لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
شده دل وادى سینا به تجلاى موسى
که کلیم خدا آید به تماشاى موسى
🌼ولادت حضرت امام موسی کاظم (ع) مبارک باد🌼
🔆 بعد از تیم هندبال زنان نروژ این بار لباس های #پوشیده ژیمناستهای تیم المپیک زنان آلمان خبرساز شد
🔻 تیم المپیک زنان آلمان با لباس کاملا پوشیده در مسابقه انتخابی توکیو شرکت کردند. این ورزشکاران هدف از این اقدام را مقابله با جنسیتی شدن ورزش خواندند.
🔻"سارا فوس" ژیمناست آلمانی در این باره گفت: او و هم تیمی هایش میخواهند تا جوانان در ورزش احساس امنیت کنند. میخواهیم نشان دهیم که هر زن باید لباس خود را انتخاب کند".
🔻فدراسیون ژیمناستیک آلمان گفته که اقدام ورزشکار این کشور به منزله مخالفت با ایجاد "جاذبه جنسی در ژیمناستیک" است و افزوده که این مسئله برای جلوگیری از سوء استفاده جنسی بسیار مهم است.
🔻خانم فوس گفته: "امیدوار است که ژیمناستهایی که در لباس های فعلی احساس راحتی نمیکنند، این جسارت را پیدا کنند و از ما الگو بگیرند."
📌در روزگاری که زنان دارن به این نتیجه می رسن که پوشش مناسب از آزار جنسی و نگاه ابزاری به زنان جلوگیری می کنه.یک عده از ورزشکاری حمایت می کنن که وطنش رو بخاطر پوشش اسلامی ترک کرده است.🤔
▪️همه نقد کنندگان به طرح صیانت فضای مجازی مجبورند یک سوال روشن را بلند و روشن جواب دهند:
آیا کلا مساله مجازی را ول کنیم و رها کنیم ؟
همین که هست خوب است آیا؟
حکمرانی در فضای مجازی اصلا حذف شود؟
قانون نباشد یا این قانون نباشد؟
رها کردن یعنی سپردن کار به حاکمیت دشمن.
مهمترین مشکل کشور چیست؟ آب و نان و هوا و برق و تورم و هزار درد و بلا است؟
یا مدیریت و حکمرانی است؟
مدیریت بدون همراهی ذهن و دل مردم آیا شدنی است؟
چرا انتظار دارید مدیریت و حکومت دشمن بر ذهن و دل مردم باشد و مدیران ما در مدیریت موفق شوند؟
نقد قانون خوب است. نقد سبک قانون گذاری بدون شفافیت و توضیح و امثالهم خوب است
اما اینکه مجلس و دولت را موظف کنیم به رها کردن حکمرانی، معنایش چیست؟
یعنی بگذاریم بال اصلی دشمن در تحریم که فشار رسانه ای است کار کند.زشت است که جاده صاف کن دشمن باشیم
#طرح_صیانت_فضای_مجازی
#مجلس_انقلابی
💬 علی مهدیان
مدیریت و حکمرانی بدون همراه کردن ذهن و دل مردم شدنی است؟
مسلما نه!
آنهم در فضای رسانه زده ی دنیا و با چنبره و تسلط غرب بر رسانه های دنیا؛تا جائی که رسانه های خودی راهم تحت تاثیر قرار می دهد!!!
چقدر ضربه کشور و جامعیت و همبستگی کشور دیده است از فضای مجازی تحت اشغال تفکر صهیونیستی که تخم کینه و دودلی و شک را در بین مردم؛حتی نیروهای انقلابی؛کاشته است🤔☹️☹️
ماجراهائی مانند؛دختر آبی؛قراردادچین و ایران؛اغتشاشات و درگیریهای فتنه بنزین؛شایعات و دروغ درباره مسئولان پاکدست کشور؛از دست رفتن سرمایه و حتی آبروی برخی ایرانیان و....؛🤔☹️
مدیریت فضای مجازی و سروسامان دادن به آن؛به اندازه کنترل تورم و بهبود وضعیت مسکن؛مهم است✅✅
@yazahrarsalat
وحشتناک ترین لحظه ی دوران مدرسه...
این بود که صبح دیر برسی مدرسه و ببینی هیچ کسی تو حیاط نیست! 😢😁
قالیباف: جلسات #طرح_صیانت در کمیسیون را به صورت علنی برگزار میکنیم تا هم کارشناسان فرصت نقد داشته باشند و هم مردم در جریان آنچه برایشان اهمیت حیاتی دارد قرار گیرند. با بگیر و ببند نمیتوان مدیریت فرهنگی کرد و ما هم به این قائلیم و آن را باور داریم.
🔴 تحلیل "نیویورک تایمز" از مواضع اخیر رهبری در مورد مذاکرات وین
🔹"نیویورک تایمز" در گزارشی به مواضع و صحبت های اخیر مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای هیات دولت، راجع به مذاکرات هسته ای با غرب و آمریکا، و به طور خاص تاکیدات ایشان مبنی بر غیرقابل اعتماد بودنِ آنها پرداخته و این موضع گیری ها را نشان از آن دانسته که روند آتی مذاکرات هسته ای ایران با کشورهای غربی، با چالش های اساسی رو به رو خواهد بود و اساسا ایران، مخصوصا در دولت جدیدِ این کشور که در روزهای آتی در قدرت مستقر می شود، بنا ندارد به هر قیمتی، به توافقی جدید با غرب در راستای احیای برجام دست یابد.
🔹نیویورک تایمز در این رابطه می نویسد: «رهبر انقلاب اسلامی ایران "آیت آلله خامنه ای" به تازگی در موضعگیری، ایالات متحده آمریکا را در روند مذاکرات هسته ای با ایران، به دورویی متهم کرده و به طور خاص از غیرقابل اعتماد بودنِ آمریکا سخن گفته است. امری که به زعم بسیاری از ناظران و تحلیلگران می تواند در ادامه راه، موجب پیچیده تر شدنِ بیش از پیش روند مذاکرات هسته ای وین که با هدف احیای برجام انجام می شود، گردد.
🔹مواضع اخیر رهبری جمهوری اسلامی ایران، یک هفته قبل از خروج حسن روحانی و دولت وی از قدرت(پس از هشت سال حضور در قدرت)، انجام می شوند. توافق برجام میان ایران و قدرت های جهانی، در دوره حضور حسنروحانی در قدرت به امضا رسید.
🔹در شرایط کنونی، سرنوشت مذاکرات هسته ای ایران و غرب که در مدت اخیر در وین پایتخت اتریش در جریان بوده، به دستان "ابراهیم رئیسی" رئیس جمهور جدید ایران که دیدگاه های نزدیکی با رهبری جمهوری اسلامی ایران در نوع تعامل با غرب دارد و در کمتر از یک هفته دیگر، در قدرت مستقر خواهد شد، سپرده می شود.
🔹برخی ناظران و تحلیلگران بر این باورند که مواضع اخیر رهبری جمهوری اسلامی ایران، جدای از اینکه به نوعی، تبعات منفی اعتماد به غرب را گوشزد می کرد، در عین حال، این سیگنال را نیز به طرف های غربی رساند که در ادامه راه و در مسیر تعامل هسته ای با ایران، بایستی با چالش های زیادی رو به رو شوند و اساسا ایران بنا ندارد در رابطه با مذاکرات هسته ای با غرب، موضعی انفعالی را اتخاذ کند.
11.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اطلاعات منتشر نشده درباره طرح فضای مجازی مجلس از زبان مسئول سازمان فضای مجازی بسیج