فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مقام معظم رهبری: اگر حضور مردم ضعیف بشود، آن وقت میتوانند کشور را دچار ناامنی کنند
✔️ جامعه نیازمند تبیین و آگاهیست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتماد به نسل جوان، مهمترین دستاورد انقلاب اسلامی
🔹حاج قاسم سلیمانی: امام آمد نسلی را انتخاب کرد، که انتخاب این نسل ریسک داشت
اما امام این ریسک را پذیرفت...
✔️ جامعه نیازمند تبیین و آگاهیست
45.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اراجیف وسخنان ضد امنیتی حسن روحانی درباره انتخابات: در این شرایط مردم به هر کسی که معتقدند او از شرایط فعلی راضی نیست و به شرایط فعلی حاکم معترض است و دنبال تغییر و تحول در جامعه امروز است، رأی دهند
👌پ.ن: بنظر ما بهترین پاسخ به این مردک احمق اینکه هرکس هم موافق محاکمه روحانی خائن هست درانتخابات شرکت کند تا مشتی بشه تو دهن این یاوه گوی لمپن و حامیان و یاران همفکرش
#منافقین از کفار بدترند (امام خمینی)
✔️ جامعه نیازمند تبیین و آگاهیست
13.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیلی قشنگ خونده حسین طاهری بفرستین برای کسانیکه رای نمیدن....
10.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢اگر بین نظر مردم و حکومت اختلافی باشه چه اتفاقی میافته ؟
✔️ جامعه نیازمند تبیین و آگاهیست
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌️برف اومده مدارس و ادارههای ایران تعطیل شده؟ 😳
اروپا چیجوریه⁉️
14.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واکنش مردم به یک خبر فوری!
❌ مشارکت در انتخابات اجباری شد!!!
📽 براساس اعلام مقامات رسمی: مشارکت در انتخابات، اجباری است!
#انتخابات
✔️ جامعه نیازمند تبیین و آگاهیست
🔻 نقد فقه خوارجی در امر مشارکت مردمی!
✍🏻 این یادداشت در پاسخ به ادعای آقای سروش محلاتی پیرامون عدم وجوب شرعی شرکت در انتخابات نگاشته شده، لذا در مرحله اول تلاش دارم دوگانگی در عملکرد این جریان را عیان سازم و در مرحله بعد ادله دینی آنان را نقد خواهم کرد.
🚫 فقه سیاسی خوارجی اساسا در تقابل با حکمرانی علوی شکل گرفته و چارچوب نظری آن بر نظریه بیدولتی و تفکر آنارشیستی استوار است. آنچنان که یکی از 3 جریان اصلی معارض با حکمرانی امیرالمومنین حضرت علی علیهالسلام اهل خوارج بوده است. حضرت وصی علیهالسلام در خطبهای منطق بیدولتی خوارج را اینگونه توضیح داده است که آنان آموزه دینی «حاکمیت از آن خداست» را برای اثبات اراده باطلشان که همان بیدولتی است به استخدام میگیرند، در حالی که این آموزه دینی ضرورت حکومت را نفی نمیکند، اگرچه حکومت فاجر باشد، چون نظام اجتماعی بدون برقراری حکومت از هم میپاشد: «کَلِمَهُ حَقٍّ یُرَادُ بِهَا بَاطِلٌ، نَعَمْ إِنَّهُ لاَ حُکْمَ إِلاَّ لِلَّهِ وَ لَکِنَّ هَؤُلاَءِ یَقُولُونَ لاَ إِمْرَهَ إِلاَّ لِلَّهِ وَ إِنَّهُ لاَ بُدَّ لِلنَّاسِ مِنْ أَمِیرٍ بَرٍّ أَوْ فَاجِرٍ» ( نهجالبلاغه/ خ ۴۰).
🛑 برخی از معممان حوزوی با نگرش فقه خوارجی که در تقابل جدی با حکمرانی ولایی است، درصدد معلوم ساختن حکم شرعی انتخابات از 3 راه فتوای مراجع تقلید و حکم ولی فقیه و تشخیص خود شهروندان برآمدهاند. لذا در تعریض و نقد گفتار آنان نکاتی را بیان میکنم.
1️⃣ فقه سیاسی شاخهای از فقه امامیه است که به تعیین حکم شرعی افعال سیاسی متشرعان میپردازد. از جمله این افعال سیاسی، شرکت در انتخابات است. ادله شرعی و عقلی زیادی برای استنباط حکم انتخابات مانند آیه شریفه «وَأَمْرُهُمْ شُورَى بَیْنَهُمْ» (شورى/ 38) وجود دارد. ممکن است مرجع تقلیدی در فقه سیاسی ورود نکند اما این به معنای فقدان حکم شرعی برای انتخابات نیست، مضافا اینکه اگر انتخابات فاقد حکم شرعی است، چرا درصدد تشخیص حکم شرعی آن برمیآیند؟ و چگونه است که در اوقاتی غیر از وقت انتخابات برای حق تعیین سرنوشت به کتاب و سنت ارجاع میدهند؟ اگر ادله شرعی نسبت به افعال سیاسی ساکت است، در همه اوقات ساکت است. انکار صاحبنظر بودن فقیه مرجع در تشخیص شرایط و موقعیت انتخابات تهمتی بیش نیست. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی مراجع تقلید زیادی با علم به شرایط و موقعیت انتخابات مردم را به حکم شرعی و عرفی مکلف به انتخابات کردند. رجوع مقلد به فتوای فقیه مرجع از باب فقدان اهلیت فهم و درک نیست تا در موارد قابل فهم مجاز به رجوع نباشد، بلکه این رجوع از باب حجیت فتوای مرجع تقلید است و دلالتی بر تعطیلی شعور نیست. لذا اگر فهم و تشخیص شهروند حجیت نداشته باشد، نمیتواند به تشخیص خود عمل کند.
2️⃣ فرضا تشخیص فقیه مرجع در مصادیق حکم کلی ارشادی تلقی شود، لکن حکم ولی فقیه در تشخیص موضوع نافذ و لازمالاتباع است. به طور کلی احکام ولی فقیه جامعالشرایط مبسوطالید بر همه شهروندان و حتی در امور عامه مختلف فیه میان مراجع تقلید نافذ است به همین خاطر مراجع تقلید مخالف در صدور فتوای مخالف با حکم ولی فقیه مبسوطالید احتیاط شرعی میکنند. علم فردی که مجتهد خبره منتخب نیست به خطای حاکم مجزی نیست و رفع تکلیف نمیکند. اگر خبرگان رهبری خطای حاکم شرع را تشخیص دهند و او را از این مقام عزل کنند، عمل شهروندان مطابق با این تشخیص مجزی است.
3️⃣ ذاتی بودن هر حقی برای مردم هیچ تلازمی با فقدان تکلیف ندارد، بلکه اساسا تکلیف در جایی است که حقی به نحو ذاتی یا موسمی فرض شود. حکم شرعی وجوب انتخابات در فرض ثبوت حق شرعی انتخابات است. لذا اگر چنین تلازمی پذیرفته شود، بخش عمده احکام فقهی بلاموضوع میشود.
4️⃣ حکم حاکم شرع مانند حکم هر حاکمی در سایر نظامهای سیاسی نافذ و لازمالاتباع است و مانند فتوای فقیه مرجع نیست. مردم برای تعیین جزئیات سرنوشت خود نمیتوانند تشخیص خود را خارج از نظام سیاسی عملی سازند. این مقصود در چارچوب قانون و تحت زعامت حاکم شرعی یا عرفی محقق میشود. اگر انتخابات را حق ذاتی مردم بدانیم استیفای چنین حقی واجب است. هیچ مرجع شرعی و عقلایی مردم را مجاز به اسقاط حقوق ذاتیشان نمیکند، لذا رأی به عدم مشارکت در انتخابات مبنای عقلی و شرعی ندارد. شارع مقدس که حاکم مطلق بر عالم هستی و عالم انسانی است، ولایت جامعه ایمانی را به خودشان واگذار نکرده است، بلکه ولایت جامعه غیرایمانی را به خودشان واگذار کرده است: «الله وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ وَالَّذِینَ کَفَرُوا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ » (بقره / 257) و چه بد عاقبتی است برای جامعهای که به حال خود رها شده باشد. حتی خرد انسان و عقل جمعی نیز چنین رهاشدگیای را مطلوب و ممدوح نمیداند.
💠 حجت الاسلام دکتر داوود مهدویزادگان
🇵🇸 هر دو آمریکایی بودند؛ آن خانم جوان، ۲۰ سال پیش، زیر بولدوزرهای اسرائیلیها در غزه جان باخت و این آقای جوان، ۲۰ سال بعد، با خودسوزی در اعتراض به نسلکشی فلسطینیان در غزه، جان داد.
🔺حمایت از آرمان ملت فلسطین در آمریکا روز به روز عمیقتر میشود.
1️⃣ #راشل_کوری، خانم ۲۳ سالهی آمریکایی بود که با هدف پیوستن به کمپین جلوگیری از تخریب منزلها و درختان زیتون به نوار غزه سفر کرده بود. در حالیکه جلیقهای نارنجی به تن داشت و میخواست مانع از تخریب خانههای فلسطینی شود، بولدوزر دو بار از روی او عبور کرد!
2️⃣ #آرون_بوشنل، یک عضو ۲۵ ساله نیروی هوایی ارتش آمریکا در اعتراض به نسلکشی فلسطینیان در غزه خودش را روبهروی سفارت اسراییل در واشنگتن آتش زد و بعد از این حادثه جان باخت! او گفت دیگر نمیخواهم در این نسلکشی شریک باشم!
✔️ جامعه نیازمند تبیین و آگاهیست
#انتخابات_پرشکوه
#امام #خمینی
همه در انتخابات شرکت کنند و در صحنه حاضر باشند. اگر یک ظالم خلاف کرد، اسلام که نکرده است. پس باید کاری کنیم که ظلم نباشد و ظالم از بین برود. اگر دیدیم در این دوره خلاف شده و به افرادی ظلم شده، باید تلاشمان را بیشتر کنیم تا خلاف و ظلم را از بین ببریم؛ نه این که کنار رویم و از صحنه خارج شویم.
زیرا اگر از صحنه خارج شویم، ظلم بیشتر میشود. پس باید اجتماعمان را بیشتر کنیم و بیشتر در صحنه حاضر باشیم. خداوند به شما قدرت و سعادت عنایت فرماید.
صحیفه امام: ج۱۸، صفحه۲۴۴
🌹🌹🌹
🌹🌹
🌹 #خاطرات_شهید
#اثر_انگشت
●گفت «من که به بنیصدر رأی نمیدهم.» تعجب کردم. خیلیها قبولش داشتند. بعد ادامه داد «اگه یادت باشه بنیصدر تا یه روز مونده به پایان مهلت نامنویسی، ثبتنام نکرد. گذاشت تا وقتی که از ملاقات امام برگشت.
●همین که از در اومد بیرون اعلام کاندیداتوری کرد. به نظرم کاسهای زیر نیم کاسهست. این آدم داره از ملاقات با امام سوء استفاده میکنه. میخواد به مردم وانمود کنه برنامههایی داشته که حضرت امام تایید کرده.» آن روز چیزهایی فهمیده بود که خیلیها ماهها بعد فهمیدند.
📎قائممقام سپاه پاسداران
#سرلشگرشهید_یوسف_کلاهدوز🌷