*﷽*
*🟣 آیا ارتباطی بین تصویر و تیتر این عکس در شبکهی بیبیسی ؛ وجود دارد؟!*
*▪️و اما ...؛ اگر این اتفاق در ایران افتاده بود ،عکس جسد از زوایای مختلف با کیفیت فولاچدی به تمام جهان، مخابره میشد...!*
#سواد_رسانه
┈┈••❀🍃💠🍃❀••┈┈
🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🖼#صرفا_جهت_اطلاع | به سراغتان میآییم
🍃🌹🍃
🔻 واکنش سپاه پاسداران به گزافه گویی وزیر خارجه آمریکا: انتقام از آمران و قاتلان سردار سلیمانی در هر زمانی که ممکن باشد، قطعی است.
Soleimani is inevitable
#روشنگری
#انتقام_سخت
#سردار_سلیمانی
#به_سراغتان_می_آییم
بسم الله الرّحمن الرّحیم
#بیانیه_گام_دوم
هفت ) سبک زندگی
سخن لازم در این باره بسیار است .
آن را به فرصتی دیگر وا میگذارم و به همین جمله اکتفا می کنم که تلاش غرب در ترویج سبک زندگی غربی در ایران ،
زیان های بی جبران اخلاقی و اقتصادی و دینی و سیاسی به کشور و ملت ما زده است .
مقابله با آن ، جهادی همه جانبه و هوشمندانه می طلبد که باز چشم امید در آن به شما جوان ها است .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺حکایت مردی که نمیخواست به پیادهروی اربعین برود اما امام حسین (ع) را دید
🏴 🏴
چهار عبرت درس آموزی تاریخ معاصر.mp3
4.01M
🔰 تحلیل کوتاه و پر مغز مقام معظم رهبری از چهار واقعه مهم تاریخ معاصر و عبرت های مهم آنان
💠 ضمن پاسداشت و گرامیداشت روز مهم #عاشورا ، نشر این صوت در این روز تاریخی 28 مرداد که سالروز کودتای آمریکایی و نشاندن دوباره پهلوی ها بر مسند حکومت بوده ، فراموش نشود
✅ اگر دکتر مصدق ، عاقلانه عمل می کرد و نصیحت های دلسوزانه آیت الله کاشانی را پشت گوش نمی انداخت و به آمریکا اعتماد نمی کرد، فاتحه حکومت پهلوی همان سال 32 خوانده شده بود.
#پاسخ_به_سوالات
#کودتای_28مرداد
#مصدق
📣 بیمه تکمیلی صندوق ذخیره بسیجیان در سال ۱۴۰۱
🔰طرح ۱ با پوشش ۶۳ میلیون تومانی(طرح با ویزیت و دارو)
هر نفر سالیانه ۷۷۷۶۰۰ تومان
🔰طرح ۲ با پوشش ۴۵ میلیون تومانی(بدون ویزیت و دارو)
هر نفر سالیانه ۲۶۸۸۰۰ تومان
🔰طرح دندان پزشکی هر نفر سالیانه ۵۵۲۰۰۰ تومان
🔦 مزایای بیمه صندوق ذخیره بسیجیان
☑️ بدون دوره انتظار
☑️ عدم اجبار جهت ثبت بیمه برای تمام اعضاء خانوار
☑️امکان ثبت بیمه برای همسر فرزند و پدرمادر
☑️ امکان استفاده از بیمه از همان ماه اول( درصورت ثبت بیمه تا قبل از ۲۵ ام ماه و تایید مدارک)
📲ارتباط با نماینده صندوق ذخیره بسیجیان استان اصفهان در پیام رسان ایتا:
@Esfahan_ticket
✅ لینک ثبت نام در سامانه سحاب:
sahabcard.ir
🔸صندوق ذخیره بسیجیان استان اصفهان
Eitaa.com/szbasijian_esfahan
💢 استاد فاطمےنیا:بدترین سخن این است ڪہ دعاڪردم ونشد،
زیارت رفتم ونشد!
این نشدها شیطانے است.
هیچ دعاڪنندہ اے دست خالے برنمیگردد
اگر بہ صلاح باشد همان را و اگر بہ صلاحش نباشد بهتر از آنرا میدهند
🤲🤲
🔴از «شلختهپوشی» تا «برهنگی»
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
لباس و نوع پوشش به عنوان یکی از «نمودها» و «نمایشهای» هویت اجتماعی و ذهنیت فرهنگی مردم، نقش مهمی در فهم تغییرات فکری و فرهنگی و اجتماعی دارد. به همین دلیل اولیای دین نیز در این زمینه حساسیتهای فراوانی داشتند و در آیات و روایات فراوان در این زمینه سخن گفته شده است.
در سالهای اخیر شاهد بودیم که برخی از جوانان و حتی میانسالان با لباسهای شلخته و پاره و چروکیده در جامعه حاضر میشدند و در ادامه این شلختهپوشی جای خود را به لاابالیگری پوششی داد. تا جایی که هماکنون به وفور شاهدیم که افراد نه چندان کمی با لباسهای پاره و شلخته و حتی لباسهای زیر مردانه در امکان عمومی مثل پاساژها، پارکها، و حتی مساجد! حاضر میشوند. لباسهایی که پیشتر صرفاً در محیط خانه و در جمع محرمان نزدیک یا در محیطهای بسته ورزشی و امثال آن پوشیده میشد و هیچ زن یا مردی حتی به هنگام باز کردن درب خانه یا جارو زدن جلوی خانه با چنین لباسهایی نمایان نمیشد.
این نوع پوشش از نوعی به همریختگی مرزهای میان «خانه» و «خیابان» و «حریم خصوصی» و «حریم عمومی» حکایت میکند. این مرزشکنی از «شلختهپوشیهای» دهه هفتاد و هشتاد شروع شد و در دهه نود و در آغاز قرن پانزدهم به نوعی «لاابالیگری پوششی» رسیده است! و اگر تدبیر درستی به کار گرفته نشود به زودی شاهد «پوششگریزی» و بالاترین سطح «برهنگی» هم خواهیم بود.
شیوع این نوع مرزشکنیهای فرهنگی میتواند بسیاری از نهادهای بنیادین اجتماعی مثل نهاد خانواده و نهاد تعلیم و تربیت و نهاد فرهنگ را دچار دگرگونیهای بنیادین کند. دگرگونیهایی که لزوماً در راستای کمال و سعادت آدمیان نخواهد بود. بلکه به تعمیق ابعاد حیوانی و نفسانی و شهوانی آن هم در گستره اجتماعی دامن خواهد زد.
برخلاف برخی تحلیلها به اعتقاد این بنده به طور قطع این سطح از شلختهپوشی و لاابالیگریی پوششی را هرگز نمیتوان نشانه همراهی و همدلی با تهیدستان و کارگران و طبقه محروم جامعه دانست. همچنین هرگز نمیتوان آن را نشانهای از مخالفت با مصرفگرایی و تجملگرایی یا مبارزه با مد و مدگرایی تلقی کرد!
با توجه به نکتهای که در صدر این نوشتار آوردم، باید دید که چه تغییراتی در بنیانهای فرهنگی و اخلاقی و اعتقادی جامعه در جریان است که خود را در قالب «راحتپوشی در اماکن عمومی» و «آزادپوشی در مجامع عمومی» و به تعبیر دقیقتر نوعی «شلختهپوشی» و «لاابالیگری پوششی» نمایان میکند.
آیا تهاجم فرهنگی غرب و ترویج سبک زندگی غربی توانسته است تا این سطح تغییرات اجتماعی و فرهنگی ایجاد کند؟
آیا این سبک از رفتار، واکنشی دربرابر «فرایند رسمی کردن رفتارهای اجتماعی» و نشانهای از «رسمیتزدایی» و مبارزه با «نُرمهای اجتماعی» است؟
آیا نمیتوان این رفتارها را نشانه نوعی «خودگرایی» و «خودخواهی» عمیق و نهفته در ذهن و دل عدهای از مردم دانست؟ به گونهای که هیچ ارزشی برای هنجارهای اجتماعی و به طور کلی «دیگران» قائل نیستند و یک تلقی خودمحورانه و خودخواهانه نسبت به اماکن عمومی هم دارند؟
🔺ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: اختلاف نظر ما و اسرائیل در مورد برجام اختلاف تاکتیکی است!
➕ قابل توجه کسانی که در سابقهشان همسو خواندنِ منتقدین داخلی با نتانیاهو (بمنظور هزینهدار کردنِ هرگونه انتقادی و خفه کردنِ منتقدها) وجود دارد و هنوز هم گاهی با اختلاف نمایی (بین رژیم صهیونیستی و آمریکا)، سعی در تطهیر خودشان (ساده لوحی ها و وادادگی هایشان)، مؤدب جلوه دادنِ آمریکا، توجیه بدعهدیهایش و کاهش سطح مطالبات کشورمان را دارند!