فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸حضرت مهدی علیه السلام :
من روزی صدبار برای شما دعا میکنم .
🔹خاطره ای جالب و شنیدنی از حجت الاسلام و المسلمین قرائتی
✍ پرسش پاسخ👇
سوال:سوزاندن پاره های آیه قرآن چه حکمی دارد؟
جواب:انسان نباید کاری کند که موجب هتک حرمت مقدسات، از جمله قرآن مقدس شود و اگر سهواً مرتکب این کار شد، در جبران آن بکوشد; مثلا اگر قرآن کریم سهواً از دست انسان رها شد، باید آن را سریعاً برداشته، مورد احترام قرار دهد، و اگر کسی خدای ناکرده عمداً چنین کار زشت و حرامی را مرتکب شد، باید فوراً از خدای تبارک و تعالی طلب مغفرت کند و تصمیم بگیرد که هرگز چنین کارهای حرامی را انجام ندهد; در این صورت ان شاءالله، پروردگار متعال او را می بخشد و از گناهش می گذرد.
بنابراین اگر کسی سهواً و ندانسته صفحه ای از قرآن را بسوزاند، گناه نکرده است، ولی اگر به عمد و به قصد توهین صفحه ای از قرآن را بسوزاند، گناه بزرگی را مرتکب شده است و باید توبه کند.
کاغذهای باطل شده ای که مورد نیاز نیست و روی آن آیه قرآن و یا اسامی امامان و... است، باید آنها را در دریا یا رودخانه و یا آب جاریِ تمیز بریزند و یا آنها را در زمین پاک و در جایی که زیر پا قرار نگیرد; مانند بیابان و صحرا و... دفن کنند و یا آن را به صورت خمیر در آورند و یا نوشته های آنها را پاک کنند.
(این پاسخ با استفاده از کتاب «استفتائات قرآنی» تألیف حجة الاسلام غلام رضا نیشابوری، انتشارات سیدجمال الدین اسدآبادی ارائه شده است. به شماره های ذیل مراجعه شود:
ص ۶۵، ش ۷ و ۸; ص ۹۸، ش ۱۸; ص ۱۰۷، ش ۳۳; ص ۱۳۶، ش ۱۴)
________________________________________
۱. ر.ک: استفتائات قرآنی، غلامرضا نیشابوری، ص ۱۲۱، ش ۵۸، انتشارات سیدجمال اسدآبادی
نرم افزار پرسمانهای قرآنی
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
4_5796525907501909827.mp3
6.09M
⭕️ "ماه دلارام"
شادمانه نیمه شعبان پیش کش به حضرت ولیعصر(عج)
🍃🌸
♦️ایدنیامبارکتــ باد آقـاےِ عالم آمده
🍃🌸
#نیمه_شعبان _مبارک🎊
صفحه ۹۲ مصحف شریف
سوره مبارکه نساء
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
4_5924529951695964113.mp3
843.8K
🔸ترتیل صفحه ۹۲ قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : سه گاه
🛑 فایل بدون ترجمه
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
نکته تفسیری صفحه ۹۲:
کسی که اظهار اسلام می کند، در امان است؛ بدگمانی ممنوع!:
پس از جنگ خیبر، پیامبر(ص) شخصی به نام «اسامة بن زید» را با جمعی از مسلمانان به سوی برخی از یهودیان فرستاد تا آنان را به اسلام دعوت کند، و اگر نپذیرفتند، جزیه دهند؛ یعنی در قبال تأمین امنیتشان توسط حکومت اسلامی، مالیات ویژه ای را بپردازند. یکی از یهودیان به نام «مرداس» که از آمدن سپاه اسلام باخبر شده بود، اموال و فرزندان خود را در پناه کوهی قرار داد و به استقبال مسلمانان شتافت، و این در حالی بود که به یگانگی خدا و رسالت حضرت محمد(ص) گواهی می داد؛ ولی اسامة بن زید به گمان اینکه آن مرد یهودی از ترس جان و برای حفظ اموالش اظهار اسلام می کند و در باطن مسلمان نیست، به او حمله کرد و او را کشت و اموال و گوسفندانش را به غنیمت گرفت. هنگامی که این خبر به پیامبر(ص) رسید، آن حضرت از این ماجرا بسیار ناراحت شد و اسامه را به شدّت سرزنش کرد. در آن موقع، این آیه نازل شد و به مسلمانان هشدار داد که برای به دست آوردن غنایم جنگی و مانند آن حق ندارند سخن کسانی را که اظهار اسلام می کنند، رد کنند؛ بلکه باید سخن آنان را بپذیرند. [1]
بر اساس آموزه های قرآن و معصومین، هر کس به یگانگی خدا و رسالت حضرت محمد(ص) گواهی دهد، مسلمان است و جان و مال و ناموس و آبروی او، مانند دیگر مسلمانان در امان است و به هیچ وجه کسی حق ندارد به آن تجاوز کند؛ مگر اینکه مرتکب گناهان ویژه ای شود و از سوی «حاکم شرع»، حکم جدیدی در باره ی او صادر شود. در روایتی از پیامبر خدا(ص) می خوانیم: «عبارت «لا اله الا الله» نزد خدا سخنی بزرگ و گرامیست. هر کس آن را از روی اخلاص بگوید، شایسته ی بهشت می شود، و هر کس آن را به دروغ به زبان براند، مال و جانش در امان است؛ ولی سرانجام به آتش دوزخ خواهد رفت.»[2] در روایت دیگری از همان حضرت نقل شده است: «دشنام دادن به مسلمان، نافرمانی خدا، و پیکار با او، کفر، و غیبت او که مانند خوردن گوشت اوست، از گناهان است، و همان طور که نمی توان به جان او آسیبی رساند، نمی توان به مال او نیز آسیبی رساند»[3]. هم اکنون نیز این دستور مهم اسلامی باید آویزه ی گوش افراد باایمان باشد. مبادا برخی از مسلمانان با بی توجّهی به این دستور و با بهانه ی اینکه اسلامِ شخص دیگری، اسلام حقیقی نیست و او از منافقان است، به جان و مال و آبروی او تعرّض کنند. به یاد داشته باشیم که پیامبر گرامی ما فرموده است: «تعرّض به تمام چیزهای مسلمان ممنوع است؛ چه آبرو، چه مال و چه جانش.»
[1] - تفسیر نمونه، ج 4، ص 73
[2] - توحید صدوق، ص 23
[3] - مشکاى الانوار، ص 190
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
نکته تفسیری صفحه ۹۱:
چرا در قرآن تدبّر نمی کنید؟:
ما به قرآن احترام می گزاریم، آن را می بوسیم و در جای مناسبی قرار می دهیم. سوره های آن را حفظ و با صدای زیبا تلاوت می کنیم و از خواندن و شنیدن آن لذّت می بریم. اینها همه خوب و مهم است؛ امّا آیا از محتوای این پیام مهم نیز خبر داریم؟ آیا تا به حال در معنای آیاتش اندیشیده ایم؟ خداوند در این آیه به ما پیغام می دهد و از ما می پرسد که «چرا در آیات قرآن تدبّر نمی کنید؟». پیشوایان ما نیز بیش از هر کاری در مورد قرآن، ما را به اندیشه در مفاهیم والای آن دعوت کرده اند. خداوند در آیه ی 121 سوره ی بقره می فرماید: «کسانی که کتاب آسمانی به آنان داده ایم، آن را چنان که شایسته است، می خوانند. آنان واقعاً به قرآن ایمان دارند.» امام صادق(ع) در توضیح این آیه فرموده است: «منظور این است که آیات قرآن را با دقّت و شمرده بخوانند و حقایق آن را بفهمند و به احکام آن عمل کنند. به مژده های آن امیدوار و از بیم های آن ترسان باشند. از داستان های آن عبرت بگیرند. به دستورهایش گردن نهند و از آنچه که نهی کرده، بپرهیزند. به خدا سوگند، منظور از شایسته خواندن قرآن، حفظ کردن آیات و یاد گرفتن حروف و تلاوت سوره ها و فرا گرفتن اعشار و اخماس آن [تقسیماتی که در قرآن و سوره های آن می شود؛ مانند تقسیم به سی جزء یا چهار حزب و...] نیست.
برخی از مردم، حروف قرآن را حفظ کردند؛ امّا احکام و دستورهایش را ضایع کردند. منظور این است که در آیات قرآن بیندیشند و به احکامش عمل کنند.»[1] واقعیت این است که قرآن با همه ی ارج و احترامی که در میان مسلمان ها دارد، هنوز جایگاه حقیقی خود را در میانشان پیدا نکرده است. همه ی کسانی که قرآن را در سفره های عقدشان می گذارند، آیا در زندگی مشترک خود به دستورهای آن توجّه می کنند؟ همه ی کسانی که قرآن را در وسیله های نقلیه ی خود می آویزند آیا در هنگام رانندگی به دستورهای آن در مورد احترام به دیگران و توجّه به حقوق آنان عمل می کنند؟ همه ی کسانی که قرآن را در قسمت بالای خانه ی خود می نهند، آیا به توصیه های آن در زندگی عمل می کنند؟ پس من و تو ای مسلمان، باید به خود بیاییم و تصمیمی جدّی بگیریم که این پیام مهم را به گونه ای دیگر بررسی کنیم. مبادا عمری از ما بگذرد و از محتوای کتاب آسمانی خویش بی خبر باشیم! به یاد داشته باشیم که آورنده ی این پیام الهی فرموده است: «قرآن، انسان را از گمراهی باز می دارد، هدایتش می کند، چشمانش را باز می گشاید، راه حق را به او نشان می دهد و از لغزش نگه می دارد. قرآن در تاریکی های جهان، نور و روشناییست. قرآن، مردمان را از هلاکت نجات می دهد و از دنیا به زندگی خوب آخرت می رساند. در قرآن، کمال دین شماست و هیچکس از قرآن کناره نگرفت مگر اینکه به دوزخ رسید.»[2] البته نخستین گام برای تدبّر در قرآن، انس پیدا کردن با آن به وسیله ی تلاوت مستمر و دائم آیات آن است؛ تلاوتی آگاهانه و با دقّت. پیشوایان ما نیز بر هر دو مطلب، یعنی تلاوت قرآن و تدبّر در آن، بسیار تأکید کرده اند.
[1] - المیزان فی تفسیر القرآن، ج 1، ص 266
[2] - تفسیر کنز الدقائق و بحرالغرائب، ج 9، ص 391
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آیات_مهدوی
🌸آیه ۸۶ سوره هود
💫بَقِيَّةُ اللهِ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنينَ وَ ما أَنَا عَلَيْكُمْ بِحَفيظٍ
آنچه خداوند برای شما باقی گذارده (از سرمایههای حلال)، برایتان بهتر است اگر ایمان داشته باشید! و من، پاسدار شما (و مأمور بر اجبارتان به ایمان) نیستم!💫
📄به امام عصر (عجّل اللَّه تعالى فرجه الشريف) نيز «بَقِيَّتُ اللَّهِ» مىگويند، چون آن وجود شريف به خواست خداوند براى هدايت مردم ذخيره و باقى نگهداشته شده است.
{تفسیرنور}
#جوانیمان_نذر_آمدنت_باد
#نیمه_شعبان
#آیات_مهدوی
✨اللّهم
✨ عجّل
✨ لولیّک
✨ الفرج
•┈┈••••✾•✏️•✾•••┈┈•
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
13.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️استوری #عید_ولادت_صاحب_الزمان
💠 روزی در برگه تقویم خواهند نگاشت تعطیل رسمی - روز ظهور حضرت ولی عصر(علیه السلام)
#کردستان_بیجار
#دبیرستان_شهید_یوسفیان
✅️ صاحب اثر ؛
#مربی_طرح_امین_طاهره_سبحانی
15.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞| نماهنگ بسیار زیبا
⚜بی هَمگان به سر شود، بی تو به سر نمیشود...
🌀همخوانی موزیکال و شاد ویژه نیمه شعبان
🌼به مناسبت ولادت باسعادت منجی عالم بشریت، حضرت امام زمان(عج)
🔅جدیدترین اثر:
💠گروه تواشیح بین المللی تسنیم💠
📺مشاهده و دریافت نسخه باکیفیت:
🌐 aparat.com/v/MLXG9
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 عاقبت جوانی که به #امام_زمان بدبین بود و جشن های نیمه شعبان را مسخره میکرد.
🎙 #استاد_امینی_خواه
#کلیپ_مهدوی
4_5902466670336672901.mp3
2.68M
💠 نماهنگ جان جانان به مناسبت ولادت امام زمان (عج)
#مولودی
#نیمه_شعبان
🎤با صدای حامد جلیلی
✍پرسش پاسخ فرآنی
سوال:آیا اولین آبی که بر روی زمین جریان یافت از آسمان آمد یا از ابتدای به وجود آمدن زمین وجود داشت ؟
جواب:از آیات قرآن فهمیده میشود که همه آبهای روی زمین نخست از آسمان فرود آمده است: خداوند متعال میفرماید: «وَ أَنزَلْنَا مِنَ السَّمَآءِ مَآء بِقَدَرٍ فَأَسْکَنَّـهُ فِی الْأَرْضِ وَ إِنَّا عَلَی ذَهَاب بِهِ لَقَادِرُونَ؛ (مؤمنون، ۱۸) آب را از آسمان، به اندازه فرستادیم و بر زمین قرارش دادیم و ما به روانه کردن آن [بردن آن]تواناییم». در جای دیگر میفرماید: «أَلَمْ تَرَ أَنَّ اللَّهَ أَنزَلَ مِنَ السَّمَآءِ مَآءً فَسَلَکَهُ یَنَـبِیعَ فِی الْأَرْضِ؛ (زمر، ۲۱) آیا نمیبینی که خدا از آسمان، آب را فرو فرستاد و آن را به صورت چشمههایی در زمین، جاری ساخت؟» امروزه نظریه دانشمندان نیز، همین است که دریاها از نزول باران به وجود آمده است؛ اما بارانهای سیل آسایی که در مراحل نخستین پیدایش زمین فرو باریده و نیز این آبها روی حساب و اندازه نازل شده است و این از «تقدیر» الهی است که بسیار دقیق بوده است.۱
---------------------
۱. معارف قرآن، استاد مصباح یزدی، ج ۱ و۲، ص ۲۶۳ـ۲۶۴، مؤسسه در راه حق.
نرم افزار پرسمانهای قرآنی
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
نماز #امام_زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
طریقه اقامه #نماز_امام_زمان علیه السلام در لینک زیر
👇👇👇👇👇
https://qunoot.net/App/reads.item.php?showid=3425
👆👆👆👆👆
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 مجموعه کلیپ #نفس_تازه
📽 ببینید| مسجد جمکران به دستور امام زمان(عج) ساخته شده؟؟
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🎙استاد مرتضی رجبی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
💢 میعادگاه شیعیان با امام زمان(عج)
🔴غبارهای فطرت🔴
🌺(اسلام دین فطری)🌺
🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁
1⃣ تقلید کورکورانه ⛔️
وَإِذَا قِيلَ لَهُمُ اتَّبِعُوا مَا أَنزَلَ اللَّهُ قَالُوا بَلْ نَتَّبِعُ مَا أَلْفَيْنَا عَلَيْهِ آبَاءَنَا
ﻭ ﻫﻨﮕﺎﻣﻰ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ [ ﻛﻪ ﻣﺸﺮﻙ ﻭ ﻛﺎﻓﺮﻧﺪ ] ﮔﻮﻳﻨﺪ : ﺍﺯ ﺁﻧﭽﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﺯﻝ ﻛﺮﺩﻩ ﭘﻴﺮﻭﻱ ﻛﻨﻴﺪ ، ﻣﻰ ﮔﻮﻳﻨﺪ : ﻧﻪ ، ﺑﻠﻜﻪ ﺍﺯ ﺁﻳﻴﻨﻲ ﻛﻪ ﭘﺪﺭﺍﻧﻤﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺮ ﺁﻥ ﻳﺎﻓﺘﻴﻢ ، ﭘﻴﺮﻭﻱ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ(بقره ١٧٠)
2⃣رفاه گرایی وغوطه ورشدن درمادیات⛔️
وَمَنْ أَضَلُّ مِمَّنِ اتَّبَعَ هَوَاهُ بِغَيْرِ هُدًى مِّنَ اللَّهِ
ﻭ ﮔﻤﺮﺍﻩ ﺗﺮ ﺍﺯ ﻛﺴﻲ ﻛﻪ ﺑﺪﻭﻥ ﻫﺪﺍﻳﺘﻲ ﺍﺯ ﺳﻮﻱ ﺧﺪﺍ ﺍﺯ ﻫﻮﺍﻫﺎﻱ ﻧﻔﺴﺎﻧﻲ ﺧﻮﺩ ﭘﻴﺮﻭﻱ ﻛﻨﺪ ، ﻛﻴﺴﺖ ؟(قصص٥٠)
3⃣ تاثیرپذیری از محیط ⛔️
وَجَاوَزْنَا بِبَنِي إِسْرَائِيلَ الْبَحْرَ فَأَتَوْا عَلَىٰ قَوْمٍ يَعْكُفُونَ عَلَىٰ أَصْنَامٍ لَّهُمْ قَالُوا يَا مُوسَى اجْعَل لَّنَا إِلَٰهًا كَمَا لَهُمْ آلِهَةٌ
ﭘﺲ ﺑﻪ ﮔﺮﻭﻫﻲ ﮔﺬﺭ ﻛﺮﺩﻧﺪ ﻛﻪ ﻫﻤﻮﺍﺭﻩ ﺑﺮ ﭘﺮﺳﺘﺶ ﺑﺖ ﻫﺎﻱ ﺧﻮﺩ ﻣﻠﺎﺯﻣﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﺪ ، ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﺍﻱ ﻣﻮﺳﻲ ! ﻫﻤﺎﻥ ﮔﻮﻧﻪ ﻛﻪ ﺑﺮﺍﻱ ﺁﻧﺎﻥ ﻣﻌﺒﻮﺩﺍﻧﻲ ﺍﺳﺖ ، ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺮﺍﻱ ﻣﺎ ﻣﻌﺒﻮﺩﻱ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﻩ ! !(اعراف١٣٨)
4⃣ رفیق بد ⛔️
يَا وَيْلَتَىٰ لَيْتَنِي لَمْ أَتَّخِذْ فُلَانًا خَلِيلًا
ﺍﻱ ﻭﺍﻱ ، ﻛﺎﺵ ﻣﻦ ﻓﻠﺎﻧﻲ ﺭﺍﺑﻪ ﺩﻭﺳﺘﻲ ﻧﻤﻰ ﮔﺮﻓﺘﻢ ،(فرقان٢٨)
5⃣ تبلیغات مسموم ⛔️
فَقَالَ أَنَا رَبُّكُمُ الْأَعْلَىٰ
ﻭ(فرعون) ﮔﻔﺖ : ﻣﻦ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭ ﺑﺰﺭﮒ ﺗﺮ ﺷﻤﺎ ﻫﺴﺘﻢ .(نازعات٢٤)
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
═══✙🍃✨🍃✨🍃✙═══
#دعابراےطلب_خيرودفع_شر
🌹اميرمؤمنان علي(عليهالسلام)فرمود:
هرڪہ به هنگام شب سه مرتبه بگويد:
🌷سُبْحَانَ اللهِ حِيْنَ تُمْسُونَ
وَحِيْنَ تُصْبِحُونَ،وَلَهُ الْحَمْدُ فِي الَّسمَاوَاتِ
وَالأرْضِ وَعَشِيَّاً وَحِيْنَ تُظْهِرُونَ. 🌷
هيچ خيرے را درآن شب از دست نمي دهدو همه #شرها از او دور مي گردند.وهرڪه همانند اين دعا را به هنگام #صبح بخواند،هيچ #خيرے را درآن روز از دست نمي دهد وهمه شرها از اودور مي گردند.
📚روضة الواعظين:ص328
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd