این ایراد آقای روحانی نیست؛ایراد و عیب تفکر اصلاح طلبان است که از زمان آقای هاشمی تاکنون ادامه داشته است🤔😠
همیشه چوب اعتماد به غرب را خورده اند و در زمان روحانی؛این چوب خوردن؛زندگی مردم را سیاه کرد😡😡
اما به قولی:عبرت گیرندگان کمند🤔☹️
@yazahrarsalat
♨️ آدرس غلط ندهید!
*«محمدعلی وکیلی» نماینده مجلس دهم در سرمقاله دیروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۰) روزنامه ابتکار نوشت: «هفته گذشته رسماً دوره ریاست جمهوری حسن روحانی به اتمام رسید. او در مصاحبهای گفته که میخواهد کار علمی و فرهنگی کند، نمیدانم چقدر در این سخن جدی است اما از نگاه ناظرانی چون من، او اساساً برای بیرون آمدن از قدرت آمادگی روحی ندارد. در این چهل و اندی سال، همیشه زیست در قدرت داشته است. اینکه میگویم در قدرت معنای متمایزی از بودن در حکومت دارد. زیست در قدرت به معنای غرق شدن در شئون قدرت است». مدیرمسئول این روزنامه اصلاحطلب در خصوص روحیات رئیسجمهور گذشته اضافه میکند: «او به دلیل ویژگیهای شخصیتی و زیست گلخانهای نتوانست برای خود پایگاه اجتماعی بسازد؛ نه کارنامهاش در دولت چنین قدرتی دارد و نه گذشتهاش چنین اعتباری برای او میسازد و نه رفتارش دارای جذابیت اجتماعی است».
👈 گزاره تحلیلی
احزاب سیاسی ارتباط تنگاتنگی با وجوه سیاست و علیالخصوص انتخابات دارند. احزاب سیاسی با سازمان دادن به اندیشهها و گرایشهای سیاسی موجود در جامعه، فکر و اندیشه مرامی و مسلکی را بهعنوان یک اصل، طرح میکنند و آن را در قالب دکترین رفتاری خود ارائه میدهند. دکترین رفتاری ۹۲ و ۹۶ اصلاحطلبان، در سیاست خارجی و مذاکره با کدخدا بود، ازاینرو دکتر روحانی که برای خود سبد اجتماعی قابلتوجهی قائل نبود و فکر پیروزی در انتخابات را نیز نمیکرد، با حمایت تمامقد اصلاحطلبان، پیروز انتخابات شد. در ادامه نیز، اصلاحات صاحب کرسیهای قدرت در قوه مجریه شد و روزی که برجام امضا شد، تمام رسانههای اصلاحطلب به تمجید و تحسین عملکرد رئیسجمهوری پرداختند که امروز در باب شخصیت فاقد پایگاه اجتماعیاش حرف میزنند. «صبح بدون تحریم»، «فروپاشی تحریم»، «تحریم رفت»، «خلاص شدیم» و «اینک بدون تحریم» ازجمله تیترهای روزنامههای اصلاحطلب و حامی دولت پس از امضای برجام بود. خورشید برجام، روشنی نداده، غروب کرد و هزینه سیاسی این غروب برای خوش باوران خسته و دلبسته به غرب بسیار سنگین و غیرقابل جبران گردید. همان زمان اصلاحطلبان با رونمایی از طرح «عبور از روحانی» به دنبال فرار از پاسخگویی بودند، اما طرح خوش خیالانه آنها کارگر نیفتاد و نازلترین سطح مقبولیت اجتماعی این جریان در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ نمایان گردید.
👈 نکته پایانی
جریانی که امروز پرده از واقعیتهایی همچون نداشتن پایگاه اجتماعی، نگاه آمرانه و امثالهم را برای روحانی ردیف میکند، میبایست مروری بر نتایج نگاه تکخطی و گلخانهای دلبسته به غرب بیندازد که به دلیل پرهزینه و بیمحصول بودن برای انقلاب و مردم، موجب افت شدید پایگاه اجتماعی این جریان و درس عبرتی برای آیندگان شده است.
✍️حسین عباسیان
🔴 مناظره جنجالی ژنرال بازنشسته لبنانی با مأمور موساد در پخش زنده شبکه روسیاالیوم؛ اسرائیل جرأت حمله به ایران را ندارد!
دکتر هشام جابر ژنرال بازنشسته و کارشناس نظامی در پاسخ به یاوه گویی های "إیدی کوهین"، عامل موساد گفت:
🔹در زمان رياست جمهوری ترامپ که تنش ها بالا گرفته بود، هم اسرائیل و هم ترامپ جرأت حمله به ایران را نداشتند؛ اسرائیلی ها خوب می دانند که اگر به ایران حمله کنند فقط از جنوب لبنان ۱۵۰هزار موشک به سمت آن ها شلیک خواهد شد که هیچ کس قدرت پاسخ به آن را نخواهد داشت😉😉
📸 اقدام جالب گنجزاده پس از قهرمانی المپیک
🔻کاراتهکار کشورمان پس از کسب قهرمانی، مدال طلای خود را بر گردن مربی خود انداخت. در ادامه گنجزاده پرچمی را که نام مقدس حضرت ابوالفضل (ع) در آن نقش بسته بود به نمایش گذاشت و گفت: این پرچم در تمامی مسابقات کنار ما بود و با توسل به نام حضرت ابوالفضل (ع) توانستم به این موفقیت دست یابم.
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
⭕️این متن که در سالگرد بمباران اتمی ناکازاکی و هیروشیما در پیج های صهیونیستی امریکایی-اسرائیلی در حال باز نشر است، برای تحقیر تک تک ژاپنی ها کافی ست:
❌"بمباران اتمی هیروشیما برای جهان صلح به ارمغان آورد و ژاپن طغیانگر را تبدیل به یک استانِ متواضع امریکا کرد"
👈حال بگذارید عده ای غرب پرست هی بگویند تلفن روی میز رییس جمهور امریکا پاناسونیک است! (که البته نیست)
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄