فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شب_زیارتی؛
به یاد سید ابراهیم عزیز و #شهدای_خدمت 😭
🌹امام حسین علیه السلام تنها راه نجات عالم است🌹
#سید_الشهدای_خدمت
#سید_ابراهیم_رئیسی
مرحوم فشندي تهراني مي گويد:
«در مسجد جمکران اعمال را به جا آورده، به همراه همسرم برميگشتم .در راه، آقايي نوراني را ديدم که داخل صحن شده، قصد دارند به طرف مسجد بروند.
با خود گفتم: اين سيد در اين هواي گرم تابستان تازه از راه رسيده و [حتماً] تشنه است. به طرف سيد رفتم و ظرف آبي را به ايشان تعارف کردم. [سيد ظرف آب را گرفت و نوشيد] و ظرف آن را برگرداند در اين حال عرضه داشتم:
آقا شما دعا کنيد و فرج #امام_زمان را از خدا بخواهيد تا امر فرج ايشان نزديک شود!
ايشان فرمودند: «شيعيان ما به اندازهي آب خوردني، ما را نميخواهند، اگر بخواهند، دعا ميکنند و فرج ما ميرسد».
اين سخن را فرمود و تا نگاه کردم کسي را نديدم!!
فهميدم که وجود اقدس امام زمان (عجل الله تعالي فرجه) را زيارت کردهام و حضرتش، امر به دعا کرده است»
📚احمد قاضي زاهدي/جلد 1/ صفحه 155
#علما
#سه_شنبه_های_مهدوی
🌹شد جمعه و دیگر خبری از سفرت نیست
دیگر خبری از سفر پُرثمرت نیست
🌹ای خادم ایران! نکند خسته شدی تو
در گوشه ی دِهکوره چرا پس گذرت نیست؟
🌹 برخیز و ببین بتکده ها هلهله دارند
ای بت شکن ناب،نشان از تبرت نیست
🌹افتاده چرا روی زمین تاج سیادت
عمّامه ی خاکی ز چه رو، روی سرت نیست؟
🌹در جنّتِ حق هستی و صد شکر که دیگر
بی معرفتی ، طعنه زنی، دُور و بَرَت نیست
🌹 ای مرثیه خوانِ پسر فاطمه برخیز
ایران همه روضهست ولی چشم ترت نیست...
#شهید_جمهور
#سید_الشهدای_خدمت
✍️ #اکبر_اسماعیلی_وردنجانی
صفحه ۴۰۳ مصحف شریف
سوره مبارکه عنکبوت
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
888209029.mp3
2.05M
🔸ترتیل صفحه 403 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام سه گاه. - بستنکار
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
☘️☘️☘️☘️
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
قرآن ترجمه المیزان
سوره 29
سوره مبارکه العنكبوت
صفحه 403
وَيَسْتَعْجِلُونَكَ بِالْعَذَابِ ۚ وَلَوْلَا أَجَلٌ مُسَمًّى لَجَاءَهُمُ الْعَذَابُ وَلَيَأْتِيَنَّهُمْ بَغْتَةً وَهُمْ لَا يَشْعُرُونَ (53)
و از تو مى خواهند که در [آوردن] عذاب شتاب کنى و اگر اجلى معيّن [بر ايشان] مقرّر نبود آن عذاب [درخواستى] به آنان مى رسيد و قطعاً [آن عذاب] به طور ناگهانى و در حالى که بى خبراند به سراغشان خواهد آمد. (53)
يَسْتَعْجِلُونَكَ بِالْعَذَابِ وَإِنَّ جَهَنَّمَ لَمُحِيطَةٌ بِالْكَافِرِينَ (54)
از تو مى خواهند که در [آوردن] عذاب شتاب کنى در حالى که قطعاً جهنّم فراگيرنده کافران است. (54)
يَوْمَ يَغْشَاهُمُ الْعَذَابُ مِنْ فَوْقِهِمْ وَمِنْ تَحْتِ أَرْجُلِهِمْ وَيَقُولُ ذُوقُوا مَا كُنْتُمْ تَعْمَلُونَ (55)
در روزى که عذاب از بالاى سرشان و از زير پايشان، آنان را فرامى گيرد و [خدا ]مى گويد: [سزاى] آنچه را که مى کرده ايد بچشيد. (55)
يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ آمَنُوا إِنَّ أَرْضِي وَاسِعَةٌ فَإِيَّايَ فَاعْبُدُونِ (56)
اى بندگان من که ايمان آورده ايد! همانا زمين من وسيع است پس [با سکونت در سرزمين مناسب] تنها مرا پرستش کنيد. (56)
كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ ۖ ثُمَّ إِلَيْنَا تُرْجَعُونَ (57)
هر نفسى چشنده مرگ خواهد بود سپس تنها به سوى ما بازگردانده مى شويد. (57)
وَالَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَنُبَوِّئَنَّهُمْ مِنَ الْجَنَّةِ غُرَفًا تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا ۚ نِعْمَ أَجْرُ الْعَامِلِينَ (58)
و کسانى که ايمان آورده و کارهاى شايسته انجام داده اند، حتماً آنان را در غرفه هايى از بهشت جاى خواهيم داد که از پايين آنها نهرها جريان دارد و در حالى که در آن جا جاودانه اند، چه نيکو است اجر عمل کنندگان. (58)
الَّذِينَ صَبَرُوا وَعَلَىٰ رَبِّهِمْ يَتَوَكَّلُونَ (59)
همانان که صبر پيشه ساخته اند و تنها به پروردگار خويش توکّل مى کنند. (59)
وَكَأَيِّنْ مِنْ دَابَّةٍ لَا تَحْمِلُ رِزْقَهَا اللَّهُ يَرْزُقُهَا وَإِيَّاكُمْ ۚ وَهُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ (60)
و چه بسيارند جنبندگانى که نمى توانند روزى خود را برعهده بگيرند، خدا است که به آنها و شما روزى مى دهد و او است شنوا و دانا. (60)
وَلَئِنْ سَأَلْتَهُمْ مَنْ خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ وَسَخَّرَ الشَّمْسَ وَالْقَمَرَ لَيَقُولُنَّ اللَّهُ ۖ فَأَنَّىٰ يُؤْفَكُونَ (61)
و اگر از آنان بپرسى: چه کسى آسمان ها و زمين را آفريده و خورشيد و ماه را [در مدارشان] مسخّر کرده است، بى شک خواهند گفت: خدا، پس چگونه [از اعتقاد به يگانگى او] گردانده مى شوند؟! (61)
اللَّهُ يَبْسُطُ الرِّزْقَ لِمَنْ يَشَاءُ مِنْ عِبَادِهِ وَيَقْدِرُ لَهُ ۚ إِنَّ اللَّهَ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ (62)
خدا رزق را براى هر کس از بندگانش که بخواهد گشاده مى گرداند و [يا ]به سود او تنگ مى کند، همانا خدا به هر چيزى دانا است. (62)
وَلَئِنْ سَأَلْتَهُمْ مَنْ نَزَّلَ مِنَ السَّمَاءِ مَاءً فَأَحْيَا بِهِ الْأَرْضَ مِنْ بَعْدِ مَوْتِهَا لَيَقُولُنَّ اللَّهُ ۚ قُلِ الْحَمْدُ لِلَّهِ ۚ بَلْ أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ (63)
و اگر از آنان بپرسى: چه کسى از آسمان آبى نازل کرد و به وسيله آن زمين را بعد از مردگى اش زنده ساخت؟ بى شک خواهند گفت: خدا، بگو: ستايش مختصّ خدا است [و مشرکان توجّه ندارند] بلکه بيشترشان عقل خود را به کار نمى گيرند. (63)
🌸🌸🌸🌸
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۰۳🌷
خدا روزی را کم یا زیاد می کند:
در آیات متعددی از قرآن می خوانیم که خداوند زیاد یا کم شدن رزق و روزی را به خود نسبت داده است؛ یعنی او روزی هر کس را که بخواهد، کم یا زیاد می کند. ممکن است برخی از مردم با خواندن این آیات از خود بپرسند که در این صورت، کار و تلاش برای به دست آوردن روزی چه نقشی دارد. در پاسخ این سؤال باید به دو نکته ی مهم توجّه کنیم:
1ـ همه چیز در این عالم، بر اساس قوانین و اسباب و علل خاصی به دست می آید. کار و تلاش برای کسب روزی نیز استفاده از اسباب و عللی است که خدا برای رسیدن به آن قرار داده، و رسیدن به مال و ثروت با تلاش و کوشش هم نتیجه ی خواست خداست، و نرسیدن به مال و ثروت به سبب تنبلی و بیکاری نیز ثمره ی خواست اوست. آیا کشاورزی که در زمین بایر بذر می پاشد و از قانون خدا در مورد جوانه زدن دانه ی گندم در زمین استفاده می کند و با نیرویی که خدا به او داده، آن را پرورش می دهد و درو می کند و از این راه به مالی می رسد، از راهی جز خواست خدا به ثروت رسیده است؟ در مقابل، کسی که در خانه اش می نشیند و قانون خدا در مورد نرسیدن افراد تنبل به رزق و روزی بر او حکم رانده، از راهی جز خواست خدا به فقر رسیده است؟ از این رو در روایات، بیکاری و تنبلی و پرخوابی، عوامل مهم ایجاد فقر و کم شدن روزی شمرده شده اند.
در روایتی از امام علی(ع) می خوانیم: «هنگامی که موجودات با هم ازدواج کردند، تنبلی و ناتوانی هم با یکدیگر پیمان زوجیّت بستند و از آنان فرزندی به نام فقر متولّد شد.» در روایت دیگری از امام باقر(ع)می خوانیم: «من از مردی که در کار دنیایش تنبل باشد، بدم می آید. کسی که در کار دنیا تنبل باشـد، در کـار آخرت تنبل تر است.»
2ـ در کنار اهمیّت کار و تلاش، گاهی می-بینیم که برخی افراد به هر دری که می کوبند، بسته است، و بعضی دیگر بدون تلاشِ زیادی به ثروت هنگفتی می رسند. این واقعیت، نشانگر این است که خدا گاهی اسباب و علل کسب روزی را از کار می اندازد یا جهت آن را تغییر می دهد تا بدین وسیله به بندگانش یادآوری کند که این اسباب را خود او پدید آورده و او می تواند آن ها را تغییر دهد. در حدیثی از امیر مؤمنان علی(ع) می خوانیم:
«من خدا را از آنجا شناختم که گاهی تصمیم های محکم، [ناخودآگاه] گسسته می شود، و گاهی مشکلات و گره های سخت [ ناگهانی] باز می شود، و بعضی اوقات، اراده های قوی ناکام می ماند.» البتّه وظیفه ی ما این است که در هر یک از دو حالت ثروت و فقر، خدا را فراموش نکنیم. در رفاه و ثروت، راه شکر و سپاسگزاری او را در پیش گیریم و به زیردستانمان توجّه کنیم، و در فقر و سختی، راه صبر و شکیبایی را برویم و شخصیّت خود را در برابر افراد ثروتمند خرد نکنیم و بدانیم که هیچ یک از این احوال، دائمی نیست، و هر دو، امتحانی از سوی خداست.
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4