🔴 تو صندق عقب هعی داد میزد بابااا میخواستم بنویسم مرگ بر آمریکا😂
🔹 بازگشت همه بسوی گونی ست 😂
#پایان_مماشات
-------------------------
16.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کلیپ_کارشناس_مهدویت
♨️ دیندار باشی عاقل نباشی خودت وبال دینی...
🚫🚫مراقب فتنه ها باشیم...
جزء منتظران جاهل نباشیم🚫🚫
🎙کارشناس: حجت الاسلام والمسلمین شهبازیان
کلیپ شماره1️⃣
🔰سیاست همراه دیانت
مطهری : آنچه در ذهن عموم معترضان واقعی وجود داشت، گذشته از اعتراض به مرگ مرحومه مهسا امینی، مسائلی مانند وضع نامساعد اقتصادی، عدم مشارکت مردم در مسائل حیاتی کشور، برخورد خشن با منتقدان و مخالفان و قربانی شدن سایر آرمانهای انقلاب اسلامی به پای صدور انقلاب بود.[علی مطهری با وجود اعلام نتیجه 19 پزشک متخصص و بیانیه پزشکی قانونی گویا معتقدند مهسا امینی به دست پلیس کشته شده است، وضع نامساعد اقتصادی هم ناشی از 8 سال عملکرد دولت مطبوع شماست که وقتی وضعیت سیل سال 98 پیش آمد و آقای روحانی رفته بود تله کابین سواری و مردم نگران عملکرد او در آن شرایط بحرانی بودند جنابعالی گفتید: انسان است خسته می شود اگر مدام بنشیند پشت میز مریض می شود/ اگر در خصوص عدم مشارکت مردم در مسائل حیاتی کشور مرادتان مشارکت نکردن اصلاح طلبان یا بخشی از مردمی است که با تبلیغات و تحریک اصلاح طلبان درانتخابات شرکت نکرده اند(تحریم انتخابات) این ایراد به هم حزبی های شما وارد است نه به نظام/ در مورد برخورد خشن با منتقدان گویا منظورشان بازداشت تاج زاده باشد که دائم خیابان را به اراذل و اوباش نشان می داد/ مطهری گفته است سایر آرمانهای انقلاب را به پای صدور انقلاب قربانی کردید ولی توضیح نداده اند منظورکدام آرمانها برای صدور انقلاب قربانی شده اند . [چهارشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۳:۴۷ کد مطلب: 817651]
نقد بنده به سخنان مطهری(فرزند شهید مطهری):
اولا: مردم باور کردند که مهسا امینی کشته نشده؛اونی که باور نکرده شما و برخی طیف اصلاح طلب است.
دوما: اغتشاش و ناامنی سبب دوری مردم حتی از تجمعات شد؛
سوما:هیچ شعاری درباره مشکلات اقتصادي در تجمعات و اغتشاشات داده نشد و مع الاسف کار به توهین به رکن انقلاب اسلامی؛ولی فقیه؛ رسید.
چهارم:اگر برخورد خشن با منتقدان می شود؛چطور برخی رسانه های طیف اصلاح طلب هنوز در آتش اغتشاش و شک و تردید می دمند و برخی هنوز علنا نظام را به دیکتاتوری متهم می کنند؟!
پنجم: اگر آرمانهای انقلاب را بدرستی به نسل جوان و نوجوان منتقل کرده بودیم؛مشکلات کمتری داشتیم.
ششم؛ صدور انقلاب یعنی صدور آرمان های انقلاب در دنیا که الحمدلله شواهد نشان می دهد که آرمان های انقلاب حتی در کشورهای غیرمسلمان؛ریشه کرده است.
هفتم: باید گفت این برخی سیاسیون بودند که آرمان های انقلاب را به نفع منافع و مطامع سیاسی و حزبی خود قربانی کردند و برای آنها نه انقلاب مهم است نه ایران و نه ملت!!!
🔴 مرگ بر حقوق بی بشــر✊
🔹 یکی از کسانی که آل سعود به جرم شیعه بودن میخواد اعدامش کنه این بچه ۱۳ سالهاس...😔
#پایان_مماشات
-------------------------
10.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 چرا نظام در کنترل اغتشاشات خیلی سریع عمل نمیکند؟
🍃🌹🍃
🎙دکتر سید جلال حسینی
#پایان_مماشات | #ثامن | #لبیک_یا_خامنه_ای
10.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 دشمنان و طرفداران داخلیشون بدونن:
این انقلاب برای اربابان دنیا دردسرها خواهد داشت، این تازه اوله کاره...
⭕️مولوی عبدالحمید «هدف نهایی» شورش های 1401 را فاش کرد
از همان ابتدا که به بهانه مرگ مهسا امینی آشوب های پراکنده در کشور شروع شد، مشخص بود که برخلاف توهمات فانتزی ضدانقلاب «براندازی جمهوری اسلامی» یک شوخی است. زیرا هرکس اندکی با مفهوم «انقلاب» آشنا بود می دانست که با یک انقلاب مواجه نیستیم بلکه شورش های بی سری در جریان است که با کمک رسانه های خارجی و پشتوانه مالی برخی کشورهای همسایه درصدد هدف دیگری است: «تضعیف جمهوری اسلامی ایران»
واقعیت این است که تمام هدف دشمن از ابتدای این نا آرامی ها، تلاش حداکثری برای ناآرامی در کشور و فعال کردن انواع گسل های قومی، مذهبی و اجتماعی بود تا در نهایت حاکمیت جمهوری اسلامی ایران را ضعیف کند تا در اثر آن بتواند پای نهادها و سازمان های خارجی را به داخل کشور باز کند. درست شبیه آنچه که غربی ها بارها در کشورهای ضعیف و ویران شده امتحان کرده اند و با تحمیل دخالت های سازمان ملل و سایر نهادهای خارجی به آن کشورها به اسم «نظارت»، استقلال آن کشورها را هدف گرفته و جای پای خود در این کشورها را تثبیت کردند.
برای فهم عمق فاجعه و اینکه تاکنون سازمان ملل به اسم نظارت، در کدام کشورها دخالت کرده یک بار با دقت به اسم این کشورها دقت کنید:
«افغانستان، آلبانی، آفریقای مرکزی، اریتره، کوزوو، جزایر سلیمان، سورینام، جامائیکا، کنیا، آنگولا، بنگلادش، بنین، بورکنیافاسو، کامبوج، چاد، کنگو، جیبوتی، تیمور شرقی، السالوادور، گینه، اتیوپی، فیجی، گابن، گامبیا، گواتمالا، مالاوی، مالی، موزامبیک، نامیبیا، نپال، پاناما، رومانی، رواندا، سیرالئون، مقدونیه، توگو، اوگاندا، تانزانیا، زامبیا، زیمباوه و...»
ترکیب این اسامی به اندازه کافی گویاست و احتمالا شما هم بعد از مرور این اسامی، برای اولین بار با اسم برخی از این کشورها آشنا شده اید! کشورهای ضعیفی که هیچ وزنی در جهان ندارند و به میدانی برای دخالت و جولان دادن ابرقدرتها تبدیل شده اند. کشورهایی که بسیاری از آنها حتی توان برگزاری یک انتخابات ساده را هم ندارند و برای چنین کاری نیز باید سایه یک قدرت خارجی یا نهاد به اصطلاح بین المللی مثل سازمان ملل بالای سرشان باشد تا آن کار را انجام دهند. این دقیقا همان سناریویی است که از ابتدا برای جمهوری اسلامی ایران نوشته شده است. تضعیف ایران و گسترش ناآرامی ها تا جایی که برای یک انتخابات نیز به سبک آنگولا و کامبوج و کنگو و بورکینافاسو نهادهای خارجی در کشور دخالت کنند.
حالا به این بخش از سخنان مولوی عبدالحمید در نمازجمعه روز 13 آبان در زاهدان دقت کنید: «با حضور ناظران بین المللی یک رفراندوم بگذارید و نتیجه آن را بپذیرید.»
جناب مولوی عبدالحمید! بگذارید باور نکنیم که شما دغدغه رفراندوم و صندوق رای دارید! شما حتی نمی گذارید زنان در نمازجمعه ای که خودتان خطبه می خوانید حاضر شوند! مساله، مساله دیگری است. قرار است جمهوری اسلامی ایران آنقدر ضعیف شود که پای خارجی برای دخالت در کشور باز شود. یعنی قرار است کشوری که امروز یک ابرقدرت منطقه ای است و بسیاری از معادلات جهان را حتی در جنگ روسیه و اوکراین تغییر میدهد تا جایی ضعیف شود که پای نهادهای خارجی برای دخالت در آن باز شود اما این هم رویایی بیش نیست. باور کنید که «ایران قوی» و مستقل حتی برای شما و همه شهروندان اهل سنت نیز بهتر است. کمااینکه در همه این سالها که حتی مردم اهل سنت عراق و افغانستان و سوریه قتل عام شدند، این جمهوری اسلامی ایران قوی و مقتدر بود که امنیت شیعه و سنی را توانست با هم حفظ کند. همه در یک کشتی نشسته ایم، آن را خودمان سوراخ نکنیم...
✍🏻امیرحسین_ثابتی