#با_همسر_لجباز_چطور_برخورد_کنیم⁉️
💞 اول اینکه در مقابل #همسر #لجباز ، لجبازی به خرج ندین.
💞 دوم اینکه چون معمولا لجبازها توی لحظه اوج #لجبازی اصرار دارن بگن دارند درست میگن اون لحظه اصرار بر #اثبات اشتباهشون نداشته باشین.
💞 سوم اینکه اون لحظه باهاشون بحث نکنین. سعی کنین #بحث در این مورد رو بذارین واسه لحظه ای که آروم تر شدین. در مجموع میخوام بگم اون لحظه بگذارید و بگذرید ...
✅ برای یکی از دوستانتون بفرستید🌹
#همسرداری
@yavaranesaleh
🔵 نکاتی درباره رفتار با پسران
🔸نوجوانی یکی از حساسترین و بحرانی ترین دوره های زندگی است که اگر نوجوان، توانایی و #مهارت کافی برای گذر از آن را نداشته باشد، آیندهاش به خطر میافتد. چیزی که در این میان مهم است، #نقش_والدین در گذر صحیح و سالم #نوجوانان از این دوران بحرانی است. شاید بتوان یکی از مهم ترین مسؤولیتها یی که #والدین در مقابل نوجوانان خود دارند را وظیفه ی تربیتی آنها به شمار آورد. وظیفهای که اگر خوب و درست از عهده آن برآیند، نتیجهاش آیندهای درخشان و مطمئن برای فرزندان است.
🔸نکته ی دیگر اینکه فرزندان #پسر نسبت به دختران محدودیت کمتری دارند و به اصطلاح آزادترند، خطر بیشتری هم تهدیدشان میکند و این تهدید، مسؤولیت #پدر و مادرها را سنگینتر میکند.
🔸اگر میخواهید به عنوان والدینی دلسوز و مسؤول، آینده جسمی و روانی #پسران خود را تأمین کنید، رعایت این نکات را فراموش نکنید:
1- پدر و #مادر قبل از هر #دوست ناباب یا جامعه ناسالمی میتوانند رفتارهای پرخطر را به فرزندانشان بیاموزند. نتیجه تازهترین تحقیقات روی بیش از 2000 نوجوان که به مصرف #سیگار و مواد مخدر و... #اعتیاد داشتند، نشان داده که 40 تا 60 درصد از این نوجوانان، برای اولین بار نحوه استعمال مواد دخانی را در خانه و توسط والدین خود آموختهاند؛ بنابراین اولین گام در دور نگه داشتن فرزندان از مواد مخدر، استعمال نکردن آنها توسط والدین و بویژه در منزل است.
2- شما نمیتوانید از نوجوانتان توقع داشته باشید که مدام در محیطهای آلوده و در مجاورت افراد معتاد قرار داشته باشد و هیچ تمایل یا حس #کنجکاوی نسبت به مصرف مخدرها از خود نشان ندهد؛ بنابراین از رفت و آمد با دوستان یا اقوامی که اقدام به مصرف مخدرها جلوی اعضای #خانواده میکنند، خودداری کنید.
3- با پرهیز از رذایل اخلاقی مانند #دروغگویی ، #خشم و #عصبانیت بیموقع یا ناسزاگفتن، الگوی رفتاری مناسبی برای نوجوانتان باشید.
4- بسیاری از پدران دوست دارند آیندهای را که برای خود متصور بودهاند و به آن نرسیدهاند برای پسرانشان ترسیم کنند، اما خیلی از افسارگسیختگیها و فاصلههای بین والد و فرزند از همین جا شروع میشود. شما به عنوان یک پدر خوب، فقط وظیفه شناساندن راههای صحیح و غلط به فرزندتان و مشورت کردن با او در مورد علاقهمندیهایش را دارید و بهتر است انتخاب نهایی را به عهده فرزندتان بگذارید.
5- بسیاری از پسران از گوش دادن به نصیحتها و توصیههای همیشگی گلهمندند و فکر میکنند که #نصیحت بیش از حد یعنی عدم اعتماد خانواده و کوچک شمردن آنها. میتوانید با خریدن انواع کتابها یا فیلمهای آموزنده، فرزند خود را از نوجوانی درباره مسائل و مشکلات موجود در جامعه به طور غیرمستقیم آگاه کنید.
6- پسران در سنین نوجوانی علاقه خاصی به #استقلال، جدا شدن از خانواده و پیوستن به گروه همسالان دارند و نگرانی بسیاری از والدین، از ناشناخته بودن دوستان فرزندشان نزد آنهاست. برای اینکه هم فرزندتان را خوشحال کنید و هم با دوستان جدیدش بیشتر آشنا شوید، میتوانید هر چند وقت یک بار، یک مهمانی دوستانه ترتیب دهید و دوستان فرزندتان را هم با خانوادههایشان به صرف یک عصرانه ساده دعوت کنید. میتوانید برای تسلط بیشتر بر روابط فرزندتان هم، ماهی یک بار، یک برنامه کوهنوردی با دوستان
فرزندتان و خانواده آنها بچینید.
#تربیت_نوجوان
✅ برای یکی از دوستانتون بفرستید🌹
@yavaranesaleh
🔴 انضباط باید نرم و ملایم و به آرامی ایجاد شود. ایجاد #انضباط با زور و اهرم فشار، سبب احساس ناامنی، ترس، تسلیم پذیری، طغیان، #دروغگویی ، چاپلوسی و #وسواس خواهد شد.
🔴 کودکانی که با فشار #والدین به انضباط وادار میشوند به طور معمول سرکش و مسأله آفرین خواهند بود و در برابر بزرگسالان مقاومت میکنند و به جهت فشارهای دوران کودکی، از آنان انتقام میگیرند.
🔴از دیدگاه #روانشناسی امروز، انضباط زوری پاسخ «موقت» میدهد؛ ولی در آینده مشکلات جدی را پدید خواهد آورد.
این گونه کودکان در غیاب والدین قوانین را میشکنند؛ پس محدودیتها را باید به نرمی و با مهربانی و عطوفت به کودکان بیاموزید تا با ایمان و از روی اعتقاد، بدانها عمل کنند.
‼️در صورتی که عامل واداشتن کودک به پذیرش محدودیت ها و تن دادن به قانون ، #اقتدار والدین یا اقتدار گروه ، #مربی و اجتماع باشد، به طور معمول زیر بار نمیرود و اگر هم به جهت اهرم فشار به آن تن دهد، با برداشته شدن فشار، قانون را نقض خواهد کرد؛ اما اگر محدودیت برای کودک، مطلوبیت فردی داشته باشد، حتی در غیاب والدین و بدون اهرم فشار نیز به آن عمل خواهد کرد.
#نظم
#فرزندپروری #تربیت_فرزند
@yavaranesaleh
🔴 #بیان_مشکلات_محل_کار
💠 گاه برخی از #مشکلاتِ قابلِ بیانِ محل کار خود را با خانمتان در میان بگذارید تا به شما #مشورت دهد.
💠 مهم این است که همسرتان #حس کند او را حساب کردهاید و این در افزایش مهر و علاقهی او به شما موثر است.
💠 گاهی این کار، بعضی از #دلخوریهای همسر نسبت به شوهر را از بین میبرد.
💠 همیشه برای گفتگو، بهانهای پیدا کنید تا دلهایتان به یکدیگر نزدیکتر شود. فقط مواظب باشید در این گفتگو، صمیمیّت ایجادشده را با چیزهایی مثل پشتسر دیگران حرف زدن و بدگویی از اطرافیان آلوده نکنید چرا که اثر عکس میگیرید.
@yavaranesaleh
نصیحت کودک را به صورت مستقیم انجام ندهید نه تنها تاثیر گذار نخواهد بود بلکه باعث شکاف در ارتباط با کودک خواهد شد.
گاهی با عروسکهای انگشتی و
از طریق آنها کودک را نصیحت کنید.
#تربیت_فرزند
@yavaranesaleh
✅ تکنیک های مسئولیت پذیری کودکان
1⃣ از همان بچگی 👦 بعضی از کارها را به آنها واگذار کنید.
🔹بچه های کوچک👧، حتی بچه های دو ساله، علاقه ی خیلی زیادی به کمک کردن دارند. اگر صبور و خلاق باشید، مطمئن باشید خیلی بیشتر از آنچه شما فکر می کنید از دستشان برمی آید👌. اینکار باعث می شود وقتی بزرگتر شدند، در کارهایشان اعتماد به نفس و شور و اشتیاق داشته باشند.
2⃣ برای کارهایشان پاداش 🎁نگذارید❌.
🔹اگر می خواهید حس مسئولیت پذیری به صورت طبیعی و عمقی در وجود فرزندانتان شکل گیرد، باید بتوانند ارزش واقعی کارهایشان را درک کنند. اگر فقط روی چیزی که به عنوان پاداش خواهند گرفت متمرکز شوند، این را یاد نخواهند گرفت.
3⃣ وقتی اشتباه میکنند، عواقبی طبیعی برای آنها در نظر بگیرید.
🔹اگر عادت کرده اند که همیشه وسایل بازیشان🐱 را جایی جا بگذارند، باید بگذارید با نتایج و عواقب کارهایشان هم روبه رو شوند.
🔹شاید لازم باشد که برای بازی بعدیشان از کسی دستکش قرض بگیرند، یا شاید هم اگر گم شده باشد، مجبور شوند یک دستکش نو بخرند. اگر هر وقت که چیزی را گم می کنند شما کمکشان کنید، هیچوقت در زندگی مسئولیت پذیر نخواهند شد.
4⃣ وقتی می بینید جایی احساس مسئولیت کرده اند، آن را بر زبان📣 بیاورید.
🔹هر رفتاری که از آنها می بینید و خوشتان می آید را جلوی خودشان به زبان بیاورید. اینکار باعث می شود با شور و شوق بیشتری باز آن کار را تکرار کنند.✅
#تکنیک_های_تربیت_فرزند
✅ برای یکی از دوستانتون بفرستید🌹
@yavaranesaleh
🔹ناخن جويدن نشانه #اضطراب دروني كودك است. كودك از اين طريق حالت تهاجمي خود راكنترل میکند و سعي ميكند بر اضطراب خود غلبه كند.
🔸او با اینکار توجهش را از دنياي خارج قطع میكند و به درون خويش باز ميگردد.
برای درمان، باید ریشه اضطراب را از بین برد.
#تربیت_فرزند #فرزندپروری
#ناخن_جویدن
#اختلالات_رفتاری_کودکان
@yavaranesaleh
▪️برخی پدر و مادرهای امروز
آموزش :
🚩موسیقی از ۵ سالگی
🚩زبان انگلیسی از ۶ سالگی
🚩نقاشی ۵ سالگی
🚩رانندگی ۱۳ سالگی
🚩خلبانی پهباد ۷ سالگی
🚩ریاضی ۶ سالگی
آموزش همه چیز قبل از موعد
حالا همین #پدر و #مادر ها:
🚩حجاب: هنوز بچه است زوده
🚩روزه: هوا گرمه اذیت میشه
🚩نماز: حالا چند سال دیرتر چیزی نمیشه
🚩حیا و عفت: هنوز بچه است چیزی نیست که!
🚩کلا پای دین که وسط میاد یعنی همون چیزی که انسان رو تبدیل به یک آدم قوی و قدرتمند و با اراده می کنه هنوز بچه است
🚩پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) به برخی از کودکان نگاه کردند و فرمودند: وای بر اولاد آخر الزمان از دست پدرانشان! سؤال شد یا رسول الله: آیا از پدران مشرکِ آنان؟ فرمودند:
خیر، از دست پدران مؤمن آنها، چون واجبات دین را به فرزندانشان نمی آموزند و اگر اولاد آنها بخواهند، بیاموزند، آنان را منع میکنند. و تنها به این قانع هستند که فرزندانشان از مال دنیا چیزی را به دست آورند. من از آنها بیزارم و آنها هم از من بیزارند.
[1] بحارالانوار، ج ۲۳، ص ۱۱۴.
[2] مجلسى، محمدباقر، بحارالانوار، ج ۷۴، ص ۶، روایت ۱.
[3] طبرسى، فضل بن حسن، مکارم الاخلاق.
#تربیت_فرزند #تربیت_کودک
✅ برای یکی از دوستانتون بفرستید🌹
@yavaranesaleh
یاوران صالح
✅ تکنیک های مسئولیت پذیری کودکان 1⃣ از همان بچگی 👦 بعضی از کارها را به آنها واگذار کنید. 🔹بچه های
✅ تکنیک های مسؤلیت پذیری کودکان
(قسمت دوم)
5⃣ هر از گاهی درمورد مسئولیت پذیری با آنها صحبت کنید.
🔹مسئولیت پذیری را به عنوان یک ارزش خانوادگی👨👩👧👦 به آنها معرفی کنید و اهمیت آن را برایشان توضیح دهید.
6⃣ خودتان الگوی مسئولیت پذیری برای فرزندانتان باشید.
آنها همه چیز را از شما یاد می گیرند، پس مراقب رفتارهایتان باشید. سعی کنید همیشه خوش قول باشید. مطمئن باشید که آنها همه ی کارهایتان را زیر ذره بین 👀 دارند.
7⃣ از همان کودکی به آنها پول 💵 توجیبی بدهید.
بگذارید از همان دوران کودکی، تصمیمات مربوط به امور مالیشان را خودشان بگیرند. با این روش خیلی زود چم و خم پول خرج کردن دستشان می آید. اما اگر زود پولشان را تمام کردند، تنبیهشان نکنید.
8⃣باور داشته باشید که کودکانتان مسئولیت پذیر هستند.
🔹باور شما به مسئولیت پذیری آنها، خیلی زود به خودشان منتقل خواهد شد و سطح توقعاتشان را بالاتر خواهند برد. حتی وقتی خرابکاری می کنند هم این باور را از دست ندهید.
9⃣به آنها یاد بدهید که مسئولیت پذیر باشند.
با آنها صحبت کنید و بگویید که توقع چه رفتاری از آنها را دارید. وقتی آنها ندانند که مسئولیت پذیری چیست، چطور می توانند مسئولیت پذیر باشند؟🤔
🔟از دیگران هم راهنمایی و کمک بگیرید.
🔹بعضی وقت ها خیلی سخت است که خودتان بفهمید در برخورد با فرزندتان خیلی سخت گیرید یا آسان گیر. می توانید با پدر و مادرهای دیگر صحبت کنید، کتاب بخوانید📚، به مشاوران مخصوص 👨🏫 مراجعه کنید، هر کاری از دستتان برمی آید انجام دهید تا احساس کنید که برای بار آوردن فرزندتان تنها نیستید.
#تکنیک_های_تربیت_فرزند
🌹برای یکی از دوستانتون بفرستید.
@yavaranesaleh
🌸بچه ها بزرگ میشن خونه خالی و همیشه تمیز و مرتب میمونه
🌸یه روزی میرسه که هیچ سرو صدایی نیست و اون روزنا دلمون برای این روزا تنگ میشه
🌸بیاید از این فرصت کوتاهِ کودکی بچه هامون لذت ببریم و اسیر چندتا بهمریختگی و کفگیر ملاقه و نخود لوبیای کف آشپزخونه و....نباشیم
🌸باهاشون همراه بشیم از دید یک کودک دنیارو ببینیم...
🌸 پا به پاشون کودکی کنیم همینه که باعث میشه #مادر شاداب و سرزنده بمونه و از لحظه لحظهی بودن با بچه هاش لذت ببره😍
#خانواده
#تربیت_فرزند #تربیت_کودک
#فرزندآوری
@yavaranesaleh