1⃣سخنرانی نوروزی رهبر انقلاب خطاب به ملت ایران
👌رهبر معظم انقلاب اسلامی در اولین روز از سال نو در سخنرانی زنده تلویزیونی خطاب به ملت شریف ایران، با تبیین وظایف اساسی دستگاهها و مردم برای تحقق شعار سال و حمایت تولید و رفع موانع آن، سیاست اعلامی در قضیه برجام یعنی لغو تحریمها و راستیآزمایی آن قبل از بازگشت ایران به تعهدات برجامی را تخطیناپذیر خواندند و
👌 در ادامه، انتخابات ریاست جمهوری در خرداد ۱۴۰۰ را در ابعاد داخلی و خارجی بسیار مهم برشمردند و با اشاره به نقشه و تلاش گستردهی دشمنان برای ناامید کردن مردم از حضور در انتخابات تأکید کردند: ریاست جمهوری با اختیارات بسیار وسیع، مهمترین و مؤثرترین مدیریت کشور است و مردم برای ناامید کردن دشمن و نوسازی دستگاه اجرایی، در انتخاب رئیسجمهور خصوصیاتی مانند مردمی بودن، کفایت، قدرت مدیریت، ایمان، عدالتخواهی، ضد فساد بودن، عملکرد انقلابی و جهادی، اعتقاد به توانمندیهای داخلی، امیدواری به آینده و اعتقاد به جوانان را مورد توجه قرار دهند.
2⃣رهبر انقلاب در آغاز سخنانشان با اشاره به ورود به قرن جدید از نگاه عرفی، مقایسهای کوتاه میان اوضاع ایران در سال ۱۳۰۰ و ۱۴۰۰ کردند و گفتند: سال ۱۳۰۰ سال کودتای انگلیسی به دست رضاخان و استقرار حکمرانی وابسته و دیکتاتوری بود اما سال ۱۴۰۰ سال انتخابات است یعنی حکمرانی متکی بر استقلال و آرای مردم و مبتنی بر اتکاء و اعتماد به نفس ملی.
👌ایشان با اشاره به محقق نشدن کامل شعار سال گذشته یعنی جهش تولید افزودند: البته در بخشهای مهمی از تولید پیشرفتهایی حاصل شد که در برخی موارد میتوان به آن جهش نیز اطلاق کرد که همین روند باید با قوت بیشتری ادامه یابد.
حضرت آیتالله خامنهای در بحث ضرورت رفع موانع تولید به مواردی همچون واردات بیرویه، قاچاق کالا و رفع مقررات زائد اشاره کردند و افزودند: موانع تولید بسیار بیشتر است که باید در صداوسیما تبیین، و با کمک دستگاهها و مردم رفع شود.
ایشان، ورود مواد اولیه یا تجهیزات مورد نیاز تولید را ضروری خواندند و افزودند: افزایش قدرت خرید مردم، قطع دست واسطهها، مبارزه با فساد و اصلاح نظام بانکی و گمرکی از دیگر اقدامات لازم برای تحقق شعار سال است که اگر این کارها با جدیت دنبال شود، یقیناً امسال تحولی در اقتصاد کشور ایجاد میشود.
رهبر انقلاب با اشاره به سوءاستفاده و منفیبافی برخیها با بزرگنمایی مشکلات موجود به خصوص در فضای مجازی و تبلیغات خارجی دشمنان گفتند:✍ برخی آیهی یأس میخوانند و راه را بنبست نشان میدهند اما اصلاً اینطور نیست و ایران میتواند با استفاده از ظرفیتهای مختلف داخلی از شکوفاترین اقتصادهای منطقه و حتی جهان باشد.
ایشان افزودند: استفاده از این ظرفیتها احتیاج به معجزه ندارد. بلکه مدیریتی قوی، دارای احساس مسئولیت، ضد فساد و دارای برنامه جامع اقتصادی میخواهد.
3⃣حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به اذعان کارشناسان بانک جهانی درباره رتبهی هجدهم اقتصاد ایران در میان حدود ۲۰۰ کشور افزودند: همین کارشناسان معتقدند ظرفیتهای سرزمینی و انسانی زیادی در ایران وجود دارد که در صورت استفاده از آنها، رتبهی اقتصادی ایران به رتبه ۱۲ می رسد که بسیار مهم است.
👌رهبر انقلاب در بحث ظرفیتهای سرزمینی، «وسعت کشور، همسایگان متعدد، قرار گرفتن در مسیر ترانزیت شرق به غرب و شمال به جنوب» و در موضوع ظرفیتهای انسانی «جمعیت جوان، تحصیل کرده و آماده کار» را از جمله واقعیاتی خواندند که در کنار منابع طبیعی سرشار، ثروتهای خدادادی زیرزمینی و زیرساخت های مهم ایجاد شده در ۳۰ سال اخیر میتواند ایران را به کشوری پیشرفته تبدیل کند که هیچگونه تحریمی بر آن اثر نداشته باشد.
✍ایشان رفع مشکلات موجود را نیازمند همدلی خواندند و افزودند: کسانی که سرمایه لازم را دارند و آحاد مردم که میخواهند مانند کمک مؤمنانه به کمک تولید بیایند، میتوانند در این زمینه فعال شوند که خیریههای مردمی، نهادهای انقلابی و امنای مساجد فعال باید برای ساماندهی این مسئله مهم برنامهریزی کنند.
رهبر انقلاب به تناسب موضوع مورد بحث یعنی اقتصاد کشور، به بیان نکاتی در باب تحریمها نیز پرداختند.
ایشان محاصرهی اقتصادی و تحریم ملتها و مانع تراشی در دستیابی آنها به دارو و مواد غذایی را جنایت حقیقی آمریکا برشمردند و افزودند: ملت ایران به فضل الهی، گلیم خود را از این آب بیرون کشیده است اما برخی ملتها نمیتوانند مقابله کنند.
رهبر انقلاب در تبیین دو راه ممکن برای مواجههی با تحریمها افزودند: یک راه، خواهش از تحریمکننده برای کاهش یا برداشتن تحریم است که طبعاً او نیز خواستههای استکباریش را روی میز میگذارد و میگوید باید انجام دهید که این همان راه ذلت و انحطاط و عقبماندگی است اما راه دوم، استفاده از ظرفیتها و نیروهای داخلی برای تولید کالاهای تحریمی و کاهش و بیاثر کردن تحریمهاست که ملت ایران راه دوم را انتخاب کرده و ادامه میدهد.
حضرت آیتالله خامنهای تلاش ملت ایران برای تبدیل تحریم به فرصت را دارای نتایج تحسینبرانگیز خواندند و با اشاره به مواردی از جمله تأمین وسایل بهداشتی مقابله با کرونا در داخل، افزایش توان علمی و افزایش حیرت انگیز قدرت دفاعی کشور گفتند: این واقعیات نشان میدهد که میتوان تحریم را به فرصت تبدیل کرد.
ایشان افزودند: در این چند سال مکرر گفته شد که اگر تحریم برداشته یا اگر سرمایه گذاری خارجی شود، چنین و چنان خواهد شد، در حالیکه این «اگر، اگرها» اقتصاد کشور را معطل و سردرگم میکند و بلاتکلیفی ضرر بزرگی برای اقتصاد است.
4⃣رهبر انقلاب در بخش دیگری از سخنانشان به موضوع بسیار مهم انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات شوراها پرداختند و با اشاره به «اهمیت بالای انتخابات از بُعد داخلی و از بُعد بینالمللی» گفتند: انتخابات از لحاظ داخلی یک نوسازی و یک نَفَس تازه برای بخش اجرایی است زیرا افراد تازه نَفَس و پُرانگیزه وارد کار میشوند و این موضوع بسیار مبارک است.
👌حضرت آیتالله خامنهای حضور و مشارکت مردم در انتخابات را از لحاظ بینالمللی نشاندهنده اقتدار ملی دانستند و افزودند: آنچه بیش از توان دفاعی و قدرت دیپلماسی زمینهساز اقتدار کشور است، خودِ مردم و هوشیاری و پُرانگیزه و سرپا بودن آنها است و مظهر این حضور و اقتدار از همه مهمتر در انتخابات است.
👌ایشان اصلِ مشارکت مردم و همچنین میزان حضور مردم در انتخابات را از عوامل اصلی تاثیرگذار در اقتدار ملی برشمردند و گفتند: همه، حتی کسانی که ممکن است رهبری را نیز قبول نداشته باشند، ایران قوی را بهعنوان راه مقابله با دشمنیها قبول دارند که یکی از راههای مهم قوی شدن ایران، مشارکت در انتخابات است.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: ✍دستگاههای جاسوسی برخی کشورها و از همه بدتر آمریکا و رژیم صهیونیستی تلاش دارند تا انتخابات را بی رونق کنند و به همین دلیل یا برگزارکنندگان را به مهندسی انتخابات، و یا شورای نگهبان را متهم میکنند و یا تلاش دارند با القای بیاثر بودن رأی مردم در بهبود اوضاع، مردم را دلسرد کنند.
5⃣حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به استفاده حداکثری از فضای مجازی برای دلسرد کردن مردم و همچنین از رونق انداختن انتخابات، از نحوهی مدیریت فضای مجازی در کشور انتقاد کردند و گفتند: همهی کشورهای دنیا، برفضای مجازی اِعمال مدیریت میکنند اما در کشور ما، برخی به رها بودن فضای مجازی افتخار میکنند درحالیکه این شیوه به هیچوجه افتخار ندارد.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند:👌 مردم باید از فضای مجازی که وسیله آزادی است، استفاده کنند اما این فضا را نباید🚫 در اختیار دشمن قرار داد.
ایشان خاطر نشان کردند: دشمن تلاش دارد با شیوههای روانی مشارکت مردم در انتخابات را کاهش دهد که امیدواریم مردم با پاسخ رد، دشمنان را ناامید کنند.
نکته دوم که رهبر انقلاب اسلامی به آن اشاره کردند «اهمیت جایگاه ریاست جمهوری» بود که گفتند: جایگاه ریاست جمهوری، مهمترین و مؤثرترین مدیریت کشور است و طرح برخی مسائل همچون اینکه رئیسجمهور اختیاراتی ندارد یا تدارکاتچی است، خلاف واقع و از روی بیمسئولیتی یا بیاطلاعی یا غرضورزی است.
ایشان با تأکید بر اینکه ریاست جمهوری پُرمشغلهترین و پُرمسئولیتترین مدیریت کشور است، افزودند: تقریباً همهی مراکز مدیریتی و اکثر امکانات حکومتی در اختیار رئیسجمهور است و مدیریتها در بخشهایی مثل قضایی و نظامی در قبال ریاست جمهوری، ناچیز است.
رهبر انقلاب اسلامی گفتند: همه ما باید به هنگام رأی دادن متوجه مسئولیت بزرگ و سنگینی باشیم که بر عهده رئیسجمهور است.
👌حضرت آیتالله خامنهای خطاب به افرادی که می خواهند داوطلب انتخابات شوند، گفتند: انتظار داریم سنگینی کار را متوجه شوید و بدانید چه مسئولیت سنگینی را می خواهید بر دوش بگیرید. اگر دیدید که می توانید این مسئولیت را بعهده بگیرید، آنگاه وارد کارزار انتخاباتی شوید.
👌رهبرانقلاب اسلامی تأکید کردند: مشکلات اصلی کشور را بدانید و برای آنها برنامه و راهحلِ ولو اجمالی داشته باشید. اقتصاد کشور و مسائل مهم آن مانند رشد تولید ملی، رشد سرمایه گذاری، تقویت پول ملی و مسئله تورم، موضوع امنیت کشور، آسیبهای اجتماعی، نحوه مواجهه با سیاست های پیچیده دنیا و مسئله بسیار مهم فرهنگ را بشناسید.
6⃣ایشان با تأکید به آحاد مردم مبنی بر دقت در انتخاب خود، در بیان ویژگیهای یک رئیسجمهور مطلوب گفتند:
👌رئیسجمهور مطلوب باید با کفایت، با ایمان، عدالتخواه و ضد فساد، دارای عملکرد انقلابی و جهادی، معتقد به توانمندیهای داخلی، معتقد به جوانان بهعنوان پیشران حرکت عمومی کشور و امیدوار به آینده باشد.
✍حضرت آیتالله خامنهای تأکید کردند: اگر چنین فردی بر سر کار بیاید، کشور را به نقطهی مطلوب خواهد رساند و مردم باید فردی با این خصوصیات را پیدا کنند که البته پیدا کردن آن شاید برای آحاد مردم آسان نباشد و باید به افراد مطلع و مورد اطمینان مراجعه کنند.
رهبر انقلاب اسلامی در پایان بحث انتخابات، به لزوم حفظ وحدت و انسجام ملی اشاره کردند و افزودند: انتخابات باید نماد وحدت ملی باشد نه نماد دودستگی و تفرقه و دوقطبی گری.
ایشان با تأکید بر اینکه تقسیم بندیهای غلط چپ و راست باید کنار گذاشته و فقط آینده کشور و نظام اسلامی در نظر گرفته شود، خاطر نشان کردند: اختلاف در سلیقه و بینش سیاسی و قومیت و مذهب اشکالی ندارد اما این مسائل نباید برهم زننده وحدت ملی باشند.
7⃣بخش پایانی سخنان رهبر انقلاب اسلامی به موضوع برجام و مسائل منطقه اختصاص داشت.
حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به شکست سیاست فشار حداکثریِ آمریکا، گفتند:
👌آن احمق قبلی، فشار حداکثری را برای ضعیف کردن ایران طراحی و اجرا کرد تا ایران ضعیف را پای میز مذاکره بکشاند و خواستههای مستکبرانه خود را تحمیل کند اما هم خودش با آن فضاحت از قدرت کنار رفت و هم آمریکا را مفتضح کرد و جمهوری اسلامی با قدرت و عزت همچنان ایستاده است.
ایشان تأکید کردند: فشار حداکثری شکست خورده و اگر دولت جدید آمریکا بخواهد همان سیاست را ادامه دهد، آنها نیز با شکست مواجه خواهند شد و ایران روز به روز قویتر میشود.
(الله اکبر الله اکبر الله اکبر )
رهبر انقلاب اسلامی سیاست اعلامی ایران درباره برجام و تعامل با طرفهای برجامی را تخطیناپذیر و مورد اتفاق همه خواندند و تأکید کردند: آمریکا باید همهی تحریمها را لغو کند، بعد ایران راستیآزمایی خواهد کرد و در صورت لغو واقعی تحریمها، بدون هیچ مشکلی به تعهدات برجامی خود بازخواهیم گشت.
حضرت آیتالله خامنهای افزودند: قول آمریکاییها معتبر نیست که بخواهند تحریمها را روی کاغذ بردارند بلکه باید در عمل تحریمها را بردارند و جمهوری اسلامی آن را راستیآزمایی کند.
ایشان با اشاره به اظهارات برخی مسئولان آمریکایی مبنی بر لزوم تغییر برجام به علت تغییر شرایط گفتند: بله، شرایط نسبت به سال ۹۴ تغییر کرده اما این تغییر به نفع ایران بوده نه آمریکا.
ایشان، ایرانِ امروز را بسیار قویتر و خود اتکاءتر از آن روز توصیف کردند و افزودند: در مقابل، آمریکا ضعیفتر شده زیرا دولتی بر سر کار آمد که با حرف و کار و کنار کشیدنش، آمریکا را مفتضح کرد و مشکلات اقتصادی نیز آن را فرا گرفته است. البته امروز هم سرنوشت رئیسجمهور آمریکا معلوم نیست چه خواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: بنابراین در صورت تغییر، برجام باید به نفع ایران تغییر کند. حضرت آیتالله خامنهای خاطر نشان کردند: البته ما با ابتکار جوانان و شرکتهای دانشبنیان، تحریمها را بیاثر کرده ایم و این راه را با قوت ادامه خواهیم داد.
8⃣ایشان با تأکید بر عجله نداشتن ایران در خصوص راهحل ارائه شده برای برجام، گفتند: برخی میگویند نباید فرصتسوزی کرد. این حرف درست است اما عجله هم نباید کرد.
👌ایشان با اشاره به اینکه در مواردی ضرر عجله بیشتر از فرصتسوزی است، گفتند: بعنوان نمونه، در قضیهی برجام عجله شد و در حالی که ما همهی تعهدات خود را انجام دادیم، طرفهای مقابل، تعهداتِ روی کاغذِ خود را انجام ندادند.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند:👌 صبر و حوصله ایران زیاد است و اگر آنها سیاست اعلامی ما را قبول کردند، کار درست میشود و اگر هم قبول نکردند شرایط به همین شکل ادامه خواهد یافت.
حضرت آیتالله خامنهای اظهارات برخی سیاسیون را مبنی بر اینکه در پیشقدم شدن برای عمل به تعهدات فرقی وجود ندارد، این موضوع را به علت سابقه بد آمریکاییها قابل قبول ندانستند و گفتند: بحث «اول من، اول تو» نیست بلکه ما به تعهد آنها اطمینانی نداریم زیرا در زمان اوباما به آنها اعتماد و به تعهدات خود عمل کردیم اما آنها در حالیکه روی کاغذ از برداشته شدن تحریمها سخن میگفتند، به تعهدات خود عمل نکردند و عواملشان هر شرکتی را که قصد کار کردن با ایران داشت، از سرمایهگذاری میترساندند.
✍ایشان سیاست آمریکا در برخورد با ایران و قضایای منطقه از جمله حمایت از رژیم صهیونیستی، حضور غاصبانه در سوریه، همراهی با دولت سعودی در حمله به مردم مظلوم یمن و قضیه فلسطین را اشتباه خواندند و گفتند: امت اسلامی هرگز قضیه فلسطین را فراموش نخواهد کرد و دل بستن به عادیسازی روابط رژیم اشغالگر با چند دولت حقیر، کاملاً بیارزش و اشتباه است.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به چراغ سبز دولت دموکرات اوباما به دولت سعودی برای آغاز جنگ یمن و حمایت تجهیزاتی از بمباران مردم افزودند: آنها با گذشت شش سال نتوانستند مردم یمن را تسلیم کنند و امروز این سؤال از آمریکاییها وجود دارد که آیا از روز اول میدانستید دولت سعودی را در چه باتلاقی گرفتار میکنید که امروز، هم خارج شدن از جنگ برایش ضرر دارد هم ادامه دادن آن؟
ایشان قضیه یمن و درماندگی دولت سعودی را نمونهای از نتایج اعتماد به آمریکا از طرف متحدان آن دانستند و گفتند: 👌آمریکاییها این منطقه و ملتها را نمیشناسند و دائماً اشتباه میکنند.🤣
📣📣برگزاری #مسابقه_عیدانه از سخنرانی امام خامنه ای در روز اول فروردین 👆👆👆👆
📣📣#مسابقه_عیدانه
۱-حضرت آقا ویژگیهای رییس جمهور مطلوب را چه مواردی دانستند؟ ۸مورد
۲-شرط ایران برای بازگشت به تعهدات برجامی چیست؟
۳-از سیاست های اشتباه آمریکا یک مورد را بنویسید .
۴-اهمیت انتخابات ۱۴۰۰ را بنویسید .
📚منبع #مسابقه_عیدانه سخنرانی روز عید امام خامنهای
✅مهلت ارسال پاسخنامه : تا ۱۳ فروردین ۱۴۰۰
✅به آیدی @tobayousefi61 پاسخنامه ارسال شود.
🦋به قید قرعه به ۴ نفر ۲۵ تومان هدیه🦋
🎊عیدتان مبارک🎊
@ammarezaman
🔴🌐 برنامه نشست های مجازی(وبینار) در ایام نوروز ۱۴۰۰
1⃣ سه شنبه ۳ فروردین(دکتر سعیدی)
2⃣ چهارشنبه ۴ فروردین(دکتر سعیدی)
3⃣ سه شنبه ۱۰ فروردین(دکتر برزکار)
4⃣ چهارشنبه ۱۱ فروردین(دکتر مصطفی قربانی)
⏰ زمان نشست ها: ساعت ۱۰ صبح
✳️ مخاطبین: عموم
📍 #مسابقه #امام_زمان علیه السلام
🔴مهلت ارسال تا ۱۴۰۰/۱/۱۷🔴
🎁به قید قرعه به ۵ نفراز شرکت کنندگان شارژ ۵۰۰۰ هزار تومانی تعلق خواهد گرفت 🎁
👈عزیزان جواب سوالات را به آیدی زیر ارسال نمایید 👇👇
@Masiha13
باماهمراه باشید در کانال
👈 لبیک یا زینب 💐
@eslamik
┄┄┅🍃🌸♥️🌸🍃┅┅┄
🌷شبی با لاله های آسمانی🌷
پنجشنبه ۱۴۰۰/۱/۵گلزار شهدا بهشت محمد(ص)
دستجرد #سخنران👇
حجت الاسلام عالی
مداح اهل بیت مهدی میر داماد
همچنین دعای پرفیض ندبه نیز با حضور این عزیزان جمعه ۱۴۰۰/۱/۶ساعت ۷صبح برگزار می گردد.
(و ان شاء الله از آرم لوگوی موسسه حفظ آثار شهدای دستجرد رسماً رو نمایی خواهد شد. )
کانال حفظ آثار شهدای دستجرد
╭━⊰💠🇮🇷💠⊱━╮
@Yad_yaran1398
╰━⊰💠🌹💠⊱━╯
🔴 اشتغالزایی ۲۱۰ هزار نفری با به میدان آمدن ظرفیتهای مردمی در سال جهشتولید
✅ با سرمایهگذاری هفت هزار میلیارد تومانی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام در سال گذشته، ۷۵۰۰ روستای کشور با اجرای طرحهای خرد به مدار تولید بازگشتند.
✅ در سال تولید، پشتیبانیها، مانعزداییها ایجاد ۲۵۰ هزار شغل در این بنیاد برای ۱۰ هزار روستا هدفگذاری شده است.
🔮کانال مرجع گفتمان
#اشتغالزایی
#هدفگذاری
#سرمایهگذاری
#تولید_پشتیبانیها_مانعزداییها
@goftemansazan
🇮🇷🌸
🍀
💠 #لوح
💢 موضوع: یک مقايسه کوچک و پر معنا
🍃🌻🍃
❌ سال ورود کشور به قرن۱۳۰۰، سال آغاز #دیکتاتوری وابسته رضاخان بود که در واقع یک کودتای انگلیسی بود؛ یک حکمرانی وابسته و دیکتاتوری و انگلیسی.
✅ سال ورود به قرن۱۴۰۰، سال #انتخابات است یعنی حکمرانی متکی بر استقلال و آرای مردم و اعتمادبهنفسملی.
#روشنگری
#معیار
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
🌴 #حضرت_علی_اکبر| الگوی قرانی برای جوان انقلابی
🔻سالروز ولادت حضرت علی اکبر(ع) «اَشبهُ الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله» روز #جوان نام گذاری شده است.
🔹رفتار حضرت نشان از الگو برداری ایشان، از قرآن کریم دارد. هنگامی که حضرت ابراهیم به اسماعیل فرمود: «فرزندم من در خواب دیدم که باید تو را ذبح کنم! بنگر نظر تو چیست؟» ؛ حضرت اسماعیل با ایمان و طیب خاطر پاسخ داد: «پدرم هر چه دستور داری اجرا کن» ؛ این رفتار نشان از خودگذشتگی حضرت اسماعیل و تسلیم در برابر حق بودن است. حضرت علی اکبر نیز از چنین آزمونی با سربلندی بیرون آمدند.
🔹 امام حسین (ع)در منزل «ثعلبیّه» به فرزند خود خبر از شهادت کاروانش داد. جوان رعنای امام حسین از پدر گرامیشان سوال کرد آیا ما در مسیر حق هستیم «یا اَبَت اَوَلَسنا عَلَی الحَق»؟ ؛ امام در جواب فرمود بله ما برحقیم، علی اکبر علیه السلام گفتند: پس از مرگ باکی نداری«إذاً لاَ نُبالی بِالْمَوتِ»
🔹 حضرت علی اکبر نه فقط در حرف بلکه در عمل هم با پیشتازی در میدان جهاد و شهادت صداقت خود را اثبات کرد و الگو و تابلویی ماندگار شد برای همت ها و حججی ها و همه جوانان انقلابی در گذرگاه تاریخ!
☘مريد پير مغانم زمن مرنج اى شيخ
☘چرا كه وعده تو كردىّ و او بجا آورد
🖌 #موسی_سلیمانی [کارشناس زمانه]
@ammarezaman
✅ موضوع: چالش ها و موانع تحقق دولت انقلابی
❌ قسمت چهارم
✍️علی اکبر صیدی
4️⃣ تناقضِ عملکردِ جریان لیبرال و همسویانشان
❌ از چالش های جدی دیگر که جریان انقلابی و نظام اسلامی با آن مواجه است؛ تناقض حرف و عمل لیبرال ها و جریان غیر انقلابی است.
🚫 آنان از یک سو مردم را به عدمِ مشارکت در انتخابات فرامی خوانند! ولی خودشان با قدرتِ تمام، در سرصندوق رأی حاضر شده و به کاندیدای مورد نظر خود رای می دهند‼️
✅ بررسی ها، نشان میدهد که بر اثر این تبلیغات سو، آمار شرکت کنندگان در مناطق انقلابی مثل جنوب تهران و شهر ری، در سال1396 حدو#50 درصد #کاهش داشت.‼️
💢 این در حالی است که در شمال تهران و سایر مناطق #مرفه نشین که قبلا میانه ای با انتخابات نداشتند! حدود #50 درصد افزایش داشت که همه شان به جریان لیبرال و غربگرا رای داده بودند.❗️
@meyarpb
✅ موضوع: چالش ها و موانع تحقق دولت انقلابی
❌ قسمت پنجم
✍️علی اکبر صیدی
5️⃣ بد اخلاقی جریان های غیر انقلابی و معاند
❌ از چالش های جدی دیگر که جریان انقلابی و نظام اسلامی با آن مواجه است؛ بد اخلاقی جریان های غیر انقلابی و معاند است.
⛔️آنان، به هرگونه دروغ، تهمت، افترا و ... دست می زنند، به عبارت دیگر، با زر، زور و تزویر، رای جمع می کنند!
✅ولی جریان انقلابی به دستور امام علی(ع) عمل می کنند که حضرت می فرماید: «خدا بكشد آنها را (جریان مقابلِ ولایت را)! چه بسا شخصى (ولی امر و پیروان) تمام پيش آمدهاى آينده را می داند، و راههاى مكر و حيله را می شناسد ولى امر و نهى پروردگار مانع اوست، و با اينكه قدرت انجام آن را دارد آن را به روشنى رها می سازد (خطبه41 نهج البلاغه).
👌 مراقبِ#ِزر وتزویر باشیم.
@meyarpb
✅ موضوع: خودباختگان نبینند‼️
🍃🌻🍃
💢 اینجا متروی پاریس و استکهلم نیست‼️
👌 اینجا ایستگاه مترو اصفهان با طراحی و معماری جوانان خوش ذوق اصفهانی است.
@ammarezaman
✅ موضوع: چالش ها و موانع تحقق دولت انقلابی
❌ قسمت ششم
✍️علی اکبر صیدی
🍃🌻🍃
6️⃣ یکسان انگاری همه جریانهای سیاسی
❌گروهی از غیر انقلابیون به مردم القاء می کنند که:
«همه داوطلبان ریاست جمهوری از همه جناحها تفاوتی از نظر عملکرد ندارند❗️» و این مفهوم را بصورت هدفمند به جامعه تزریق می کنند که « از جریان انقلابی هم کاری ساخته نیست❗️» و...
🔶این امر ضمن مایوس نمودن مردم از #انتخاب_اصلح، در اصل #مشارکت در انتخابات نیز نقش منفی دارد.
🔷لذا، یکی از رسالت های روشنگران و عماریون، تبیین تفاوت عملکرد جریان انقلابی با غیر انقلابی است.
🔺زنده یاد شهید، #سردار_سلیمانی، نمادی از عملکرد جریان انقلابی است.
@meyarpb