✳️دیدگاه
❇️طالبان از نظر اندیشه و تفکربا۲۰سال پیش هیچ تغییری نکرده اند بلکه بر اساس مقتضیات زمان و تجربه ۲۰ ساله تاکتیک و تکنیک را در بعضی مسائل عوض نموده اند ضمن اینکه همین موضوع هم دارای ابهام است آیا مقطعی است ؟چون در همین مدت تصرف افغانستان چند مرحله کشتار داشتند
❇️تسلط کامل بر افغانستان و داشتن حمایت های جهانی برای چنین گروهی میتوانند خطرناک باشند
❇️ممکن است ولایت وگروههایی به مبارزه با طالبان برخیزند چه میزان موفق شوند قابل بحث است مانند ولایت پنجشیر
❇️تسلط طالبان بر ارتش و تسلیحات پیشرفته آمریکایی از قبیل جنگنده ها و... برای آینده منطقه میتواند خطرناک باشد
❇️چارچوب ونوع نظام سیاسی افغانستان هنوز مشخص نیست
❇️طالبان اولین کشوری که برای تجارت از آن نام برده و بر آن تاکید دارد آمریکاست!!
❇️آمریکا بلاشک دچارشکست راهبردی در افغانستان شده است ولی بیخیال این کشور نمی شود
❇️سناریوی آمریکا برای افغانستان هنوز آشکار نشده است شاید یکی از راهکارهای آمریکا برای افغانستان از مسیر نفوذ باشد و از آن طریق به بی ثباتی و بحران این کشوردامن زده و برای همسایگان دردسر ساز وهمچنان به غارت ادامه دهد.
☸باید هوشمندانه ،بیانیه ها ،مواضع برخوردها ،برنامهها، تعاملات جهانی این گروه را رصد کرد و مدبرانه تصمیم گرفت
✍غلامرضایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وزیر پیشنهادی آموزشوپرورش: به شما متعهد میشوم سند 2030 را در هر روزنهای باشد از بین ببرم
🔹ما امروز گروهی از افراد را در کشور داریم که دنبال سند 2030 هستند و به دلیل خلا موجود در سند تحول هستند. من قول می دهم که سند تحول را به گونه ای اجرا کنم و بر دهن کسانی بزنم که فکر می کنند، سند تحول ما کارایی ندارد و به دنبال سند 2030 هستند.
🏴 🏴
رسانه های غربی و پروپاگاندای وابسته به آنها در افغانستان؛ایران را با فضاسازی دروغین متهم به کشتن پناهجویان در ایران؛لب مرز؛چند ماه پیش کردند🤔😠
اما اکنون در جنایت کشته شدن دو نفر از کسانی که از هواپیمای آمریکائی؛سقوط کردند؛سکوت کردند یا مرگ آنها را به گردن طالبان انداختند!!!
#پوستر| علمدار
پرچمت گر سرنگون شد، من نگه میدارمش
غم مخور بعد از تو پشتیبان پرچم، زینب است
#لبیڪِ_یازینبــــــ
📌بداخلاقی رسانهای در #جهان_آرا
در برنامه امشب جهانآرا با موضوع #طالبان و آینده افغانستان، دو کارشناس حضور داشتند که رویکردشان کاملا نسبت به طالبان جانبدارانه بود.
تا اینجای کار شاید قابل درک باشد که این برنامه در قالب مأموریت رسانهای خود عمل کند ولو اینکه برای برخی نخبگان حوزوی و دانشگاهی قابل قبول نباشد.
اما روند برنامه در هنگام سخن گفتن میهمان تلفنی برنامه، از طلاب افغانستانی ساکن مشهد، به شدت #غیراخلاقی و ناعادلانه پیش رفت!
طلبهای به نام سیدمجاهد که از منتقدان طالبان بود، تا آغاز به سخن کرد با واکنش تند یکی از میهمانها به نام اسلامزاده مواجه شد و او هتاکانه این طلبه را #دروغگو خطاب کرد و به دامن زدن به #جنگ_طایفهای متهم ساخت!
بدتر آنکه او اجازه نداد بحث این طلبه منتقد منعقد شود و در برخوردی تند و خشن و تحقیرآمیز، بحث او را منهدم کرد!
جالب آنکه مجری هم یا نتوانست و یا نخواست او را جای خود بنشاند و از این رو بحث آن برادر افغانستانی شیعه ناتمام و ناقص ماند و مجبورا در حد یک دقیقه فرصت یافت تا بحثی خنثی که به آقای میهمان برنخورد، مطرح سازد!!
جالبتر آنکه در آخر این کارشناس رادیکال و تندگو ۸ دقیقه فرصت یافت تا مثلا تحلیلهای خود را ارائه کند!
این سبک اداره برنامه جهانآرا، بسیار زننده و برخلاف اخلاق انقلابی است.
فارغ از همه خدمات شبکه انقلابی افق و برنامه بسیار موفق جهانآرا، این رویه القای مستقیم یک پیام رسانهای سفارشی و تحقیر میهمان افغانستانی و بیان مطالبی که در فضای رسانهای معاندان و حتی در فضای رسانهای داخل افغانستان و افغانستانیهای داخل ایران، موجب القای #تطهیر_طالبان گردیده است، هیچ نسبتی با مبانی رسانهای جریان انقلابی ندارد و اساسا با عقلانیت رسانهای نیز ناسازگار است؛
چه اینکه هم موجب بدنامی جریان انقلابی میشود و بر تهمت همگرایی طالبان با انقلابیون دامن میزند و هم موجب رنجش و بلکه انزجار مردم شیعه افغانستانی خواهد شد و سرمایه اجتماعی جمهوری اسلامی و عمق راهبردی نظام اسلامی را نابود خواهد کرد!
این برادران آمده اند ابرو را درست کنند، حالا انگار دارند چشم را کور میکنند!
نکته مهم دیگر آنکه، در جهانآرا و تلویزیون ایران پژواک صدای افغانستانیها نیست و #مردم حضور ندارند و این یعنی آب در هاون کوبیدن!
این چند کلمه درد دل هرگز به معنای باطل بودن سخنان آن کارشناس تندمزاج نیست، چه اینکه نباید به معنای تأیید مواضع آن طلبه افغانستانی هم تلقی شود. صرفا تذکری است در جهت بهتر شدن اوضاع آشفته یک برنامه انقلابی و مؤثر.
به هر حال لازم است جبران کنند، تا بیش از این خسارت به بار نیامده است.
خود دانند....
🔶پیافزود
پیوست رسانهای هماهنگ با عملیات میدانی سیاسی، نظامی و دیپلماتیک، کاملا منطقی است و این قابل درک و قابل دفاع است که اگر به هر دلیل فعلا نظام با لحاظ مجموع مصالح عالیه تشیع و اسلام و مردم افغانستان، تصمیم خاصی اتخاذ کرده باید تمام قد به تقویت و همراهی پرداخت اما انتظار بیجایی نیست که همین مأموریت را دوستان به طور تمیز انجام دهند!
موجبات رنجش افغانستانیها را فراهم نکنند!
از این گذشته، باید برخی دوستان درک کنند که #سکوت_حکیمانه و بهنگام در مورد مسائل پیچیده هم بخشی از پیوست رسانهای است!
گاهی برخی اقدامات سطحی ممکن است زحمات چندین ساله سربازان مجاهد بدون مرز را بر باد بدهد یا نخبگان حوزوی و دانشگاهی افغانستانی را از ایران دور کند یا به القائات دشمن در مورد نحوه مواجهه جمهوری اسلامی با مردم افغانستان دامن بزند و اگر چنین شود، گاه قابل جبران نیست.
🔻 منبع: روزنه
#ملت_حسین_به_رهبری_حسین
#امام_حسین
#محرم
#امام_سجاد
✅ ویژگی های برجام جدید آمریکا چیست؟!
🔹پس از گزارش اخیر آژانس بینالمللی انرژی اتمی وزرای خارجه انگلیس، آلمان و فرانسه روز پنجشنبه ۲۸ مردادماه با انتشار بیانیه مشترکی ضمن ابراز نگرانی از پیشرفتهای حاصله در برنامه هستهای ایران، بدون اشاره به کارشکنی و نقضعهدهای مکرر خود از تهران خواستند هرچه سریعتر به میز مذاکرات بازگردد!
🔹از سویی؛ «رابرت مالی» نماینده ویژه دولت ایالات متحده در امور ایران که کشورش بیش از سه سال پیش به صورت یکجانبه و بدون هیچ دلیلی از برجام خارج شد در گفتگو با پولیتیکو در مورد نتیجه گفتوگوهای وین و سرنوشت برجام ابراز تردید کرده و برای ایران خط و نشان کشیده است.
🔹این مواضع آمریکا و اروپا در حالی است که شش دور از مرحله جدید مذاکرات در وین، اساسا با هدف احیای برجام و اطمینان از اینکه آیا نقض کننده آن یعنی آمریکا، حاضر به لغو تحریمها هست و پس از ورود به توافق، مجددا و به صورت یکجانبه از توافق خارج نمیشود، دنبال شد.
🔹ایران برای پیشبرد این مذاکرات حتی استیفای حق طبیعی خود یعنی ضرورت پرداخت خسارت از طرف خاطی را به عنوان پیش شرط مطرح نکرد و به آینده موکول نمود اما آمریکا در عمل نشان داد که هدفش از هیاهوی احیاء برجام، دریافت امتیازات فرابرجامی در کنار حفظ ساختار تحریمهاست.
🔹شش دور مذاکره در وین نشان داد که ماهیت برجامی که آمریکا و اروپا به دنبال آن هستند، شیر بییال و دم و اشکمی است که تنها نام برجام را یدک میکشد و پذیرش آن عملا نه تنها به لغو تحریمهای اقتصادی با قابلیت راستیآزمایی ختم نخواهد شد بلکه شرایط سختتر و پیچیدهتری را به ایران تحمیل میکند.
🔹به بیان دقیقتر؛ ماهیت برجامی که غرب در شش دور مذاکره اخیر در وین روی میز گذاشته و اصرار به امضاء آن در قالب توافق جدید دارد چیزی به جز خالی کردن دست ایران از ابزارهای مقابله با فشار آمریکا و غرب و پذیرش محدودیتهای جدید با رنگ و لعاب احیاء برجام نیست.
🔹این در حالی است که ایران نه تنها هیچگاه میز مذاکره را ترک نکرد بلکه در عین عمل به تعهدات خویش با تحمل سختترین تحریمهای اقتصادی غیرقانونی که ترامپ با خروج از برجام و پیگیری سیاست فشار حداکثری به کشورمان تحمیل کرد، نشان داد که قادر به مقاومت در برابر فشارهای تحریمی است و میتواند اراده خود را در تداوم اجرای برنامه صلحآمیز هستهای نیزبه مورد اجرا گذارد.
🔹بر این اساس آنچه مشخص است اینکه؛ طرف خاطی و بر هم زننده میز مذاکره یعنی آمریکا، اکنون نیز به جای جبران مافات، همچنان به دنبال استفاده از به اصطلاح دستاوردهای سیاست فشار حداکثری ترامپ پشت میز مذاکره است و هم زمان در رسانهها جار میزند که ایران باید به مذاکرات برگردد!
🔹سیاست جمهوری اسلامی ایران چون گذشته، بهرهگیری از سازوکارهای دیپلماتیک و مذاکره برای دستیابی به توافقی است که تامین کننده منافع پایدار ملت ایران باشد.
🔹میز مذاکره در صورتی می تواند مسیری برای عبور از بن بست ایجاد شده از سوی آمریکا باشد که این کشور و شرکای اروپاییاش به رسمیت شناختن حقوق قانونی مردم ایران را جایگزین لجاجت و زورگویی برای تحمیل خواستههای سیاسی خود نمایند.