eitaa logo
یاران خرازی۱۴
445 دنبال‌کننده
22.8هزار عکس
23.5هزار ویدیو
69 فایل
کانال سیاسی تحلیلی به روز
مشاهده در ایتا
دانلود
معاهده ی ننگین در دولت روحانی! برجام صرفا به دنبال محدودسازی صنعت هسته ای ما بود در حالی که قصد توافق پاریس محدود کردن همه صنایع ماست. توافقی که طبق آن ایران باید از سال 2020 تا 2030 انتشار گازهای گلخانه ای را ١٢ درصد نسبت به سال پایه ٢٠١٠ کاهش دهد و برای این امر باید تمام صنایع خود اعم از معدنی، شیمیایی و فلزی را محدود کند. این کار منجر به هزینه ی ۵٢ میلیارد دلاری و کوچکی٧/٢ درصدی اقتصاد میشود. ایران چه واکنشی داشته باشد؟ 🔹ترجمه فارسی تعهدات ایران در توافق پاریس در هیات دولت روحانی تصویب شد و از آبان ۱۳۹۴ در حال اجراست در حالی که الحاق به این توافق به تصویب مجلس و شورای نگهبان نرسید. 🔹اجرای این موافقت نامه به معنای صنعت زدایی از ایران است، کشورهای غربی بعد از اینکه خودشان صنعتی شدند منافعشان اقتضا میکند که جلوی صنعتی شدن دیگران را بگیرند، به قول فردریش لیست نفعشان در این است که نردبانی که از آن بالا رفته اند را واژگون سازند. 🔹علاوه بر ضررهایی که این توافق به اقتصاد ما میزند باعث اشراف اطلاعاتی دشمن بر صنایع ما میشود و مسیر تحریم را هموارتر میکند چون باید گزارش عملکرد بدهیم. 🔹برخی عدم نیروگاه سازی در زمینه ی برق را نیز بخاطر توافق پاریس میدانند.
چرا ایران به مردم افغانستان در مقابل طالبان کمک نمی‌کند؟ 🔻برخی کاربران فضای مجازی به خصوص سلبریتی ها با انتشار پست، استوری و توئیت هایی طعنه می زنند که چرا ایران مثل قائله سوریه به کمک مردم افغاستان نمی رود یا اینکه وقیحانه مدعی می شوند که مردم افغانستان معامله شدند! 🔹هرچند که از سلبریتی جماعت نباید انتظار فهم مسائل و چیزی جز شبهه اندازی یا لگدپراکنی داشت اما توضیحات زیر قابل توجه است: 1️⃣ داعش با مدیریت آمریکا از تروریست های کشورهای گوناگون به هدف کشورگشایی تشکیل شد اما طالبان بخشی از مردم افغانستان هستند که ادعای کشورگشایی ندارند و مدعی حکومت هستند هرچند که استفاده از رفتارهای خشن را در سابقه خود دارند. 2️⃣ ماجرای طالبان با هر کیفیت یک اختلاف درونی کشور افغانستان است که از زمین تا آسمان با اهداف و اعمال گروهک تروریستی داعش فرق دارد و اتفاقا طالبان دشمن خونی داعش است. 3️⃣ در مسله سوریه و عراق سران دو کشور رسما از ایران کمک خواستند اما در ماجرای افغانستان، اشرف غنی، رئیس جمهور این کشور یک چهره کاملا آمریکایی بود که تمام امید او هم به کمک آمریکایی ها بود و با مشاهده خطر سریعا فرار را بر قرار ترجیح داد. 4️⃣ اما نکته مهم تر اینجاست؛ همین مدعیان و طعنه زنان کسانی هستند که طی سالیان متمادی معترض حضور ایران برای کمک به مردم سوریه و عراق بودند. این در حالی بود که فقط یاد جنایات سفاکانه داعش نظیر زنده زنده سوزاندن ها، سربریدن چند هزار نفر، تجاوزها، قتل عام ها و.... خاطر هر انسان آزاده ای را پریشان می‌کرد. اما سلبریتی ها و برخی از فعالان مجازی در آن زمان معترض حضور ایران برای کمک به مظلومان سوریه و عراق بودند. 🔹حال ماجرا چیست که همان افراد معترض از مسئولان امنیتی و نظامی مطالبه حضور در افغانستان را دارند؟ آیا سلبریتی ها این بار همچون مسائل عدیده گذشته قرار است تکمیل کننده پازل آمریکایی ها باشند؟ چرا که بررسی رفتار چند روز گذشته شبکه های ضدانقلاب در کنار سلبریتی ها و گروهی از فعالان رسانه ای نشان می دهد که مایل هستند ایران را وارد مسئله داخلی افغانستان و تقابل شیعه - سنی با خبرسازی یا تلاش وافر برای برجسته سازی اعمال خشن طالبان در گذشته کنند؛ اعمالی که قطعا بسیار کمتر از جتایات داعش بوده است و این افراد و رسانه ها در زمان کمک به مظلومان تحت جنایات داعش یا ساکت بودند و یا اینکه ایران را از کمک به اسیران ظلم داعش دست پرورده آمریکا منع می کردند. طالبان در زمان تصرف افغانستان از شروط ایران یعنی نا امن نکردن مرز- عدم حمله به شیعیان واخراج آمریکایی ها از افغانستان عدول نکردند وتا کنون به آن پایبند بوده اند پس تازمانی که بر تعهد خود هستند قاعدتا ایران هم کرپاری با طالبان ندارد .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 زارع‌پور: ظرف ۴ سال شبکه ملی اطلاعات را راه‌اندازی می‌کنم 🔹وزیر پیشنهادی ارتباطات: بیش از ۲۰ سال است که می‌خواهیم آن را اجرا کنیم اما به دلایلی هنوز محقق نشده است. متاسفانه شبکه ملی اطلاعات را به غلط جا انداختند به معنای قطع دسترسی به اینترنت و شبکه‌های جهانی است. بنده به عنوان متخصص شبکه‌های کامپیوتری عرض می‌کنم شبکه ملی اطلاعات به هیچ وجه به معنای قطع دسترسی به شبکه‌های جهانی نیست. 🔹چرا وقتی می‌خواهیم در این فضا پیام ارسال کنیم باید بسته‌های پیام از کشور ما خارج شود و همین مسیر را طی کند تا به دست مخاطب برسد؟ این یعنی هم هزینه پهنای باند بین‌الملل پرداخت کنیم، هم استقلال‌مان دچار خدشه شود و نکته بدتر آنکه اگر اینترنت قطع شود کل خدمات داخلی از کار می افتد. انشاالله شبکه ملی اطلاعات را به این معنی که عرض کردم خواهیم داشت. 🔹انشاالله ظرف ۴ سال، شبکه ملی اطلاعات را براساس مصوبه شورای عالی فضای مجازی اجرا خواهیم کرد. @Farsna
ویژگی های برجام جدید آمریکا چیست؟! 🔹پس از گزارش اخیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی وزرای خارجه انگلیس، آلمان و فرانسه روز پنجشنبه ۲۸ مردادماه با انتشار بیانیه‌ مشترکی ضمن ابراز نگرانی از پیشرفت‌های حاصله در برنامه هسته‌ای ایران، بدون اشاره به کارشکنی و نقض‌عهدهای مکرر خود از تهران خواستند هرچه سریع‌تر به میز مذاکرات بازگردد! 🔹از سویی؛ «رابرت مالی» نماینده ویژه دولت ایالات متحده در امور ایران که کشورش بیش از سه سال پیش به صورت یک‌جانبه و بدون هیچ دلیلی از برجام خارج شد در گفتگو با پولیتیکو در مورد نتیجه گفت‌وگوهای وین و سرنوشت برجام ابراز تردید کرده و برای ایران خط و نشان کشیده است. 🔹این مواضع آمریکا و اروپا در حالی است که شش دور از مرحله جدید مذاکرات در وین، اساسا با هدف احیای برجام و اطمینان از اینکه آیا نقض کننده آن یعنی آمریکا، حاضر به لغو تحریم‌ها هست و پس از ورود به توافق، مجددا و به صورت یکجانبه از توافق‌ خارج نمی‌شود، دنبال شد. 🔹ایران برای پیشبرد این مذاکرات حتی استیفای حق طبیعی خود یعنی ضرورت پرداخت خسارت از طرف خاطی را به عنوان پیش شرط مطرح نکرد و به آینده موکول نمود اما آمریکا در عمل نشان داد که هدفش از هیاهوی احیاء برجام، دریافت امتیازات فرابرجامی در کنار حفظ ساختار تحریم‌هاست. 🔹شش دور مذاکره در وین نشان داد که ماهیت برجامی که آمریکا و اروپا به دنبال آن هستند، شیر بی‌یال و دم و اشکمی است که تنها نام برجام را یدک می‌کشد و پذیرش آن عملا نه تنها به لغو تحریم‌های اقتصادی با قابلیت راستی‌آزمایی ختم نخواهد شد بلکه شرایط سخت‌تر و پیچیده‌تری را به ایران تحمیل می‌کند. 🔹به بیان دقیق‌تر؛ ماهیت برجامی که غرب در شش دور مذاکره اخیر در وین روی میز گذاشته و اصرار به امضاء آن در قالب توافق جدید دارد چیزی به جز خالی کردن دست ایران از ابزارهای مقابله با فشار آمریکا و غرب و پذیرش محدودیت‌های جدید با رنگ و لعاب احیاء برجام نیست. 🔹این در حالی است که ایران نه تنها هیچگاه میز مذاکره را ترک نکرد بلکه در عین عمل به تعهدات خویش با تحمل سخت‌ترین تحریم‌های اقتصادی غیرقانونی که ترامپ با خروج از برجام و پیگیری سیاست فشار حداکثری به کشورمان تحمیل کرد، نشان داد که قادر به مقاومت در برابر فشارهای تحریمی است و می‌تواند اراده خود را در تداوم اجرای برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای نیزبه مورد اجرا گذارد. 🔹بر این اساس آنچه مشخص است اینکه؛ طرف خاطی و بر هم زننده میز مذاکره یعنی آمریکا، اکنون نیز به جای جبران مافات، همچنان به دنبال استفاده از به اصطلاح دستاوردهای سیاست فشار حداکثری ترامپ پشت میز مذاکره است و هم زمان در رسانه‌ها جار می‌زند که ایران باید به مذاکرات برگردد! 🔹سیاست جمهوری اسلامی ایران چون گذشته، بهره‌گیری از سازوکارهای دیپلماتیک و مذاکره برای دستیابی به توافقی است که تامین کننده منافع پایدار ملت ایران باشد. 🔹میز مذاکره در صورتی می تواند مسیری برای عبور از بن بست ایجاد شده از سوی آمریکا باشد که این کشور و شرکای اروپایی‌اش به رسمیت شناختن حقوق قانونی مردم ایران را جایگزین لجاجت و زورگویی برای تحمیل خواسته‌های سیاسی خود نمایند.
*اهداف نصرالله از اعلام اعزام کشتی حامل سوخت ایرانی به لبنان* ✍️مصطفی برزکار 🔰سید حسن نصرالله در جمع عزادارن حسینی اعلام کرد تا ساعاتی دیگر کشتی حامل سوخت از ایران به سمت لبنان حرکت می کند؛ و همچنین به رژیم صهیونیستی هشدار داد تعرض به این کشتی را تحمل نخواهد کرد . این اقدام با چند هدف صورت گرفته است : 1️⃣- این هشدار سطح امنیت کشتی را بالا خواهد برد؛ و از آنجایی که صهیونیست ها می دانند که هر زمان سید حسن نصرالله وعده داده است به آن عمل نموده ، و از سوی دیگر توازن تهدید را حزب الله ایجاد نموده است. هزینه های حمله به کشتی برای صهیونیست ها بالا می رود 2️⃣- طی هفته های اخیر و بعد از هدف قرار گرفتن کشتی رژیم صهیونیستی، این رژیم عملیات روانی شدیدی را با حمایت آمریکا و غرب در پیش گرفته است برای تحت فشار قرار دادن محور مقاومت و بخصوص جمهوری اسلامی ایران . و به زعم خویش به دنبال ایجاد ائتلاف بین المللی علیه ایران بودند با این شعار که ایران به کشتی ها حمله تروریستی می کند . اما حالا سید عملیات روانی را به رژیم صهیونیستی برگرداند؛ یعنی رژیم اشغالگر بر سر یک دو راهی هر دو طرف باخت قرار گرفته؛ اگر به کشتی حمله نماید در واقع دروغ گویی خود را در عملیات روانی اثبات می کند و فرصت خوبی را به محور مقاومت هم در میدان و هم در عملیات روانی می دهد ؛ و اگر حمله نکند ورود کشتی برگ پیروزی دیگری برای محور مقاومت است 3️⃣- آمریکایی ها به شدت به دنبال این خط تبلیغی در لبنان است که ایران به دنبال بهره کشی از لبنان و حزب الله در مواجهه های منطقه ای خود است و منافع ملت لبنان برایش مهم نیست! اما اعلام حرکت کشتی حامل سوخت ، آن هم در شرایط بحرانی سوخت در لبنان ، این خط ضد تبلیغی را علیه ایران ، در مسیر تغییر قرار می دهد؛ حالا حمله احتمالی به آن این واقعیت را بیش از پیش نمایان می کند که دشمن اصلی ملت لبنان غرب و بخصوص آمریکاست که با حمایت از اقدامات رژیم صهیونیستی در اقدامات تروریستی آن علیه ملت های منطقه شریک هستند .
آخرین وضعیت وزرای پیشنهادی آیت‌الله رئیسی در مجلس/ کدام وزرای پیشنهادی رای اعتماد نمی‌گیرند؟ 🔻وزرای پیشنهادی آیت‌الله رئیسی دیروز در مجلس به دفاع از خود پرداختند و نمایندگان مجلس در مخالفت و موافقت با وزرا به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند. 🔻نکته جالب جلسه دیروز مجلس، ثبت‌نام بیش از ۱۸۰ نماینده در موافقت با برخی وزرای پیشنهادی بود؛ همچنین رستم قاسمی، آشتیانی و رحیمی در اتفاقی جالب وزرای پیشنهادی بودند که مخالف نداشتند. عزت‌الله ضرغامی نیز فقط یک مخالف داشت. 🔻به گزارش عصر مجلس، بر اساس آخرین برآوردها از خانه ملت، باغگلی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، سجادی وزیر پیشنهادی ورزش، و عین‌اللهی وزیر پیشنهادی بهداشت احتمالا رای اعتماد از نمایندگان مردم نخواهند گرفت. همچنین محرابیان وزیر پیشنهادی نیرو روی لبه تیغ است و در صورت جلب نکردن نظر نمایندگان مجلس در روزهای آتی، احتمالا موفق به کسب رای اعتماد نخواهد شد.
یونسی گفت عزل خطیب شرط ضمن عقد خاتمی بود/ اگر خطیب کج رفته، پس احمدی نژاد درست می رود مجتبی ذوالنوری، نماینده قم موافق وزیر پیشنهادی اطلاعات: 🔹آقای یونسی در ابتدای دولت دوم آقای خاتمی روز چهارشنبه از مجلس رای اعتماد گرفتند و صبح روز پنجشنبه که جوهر رای اعتمادش خشک نشده، بنده، سردار قریشی، مرحوم نقوی، حاج آقای بهرامی، سردار شکارچی و چند نفر دیگر برای تبریک به دفتر ایشان که هنوز در سازمان قضایی نیروهای مسلح بودند رفتیم تا آقای خطیب ابقا شوند در اداره کل اطلاعات قم. 🔹آقای یونسی فرمودند مطلقا امکان پذیر نیست چون آقای خاتمی من را احضار کرد که به عنوان شرط ضمن عقد باید خطیب، شهیدی مدیرکل اصفهان و یک نفر دیگر را عزل کنید. 🔹آقای خطیب دوبار عزل می شوند، اول با نظر شخص آقای خاتمی و بار دوم با نظر شخص آقای احمدی نژاد. اگر خطیب کج رفته است پس احمدی نژاد درست می رود.
🔴 گاندو۲ و شخصیتهای واقعی 1️⃣ - محمدعلی شعبانی (مشاور وزارت خارجه در حوزه تبلیغات و ارتباطات بین الملل) = با نام محمدعلی موسی پور در سریال گاندو2 2️⃣ - عبدالرسول دری اصفهانی (عضو تیم مذاکره کننده برجام که به اتهام جاسوسی در زندان است) = با نام اشرفی 3️⃣ - علی صدقی (صرافی صدقی و شرکا فعال در التهابات ارزی سال 91 و سال 97 که دیگر شریکش در صرافی حسین فریدون است) = با نام صادقی 4️⃣ - حسین فریدون (شریک صدقی و یکی از بازیگران اصلی التهابات ارزی سالهای 91 و 97 که به چندین جرم در زندان بسر میبرد) = با نام غلامرضا رحمانی 5️⃣ - کارلی مور گیلبرت (افسر mi6 که در حین مذاکرات برجام وارد ایران شد) = با نام شارلوت والر 6️⃣ - جیسون رضاییان (جاسوس آمریکایی مبادله شده) = با نام مایکل هاشمیان 7️⃣ - احمد عراقچی (معاون بازداشت شده بانک مرکزی بدلیل همکاری در اخلال ارزی سال97) = با نام دکتر کمالی و... اینها تنها بخشی از شبکه نفوذ در سطوح بالای دولت لیبرال حسن روحانی است... 🔹بماند دستگیری جاسوس در دفتر مشاور اطلاعاتی رییس جمهور (آشنا)، عملیات پرستو توسط آفرین چیت‌ساز در وزارت ارشاد و دهها جاسوس دستگیر شده در سطوح بالای سایر موضوعات کلیدی کشور.... یادآوری کنیم سخنان رهبرمعظم انقلاب در بهمن 94 و بعد از آن در خصوص مساله جدی نفوذ که نه توسط رییس جمهور امنیتی، نه وزیر اطلاعات نقاش و نه وزیرخارجه همیشه خندان جدی گرفته نشد!!
💠 «شبکه حقاني» آماده‌ترين نيروهای جنگی «گروه طالبان » 🔰حقاني‌ها چه کساني هستند؟ جلال‌الدين حقاني در سال ۱۹۳۹ ميلادي در ولايت پکتياي افغانستان متولد شد. پدر او زمين‌دار ثروتمندي از قوم زدران (خدران) بود. وي تحصيلات ديني خود را در مدرسه علوم اسلامي دارالعلوم حقانيه در پاکستان با مدرک دکترا پايان داد. حقاني لقب اجتهادي «مولوي» را در سال ۱۹۷۰ در پيشاور پاکستان کسب کرد. گروه در سايه حقاني که از سوي جلال‌الدين شکل گرفت، در دهه ۱۹۸۰ به‌عنوان قهرمان جهاد عليه شوروي مطرح شد. در آن زمان جلال‌الدين يک دارايي ارزشمند براي سي‌آي‌اي بود زيرا ايالات متحده و متحدانش مانند پاکستان به مجاهدين اسلحه و پول تحويل مي‌دادند. حقاني با اين حمايت‌ها و کمک حاميان مالي از جهان اسلام توانست در سال ۱۹۸۰ گروه خود يعني «شبکه حقاني» را پايه‌گذاري کند. در جريان آن درگيري‌ها و پس از خروج شوروي، جلال‌الدين حقاني روابط نزديکي را با جهادگران خارجي از جمله اسامه بن لادن تقويت کرد. وي بعدها با طالبان که در سال ۱۹۹۶ افغانستان را تصرف کردند متحد شد و به‌عنوان وزير در رژيم طالبان حضور داشت تا اينکه نيروهاي تحت رهبري آمريکا حکومت طالبان را در سال ۲۰۰۱ ساقط کرد. طالبان مرگ جلال‌الدين حقاني را پس از يک بيماري طولاني مدت در سال ۲۰۱۸ اعلام کرد و پسرش سراج‌الدين به طور رسمي رياست اين شبکه را بر عهده گرفت. به دليل قدرت مالي و نظامي آن‌ها و شهرت بي‌رحمي، شبکه حقاني در حالي که در محدوده طالبان باقي مانده است اما همچنان نيمه مستقل تلقي مي‌شود. اين گروه عمدتا در شرق افغانستان با پايگاه‌هايي که ادعا شده در مرزهاي شمال غربي پاکستان قرار دارد، شناخته مي‌شود. شبکه حقاني در سال‌هاي اخير در رهبري طالبان بيشتر حضور داشته است به طوريرکه سراج‌الدين حقاني در سال ۲۰۱۵ به‌عنوان معاون رهبري طالبان منصوب شد. برادر کوچکترش، انس که پيش از اين از سوي دولت قبلي افغانستان زنداني و به اعدام محکوم شده بود از زمان سقوط کابل در هفته گذشته با حامد کرزي، رئيس جمهور اسبق و عبدالله عبدالله، رئيس شوراي مصالحه مذاکره کرده است. ✴ چرا اين گروه خوفناک است؟ شبکه حقاني مسئول برخي از مرگبارترين و تکان‌دهنده‌ترين حملات در دو دهه گذشته در افغانستان است. آن‌ها از سوي ايالات متحده آمريکا به‌عنوان گروه تروريستي خارجي معرفي شده‌اند و تحت تحريم‌هاي سازمان ملل قرار دارند. حقاني‌ها به بمب‌گذاري‌هاي انتحاري با خودرو و کاميون‌هاي مملو از مواد منفجره شهرت دارند و توانايي انجام حملات پيچيده با تلفات زياد را نشان داده‌اند. از جمله اهداف آن‌ها تاسيسات نظامي و سفارتخانه‌ها بوده است. به گفته مرکز ملي ضد تروريسم ايالات متحده آمريکا، نيروهاي افغان در اکتبر ۲۰۱۳ يک کاميون متعلق به شبکه حقاني را در شرق افغانستان رهگيري کردند که نزديک به ۲۸ تن مواد منفجره را حمل مي‌کرد. حقاني‌ها متهم به ترور از جمله تلاش براي ترور حامد کرزي در سال ۲۰۰۸ و آدم‌ربايي مقامات و شهروندان غربي به دليل باج و اجبار به مبادله زندانيان هستند. آن‌ها همچنين مدت‌هاست مشکوک به ارتباط با نهادهاي نظامي پاکستان هستند. مايک مولن، درياسالار آمريکايي در سال ۲۰۱۱ آن‌ها را «بازوي واقعي» اطلاعاتي اسلام آباد توصيف کرد. با اين حال پاکستان اين ادعا را رد مي‌کند. ناظران سازمان ملل در گزارشي در ماه ژوئن گفتند که حقاني‌ها در صفوف جنگي طالبان کمک بزرگي کرده‌اند و آماده‌ترين نيروهاي جنگي اين گروه هستند. ناظران سازمان ملل همچنين اين شبکه را «رابط اصلي» بين طالبان و القاعده توصيف کرده‌اند. ✴ نقش آن‌ها در رژيم جديد طالبان چيست؟ با آغاز مذاکرات براي تشکيل دولت جديد در افغانستان، حقاني‌ها به‌عنوان بازيگران جدي پروژه سياسي طالبان با دست‌کم دو تن از رهبران آن‌ها در کابل ظاهر شده‌اند. طبق گزارش خبرگزاري فرانسه تحليلگران مي‌گويند که ارتقاي رسمي سراج‌الدين حقاني به سمت معاون رهبر طالبان اين نقش را تقويت کرده است. و آزادي برادرش انس از زندان در سال ۲۰۱۹ به عنوان اقدامي براي شروع گفت‌گوهاي مستقيم آمريکا و طالبان در نظر گرفته شد که در نهايت به خروج نيروهاي خارجي از اين کشور منجر شد. سراج‌الدين حقاني حتي سال گذشته در نيويورک تايمز مقاله‌اي نوشت و موضع طالبان را درباره مذاکرات ايالات متحده و درگيري در افغانستان بيان کرد. وي با لحن ديپلماتيک اعتبار خشونت‌بار اين شبکه را نفي کرد. در حالي انس حقاني با کرزي گفت‌وگو کرده است که عمويش خليل حقاني در روز جمعه در حال اقامه نماز در کابل ديده شد. سراج‌الدين و خليل هر دو همچنان تحت تعقيب ايالات متحده هستند و ميليون‌ها دلار براي آن‌ها در نظر گرفته شده است. 🆔 @gh_karimi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قبلا گفته شده بود که انتقال سوخت از جمهوری اسلامی ایران به لبنان یک حرکت عادی و اقتصادی صرف نیست، بلکه یک رخدادی است که "ژئوپولیتیک منطقه را دستخوش تغییر قرار خواهد داد". حالا اما روایت اس فرانس 24 از خرید نفت ایران توسط بازرگانان لبنانی را بشنوید که مدعی می شود: شاهد یک "طوفان ژئوپولیتیک" در منطقه هستیم!
🔰 مهمترين و سرشناس‌ترين سران گروه « طالبان» که در حال اداره صحنه کنوني اين کشور هستند. ۱- ملا ذاکر از بنيانگذاران طالبان و از افراد نزديک به «ملا عمر» رهبر اين گروه و از قدرتمندترين شخصيت‌هاي اين گروه محسوب مي‌شود. وي به منزله وزير دفاع است.داراي نفوذ بالايي ميان محافل طالبان و قبايل جنوب است و به همين دليل اداره کليه امور امنيتي کشور به او واگذار مي‌شود. وي افزود: البته در اين امر و برقراري امنيت و ثبات در افغانستان، ساير رهبران از جمله «عبدالرحمن منصور» حاکم ولايت کابل، برادر «سيف الاسلام منصور» از مهمترين رهبران طالبان نيز به او کمک مي‌کنند. حاکم ولايت کابل، پسر «مولوي نصرالله منصور» است که از «رهبران جهادي» عليه اتحاد جماهير شوروي بود. اصالت او به قبايل پشتون از منطقه «زرمت» واقع در ايالت جنوبي بکتيا باز مي‌گردد. ولي‌الله شاهين از فعالان رسانه‌اي نزديک به طالبان مي‌گويد که ذاکر داراي تخصص و تجربه است و مسئول طالبان در ايالت کابل است و اغلب امور پايتخت را اداره مي‌کند. وي پيش از اين داراي پست‌هاي متعددي در طالبان بود و به همين دليل از مهمترين چهره‌ها و شخصيت‌هاي کنوني اين گروه است. 👈 ۲ ــ مولوي غالب. او قبل از کنترل طالبان بر کابل، مسئوليت عمليات آن را بر عهده گرفت و در حال حاضر رئيس پليس پايتخت است يا چيزي که به عنوان مقام امنيتي کابل شناخته مي شود. در کنار او، مولوي فتح الله ، رئيس اطلاعات نظامي است که اکنون، بر اقدامات عناصر «طالبان» و گروه‌هايي که از لباس اين گروه را براي توقيف اتومبيل‌هاي مقامات و کارمندان دولت ، و تحويل سلاح از آن‌ها استفاده مي‌کنند، نظارت دارد. 👈 ۳ــ عبد الحق آخوند ریاست کميته بهداشت در جنبش را بر عهده دارد و در حال حاضر در حال کمک به وزير بهداشت در دولت اشرف غني، دکتر وحيد مجروح است. وزير بهداشت دولت غني اخيرا طي بيانيه‌اي تاييد کرد که اعضاي کميته بهداشت در طالبان با او ملاقات کرده‌اند و از او خواسته‌اند تا در همين پست خود به کار ادامه دهد، که او نيز موافقت کرده است. 👈 ۴ ــ ملا سخاء الله ملا سخاء الله نيز اداره امور آموزش و پرورش را برعهده گرفته است ، فعاليت وي تا کنون به فراخواندن تمام دانشگاه‌هاي دولتي و خصوصي و مدارس دولتي و خصوصي به عدم توقف روند آموزش محدود بوده است. 👈 ۵ــ ذبيح الله مجاهد سخنگوي طالبان، ذبيح‌الله مجاهد از رهبران برجسته طالبان است که در حال حاضر در کابل به سر مي‌برد. او به دليل نقشش در دفاع از تصميمات سياسي و نظامي طالبان شهرت داشت. اما اخيرا براي نخستين‌بار در رسانه‌ها ظاهر شده و در رأس هيأتي از طالبان با بازديد از مقر وزارت اطلاع‌رساني و فرهنگ، از مسئولان و کارکنان آن خواست به کار معمول خود ادامه دهند. 👈 ۶ــ أمير خان متکي از نظر سياسي، پرونده ها با ورود «ملا اميرخان متکي» عضو دفتر سياسي طالبان در دوحه، به کابل به حرکت در آمدند. جايي که وي با «حامد کرزاي»، رئيس جمهور پيشين افغانستان ، «عبدالله عبدالله» رئيس شوراي عالي ملي و «گلبدين حکمتيار» رئيس حزب اسلامي، ديدار و درباره دولت انتقالي و موضع طالبان در قبال آن گفت‌وگو کرد. يک منبع در طالبان معتقد است که وي پست وزير اطلاع‌رساني و فرهنگ را بر عهده خواهد گرفت و مجاهد همچنان سخنگو باقي خواهد ماند. متکي در نخستين فايل صوتي از خود پس از ورود به کابل ، پيام‌هايي را براي مردم ، مقامات دولتي و آمريکايي ها ارسال کرد و گفت «از آن‌جا که طالبان عزم و اراده خدمت به اين مردمي که از آن استقبال کرده‌اند، دارد، از مردم مي‌خواهد که صبر کنند». وي از کارمندان و مقامات دولتي خواست تا از طريق شماره تلفن‌هاي اعلام شده توسط طالبان با آن در تماس باشند و تاکيد کرد که هيچ کس به آن‌ها در هر پستي که باشند، حمله نخواهد کرد. متکي از نيروهاي آمريکايي نيز خواست که بمباران هوايي عليه برخي مناطق را هدف متوقف کنند و تأکيد کرد که اين نقض توافقنامه دوحه است و پس از کنترل طالبان بر تمام مناطق افغانستان بي فايده است. 👈 ۷ــ عبد الغني برادر «ملا عبدالغني برادر» رئيس دفتر سياسي طالبان، متولد ولايت «اروزگان» در جنوب افغانستان است که در قندهار بزرگ شده است. از آخرين رهبران طالبان که پس از سيطره بر افغانستان وارد اين کشور شد. او ابتدا به قندهار و سپس به کابل رفت تا در اداره صحنه جديد از قلب پايتخت مشارکت کند. او به همراه ملا عمر که در سال ۲۰۱۳ درگذشت و تنها دو سال پس از مرگش خبر آن اعلام شد، از موسسان طالبان به شمار مي‌رود. به نوشته خبرگزاري فرانسه، در سال ۲۰۰۱، با ورود آمريکا و سقوط رژيم طالبان، گفته مي‌شد که ملابرادر بخشي از يک گروه کوچک شبه نظامي آماده توافق و به رسميت شناختن دولت کابل بوده، اما اين ابتکار شکست خورد. وي فرمانده نظامي طالبان بود که در سال ۲۰۱۰ در شهر کراچي پاکستان بازداشت شد و در نهايت در سال ۲۰۱۸، با فشار واشنگتن آزاد شد. ملا براد
ر از احترام ويژه‌اي در داخل طالبان برخودار است تا جايي که به عنوان رئيس دفتر سياسي آن در دوحه انتخاب شد. وي از آن‌جا، مذاکرات با آمريکايي‌ها را که به عقب‌نشيني نيروهاي خارجي از افغانستان منجر شد اداره کرد و پس از آن مذاکرات صلح با دولت افغانستان آغاز شد که به جايي نرسيد. 👈 ۸ ــ هيبة الله آخوند در مي ۲۰۱۶، ملا هيبة الله آخوند به عنوان رهبر طالبان در جريان انتقال سريع قدرت و تنها چند روز پس از مرگ «اختر محمد منصور» رهبر پيشين انتخاب و معرفي شد. اختر محمد منصور در جريان حمله پهيادي آمريکا در پاکستان کشته شد. تا پيش از انتصاب ملا هيبه الله آخوند، اطلاعات کمي درباره او در دست بود و وي تا آن زمان بيشتر از هنر جنگ، به مسائل قضايي و مذهبي علاقه داشت. وي عالمي ديني بود که داراي نفوذ زيادي در طالبان بود و در واقع نهاد قضايي اين گروه را اداره مي‌کرد. اما تحليلگران معتقدند نقش وي در راس طالبان، بيشتر نمادين است تا عملي. آخوند فرزند يک عالم ديني است که اصالتاً از قندهار ، قلب منطقه پشتون در جنوب افغانستان است. 🔶️ «ايمن الظواهري» سرکرده القاعده بلافاصله با وي بيعت کرد و او را «اميرالمومنين» ناميد. امري که به او اجازه مي‌داد اعتبار خود را در ميان شبه نظاميان تثبيت کند. آخوند وظيفه ظريف اتحاد «طالبان» را پس از مرگ ملا منصور بر عهده گرفت. او تمايل به محافظه کاري داشت و به پخش پيام‌هاي نادر سالانه در اعياد اسلامي بسنده مي کرد. 👈 ۹ ــ سراج الدين حقاني سراج الدين حقاني فرزند «جلال الدين حقاني»، يکي از مشهورترين رهبران موسوم به جهادي عليه اتحاد جماهير شوروي، است. او «مرد شماره دو طالبان» و رهبر شبکه قدرتمندي است که نام خانواده اش را بر خود دارد. واشنگتن شبکه حقاني را که پدرش تأسيس کرده است، تروريست و يکي از خطرناک‌ترين جناح ها مي داند که در دو دهه اخير در افغانستان با نيروهاي ايالات متحده و ناتو مبارزه مي‌کند. ☄ شبکه حقاني به دليل استفاده از عمليات‌هاي انتحاري شهرت دارد و شماري از خشن ترين حملات صورت گرفته در سال‌هاي اخير در افغانستان به آن نسبت داده مي‌شود. اين شبکه همچنين متهم است که برخي از مقامات ارشد افغان را ترور کرده و شماري از غربي‌ها را در ازاي دريافت پول يا مبادله با زندانيان طالبان به گروگان گرفته است. مانند ماجراي سرباز آمريکايي به نام بو برگدال ، که در سال 2014 در ازاي آزادي پنج زنداني افغان از گوانتانامو آزاد شد.. جنگجويان حقاني که به استقلال ، مهارت‌هاي رزمي و تجارت پردرآمد شهرت دارند ، ظاهراً مسئول عمليات طالبان در مناطق کوهستاني شرق افغانستان هستند و اعتقاد بر اين است که تأثير زيادي بر تصميمات اين گروه دارند. 👈 ۱۰- ملا يعقوب او فرزند ملا محمد عمر و رئيس کميته نظامي است که داراي نفوذ بالايي در طالبان است. وي رويکردهاي استراتژيک جنگ عليه دولت افغانستان را تعيين مي‌کرد. ارتباط او با پدرش که در ميان نيروهاي طالبان از احترام و جايگاه خاصي برخوردار بود، عامل وحدت چنين گروهي با اين وسعت و تنوع است. با اين حال ، نقشي که او در طالبان ايفا مي‌کند هنوز در حد گمانه‌زني است. برخي از تحليلگران معتقدند انتصاب وي به عنوان رئيس اين کميته در سال ۲۰۲۰ تنها اقدامي نمادين بود. 🆔 @gh_karimi
♨️ *فهرست کامل تعداد مخالفان و موافقان وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم* 🔻 طبق آیین‌نامه داخلی مجلس، نمایندگان موافق و مخالف وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم در هیئت‌رئیسه مجلس ثبت‌نام کرده‌اند که اسامی آن‌ها براساس قرعه‌کشی، در بیان نظرات‌شان اعلام می‌شود. 🔻 فهرستی از تعداد نمایندگان موافق و مخالف وزرای پیشنهادی کابینه سیزدهم در اختیار خبرنگار ** قرار گرفته است 🔹 *باغ‌گلی/ وزارت آموزش و پرورش* ۳۸ موافق، ۳۵ مخالف 🔹 *زارع‌پور/ وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات* ۱۸۹ موافق، ۸ مخالف 🔹 *خطیب/ وزارت اطلاعات* ۱۶۱ موافق، ۹ مخالف 🔹 *خاندوزی/ وزارت امور اقتصادی و دارایی* ۲۰۹ موافق، ۷ مخالف 🔹 *امیر عبداللهیان/ وزارت امور خارجه* ۱۸۷ موافق، ۹ مخالف 🔹 *عین‌اللهی/ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی* ۱۷۷ موافق، ۲۱ مخالف 🔹 *عبدالملکی/ وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی* ۱۸۰ موافق، ۱۲ مخالف 🔹 *ساداتی‌نژاد/ وزارت جهاد کشاورزی* ۱۷۶ موافق، مخالف ۳ 🔹 *رحیمی/ وزارت دادگستری* ۶ موافق، ۰ مخالف 🔹 *آشتیانی/ وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح* ۱۸۹ موافق، ۰ مخالف 🔹 *رستم قاسمی/ وزارت راه و شهرسازی* ۲۳۸ موافق، ۰ مخالف 🔹 *فاطمی‌امین/ وزارت صنعت، معدن، تجارت* ۱۹۴ موافق، ۱۲ مخالف 🔹 *زلفی‌گل/ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری* ۱۲۷ موافق، ۳۱ مخالف 🔹 *اسماعیلی/وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی* ۱۳۷ موافق، ۲۴ مخالف 🔹 *وحیدی/ وزارت کشور* ۱۹۱ موافق، ۰ مخالف 🔹 *ضرغامی/ وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی* ۲۰۰ موافق، ۵ مخالف 🔹 *اوجی/ وزارت نفت* ۱۶۴ موافق، ۲۰ مخالف 🔹 *محرابیان/ وزارت نیرو* ۱۶۹ موافق، ۲۹ مخالف 🔹 *سجادی/ وزارت ورزش و جوانان* ۱۰۶ موافق، ۴۱ مخالف 🔰 *اصفهان پرس*👇 https://chat.whatsapp.com/J6yI4ZB8FmyKlM7uEVDn6D
کانال یاران خرازی ۱۴ @yarankharazi14 ایتا https://chat.whatsapp.com/DtEg60jAaHqL8nC7mzKUgx واتس آپ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معرفی داروی کرونایی در صدا وسیما 🔹این دارو یکی از دستاوردهای علمی موفق متخصصان داخلی بر پایه‌ی گیاهی است که میتواند در ظرف چند هفته شرایط کشور در موضوع کرونا را به حالت عادی برگرداند 🔸سوالی که ستاد کرونا باید پاسخ دهد: درحالیکه بسیاری از داروی‌های منسوخ و مضر شیمیایی در پروتکل درمانی گنجانده شده، چرا این قبیل داروهای ایرانی مؤثر و مجرب که موفق به کسب مجوزها از خود وزارت بهداشت شده‌اند، در پروتکل درمانی بیماران کرونایی جایی ندارد؟!!!
یدالله جوانی آیا با واردات واکسن آمریکایی مشکل حل بود 20210822_164408.m4a
4.02M
✅ پاسخ به شبهات مربوط به واکسن کرونا ⁉️آیا با واردات واکسن از آمریکا مشکل کرونا حل می شد؟ ⁉️چرا رهبری واردات واکسن را ممنوع کردند؟ کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی ✅‌‌ بصیرت ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ 🇮🇷 @basirat_fa 🇮🇷www.basirat.ir
♨ عزم جزم دولت برای تحول اقتصادی *مدیریت ناکارآمد دولت دوازدهم در حوزه اقتصاد و معیشت مردم باعث شده است تا انتظار حل سریع مشکلات اقتصادی و تغییر اساسی در این حوزه را از دولت جدید شاهد باشیم. برای این منظور، رئیس‌جمهور با دقت تمام و بدون توجه به سهم‌خواهی برخی جریانات سیاسی، تیم اقتصادی خود را به مجلس معرفی کرد که به نظر می‌رسد با اقبال نمایندگان نیز مواجه شده است. مهم‌ترین ویژگی این تیم،‌ تحول‌خواهی در حوزه اقتصاد است. 👈 گزاره‌ تحلیلی 1⃣ تیم اقتصادی دولت متشکل از معاون اول رئیس‌جمهور، وزیر اقتصاد، وزیر صمت، وزیر نفت، وزیر جهاد کشاورزی، رئیس سازمان برنامه‌وبودجه و درنهایت رئیس‌کل بانک مرکزی است که محوریت این تیم برای هماهنگی بیشتر، با معاون اول رئیس‌جمهور است. 2⃣ برنامه وزرا و معاونین اقتصادی دولت، نشان می‌دهد که حل مشکلات آنی اقتصاد کشور بیش از سایر موضوعات مدنظر قرار گرفته است. وزیر پیشنهادی مسکن، برنامه ساخت یک‌میلیون واحد مسکونی در طول یک سال را دارد که تحولی بزرگ در این حوزه محسوب می‌شود؛ وزیر پیشنهادی نفت به دنبال ایجاد تنوع در روش‌های فروش نفت و فرآورده‌های نفت و گاز با ظرفیت‌های مختلف، به‌ویژه همسایگان است؛ رئیس جدید سازمان برنامه‌وبودجه نیز اعلام کرده که برنامه‌ای دارد تا تورم از ناحیه بودجه کنترل شود (درحالی‌که اصلی‌ترین عامل تورم در سال‌های گذشته، کسری بودجه و استقراض از بانک مرکزی بوده است)؛ وزیر پیشنهادی اقتصاد، در اولین اظهارنظر خود، بحث حمایت واقعی از بازار سرمایه و بازگرداندن اعتماد به این بازار را مطرح کرده است؛ وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی با تحصیلات دکترای آبخیزداری، به دنبال مدیریت منابع آبی کشور و توانمندسازی کشاورزان برای عرضه کالای خود در بورس است و ... 3⃣ استقبال کمسیون‌های تخصصی از کلیت و جهت‌گیری‌های وزرای اقتصادی دولت این نوید را می‌دهد که تغییر وضع اقتصادی موجود با سرعت قابل‌قبول دور از انتظار نیست. واکنش بازار سرمایه نیز نسبت به تغییرات احتمالی شاخص‌های اقتصادی، مثبت بوده است. 👈 نکته راهبردی آنچه در این مقطع، روشن و شفاف است، عزم دولت برای تغییر اساسی در حوزه اقتصاد است ولیکن به معنی آن نیست که مجلس از وظیفه بررسی و نظارت خود عدول کند. بررسی صلاحیت وزرا و دادن رأی اعتماد به وزرا حق مجلس است؛ اما حتی اگر بعد از بحث و بررسی نمایندگان مجلس، بخشی از این افراد نتوانند رأی اعتماد مجلس را بگیرند، بازهم در این گزاره تحلیلی که دولت به دنبال تغییر بنیادین در حوزه اقتصاد است، تردیدی وجود ندارد. ✍ علی کارگر ✅ بصیرت ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ 🇮🇷 @basirat_fa 🇮🇷 www.basirat.ir
♨ افغانستان در کانون توجهات *بحث تحولات افغانستان و اتفاقات رخ‌داده همچنان کانون توجهات منطقه‌ای و بین‌المللی است و در این راستا برخی سؤالات پیرامون تحولات اخیر وجود دارد که برای روشن شدن موضوعات باید به آن‌ها پرداخته شود. 👈 گزاره‌ تحلیلی 1⃣ بسیاری بر این عقیده هستند که طالبان نسبت به گذشته تغییر وضعیت و موضع داده است. در پاسخ به این سؤال باید گفت که فقه مدنظر طالبان همان فقه حنفی است. در بسیاری از موارد این گروه انعطاف‌پذیری‌های خاصی از خود نشان داده است، اما بنیادگرایی آن کاملاً مشهود است. به‌طور مثال طالبان برخلاف گذشته خواهان حضور زنان در ادارات و دانشگاه است، اما بر اساس موازین خود باید با پوشش کامل حضور داشته باشند. یا اینکه طالبان اعلام کرد که از این به بعد کلاس مختلط در دانشگاه‌ها وجود نخواهد داشت و کلاس‌ها به‌صورت تفکیکی است. 2⃣ طالبان در مقطع فعلی به دنبال آرام‌سازی فضای داخلی افغانستان است. بیانیه‌های این گروه در رابطه با عدم تشویش مردم و فراخوان کارمندان و کارکنان دولت در این راستا قابل ارزیابی است. متشنج شدن فضای داخلی بیش از همه به ضرر خود طالبان است. البته اکنون طالبان با مشکلات بسیاری دست‌وپنجه نرم می‌کند که یکی از آن‌ها عدم مقبولیت بین‌المللی است و هنوز دولت‌ها این گروه را به‌طور رسمی به رسمیت نشناخته‌اند. چنانچه این عامل با عدم مقبولیت داخلی ترکیب شود، شرایط برای طالبان بسیار دشوار خواهد بود. 3⃣ طالبان در تشکیل دولت آینده یک نگاه حداکثری خواهد داشت؛ یعنی دولتی متشکل از طالبان با سایر جریان‌ها. البته اکنون جریان خاصی به‌غیراز عبدالله عبدالله و کرزی وجود ندارد و همین عاملی در جهت تشکیل دولتی کاملاً وابسته به طالبان است. پس می‌توان گفت آینده تشکیل دولت در افغانستان به‌صورت انحصاری در اختیار طالبان خواهد بود. 4⃣ طالبان به دنبال تنش‌زدایی منطقه‌ای است. موضع‌گیری‌های سخنگوی این گروه و اعلام اینکه طالبان با هیچ‌کس جنگ نخواهد کرد و با هیچ کشوری سر جنگ‌ ندارد، در این راستا قابل ارزیابی است. 5⃣ رابطه طالبان با ایران و شیعیان افغانستانی هنوز در هاله‌ای از ابهام است؛ این گروه امنیت مراسم عزاداری محرم در افغانستان را تضمین کرد و مولوی‌های طالبان در مراسمات اخیر شیعیان این کشور حضور داشتند و به ایراد سخنرانی پرداختند؛ اما در رابطه با ارتباطات سیاسی و اقتصادی با ایران، طالبان هنوز موضع خاصی نگرفته است. از سویی این گروه اعلام کرد که متحد اصلی ما در بازسازی افغانستان چین و ترکیه است و از سوی دیگر اعلام کرد که خواهان روابط گسترده با همسایگان است؛ پس فعلاً در این رابطه زود است که قضاوت شود. 6⃣ طالبان برای به رسمیت شناخته شدن خود، نیاز به ارتباط با بازیگران مخالف دارد. بر این مبنا احتمالاً طالبان رویکرد تعامل‌گرایی را در دستور کار خواهد داشت؛ یعنی تعامل با بازیگران مختلف، اعم از منطقه‌ای و غربی. ✍ محمدرضا فرهادی ✅ بصیرت ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ 🇮🇷 @basirat_fa 🇮🇷 www.basirat.ir
🌐 موضع وزارت خارجه ایران درباره به رسمیت شناختن طالبان سعید خطیب‌زاده: 🔻ما به دنبال این هستیم که دولت فراگیر در افغانستان شکل بگیرد که اگر بازتاب‌دهنده ترکیب قومیتی و مردم افغانستان از گروه‌های مختلف باشد می‌تواند در این مسیر حرکت کند. 🔻قطعاً رفتار دولت آتی افغانستان در حوزه عمل و تعهداتش است که می‌تواند این مسیر را تسهیل کند. آن‌چه برای ما اولویت دارد جان و ناموس مردم و گفت‌وگوهای فراگیر و شکل‌گیری دولت فراگیر است. ✅بصیرت ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ 🇮🇷 @basirat_fa 🇮🇷 www.basirat.ir
❇️ روایت سردار حاجی‌زاده از تدابیر رهبر انقلاب در حوزه نظامی فرمانده هوافضای سپاه: 🔹سال ۶۳ تعداد محدودی به ما موشک دادند، نظام تصمیم گرفت از این تعداد ۲ فروند را اختصاص بدهد به مهندسی معکوس، در جلسه‌ای حضرت آقا می‎گفتند چرا موشک‌ها را باز نمی‌کنید. در همان سال‌ها کلنگ ساخت کارخانه موشکی را حضرت آقا زدند. ما در حوزه موشکی دنبال سرعت عمل و برخی موارد دیگر بودیم، حضرت آقا فرمودند به دنبال دقت بروید. 🔹در حوزه پدافند هوایی هم سال ۸۲ روس‎ها گفتند بیایید از سامانه‌های بوک بخرید. چند هیئت از ایران رفت، همان موقع حضرت آقا فرمودند ترجیح من این است که سامانه ما بومی باشد. آن خرید لغو شد و ما آمدیم تمرکز کردیم روی این موضوع و از آن سامانه‌های بومی سوم‎خرداد، طبس و رعد بیرون آمد. 🔹برخی فرماندهان هوافضا گرایشاتی داشتند در حوزه ساخت هواپیماها، حضرت آقا به ما فرمودند این موضوع را خیلی دنبال نکنید، این ماموریت ارتش است شما بچسبید به موشکی و پهپاد. امروز بعد از جنگ قره‎باغ بعضی از کشورها متوجه نقش پهپاد شده‎اند درحالی‎که از سال‎ها قبل حضرت آقا روی این موضوع تاکید داشتند. ✅بصیرت ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ 🇮🇷 @basirat_fa 🇮🇷 www.basirat.ir
🌐 پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی در پی درگذشت عالم و متفکر برجسته آقای محمدرضا حکیمی 🔻دانشمندی جامع، ادیبی چیره‌دست، اندیشه‌ورزی نوآور و اسلام‌شناسی عدالتخواه که الحیاه، خورشید مغرب، عقل سرخ، عاشورا:مظلومیتی مضاعف و ... از جمله آثار این دانشمند وارسته بود. 🔻متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است: بسم الله الرحمن الرحیم با تأسف و تأثر خبر درگذشت عالم و متفکّر برجسته جناب آقای محمدرضا حکیمی قدّس‌الله‌نفسه را دریافت کردم. ایشان دانشمندی جامع، و ادیبی چیره‌دست، و اندیشه‌ورزی نوآور، و اسلام‌شناسی عدالتخواه بودند. ایشان عمر را فارغ از آرایه‌ها و پیرایه‌های مادی، در خدمت معارف والای قرآن و سنّت گذرانده و آثاری ارزشمند از خود به جا نهادند. بهره‌گیری از محضر پر فیض و نفس گرمِ استادان معرفت و معنویت در مشهد مقدس، ذخیره‌ئی از توکل و تعبّد و غنای نفس در دل و جان این شخصیت عزیز به جا نهاده بود که تا آخر عمر با برکتش وی را استوار میداشت. این‌جانب فقدان اندوهبار این رفیق دیرین را به خاندان مکرّم حکیمی و بازماندگان بویژه برادر بزرگوار ایشان و نیز به همه‌ی دوستان و علاقمندان آن مرحوم تسلیت عرض میکنم و رحمت و مغفرت الهی را برای وی مسألت مینمایم. سیّدعلی خامنه‌ای ۱ شهریور ۱۴۰۰ ✅بصیرت ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ 🇮🇷 @basirat_fa 🇮🇷 www.basirat.ir
♨️ ابعاد تاکتیکی و استراتژیکی واردات سوخت لبنان از ایران/ معادلاتی که آمریکا و اسرائیل تحمل آن را ندارند 🔻به نقل از پایگاه خبری الخنادق، تصمیم برای واردات سوخت از جمهوری اسلامی ایران در آستانه فروپاشی اقتصادی لبنان نتایج متعددی به‌همراه دارد که تنها در تأمین بنزین و سوخت مازوت برای بازار لبنان به‌عنوان دو کالای اساسی مورد نیاز مردم متوقف نمی‌شود؛ بلکه دارای ابعاد تاکتیکی و استراتژیکی مختلف و نیز همراه با تحمیل معادلاتی است که آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها نمی‌توانند تحمل کنند. از چند ماه گذشته حزب‌الله در تلاش برای حل بحران خفقان‌آور سوخت در لبنان و پیامدهای ناشی از آن در صدد کمک گرفتن از کشورهای دوست و در صدر آنها جمهوری اسلامی ایران است.... 🔗 ادامه مطلب در لینک زیر👇👇👇 https://basirat.ir/fa/news/333052 ✅ بصیرت ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ 🇮🇷 @basirat_fa 🇮🇷 www.basirat.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 پاسخ وزیر پیشنهادی بهداشت به سوالی درباره انتقال دوره طرح خدمات پزشکان دختر و داماد وی از دماوند به تهران 🔻دکتر بهرام عین اللهی: بنده هیچ کار غیرقانونی نکرده ام و در رابطه با طرح فرزندم، بنده سال ۹۵ هیچ مسئولیتی نداشتم. ✅بصیرت ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ 🇮🇷 @basirat_fa 🇮🇷 www.basirat.ir