزار ریال بود.
🔷 اگر میخواست پیکان بخرد باید حقوق ۹۰ ماه یعنی ۷/۵ سالش را پرداخت میکرد.
🔷 و یا یک مدیر دبیرستان که حقوقش ۵۰۰ تک تومانی و خیلی هم بالا و عالی بود باید حقوق ۳۶ ماهش را بابت خرید پیکانی که نه کولر داشت، نه هیدرولیک بود و نه ترمزش ضد قفل بود، پرداخت میکرد.
🔷 اهالی یک روستا با ۳۰ خانوار، با مشارکت هم توانسته بودند یک نیسان دست دوم! به قیمت ۱۵ هزار تومان آن هم قسطی بخرند،تا بتوانند با هم به شهر نزدیک خود بروند و شیر و لبنیات بفروشند و مایحتاج خود را خرید کنند.!!!
🔷 ولی امروز عمده روستائیان خود صاحب یک نیسان یا ماشین دیگر هستند.!!!!
🔷 در آن زمان سالانه، کلاً ۳ هزار پیکان در کشور تولید میشد که آنهم به سختی فروخته میشد چون مردم توان خرید نداشتند...
🔷 اما الان سالانه حدود ۱ میلیون (حدود ۳۵۰ برابر زمان شاه) انواع خودرو تولید میشود و برای خرید آنها به علت کمبود تولید و قدرت بالای خرید مردم، صف و نوبت است!!
🔰 قیمت دلار:
🔷 سال ۱۳۵۰، هر دلار آمریکا به قیمت آزاد ۱۰۵ ریال فروخته میشد.
🔷 کارمندی که حقوق ماهیانهاش ۲۰۰ تک تومانی بود میتوانست با حقوق ماهانهاش تقریباً ۲۰ دلار بخرد.
🔷 الآن یک کارگری که حداقل دستمزد را میگیرد می تواند با دستمزد یک ماهش ۱۲۰ دلار بخرد.
🔷 ضمن اینکه قیمت دلار، تنها شاخص اقتصادی نیست و در کنار آن شاخص توسعه انسانی، کاهش فقر ، ارتقاء بهداشت و سلامت عمومی و... هم هست که همگی رشدچشمگیری داشته اند.
🔷 مثلاً در سالِ ۱۳۵۰ دستمزد روزانهی یک کارگر در شهری مثل فردوس در خراسان جنوبی ۲۵ تا ۳۰ ریال بود.
🔷 یعنی یک کارگر اگر سه روز و نیم کار میکرد میتوانست ۱ دلار بخرد.
🔷 در حالی که امروز همان کارگر در شهر فردوس دستمزدش است و با سه روز و نیم کار می تواند ۲۸ دلار، بخرد!
🔰 اقلام مصرفی:
🔷 زمان شاه یک حلب ۴/۵ کیلویی روغن نباتی ۲۹ تک تومانی قیمت داشت
🔷 و کارگری که مزد روزانه اش درسال ۵۴ ، ۵۰ ریال بود تقریباً مزد ۶ روزش را میبایست بابت ۱ حلب روغن ۴/۵ کیلویی پرداخت میکرد.
🔷 در حالی که امروز یک کارگر ساده با ۶ روز کارش می تواند بیش از ۱۰ حلب روغن ۴/۵ کیلویی ۱۲۰ هزار تومانی بخرد.
🔷 سال ۵۴ مرغ منجمد کیلویی ۱۰۵ ریال فروخته میشد و مزد کارگر در شهر فردوس ۶۰ تا ۷۰ ریال بود.
🔷 یعنی اگر یک کارگر تمام مزد روزش را میپرداخت نهایتاً ۶۷۰ گرم مرغ خریداری
می کرد.
🔷 در حالی که امروز با دستمزد روزانه ۲۰۰ هزارتومانیاش و با گرانی شدید مرغ قریب ۵ کیلوگرم مرغ میتواند بخرد.
🔷 سال ۵۴ قیمت یک موتور سیکلت یاماها ۱۰۰ خارجی ۵۶۰۰ تومان بود.
🔷 کارمندی که حقوقش عالی بود یعنی ماهانه ۵۰۰ تومان میگرفت اگر میخواست موتور بخرد میبایست تقریبا حقوق یکسالش را پرداخت میکرد.
🔷 و اگر یک کارگر با مزد روزانه ۶ تومانیاش میخواست موتور بخرد میبایست مزد ۹۳۴ روز کار یعنی ۲/۵ سالش را پرداخت میکرد.
🔷 در حالی که امروز می تواند با ۵ ماه کار یعنی مزد ۱۵۰ روز کار یک موتورسیکلت ۱۲۵ بخرد.
🔷 در زمان شاه نان سنگک ۵ ریال بود.
🔷 کارگری که در روز ۶ تک تومانی مزد میگرفت
میتوانست ۱۲ عدد نان سنگک بخرد. همین بود که مردم حاشیه شهرها و حلبی آبادها نان خوردن نیز نداشتند.!!!!
🔷 ولی امروز کارگر با مزد یک روزش می تواند بیش از ۶۰ عدد نان سنگک ۳هزارتومانی بخرد.
🔰 خدمات عمومی:
🔷 در طول ۵۷ سال حکومت پهلویها، کل شهر فردوس ۳۲۰ شماره تلفن هندلیِ غیر خودکار داشت.
🔷 و بجز دو بخش سرایان و بُشرویه که هرکدام ۳ یا ۴ خط تلفن هندلی داشتند، در کل روستاهای استان خراسانِ بزرگ فقط ۳۱ روستا دارای یک خط تلفن برای تماس عموم مردم بودند
🔷 در حالیکه از ابتدای انقلاب تا سال ۶۴ یعنی در عرض ۶ سال، همین فردوس دارای ۲ هزار شماره تلفن خودکار گردید. و در سال ۷۴ بالغ بر ۹۵% روستاهای فردوس دارای تلفن خودکار خانگی شدند.
🔷 کل شهر مشهد در ۵۷ سال حکومت پهلویهای ، ۴۱۰۰۰ شماره تلفن داشت. که درسال ۷۴ یعنی در عرض ۱۶ سال ۱۹۴/۰۰۰ شمارهی جدید به مردم واگذار شد
🔷 امروز کار به جایی رسیده است که هر کس به خط تلفن نیاز داشته باشد با مراجعه به مخابرات آن را برای هرجای شهر که بخواهد، دریافت میکند
#حجاب #زن #امنیت #ایران #آمریکا #آشوب
امروز اکثر رسانههای خارجی از #زمستان_سخت اروپا و هزینه ۱۰۰۰ میلیارد دلاری آنها صحبت کردند ولی خبری از زمستان ایران نبود.
اما اینجا غربزدهها با بزرگنمایی برخی مشکلات اینگونه القا میکنند که زمستان سخت برای ایرانه نه اروپا، آن هم نه برای حل مشکل، بلکه برای خودتحقیری.
🌍#حجاب #زن #امنیت #ایران #آمریکا #آشوب #تسلیت #رهبر #اروپا #فاطمیه
@yarankharazi14
داستان جدیدی که آمریکاییها به راه انداختهاند چیست؟
🔹در پستی که مدت ها قبل با عنوان "آمریکا و ناآرامی ها"نوشتم بر این نکته اصرار کردم که آمریکا از طریق ایجاد نا آرامي ها در ایران و تکیه بر موضوع "بی ثبات سازی" یا لااقل "بی ثبات نشان دادن" ایران و انتشار این خط تبلیغاتی که برجام اولویت آنان نیست بدنبال کسب "امتیازات بزرگ و بیشتر" از ایران هستند. نکته مهم تر اما آن است که از آن سو آمریکاییها از طریق واسطه ها به صورت مستمر بدنبال آنند تا توافق هسته ای به فرجام برسد. در متن بالا هشدار داده شد که استمرار اغتشاشات خیابانی و دامن زدن به آن در فضای رسانهای به ضرر بخش سیاست خارجی کشور و خاصه مذاکرات هستهای عمل خواهد کرد و موقعیت تیم مذاکرهکننده را در گام نهایی مذاکرات در شرایط متزلزل قرار خواهد داد.
🔶 در دو سه روز گذشته باز مقامات آمریکایی همين بازی تکراری گذشته را به راه انداخته اند. به گونهای که از یکسو می گویند فعلا توافق هستهای برای ما اولویت ندارد. حتی ویدئویی منسوب به بایدن که زمان دقیق بیان آن اظهارات مشخص نیست اما بهتازگی منتشر شده که می گوید برجام از نظر ما مرده است! در هر حال آمریکایی ها در این ماه ها و روزها گذشته بدنبال آن هستند تا اینگونه بنمایانند که بودن و نبودن برجام برای آنان اهمیتی ندارد. از طرف دیگر جوزف بورل را به اردن می فرستند تا با وزیر خارجه ما دیدار و گفتگو کند. شما فکر می کنید اروپایی ها بدون اجازه آمریکاییها و در حالی که میدانند نظر آمریکاییها منفی است، میآيند و با ایران درباره احیای برجام مذاکره می کنند؟!
🔹 اما پس داستان چیست و این رفتار دوگانه و به تعبیر آقای امیرعبداللهیان رفتار ریاکارانه مقامات آمریکا چه معنایی دارد؟ اجازه بدهید این پرسش را با خبر پاسخ دهم. آمریکاییها با برجستهسازی اغتشاشات اخیر و نیز دامن زدن به التهابات ارزی و ضریب دادن به آنها در فضای رسانهای صراحتا امتیازات بیشتر و غیر هستهای که حتی خارج از چارچوب مذاکرات صورت گرفته تا کنون است از ایران میخواهند. بگذارید به صراحت بگویم که آمریکایی ها "امتیازات بزرگ و بیشتر " از ایران مطالبه کردهاند د. از منظر آمریکایی ها برجام نه تنها نمرده است، بلکه با این تصور و برآورد که ایران در شرایط کنونی نیازمند به توافق هستهای است، به طور اساسی روی توافق هستهای برای کسب امتیاز در برخی "پروژههای منطقهای و بینالمللی" حساب باز کرده اند.
✍️ دکتر غضنفری
#حجاب #زن #امنیت #ایران #آمریکا #آشوب #تسلیت #رهبر #اروپا #فاطمیه
@yarankharazi14
24 اقتصاددان به روحانی چه گفتند؛ چه شد؟
🔻طرفداران دولت پرکار سابق! ناآرامیهای اخیر اجتماعی را مناسب دیدند تا آستینها را بالا زده و هر چیزی را مستمسک حمله و هجمه به دولت سیزدهم قرار دهند.
🔻در روزهای اخیر برخی رسانههای حامی دولت قبل با القای این پیام که مدیریت اقتصاد در دولت سیزدهم رها شده است، درصدد آن بودند که وعدههای اقتصادی ابراهیم رئیسی را تبلیغاتی نشان داده و اینگونه القا کنند که اقتصاد کشور در دولت سیزدهم به دست کسانی است که با اتکا به نسخهپیچیهای گذشته خود، نمیتوانند اقتصاد را هدایت کنند.
🔻دستمایه این رسانهها نیز بازنشر نامهای بود که در دیماه سال 98 توسط 24 اقتصاددان منتقد دولت وقت، خطاب به حسن روحانی نوشته شد. این نامه در پاسخ به جمله معروف حسن روحانی که گفته بود «من بلد نیستم اقتصاد کشور را بدون کمکهای خارجی مدیریت کنم»، به رشته تحریر درآمده بود.
🔻حال با گذشت سه سال، عدهای با بازنشر گسترده نامه مذکور و با این استدلال که «از این لیست 24 نفره همگی وزیر، وکیل یا معاون وزیر شدند! ... خودشان بانی وضع موجود هستند و هیچکاری نتوانستند انجام دهند»، به تلاش برای القای ناکارآمدی تیم اجرایی دولت سیزدهم برآمدند؛ بدون آنکه به «مفاد نامه مذکور» و «اقدامات انجامشده در یکسالونیم دولت سیزدهم» نیمنگاهی بیندازند.
🔻در بند اول نامه به رئیسجمهور وقت، توصیه شده بود که صدور مجوزهای کسبوکار را تسهیل و انحصار دسترسی به مشاغل را حذف کند. این شاید یکی از اولین اقدامات وزارت اقتصاد دولت سیزدهم از شروع استقرار بود که در ماههای اول دولت محقق شد.
🔻24 اقتصاددان مذکور در بند دیگری از نامه خود به رئیسجمهور وقت پیشنهاد داده بودند بانکها را مجبور به واگذاری اموال و املاک مازاد خود کنند. اما چنین نشد و دولت سیزدهم از طریق وزارت اقتصاد این اقدام را بهصورت جدی در دستورکار دارد.
🔻جالب اینکه احسان خاندوزی همان نسخهای را که به حسن روحانی پیشنهاد کرده بود، به محض استقرار در وزارت اقتصاد، بهعنوان اولویتهای وزارت اقتصاد پیگیری کرد و گزارش هشتماهه خزانهداری کل کشور از عملکرد مالی دولت نشان میدهد اتکای بودجه به منابع پایدار بهویژه مالیات نسبت به دوره مشابه سال گذشته رشد قابل توجهی کرده است.
🔻روزی که خاندوزی در دولت سیزدهم فعالیت خود را آغاز کرد، انباشتی از کارهای عقبمانده ازجمله تکمیل سامانه مودیان، ساماندهی به پایانههای فروشگاهی و همچنین شفافیت در تاریکخانههای اقتصاد ایران معطل یک اقدام واقعی بود. سامانه مودیان که از سالها قبل در مجلس تکلیف قانونی و با پیشرفت 5 درصدی تحویل دولت سیزدهم شده بود، ظرف 6 ماه با پیشرفت 95 درصدی بهگونهای تکمیل شد که نمایندگان بانک جهانی در بازدید از آن ابراز تعجب کردند و در جلسهای با مدیران سازمان مالیاتی اعلام کردند که «شما حتما آن را از یک شرکت خارجی تهیه کردید!» درصورتیکه تکمیل و بهرهبرداری از آن توسط چند جوان با میانگین سنی کمتر از 35 سال انجام شد و یکی دیگر از ترکفعلهای دولت قبل به عمل تبدیل شد.
#حجاب #زن #امنیت #ایران #آمریکا #آشوب #تسلیت #رهبر #اروپا #فاطمیه
@yarankharazi14