⭕️حامی همچون پدر
💫 «[پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله] هشت ساله بود که عبدالمطلب هم از دنیا رفت. روایت دارد که دم مرگ، عبدالمطلب از ابیطالب - پسر بسیار شریف و بزرگوار خودش - بیعت گرفت و گفت که این کودک را به تو میسپارم؛ باید مثل من از او حمایت کنی.
⚫️ ابوطالب هم قبول کرد و او را به خانه خودش برد و مثل جان گرامی او را مورد پذیرایی قرار داد. ابوطالب و همسرش - شیرزن عرب؛ یعنی فاطمه بنتاسد؛ مادر امیرالمؤمنین - تقریباً چهل سال مثل پدر و مادر، این انسان والا را مورد حمایت و کمک خود قرار دادند. نبیاکرم در چنین شرایطی دوران کودکی و نوجوانی خود را گذارند.»
👤مقام معظم رهبری 1379.2.23
#حضرت_ابوطالب
#وفات_حضرت_ابوطالب_تسلیت
🌸 سربازان مهدی ( عج ) 🌸
🌸 @yavaran_e_mahdy 🌸
🕋 مُوعد اذان
🕌اَللّهُ اَکبَرُ (4)
اَشْهَدُ اَنْ لا اِلَهَ إِلاَّ اللّهُ (2)
🕌اَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّداً رَسُولُ اللّهِ (2)
اَشْهَدُ أَنَّ عَلِیاً وَلِی اللّهِ (2)
🕌حَی عَلَی الصَّلاةِ (2)
حَی عَلَی الْفَلاحِ (2)
🕌حَی عَلی خَیرِ الْعَمَلِ(2)
🕌اَللّهُ اَکبَرُ (2)
🕌 لا اِلَهَ إِلاَّ اللّهُ (2)
🕋 🕌 🕋 🕌 🕋
1.18M
نوای زیبای صلوات صلوات
🌸 ۲۷ رجب مبعث با سعادت رسول اکرم ( صلی الله علیه و آله و سلم ) مبارک باد 🌸
🌸 تهیه شده در کانال سربازان مهدی ( عج ) 🌸
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🌸@yavaran_e_mahdy🌸
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"﷽"
🍃 بانگ تکبیر ز امواج فضــا می آید
🍃 گوش باشید که آوای خدا می آید
🍃 بوی عطر از نفس باد صبا می آید
🍃 نفس باد صبــا روح فــزا می آید
🍃 پیک وحی است که در غار حرا می آید
🍃 به محمد ز خُـداونـد نِــدا می آید
🌹🍃 مبعث نبی رحمت ، پیامبر خاتم حضرت محمّد مصطفی (صلی الله علیه و آله و سلم) بر تمام جهانیان مبارک باد
#محمدرسولالله
#مبعثپیامبراکرم(صلیاللهعلیهوآلهوسلم) تبریکوتهنیتباد🌸
عید مبعث مبارک باد 🌺
•┈┈••✾•🌸•✾••┈┈••┈┈••✾•🌸•✾••┈┈•
اَللّهُمَّ عَجِّلْ لِوَلیِّکَ الْفَرَجْ
┏⊰✾✿✾⊱━⊰✾✿✾⊱━⊰✾✿✾⊱━⊰✾✿✾⊱┓
🦋 🦋
┗⊰✾✿✾⊱━⊰✾✿✾⊱━⊰✾✿✾⊱━⊰✾✿✾⊱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اشعار زیبا درباره حضرت محمد 😍
از زبان رهبر❤️
مبعث حضرت محمد صلی الله علیه و آله». مبارک باد.🌹🌹🌷🌷🌹🌹🌹
مبعث حضرت محمد صلی الله علیه و آله، روزی است که پیامبر اسلام از سوی خدا برای هدایت بشر و راهنمایی همیشگی انسانها برانگیخته شد. مطابق با نظر شیعه، بعثت آن حضرت در ۲۷ رجب سال چهلم عام الفیل (مطابق با سال ۶۱۰ میلادی) در چهل سالگی ایشان واقع شد.
تقویم هجری قمری.
روز واقعه:۲۷ رجب۴۰ عام الفیل.
مفهوم شناسی مبعث.
«مبعث» اسم زمان از ریشه «بعث» است، و بَعْث در لغت برانگیختن و روانه کردن چیزى است.[۱] بِعْثَت در فرهنگ اسلامى عموما به معنای برانگیختن و برگزیدن پیامبران از سوی خداوند برای هدایت مردم است که آغاز رسالت هر پیامبر
می باشد.[۲]
تاریخ بعثت پیامبر اکرم.(ص).
به روایت اهل سنت، حضرت محمد صلی الله علیه و آله روز دوشنبه هفدهم یا هجدهم یا نوزدهم ماه مبارک رمضان، به پیامبری مبعوث گردیده اند.
اما اجماع شیعه بر آن است که مبعث آن حضرت در روز بیست و هفتم ماه رجب صورت گرفت. روایات دال بر این مطلب در منابع شیعه بسیار است، از آن جمله شیخ کلینی با سند خود از امام صادق علیه السلام روایت کرده است که فرمود: «روزه بیست و هفتم رجب را فراموش نکن، زیرا آن روزى است که محمد به نبوّت گماشته شد.»
شیخ صدوق و شیخ طوسى هم این را روایت کرده اند. و نیز روایات دیگری که دال بر این موضوع است از سایر ائمه یاصحابیان پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله نقل شده است.[۳]
مطابق روایت فریقین، آن حضرت به هنگام بعثت چهل ساله بوده است.
چگونگی بعثت پیامبر اکرم.(ص)
مطابق با آنچه در منابع آمده است در حالی که پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله در غار حرا در حوالی مکه معظمه به عبادت و نیایش میپرداخت، جبرئیل بر وی نازل شد و بر وی آیاتی از قرآن مجید را به عنوان طلیعه نبوت نازل نمود. نخستین آیاتی که بر آن حضرت فرود آمد، آیههای سوره ۹۶ قرآن مجید یعنی سوره علق بود.[۴]
امام حسن عسکرى علیه السّلام در توصیف بعثت نبى اکرم صلّى اللّه علیه و آله ، می فرماید: «... تا این که به چهل سالگى رسید، و خداوند قلب کریمش را بهترین و والاترین و خاشعترین و مطیعترین قلبها یافت. پس به درهاى آسمان اجازه داد و آنها بازشدند و به ملائکه اجازه داد و آنها نازل شدند و در این حال محمد صلّى اللّه علیه و آله به آنها مىنگریست. پس رحمت از طرف عرش بر وى نازل شد و او به روح الامین (جبرئیل) -طاووس ملائکه- نگاه مىکرد، جبرئیل نزد او فرود آمد و دستش را گرفت و تکان داد و گفت: اى محمد! بخوان، محمد فرمود: چه چیزى را بخوانم؟ گفت: اى محمد! «اِقْرَاْ بِاسْمِ رَبِّک الَّذی خَلَقَ * خَلَقَ الْاِنسانَ مِنْ عَلَقَ * اِقْرَا وَ رَبُّک الْاَکرَمُ * اَلَّذی عَلَّمَ بِالْقَلَمِ...». (قرآن را) به نام پروردگارت -که هستى را آفرید- بخوان، همو که انسان را از خون بسته آفرید. بخوان که پروردگارت از همه ارجمندتر است. همو که با قلم تعلیم داد و آن چه را که انسان نمىدانست به او آموخت. سپس آنچه را که مىبایست بر او نازل کرد و خودش به سوى پروردگارش بالا رفت. محمد صلّى اللّه علیه و آله از کوه پایین آمد در حالى که عظمت خداوند و جلالت ابّهت الهى او را مدهوش خود کرده بود و به تب و لرز دچار شده بود. چیزى که اضطرابش را بیشتر مىکرد، این بود که مىترسید، قریشیان او را تکذیب کرده و او را به دیوانگى نسبت دهند، در حالى که او عاقلترین مردم و گرامىترین آنان بود و مبغوضترین چیزها در نظر او شیاطین و اعمال دیوانگان بود؛ بنابراین، خداوند اراده کرد که قلبش را مملوّ را شجاعت نماید و به او فراخى دل عنایت فرماید. براى همین از کنار هر سنگ و درختى که ردّ مىشد، مىشنید که مىگفتند: «السّلام علیک یا رسول اللّه».[۵].
به روایتی،... همین که پیامبر وارد خانه شد از نور چهره مبارکش خانه خدیجه کبری سلام الله علیها منور شد و آن بانوی پرهیزکار پرسید: ای محمد! این چه نوری است که در تو مشاهده میکنم؟ حضرت فرمود: این نور پیامبری است، بگو: لا إله الا الله، محمد رسول الله. خدیجه گفت: من سالهاست که پیامبری تو را میدانم و هم اکنون نیز شهادت میدهم که خدایی جز خداوند یکتا نیست و تو رسول و پیامبر خدایی. بدین گونه خدیجه نخستین کسی بود که به همسرش حضرت محمد صلی الله علیه و آله ایمان آورد.[۶].
از میان مردان نیز امام علی بن ابیطالب علیهالسلام، به محض دیدن چهره نورانی پیامبر صلی الله علیه و آله به وی ایمان آورد و شهادتین را بر زبان جاری کرد. از آن پس پیامبر صلی الله علیه و آله در کنار خانه خدانماز میگذارد و خدیجه سلام الله علیها و علی علیهالسلام بر او اقتدا میکردند و نماز میخواندند.[۷]این سه نفر، با جان و مال و هستی خویش اسلام را پرورانده و فراگیر نمودند.
اعمال شب و روز مبعث:
شب و روز عید مبعث برای مسلمانان شرافتی ویژه دارد. تا جایی که برخی آن آن را شریفتر از تمام روزها و شبها دانسته
اند.[۸] در کتاب مفاتیح الجنان برای شب و روز مبعث اعمالی ذکر شده است.[۹]
اعمال روز مبعث:
غسل روزه بسیار صلوات فرستادن زیارت پیامبر اکرم و امام علی (علیهماالسلام)نماز ویژه این روزنمازی از امام جواد علیه السلام دعای ویژه این روز.
پانویس:
پرش به بالا↑ مفردات الفاظ قرآن، راغب اصفهانی، ج ۱، ص ۱۳۲پرش به بالا↑ اسلام پدیا، مفهوم شناسی بعثتپرش به بالا↑ تاریخ تحقیقى اسلام (موسوعة التاریخ الاسلامى)، ج۱، ص: ۳۱۵پرش به بالا↑ فرازهایی از تاریخ پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله، ص ۹۳؛ تاریخ ابن خلدون، ج ۱، ص ۳۸۵.پرش به بالا↑ تاریخ تحقیقى اسلام (موسوعة التاریخ الاسلامى)، ج۱،
ص: ۳۱۶، به نقل از بحار الانوار، ج ۱۸، ص ۲۰۶پرش به بالا↑ منتهی الآمال، ج ۱، ص ۴۷.پرش به بالا↑ فرازهایی از تاریخ پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله، ص ۹۵.پرش به بالا↑ میرزا جواد ملکی تبریزی در کتاب المراقبات می گوید: بعد از روز پانزدهم به منزل دیگرى از منازل رجب و شریفترین آنها بلکه شریفتر از تمام روزها و شبها، یعنى روز و شب بیست و هفتم رجب مى رسیم.پرش به بالا↑ مفاتیح الجنان، اعمال شب و روز ۲۷ رجب.
🌺🍀اللهم عجل لولیک الفرج 🍀🌺
🌸 سربازان مهدی ( عج ) 🌸
🌸 @yavaran_e_mahdy 🌸
📌 #مبعث پیامبر اکرم(ص) مبارک باد.
📍#نشانه_های #مسلمانی
#پيامبر اکرم(ص) به امیرمومنان #علی(ع) فرمودند:
يا علي!
چهار چيز است که در وجود هر کسی باشد، اسلامش کامل است:
1⃣ #راستي،
2⃣ #سپاسگزاري،
3⃣ #حيا،
4⃣ #اخلاق_نيکو.
📚حرانی، تحف العقول، ص۹
🌸 سربازان مهدی ( عج ) 🌸
🌸 @yavaran_e_mahdy 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عید_مبعث
عید مبعث رسول اکرم ( ص ) مبارک باد 🌸🌸
🌸 سربازان مهدی ( عج ) 🌸
🌸 @yavaran_e_mahdy 🌸
قسمت اول: (کودکی متولد شده از پاکی و نور)
⛺ پدر و مادر پیامبر (ص)، آمنه و عبدالله هر دو از قبیله قریش بودند. قریش قبلیهای بود که بزرگانِ آن، در مکه نفوذ فراوانی داشتند و افرادش از بازرگانان مشهور آن زمان بودند.
🌴پدر محمد (ص) چندماه پس از ازدواج با آمنه و تولد محمد (ص) برای تجارت عازم «شام» شد. پس از انجام تجارتش در حالی که به مکه باز میگشت، در «یثرب» از دنیا رفت. پس محمد (ص) را به زنی به نام حلیمه سپردند تا ضمن حضور در فضایی آرامتر، در محیط ساده و پاک بادیه پرورش یافته و بزرگ شود.
⚫ ۴ سال بعد، آمنه مادر پیامبر (ص) تصمیم گرفت محمد ۴ ساله را به یثرب ببرد تا خویشاوندان و اقوام فامیلش را ببیند. پس از آن دیدار زمانی که به مکه بازمیگشتند، آمنه در «ابواء» درگذشت. او را که ۳۰ سال بیشتر نداشت در همان جا به خاک سپردند.
از این رو قرآن و تاریخ همواره از محمد (ص) به عنوان کودکی یتیم که از بچگی سختیهای بسیاری را تحمل کردهاست، یاد میکند.
🌾 پس از مرگ آمنه، محمد (ص) را به جدش عبدالمطلب سپردند. محمد (ص) ۸ سال بیشتر سن نداشت که پدربزرگش نیز از دنیا رفت. این بار عموی محمد (ص) یعنی ابوطالب بود که حمایت و سرپرستی او را بر عهده گرفت.
🌞 گفتیم که بیشتر افراد قبلیه قریش تاجر بودند. عموی محمد (ص) نیز از تاجران مشهور بود. از این محمد (ص) همواره در سفرهای تجاری همراه عمویش حضور داشت و در کنار او مشغول سفر کردن بود.
🐪 در یکی از این سفرها، یکی از عالمان مسیحی آن زمان به نام «بحیرای نصرانی»، محمد (ص) و عمویشان را ملاقات کرد. در همان جا به ابوطالب، نبوت حضرت محمد (ص) را وعده داد و به او هشدار داد که مراقب خطراتی که از سمت یهودیان آنها را تهدید خواهد کرد، باشند.
🌸 سربازان مهدی ( عج ) 🌸
🌸 @yavaran_e_mahdy 🌸
قسمت دوم: (نوجوانی سختکوش و امانتدار)
🌿 محمد (ص) که تا آن زمان دیگر پا به دوران نوجوانی خود گذاشته بود، بیشتر زمانش را مشغول چوپانی و گلهداری بود. او را در مکه به صفت بارز امانتداری میشناختند و از این رو او را امین لقب دادند.
🐫 روزی سرپرستی کاروان خدیجه (س) که از تجار بهنام و مشهور آن زمان بود را به محمد (ص) سپردند. حضرت از کاروان به خوبی امانتداری کردند و به علاوه سبب شدند خدیجه (س) از این کاروان سود خوبی به دست آورد.
💰 همین امر سبب شد تا محمد (ص) توانمندی خود در عرصه تجارت را به آنها نشان داده و بیش از پیش در بین مردم شناخته شود.
📜 از دیگر ويژگیهای زیبای اخلاقی که در حضرت محمد (ص) از همان دوران نوجوانی مشهود بود، توانمندی ایشان در حل اختلافات موجود میان دیگران بود. نمونه مثال زدنی از این توانمندی پیامبر اکرم (ص)، حل اختلاف سران قریش بر سر نصب حجرالاسود بود. اگر توانمندی پیامبر اکرم (ص) نبود، اختلاف این افراد میتوانست به یکی از جنگهای خانگی تاریخی تبدیل شود.
🌊 ماجرای این اختلاف به شرح زیر بود:
روزی سیلی جاری شد و به داخل کعبه نفوذ کرد. بنابراین دیوارهای خانه خدا از هم گسست.
🌅قبیله قریش پس از آن واقعه سریعا به امور بازسازی رسیدگی کرده و دیوارها را بالا بردند. وقتی نوبت به نصب سنگ حجرالاسود شد، بین سران اختلاف افتاد. هریک میگفتند که خودشان باید این کار را انجام دهند. پس تشتی از خون آوردند و دستهای خود را در آن شستند. این کار در عربستان به معنای سوگندی بود که افراد پیش از جنگ یاد میکردند. معنایش این بود که تا زمان پیروزی خواهیم جنگید.
🕋کعبه در زمان جاهلیت نیز برای مردم اهمیت بالایی داشت. بنابراین هر یک می خواستند که افتخار نصب حجرالاسود را از آن خود کنند. پیش از آغاز به جنگ، قرار گذاشتند که اولین شخصی که از درب مسجد وارد میشود را به داوری میان خود قرار دهند. به خواست خدا و از قضا، اولین وارد شونده حضرت محمد (ص) بود.
🌹 همه ایشان را به امانتداری میشناختند پس داوری او را پذیرفتند. حضرت به آنها گفت جامه بزرگی بیاورند و سنگ را میان آن قرار دهند. پس این کار را انجام دادند. سپس حضرت از آنها خواستند که هر یک گوشهای از جامه را بگیرند و کمک کنن سنگ را بلند کرده بر جای خودش قرار دهند.
🌝 به این ترتیب بدون انجام هیچ جنگ و خونریزی، همه در نصب حجرالاسود مشارکت کردند. این گونه اتفاقات سبب شد تا پیامبر اکرم (ص) بیشتر به امانتداری، عدالت در داوری و حل اختلافات مشهور شود.
🌸 سربازان مهدی ( عج ) 🌸
🌸 @yavaran_e_mahdy 🌸
ستاره های تلاوت_ (2).mp3
4.43M
تواشیح زیبا در وصف پیامبر مکرم اسلام❤
اجرا شده توسط : ماهر زین
اوووووووووج زیبایی👌😍
السلام علیک یا
یا رسول الله
السلام علیک حبیبی
یا نبی الله
#من_محمد_را_دوست_دارم
#میلاد_پیامبر_اکرم
#لبیک_یا_رسول_الله