🔴 روزنامه اصلاحطلب: رفراندوم، ابزار ژست سخنرانیهای روحانی است
🔹 «آفتابیزد» نوشت: روحانی از محتوای اصول ۵۹ و ۱۷۷ قانون اساسی با خبر است اما ماده ۳۶ قانون همه پرسی ابزاری است که نیاز به ژستهای تریبونی را مرتفع میسازد. آقای رئیس جمهور! چرا از فردای انتخابات ۹۲ این مسئله را دنبال نکردید؟ و چرا ماده ۳۶ قانون همهپرسی که وظیفه رئیس جمهور را درخصوص همهپرسی به صورت واضح تعیین کرده عملینکردهاید؟! چرا؟ چون عادت کرده ایم به «حرفهای تکراری در ماههای پایانی»؛ حرفهایی که مصرفی جز ثبت در تاریخ ندارد.
🔹 در پاییز دولت تدبیر و امید، انتخابات ۱۴۰۰ میتواند رفراندومی برای ارزیابی عملکرد دولت برآمده از اصلاحات یعنی دولت تدبیر و امید باشد
👌👌👌
🔴یارو، خودتی!...
🔹همینکه بحث برخورد با سایت های شرط بندی بخوانید قمار! جدی شد، از هر گوشه و کناری صدایی بلند شد که ای وای! این چکاریه که می کنید و یقه هایی که در این رابطه دریده نشد و حلقوم هایی که به مرز خفه گی نرسید!. دلال هایی که مستقیم و غیر مستقیم از منافع سرکیسه کردن مردم بهره مند و پول های بادآورده زندگی لاکچری شان را ساخته، نمی شد که صرفا تماشاگر بر باد رفتن کاخ آرزوهایشان باشند و بالاخره سری و دمی چرخاندن که شاید! بگذریم... همین جماعت! برای از دست نرفتن منافع حاصل از قمار دست به هر حربه و وسیله ای زدند، از تهدید و تطمیع گرفته تا توجیحات آبکی در رسانه های زرد.
🔹بر این اساس یکی از سایت های زرد خبری، کلی آسمان ریسمان بافی کرده که برخورد با جماعت قمارباز هیچ سودی ندارد و در خصوص چرایی مطلب با یک قیافه ی حق به جانب و به اصطلاح دلسوزانه! نوشته که: وقتی پسری به خواستگاری می رود و از او درباره ی دارایی اش سئوال می شود و یا اینکه پدری بعد از سالها کسب روزی حلال هنوز مستاجر است پس نباید به قماربازها بگوییم بالای چشمتان ابروست.
🔹در ادامه نویسنده در یک پیش گویی به بی اثر بودن برخورد با سایت های قماربازی اشاره کرده و خواسته این برخوردها تا آسیب شناسی ریشه ای موضوع متوقف شود.
🔹یکی نیست به نویسنده بگویید: یارو، خودتی! حنای فرستادن دنبال نخود سیاه در شرایط فعلی (ورود قوه قضائیه، حمایت مجلس و شفاف گری رسانه ای) دیگر جوابگو نیست! موضوع برخورد با قماربازها هرچه که باشد، همینکه صدای خیلی ها را از این ور آب بگیر تا آن ور آب را درآورده است مبارک و میمون است. همین!!
حضرت علی (علیه السلام) به دو نفر از کسانی که در جنگ جمل دچار شک شده بودند؛گفتند:شما حق و باطل را نشناختید که دچار شک شدید!
شناخت حق و باطل برای جلوگیری از فتنه و عدم دچار شبهه شدن،بسیار مهم است.
اما معیار های حق چیست؟
✅آنچه سبب آرامش روانی جامعه میشود.
✅آنچه سبب اتحاد قلبی و عملی بین مردم میشود.
✅آنچه سبب ناخشنودی و خشم نظام استکباری میشود.
✅آنچه سبب خشنودی ولی فقیه زمان؛میشود.
حالا بصیرت داشته باشیم که آنچه ضد معیارهای حق است،در جامعه کاملا مشخص است.
از سوی هر جناح و جریان یا شخصیتی باشد ،فرقی نمیکند.✅
غم هایی که کوه را می شکند،اما انسان مومن را نمی شکند😔😔
در سالروز شهادت فاطمه ی مرضیه،اولین شهیده مدافع حریم امامت و ولایت،بر امام زمان تسلیت باد.😭😔🌹
غم هایی بزرگ در طول دوران اسلام،بر بزرگان اسلام،بخصوص بر امامان ما،وارد شده است،اما این غم های بزرگ،مانع از پیگیری اهداف خود در مبارزه باظلم و استقرار عدالت و یکتاپرستی و خداجویی نشده است.😔
در طی قرن ها که از شهادت اولین مدافع حریم امامت و ولایت گذشته است،چه بسیاری انسان های مومنی که به تاسی از بانوی بزرگوار اسلام،فدایی امامت و ولایت شده اند،فدایی حرمت حرم ائمه،شده اند.😔😔😭
اگر از همه ی این انسان های مومن بپرسید؛اگر دوباره زنده شوید،چگونه زندگی می کنید؟
جواب می دهند؛دوباره می خواهیم فدایی امامت و ولایت و حرم ائمه شویم!😔😔
فدایی ولایت و امامت شدن زیباست!
زیباست،حتی اگر از تمام تن خاکی ات،دستی بماند!😭😭😭
اوایل برجام در بوق و کرنا کرده بودند که روزانه میلیاردها دلار از تصویب نشدن برجام در مجلس،به کشور ضرر خورده است😡🤔
حالا که سال ها گذشته و از تصویب و اجرای برجام میلیارد میلیارد دلار،به کشور ضرر خورده است😡😡
شروع به تیتر بندی کردند از ضررهای دروغین که از عدم تصویب اف ای تی اف،به کشور می رسد.😡😡
بعد از تصویب اف ای تی اف،از کدام ضر و سود می خواهند در روزنامه ها،تیتر بزنند؟🤔
🔴 چرا ۹ دی یک روز ملی؟
💢 #زمانـــه| ۹ دی یک روز حزبی نیست، یک یوم الله ملی است. مردم با ذائقه متفاوت فکری سیاسی به خیابان آمدند.
💯دی ۹ دی مردم دیدند که فتنهگران پای خود را از حریم یک نامزد انتخاباتی فراتر گذاشتند. در ۹ دی مردم چنگ و دندان و نیشخند دشمنان ایران اسلامی را از فتنه ۸۸ می دیدند. در ۹ دی مردم از ذائقه سیاسی خود گذشتند.
♻️مردم حول محور منافع ملی و قانون اسلامی و بیرق امام حسین (علیهالسلام) جمع شدند. حماسه ۹ دی نه تنها برای فتنه گران بلکه هشداری هم برای کسانی بود که بخواهند در برابر رای مردم بایستند.
❌امروز ۱۰ سال از فتنه ۸۸ میگذرد. اما ۹ دی نمادی برای همه مردم در حمایت از قانون اساسی و منافع ملی و مقدسات و امنیت ملی است.
❌اگر ۹ دی بزرگداشت نشود چه بسا برای زحمت هایی که برای انقلاب کشیده شده به راحتی فراموش شوند.
#بصیرت
#یومالله_نهم_دیماه
11.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پرانده با شمیم خویش شب بو عطر نامش را
کشیده با همان یک چشم نرگس انتظارش را
مفاتیح الجنان صد جلد دیگر داشت در توشیح
اگر میگفت مرحوم محدث انتظارش را
«اَللّهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِيِّکَ الْفَرَجَ»
─┅═༅🕊༅═┅─
#دعا_فرج
📌هر شب ساعت۲۱ دعای فرج را باهم زمزمه می کنیم.
💢🍁
🍁
❇️مردم سالاری دینی(8)
💠نگاه #رهبری به مردم سالاری دینی
🔸🌺🔹
🔻نعمت بزرگ حضور مردم، هدیهی انقلاب به ماست. قرنهای متمادی در کشور ما سپری شد؛ حکومتهایی آمدند و رفتند، بدون اینکه مردم کوچکترین نقشی در تعیین این دولتها و گزینش آنها داشته باشند. انقلاب میدان را برای مردم ما باز کرد مردمسالاری در کشور ما، یک مردمسالاری حقیقی متکی به ایمان است.
🔹مردم از روی احساس وظیفهی دینی است که در عرصهی انتخابات وارد میشوند و طبق تشخیص خود گزینش میکنند و رأی خود را به صندوق میاندازند. ... تبلیغاتچیهای وابستهی به مراکز قدرت، از مدتها پیش از انتخابات، با لحنهای گوناگون، فضا را از هیاهوی مخالفت با انتخابات پر کردند{میکنند}؛ سعی میکردند{میکنند} مردم را ناامید کنند؛ مردم را از حضور در این میدان شرف و افتخار منصرف کنند. ... ملت ما استقلال خود، هوشمندی خود، شجاعت خود، دلسوزی و پایبندی خود به منافع ملی را در این نوبت هم مثل نوبتهای دیگر نشان{خواهد} داد. حقا و انصافا در مقابل هوشیاری و وقتشناسی این ملت، انسان احساس تواضع و خضوع میکند. این ملت، ملت شجاع و بیدار و با ایمان و پرانگیزهیی است؛ بگذارید دشمنان این ملت هر چه میخواهند، بگویند.
🔸این ملت راه خود را پیدا کرده است و با همت والا در این راه به پیش میرود. سردمداران استکبار جهانی بعد از انتخابات هم از تخریب وجههی انتخابات ایران دست برنداشتند. یک مسؤول امریکایی گفت ما دمکراسی ایران را قبول نداریم! ملت ایران هم دمکراسی آنها را قبول ندارد. دمکراسییی که پول سرمایهداران صهیونیست حرف اول را در آن میزند، چه افتخاری میتواند داشته باشد و چه چیزی را میتواند به مردم دنیا تعلیم دهد؟
🔺دمکراسی حقیقی، مردمسالاری برخاستهی از دین و ایمان است. انگیزهی مردم، برخاستهی از دین، از احساس مسؤولیت و از احساس تکلیف ملی و دینی است؛ لذا وارد میدان میشوند و در میان نامزدهای مختلف، گزینهی خودشان را انتخاب میکنند. رئیس جمهوری که با چنین آرائی سر کار میآید، وامدار هیچ کس جز خدا و مردم نیست؛ این معنای مردمسالاری است. ملت عزیز ما این نعمت الهی را قدر بدانند؛ بر آن پای بفشارند و تأثیر و حضور خودشان را در میدانهای گوناگون تعیین سیاستهای کشور و گزینش مدیران عالیرتبه همچنان حفظ کنند.«
🌺رهبر معظم انقلاب اسلامی 1384/5/12»
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مردمسالاری_دینی