🍂🍁🍂
🍂🍁
🍂
🔆قال امام العسکری علیه السلام🔆
🍀«مثله فی هذه الامه مثل الخضرع و مثله مثل ذی القرنین، والله لیعیبن غیبه لا ینجوفیها من الهلکه الا من ثبته الله عزوجل علی القول بامامته و وفقه (فیها) للدعاء به تعجیل فرجه».
🔆امام حسن عسگری(ع) فرمودند:
🍀«مثل او (امام زمان عجل الله تعالی فرج الشریف) در این امت، مثل خضر و ذوالقرنین است او غیبتی خواهد داشت که هیچ کس در آن نجات نمی یابد مگر کسی که خدای تعالی او را در اعتقاد به امامت ثابت بدارد و در دعا به تعجیل فرج موفق سازد».
📚منبع: کمال الدین و تمام النعمة– شیخ صدوق، ج 2، باب 38، ص 81
╔═📗📗═════════╗
https://sapp.ir/mahdaviatmajazi
╚═════════📚═╝
🍂🍁🍂🍁
📚 نهم ربیع الاول (چرایی، چیستی، چگونگی) عهدی دوباره با امام زمان
✳بخشی از کتاب
🔹عید نهم ربیع الاول و شکر نعمت آن
🔸اگر روز نهم ربیع الاول را از منظر مبانی قرآنی، روایی و فطری بنگریم، معلوم می گردد که این روز، عید امامت و ولایت و مهدوی، غدیر دوم، آخرین غدیر و در امتداد غدیر است. اگر روز غدیر خم از منظر قرآن روز اکمال و اتمام است، روز نهم ربیع الاول نیز روز اکمال و اتمام امامت امامان دوازده گانه علیهم السلام است.
🔹در روز غدیرخم با تحقق امامت اولین امام، اصل امامت نهادینه شد و مبانی نظری امامت- که در امام اول، تجلی عینی یافت- باعث اکمال و اتمام دین از جهت تئوری گشت. همین مبانی در کنار معرفت اجمالی نسبت به دوازده امام برای کمال دین کفایت می کرد؛ ولی کمال و تمام مصداقی و عددی و معرفت تفصیلی آن، با تحقق امامت امام دوازدهم عجل الله تعالی فرجه الشریف نمود و عینیت تاریخی و زمانی یافت.
🔸پس این عید، عید حق الیقین و بلکه عین الیقین و طمأنینه و ثبات دینی شیعه بر امامت امامان دوازده گانه به صورت معرفت تفصیلی است و چون این روز بر اساس قرائن عقلایی، عرفی، قرآنی و روایی، عید بزرگ امامت، ولایت و مهدویت است، از دیرباز نزد علمای شیعه- که برجسته ترین شیعیان در دوران غیبت کبری هستند- به عنوان روزی ممتاز، جایگاهی ویژه داشته است... [ ص 134 – 136/ نهم ربیع الاول (چرایی، چیستی، چگونگی) عهدی دوباره با امام زمان]
🔹برای مشاهده مشخصات این کتاب و اطلاعات بیشتر روی لینک های زیر کلیک نمایید.
http://mahdilib.ir/index.html?pg=bookreview&id=13713
http://mahdilib.mahdiblog.com/article-125.html
╗═📗📗═════════╔
https://eitaa.com/yaremihraban
╝══════════📚╚
امسال، همچون سال های گذشته، مردم با شور و شعف خاصی سالروز آغاز یکهزار و یکصد و هشتاد سال امامت حضرت ولیعصر عجل الله تعالی فرجه الشریف را جشن می گیرند. امام در طول این دوران به مدت 69 سال غیبت صغری داشتند و بقیه ایام در غیبت کبری بودند؛ چرا؟ این سوال را باید کسانی جواب دهند که بعد از رحلت جانسوز پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلم مسیر اسلام را تغییر دادند و اجازه ندادند نور مشعل پر فروغ و فروزان امامت به صورت گسترده پرتو افکنی نماید. تا جایی که مردم را از فیض این نور محروم کردند و اجازه ندادند مردم با حقیقت قوانین الهی در کل هستی آگاه شده و در مسیر عبودیت و بندگی خدا فعالانه گام بردارند.
راستی اگر کودتای سقیفه پدید نمی آمد و همه آحاد جامعه در مسیر اطاعت از امام امیرالمومنین و یازده فرزندش سلام الله علیهم اجمعین گام بر می داشتند، ما دیگر عصری به نام غیبت داشتیم؟[1] آیا ما نمیتوانستیم به جای بهره مندی از دو باب علم از تمامیت ظرفیت علمی که خداوند برای بشر مقدر کرده و در 27 باب تدوین و تدارک دیده شده بهره مند شویم؟[2] و سوالی مطرح است: آیا علم امروز همان دو باب است یا بخشی از آن و یا هیچیک از آن دو باب نیست؟...
برای مشاهده کل مقاله روی لینک زیر کلیک نمایید.
http://lifestyle.mahdiblog.com/article-975.html
حضرت مهدی، آینه پیامبران
معرفی کتاب
کتاب حاضر
نگارنده امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف را انجام دهنده خواست پیامبران در برقرای خداپرستی و عدالت در سطح جهان می داند که آن حضرت در مسیر سایر حجت های پروردگار گام برمی دارد .
نویسنده بیان می کند: اگر خاتم پیامبران و کامل کننده دین در گیتی، یعنی پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و سلم دین اسلام را با محوریت قرآن کریم برای ما به ارمغان آورد؛ جاری کننده و پیاده کننده قرآن کریم و سنت آن وجود عزیز در گستره جهان، خاتم الاوصیاء صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف خواهد بود.
این کتاب در سه بخش: کلیات؛ سیره مشترک پیامبران علیهم السلام و حضرت مهدی عجل الله تعال فرجه الشریف؛ ویژگی های مشترک پیروان آنان تدوین شده است.
برای مشاهده مشخصات این اثر روی لینک زیر کلیک نمایید.
http://mahdilib.ir/index.html?pg=bookreview&id=14560
هدایت شده از مرکز مجازی مهدویت
💐💐💐💐💐💐💐💐
امشب سخن ازجان جهان بایدگفت /
توصیف رسول(ص) انس و جان باید گفت
در شـــــام ولادت دو قــطب عالم /
تبریک به صــاحب الزمان (عج) باید گفت . . .
💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/mahdi313com
🔰او در همین نزدیکی هاست
✳بخشی از کتاب
🔹ستارۀ درخشنده
🔸پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم به سفری مهم رفته بود، سفری به اوج هستی، به معراج.
***
🔹خداوند از امامان می گفت و از مقام و عظمتشان و از اینکه هر کس ولایت آنان را قبول نکند، عبادتی هم اگر داشته باشد، فایده ندارد ….. . پیامبر هم با تمام وجودش توجه می کرد، شوق دیدنشان، وجودش را فرا گرفته بود.
🔸ناگهان خداوند فرمود: ای محمد صلی الله علیه و آله! آیا دوست داری آنان را ببینی!؟
🔹گفت: بله، ای پروردگار! فرمود: سرت را بلند کن. سرش را که بلند کرد نورِ علی و فاطمه و یازده امام را دید. یکی از آنها ولی، مانند ستاره می درخشید.
🔸پرسید: خداوندا! آنها چه کسانی هستند؟
🔹فرمود: آنان امامان هستند و این (که مانند ستاره می درخشد)، قائم است که حلالم را حلال و حرامم را حرام می کند، به وسیلۀ او از دشمنانم انتقام خواهم گرفت. او باعث راحتی اولیاء من است و اوست که دل شیعیانت را از ظالمان، منکران و کافران شفا می دهد.(1) (ص19/ او در همین نزدیکی هاست)
......................
🔸1- کمال الدین و تمام النعمه ، ج 1، ص252_ 253.
🔹برای مشاهده مشخصات و چکیده این اثر روی لینک زیر کلیک نمایید.
http://mahdilib.ir/index.html?pg=bookreview&id=14483
👇👇👇
https://eitaa.com/yaremihraban