#ویژه
وقتی صدای پای بهمن از کوچه پس کوچه های خاطره ها به گوش تو میرسد ، گویی شهیدانند که آمده اند برای بیعت دوباره...
برای هشدار و تذکر...
بیداری بهمن که از راه میرسد...
شهیدان پیمان نامه خونین شهادت را برای تجدید امضای تک تک ما می آورند...
تا فراموش نکنیم
که باغبان لاله ها امام مهربان بود.
و سایه بان لحظه ها، نگاهش هنوز هم نگران باغمان است...
هر سال دوازدهم بهمن که می رسد
امام است ، که دوباره بر بال ملائک به دیدارمان می آید و کوچه های باغمان را پراز نسترن و نیلوفر می نماید.
گام هایش همه جا یاس میکارد و گل محمدی به خانه ها هدیه میکند، بهمن همیشه در راه است...
زیلان عبدی پایه پنجم
مدرسه شهید بهشتی
#دهه_فجر_مبارک
#ایران_قوی
#ما_میتوانیم
#دل_نوشته
シ︎ ❥︎ @yazainab314 ⇦ 🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شـما آمدید و بـا ھࢪ قدمـتان
انـقلابۍ عـظـیم بہ پا ڪࢪدید...
انقابـۍ ڪہ انـشااللّٰہ بہ ظهور متـصل
خواهد شـد..
#امام_خمینی_ره
#انقلاب_حضرت_مهدی_عجلالله
#دهه_فجر
#ایرانقوی
#مامیتوانیم
シ︎ ❥︎ @yazainab314 ⇦ 🍃
❤️فارابیک
#تربیتی _تحصیلی_۱۴۴۰۷
⚠️پدر مادر ، معلم و مربی حق ندارند مشقهاى كودک را پاره كنند.
🔶اگر كودک بد خط يا نامنظم مینويسد، شايد خسته يا گرسنه است يا شرايط محيطى و زمانى مناسبی ندارد.
🔷پس شرايط را تغيير دهيد و او را تشويق و ترغيب به بهتر نوشتن كنيد يا مثلا بگوييد اگه تا ساعت شش تمام شد نيم ساعت بيشتر با هم بازى میكنيم.
⛔️ولى هرگز هرگز مشقهايش را پاره نكنيد زيرا او براى آنها زحمت كشيده، وقت و انرژى گذاشته است.
🌀مثل اين است كه همسرتان غذايى كه شما پخته ايد را دور بريزد و بگويد، من اين غذا را دوست ندارم، يک غذاى ديگر بپز، به حريمهاى شخصی همديگر احترام بگذاريم....
✿محتوای تربیتی مهارتی✿
シ︎ ❥︎ @yazainab314 ⇦ 🍃
سلام علیکم و رحمهالله رفقا ✋🏻🌸
طبق قرار هفتگیمون امروز مبحث #معرفیامامانوزندگینامهآنها🌷رو داریم😎😍
بریم که داشته باشیم مبحثمون رو درباره زندگینامه امام جعفر صادق﴿ع﴾🌹
زندگینامه🌱✨
جعفر بن محمد معروف به امام جعفر صادق(ع) (۸۳-۱۴۸ق) ششمین امام شیعیان اثنی عشری بعد از پدرش امام باقر(ع) است. وی به مدت ۳۴ سال (۱۱۴ تا ۱۴۸ق) امامت شیعیان را بر عهده داشت که با خلافت پنج خلیفه آخر اموی یعنی از هشام بن عبدالملک به بعد و دو خلیفه نخست عباسی سفاح و منصور دوانیقی همزمان بود. امام صادق(ع) به جهت ضعف حکومت اموی، فعالیت علمی بسیار بیشتری نسبت به دیگر امامان شیعه داشت. شمار شاگردان و راویان او را ۴۰۰۰ نفر دانستهاند. بیشتر روایات اهل بیت(ع)، از امام صادق(ع) است و از اینرو مذهب شیعه امامی را مذهب جعفری نیز میخوانند.
امام صادق(ع) در میان پیشوایان فقهی اهل سنت نیز جایگاه بالایی دارد. ابوحنیفه و مالک بن انس از او روایت کردهاند. ابوحنیفه او را عالمترین فرد در میان مسلمانان دانسته است.
#معرفیامامانوزندگینامهآنها🌷
تـمَـدُّن سـازانِـ نـسـلِ ظُهـور
زندگینامه🌱✨ جعفر بن محمد معروف به امام جعفر صادق(ع) (۸۳-۱۴۸ق) ششمین امام شیعیان اثنی عشری بعد از پد
امام صادق با وجود ضعف حکومت اموی و درخواست شیعیان، برضد حکومت قیام نکرد. او درخواستهای ابومسلم خراسانی و ابوسلمه را برای برعهدهگرفتن خلافت رد کرد. امام صادق(ع) در قیام عمویش زید بن علی شرکت نکرد و شیعیان را نیز از قیام پرهیز میداد؛ بااینهمه روابط حسنهای با حاکمان زمان خود نداشت. وی به جهت فشارهای سیاسی حکومتهای اموی و عباسی از روش تقیه استفاده میکرد و به یارانش نیز چنین توصیه میکرد.
امام صادق(ع) بهمنظور ارتباط بیشتر با شیعیان، پاسخ به سؤالات شرعی آنها، دریافت وجوه شرعی و رسیدگی به مشکلات شیعیان، سازمان وکالت را تشکیل داد. فعالیت این سازمان در زمان امامان بعد گسترش پیدا کرد و در غیبت صغرا به اوج رسید. در زمان او فعالیت غالیان گسترش یافت. ایشان با اندیشه غُلُوّ به شدت برخورد و غالیان را کافر و مشرک معرفی کرد.
#معرفیامامانوزندگینامهآنها🌷
فهرست کنیهها و لقبهای امام صادق(ع)🌱✨
جعفر بن محمد بن علی بن حسین بن علی بن ابیطالب، ششمین امام مذهب شیعه دوازده امامی است. مذهب اسماعیلیه، ایشان را پنجمین امام خود می داند.پدر او امام محمد باقر(ع) و مادرش ام فروة دختر قاسم پسر محمد بن ابوبکر بود. برطبق نقل کشف الغمة از علمای سنی، از آنجا که نسب مادر امام صادق(ع) هم از پدر و هم از مادر به ابوبکر میرسید، امام صادق (ع) گفته است: «لَقَدْ وَلَدَنِي أَبُو بَكْرٍ مَرَّتَيْن»؛ من دو بار از ابوبکر متولد شدهام. اما برخی از جمله علامه شوشتری و محمدباقر مجلسی، این روایت را جعلی میدانند.
کنیه مشهور امام صادق(ع)، ابا عبدالله (ناظر به دومین فرزندش عبدالله افطح) است. با کنیههای ابو اسماعیل (ناظر به فرزند ارشدش، اسماعیل) و ابو موسی (ناظر به دیگر فرزندش امام موسی کاظم(ع)) نیز از او نام بردهاند.
مشهورترین لقب او «صادق» است.برطبق روایات، پیامبر اسلام(ص) این لقب را به او داده است تا از جعفر کذاب تمایز یابد؛اما برخی گفتهاند امام صادق(ع) به جهت پرهیز از شرکت در قیامهای عصر خود، صادق لقب گرفته است؛ چرا که در آن زمان به کسی که مردم را گرد خود جمع و به قیام بر ضد حکومت تحریک میکرد، کذّاب (دروغگو) میگفتند.در همان دوران ائمه این لقب برای امام صادق(ع) به کار میرفته است.
برخی از علماء اهل سنت چون مالک بن انس، احمد بن حنبل و جاحظ نیز از او با این لقب نام بردهاند.
#معرفیامامانوزندگینامهآنها🌷
دوران امامت🌱✨
حیات امام صادق(ع)، با خلافت ده خلیفه آخر بنی امیه از جمله عمر بن عبدالعزیز و هشام بن عبدالملک و دو خلیفه نخست عباسی، سَفّاح و منصور دوانیقی همزمان بود.او در سفر امام باقر به شام که به درخواست هشام بن عبد الملک صورت گرفت، همراه پدر بود.در امامت امام صادق(ع)، پنج خلیفه آخر اموی یعنی از هشام بن عبدالملک به بعد و سفاح و منصور خلفاء عباسی حکومت کردند. در این دوران حکومت بنیامیه ضعیف و سرانجام سرنگون شد و پس از آن بنیعباس روی کار آمدند. ضعف و عدم نظارت حکومتها فرصت مناسبی برای امام صادق(ع) جهت انجام فعالیتهای علمی فراهم کرد.البته این آزادی تنها در دهه سوم قرن دوم قمری، وجود داشت و پیش از آن در زمان بنیامیه و پس از آن به جهت قیام نفس زکیه و برادرش ابراهیم فشارهای سیاسی فراوانی بر ضد امام صادق(ع) و پیروانش وجود داشت.
#معرفیامامانوزندگینامهآنها🌷
فعالیت علمی🌱✨
در دوران امامت امام صادق(ع)، به علت ضعف حکومت اموی، آزادی بیشتری برای ابراز عقیده به وجود آمد و بحثهای علمی بسیاری در موضوعات مختلف درگرفت. این آزادی علمی و دینی که برای کمتر امامی از ائمه دوازدهگانه وجود داشت، سبب شد تا شاگردان امام آزادانه در مباحث علمی شرکت کنند. فضای باز علمی سبب شد از امام صادق(ع) روایات فراوانی در زمینههای گوناگونِ فقه، کلام و... نقل شود.به گفته ابنحَجَر هیتمی، مردم از او دانشهای فراوان نقل میکردند و آوازه او به همه جا رسیده بود. ابوبحر جاحظ هم نوشته است دانش و فقه او دنیا را پر کرده بود.حسن بن علی وَشّاء هم گفته است که نهصد نفر را در مسجد کوفه دیده است که از امام صادق(ع) حدیث نقل میکردند.
#معرفیامامانوزندگینامهآنها🌷
مذهب جعفری🌱✨
در میان امامان شیعه، چه در اصول دین و چه در فروع دین، بیشترین روایت از امام صادق(ع) نقل شده است. وی همچنین بیشترین شمار راویان را داشته است. اِربِلی شمار روایتکنندگان از او را ۴۰۰۰ تن دانسته است.به گفته ابان بن تغلب شیعیان هرگاه در سخن پیامبر(ص) اختلافنظر پیدا میکردند، به سخن حضرت علی(ع) تمسک میکردند و آنگاه که در سخن علی اختلافنظر داشتند، به سخن امام صادق(ع) رجوع میکردند.به جهت نقل بیشترین روایات فقهی و کلامی از امام صادق(ع)، مذهب شیعه امامی را مذهب جعفری نیز میخوانند.امروزه امام صادق(ع) به نام رئیس مذهب جعفری مشهور است.
در سال ۱۳۷۸ق، شیخ محمود شلتوت رئیس دانشگاه الأزهر مصر، در پی مکاتباتی با آیت الله بروجردی، مذهب جعفری را به رسمیت شناخت و عمل به آن را به لحاظ شرعی جایز شمرد.
#معرفیامامانوزندگینامهآنها🌷
دیدگاه اهل سنت درباره امام صادق(ع)🌱✨
امام صادق(ع) نزد بزرگان اهل سنت جایگاه بالایی داشته است. ابوحنیفه از پیشوایان اهل سنت، امام صادق(ع) را فقیهترین و داناترین فرد در میان مسلمانان دانسته است.به نقل ابن شهر آشوب، مالک بن انس گفته است: از جهت فضل، علم و عبادت و ورع، هیچ چشم و گوشی برتر از جعفر بن محمد ندیده و نشنیده است.به گفته ابن ابی الحدید، علماء اهل سنت از جمله پیشوایان فقهی آنان چون ابوحنیفه، احمد بن حنبل و شافعی با واسطه یا بیواسطه شاگرد امام صادق(ع) بودهاند و ازاینرو فقه اهل سنت در فقه شیعه ریشه دارد. با این همه، در فقه اهل سنت، با وجود توجه فراوان به فقیهان معاصر امام صادق(ع) چون اوزاعی و سفیان ثوری، به دیدگاههای او توجه نشده است. برخی از علماء شیعه چون سید مرتضی بدین جهت به علماء اهل سنت انتقاد کردهاند.
#معرفیامامانوزندگینامهآنها🌷