فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 طهرانبيروت | روايت علی صدرینیا از حضور محمدباقر قاليباف، رئيس مجلس شوراى اسلامى، در بيروت
🎙 همراه با كَفتوگوهاى اختصاصى با محمدباقر قاليباف
🔹دوشنبه ٢٣ مهر
🔹حوالى ساعت ٢٠
🔹 شبكهٔ سهٔ سيما
💠 اندیشکده حکمرانی استان یزد
🆔 @yazdgovernance
18.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 در کریدور ممنوعه
🔹 بخشهایی اختصاصی از حضور اخیر محمدباقر قالیباف در بیروت
#قالیباف
#بیروت
💠 اندیشکده حکمرانی استان یزد
🆔 @yazdgovernance
#انعکاس
💠 ظرفیت رشتههایی مانند جراحی قلب و عروق و کودکان، کمتر از ۵۰ درصد تکمیل شده است!
دکتر بابک نگاهداری، رئیس مرکز پژوهشهای مجلس:
▫️برنامهریزی به منظور تأمین کافی و با کیفیت نیروی انسانی در بخش سلامت مسئلهای مهم در تأمین سلامت جامعه و برقراری عدالت اجتماعی است.
▫️با وجود تاکیدات قانونی و تلاشهایی که طی چند دهه اخیر در جهت تأمین نیروی متخصص در حوزه پزشکی صورت گرفته، ولی آمارها حاکی از کاهش تمایل ورود به دورههای تخصصی پزشکی در کشور است به طوریکه به طور متوسط در طی حدود پنج سال منتهی به سال ۱۴۰۲ حدود ۳۰ درصد از ظرفیتهای اعلامی برای پذیرش دانشجو در رشتههای تخصصی پزشکی خالی مانده که این وضعیت در رشتههای اولویتدار مانند طب اورژانس، پزشکی قانونی، بیماریهای عفونی و بیهوشی به مراتب بدتر و بعضاْ ظرفیت رشتههایی مانند جراحی قلب و عروق و کودکان، کمتر از ۵۰ درصد تکمیل شده است.
🗓 ۱۹ مهر ۱۴۰۳
🔗 لینک خبر
#مرکز_پژوهشهای_مجلس
#بخش_سلامت
💠 اندیشکده حکمرانی استان یزد
🆔 @yazdgovernance
#انعکاس| نگاهداری در برنامه پایش؛ خبر داد: ماموریت مرکز پژوهشهای مجلس برای بررسی زمینههای واگذاری حداکثری امور از مرکز کشور به استانها/ سفر رییس مجلس به بیروت شجاعانه و هوشمندانه بود.
🔸بابک نگاهداری در برنامه پایش، در خصوص دستاوردهای سفر دکتر قالیباف، رییس مجلس به ژنو جهت حضور در یکصد و چهل و نهمین اجلاس اتحادیه بینالمجالس جهانی (IPU) با موضوع استفاده از علم، فناوری و نوآوری برای آیندهای مسالمتآمیزتر و پایدارتر، گفت: بیشتر مراکز آیندهپژوهی دنیا اذعان دارند که تا سال ۲۰۵۰ پیشران تمام تحولات دنیای آینده، «علم و فناوری» است.
🔸نگاهداری با بیان اینکه سفر رییس مجلس و مقامات کشور به لبنان را میتوان پیوست سیاسی عملیات وعده صادق ۲ دانست، گفت: حضور مقتدارنه و شجاعانه رییس مجلس در بیروت، پیوست سیاسی مهمی برای عملیات وعده صادق ۲ بود که نشان داد ارشدترین مسئولان کشور در بین آتش و جنگ، جاهایی را بازدید میکنند که مسئولان لبنانی هنوز در آنجا حضور نیافتهاند.
🔗 لینک خبر
#پژوهانه
#مرکز_پژوهشهای_مجلس
💠 اندیشکده حکمرانی استان یزد
🆔 @yazdgovernance
#انعکاس | مرکز پژوهشهای مجلس بررسی کرد؛ کارکردهای نظام حکمرانی صنعت ماشین سازی در کشورهای منتخب
📍دفتر مطالعات انرژی، صنعت و معدن این مرکز در گزارشی با عنوان «تحلیلی بر کارکردهای نظام حکمرانی صنعت ماشینسازی در کشورهای منتخب؛ درسآموختههایی برای ایران» آورده است مرور تاریخی روند توسعه صنایع ساخت محور نشان میدهد که بهطورکلی حمایت از ساخت داخل، نه در دوره رونق و با یک سیاست فعال برای حمایت از تولید، بلکه در دورههای رکود و تنگنای ارزی و بیشتر بر پایه ضرورتهای کنترل تجارت خارجی برای مدیریت بازار ارز صورت گرفته است.
🔗 لینک خبر | شماره مسلسل: ۲۰۱۱۳
#پژوهانه
#مرکز_پژوهشهای_مجلس
💠 اندیشکده حکمرانی استان یزد
🆔 @yazdgovernance
20113.pdf
3.86M
#سند_پژوهشی| کارکردهای نظام حکمرانی صنعت ماشین سازی در کشورهای منتخب
💠 اندیشکده حکمرانی استان یزد
🆔 @yazdgovernance
#انعکاس
💠 نگاهداری در پاسخ به بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس مطرح کرد: راهکار قانونی برنامه هفتم در پاسخ به دخالتها در حق حاکمیت ایران بر جزایر سه گانه
📍دکتر بابک نگاهداری، در خصوص بیانیه پایانی نشست مشترک اتحادیه اروپا و کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس مبنی بر پایان اشغال جزایر سهگانه از سوی ایران، گفت:
🔸حاکمیت جمهوری اسلامی ایران بر جزایر سهگانه تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی امری محرز و مسلم است و ادعاهای مطرح شده در بیانیه نشست مشترک اتحادیه اروپا و کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس علاوه بر دخالت در امور داخلی کشورمان، تلاشی واهی در جهت نقض حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران نیز محسوب میشود.
🔸وی تاکید کرد: اجرای این قوانین توسعهای برمبنای برنامه هفتم پیشرفت از سوی دولت محترم و ارتقای زیرساختها در جزایر سهگانه ایرانی و تقویت حضور سیاسی، اقتصادی و نظامی در این جزایر حق حاکمیت جمهوری اسلامی ایران بر جزایر خود در خلیج فارس را تقویت میکند و پاسخی به یاوهگوییهای بیاساس طرفهای مقابل خواهد بود.
🔗 لینک خبر
#خلیج_فارس
#دکتر_بابک_نگاهداری
💠 اندیشکده حکمرانی استان یزد
🆔 @yazdgovernance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انعکاس
📍 دکتر قالیباف: اتحادیهٔ اروپا و گزافهگویان بدانند جزایر سهگانه پارهٔ تن ایراناند و ارادهٔ ایران را برای تثبیت این اصل محک نزنند | از دولت محترم میخواهیم هرچه سریعتر قانون توسعهٔ این جزایر ایرانی را اجرایی کند.
🔖 محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس، در نطق پیشازدستور
#قالیباف
#مجلس_شورای_اسلامی
💠 اندیشکده حکمرانی استان یزد
🆔 @yazdgovernance
#انعکاس
💠 در پانزدهمین نشست تبیین برنامه هفتم پیشرفت مطرح شد؛ جای خالی مشاغل کوچک و متوسط در مواد حمایت از اشتغال در قانون برنامه هفتم
🔻پانزدهمین نشست تبیین برنامه هفتم پیشرفت با موضوع «توسعه اشتغال» با حضور جعفر قادری، رئیس کمیسیون ویژه رونق تولید، محمود کریمی بیرانوند، معاون اشتغال و کارآفرینی وزارت کار، ابراهیم صیامی، مدیرکل دفتر آینده پژوهی و مدیریت اطلاعات وزارت اقتصاد و دارایی، علاءالدین ازوجی، مدیرکل دفتر اقتصاد کلان سازمان برنامه و بودجه، سید مهدی بنی طبا، مدیر دفتر مطالعات اقتصادی مرکز پژوهشها و جمعی از پژوهشگران این مرکز برگزار شد.
◀️ لینک خبر
#پژوهانه
#مرکز_پژوهشهای_مجلس_شورای_اسلامی
💠 اندیشکده حکمرانی استان یزد
🆔 @yazdgovernance
#بازتاب
نمایندۀ منتخب مردم اردکان: اندیشکدۀ حکمرانی، بازوی پژوهشی برای اصلاح قوانین و حل معضلات استانی است.
💬 در جلسهای با حضور نمایندۀ منتخب مردم اردکان در اندیشکدۀ حکمرانی استان، دربارۀ نقش مؤثر این مرکز در کارآمدی مجلس و اصلاح قوانین بهمنظور حل معضلات استانی و شهرستانی بحث و تبادل نظر شد.
▫️مصطفی پوردهقان اردکان با تأکید بر اهمیت این اندیشکده به عنوان یک بازوی پژوهش منطقهای، بر توجه به مسائل کلان استان و شهرستانها و تمرکز بر اصلاح قوانین مرتبط با آنها تأکید کرد.
▫️وی اصلاح قانون هوای پاک، توسعۀ گردشگری و اصلاح قوانین شهری را ازجمله مواردی دانست که نیازمند توجه و پژوهشهای کاربردی توسط نخبگان و اندیشمندان است.
📍۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
#مرکز_پژوهشهای_مجلس
#مصطفی_پوردهقان
💠 اندیشکده حکمرانی استان یزد
🆔 @yazdgovernance
#بازتاب
💠 دکتر محسن رفیعیان، دبیر اندیشکده حکمرانی استان یزد: برگزاری نشست، انعقاد تفاهمنامه، برگزاری جلسات شورای علمی و برگزاری رویداد از وظایف اصلی اندیشکدههای حکمرانی است.
#اندیشکده_حکمرانی_استان_یزد
#محسن_رفیعیان
💠 اندیشکده حکمرانی استان یزد
🆔 @yazdgovernance
#بازتاب
💠 بیستمین جلسه شورای علمی اندیشکده حکمرانی استان یزد برگزار گردید؛
🔸در ابتدای نشست، دستورکار جلسه توسط دکتر محسن رفیعیان مطرح گردید. سپس دبیر اندیشکده حکمرانی یزد، نقشهراهی از برنامههای پیشرو را ترسیم نمود.
🔸دکتر محسن ابراهیمی نیز؛ گزارش «پیشنهاداتی برای برنامه هفتم پنجساله پیشرفت استان یزد» و گزارش «چالشها و راهکارهای مدیریت منابع آب» را ارائه نمود و گزارشات مزبور، مورد تحلیل و بررسی اعضای شورای علمی قرار گرفت.
🔸 دکتر عباس علویراد نیز، گزارش «الگوی پیشنهادی جهش تولید با مشارکت مردم با تأکید بر ابعاد منطقهای و استانی» را ارائه نمود.
🔸سپس گزارشی از دکتر سیدعلی المدرسی با عنوان «چالشها و مسائل فرهنگی و اجتماعی یزد» و گزارشی از دکتر محمدرضا زارع با عنوان «احصاء چالشهای زنجیره ارزش استان یزد» مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت.
🔸دکتر علیاکبر جعفری ندوشن و دکتر فضلالله رضایی نیز نکاتی را در خصوص «حکمرانی سیاسی و چالشهای آن در یزد» و «مطالعهی پیمایشی مسائل و مشکلات آموزش و پرورش» مطرح نمودند.
🔸اعضای دبیرخانه اندیشکده حکمرانی استان یزد نیز در رابطه با گزارشات مزبور پیشنهاداتی را مطرح کردند.
🔸لازم به ذکر است، هر یک از اعضای دبیرخانه، در تهیه گزارشات مزبور، با اساتید شورای علمی اندیشکده، همکاری نمودهاند.
🔸در پایان، دکتر امراللهی و دکتر جعفری ندوشن، در رابطه با موضوع «مالکیت آب و قوانین حاکم بر آن» نکاتی را مطرح نمودند.
📚 علاقهمندان میتوانند؛ کتاب «حقوق مالکیت آب، نوشتهی دکتر علیاکبر جعفری ندوشن» را مطالعه نمایند.
#یزد
💠 اندیشکده حکمرانی استان یزد
🆔 @yazdgovernance
#بازتاب
💠 دکتر میرمحمدی، نماینده مردم شریف تفت، میبد و بخش ندوشن در مجلس: اندیشکده حکمرانی؛ بایستی هرچه سریعتر زمینهسازی مشارکت حداکثری نخبگان دانشگاهی استان را فراهم کند.
#سید_جلیل_میرمحمدی
#اندیشکده_حکمرانی_استان_یزد
💠 اندیشکده حکمرانی استان یزد
🆔 @yazdgovernance
#بازتاب
💠 چرا افزایش بیسابقه چکهای برگشتی در استان یزد نیازمند آسیبشناسی فوری و دقیق است؟
✍ دکتر عباس علوی راد: بر اساس آخرین گزارش رسمی بانک مرکزی، در یک رویداد بیسابقه، استان یزد در تیر ماه ۱۴۰۳ صدرنشین نسبت مبلغ چکهای برگشتی به کل چکهای مبادلهای در کشور شده است.
▪️دلایلی قوی وجود دارد که لازم است پس از استقرار تیم دولت چهاردهم در استان یزد معضل چکهای برگشتی در استان فوری آسیبشناسی شود.
۱- افزایش نسبت مبلغ چکهای برگشتی به کل چکهای مبادلهای در استان به این معنا است که اشخاص حقیقی و حقوقی به واسطه ارائه اسناد مالی بدون پشتوانه برای دریافت کالاها و خدمات اقدام نمودهاند. در واقع مازاد تقاضا به سیستمی وارد میشود که ممکن است بخش تولید و خدمات توان پاسخگویی به آن را نداشته باشد.
۲- افزایش نسبت مبلغ چکهای برگشتی به کل چکهای مبادلهای در استان یزد میتواند چرخه فعالیتهای اقتصادی (ورودیها و خروجیها) بنگاههای کوچک و متوسط استان که عمدتا بنیه مالی و انعطاف پذیری مالی ضعیفی دارند را با مشکلات جدی مواجه نماید.
۳- استمرار قرار گرفتن استان یزد در رتبههای بالای نسبت مبلغ چکهای برگشتی به کل چکهای مبادلهای در میان ۳۱ استان کشور میتواند اعتبار و خوشنامی ریشهدار یزدیها نزد مردم ایران را دچار مشکل کند.
◽️معضل افرایش چکهای برگشتی استان یزد در سالیان اخیر را هرگز نباید زیر فرش کرد. نگارنده امیدوار است این معضل جدی اقتصادی توسط تیم دولت چهاردهم در استان در اسرع وقت آسیبشناسی و برای حل آن برنامهریزی شود.
#عباس_علویراد
💠 اندیشکده حکمرانی استان یزد
🆔 @yazdgovernance
#انعکاس | دکتر بابک نگاهداری در دیدار با دانشجویان ایرانی خارج از کشور خبر داد:
📍مرکز پژوهشها مسائل دانشجویان خارج از کشور را پیگیری و راهکارهایی ارائه خواهد داد/ رشد ۲ الی ۵ برابری فعالیتهای مرکز پژوهشها در ۳ سال
🔻نشست بررسی مسائل دانشجویان ایرانی خارج از کشور با حضور تعدادی از دانشجویان ایرانی شاغل در دانشگاههای مختلف دنیا و همچنین بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهشهای مجلس و جمعی از مدیران این نهاد برگزار شد.
🔻بابک نگاهداری، در این نشست با بیان اینکه از ابتدای تاسیس تا به امروز در مرکز پژوهش های مجلس، ۱۶ هزار گزارش تهیه شده است، گفت: طبق اساسنامه، مرکز تنها مسئول مشاوره دادن به مجلس نیست بلکه باید به دو قوه دیگر و دیگر نهادهای حاکمیتی مشاوره دهد که در ۳ سال گذشته این مسیر به جد دنبال شده است.
🔗 لینک خبر
#پژوهانه
#مرکز_پژوهشهای_مجلس
💠 اندیشکده حکمرانی استان یزد
🆔 @yazdgovernance
#انعکاس| دکتر بابک نگاهداری در ارزیابی نقاط قوت و ضعف کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۴ عنوان کرد:
📍جهش بودجه ۱۴۰۴ در واقعی کردن منابع و مدیریت مصارف دولت / عدم توفیق در تأمین منابع مالی برای رشد متناسب با تورم حقوق کارمندان
دکتر بابک نگاهداری رییس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در ارزیابی نقاط قوت و ضعف کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۴ کل کشور:
🔻 در مجموع میتوان گفت لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ نسبت به قوانین بودجه سالهای پیش از خود از جهات مهمی مانند یکپارچگی و واقعی بودن منابع و مصارف و همچنین توجه به تعهدات و بدهیهای دولت، پیشرفت قابل توجهی کرده است اما در زمینه پرداختن به برخی چالشهای بودجه مانند تمهید منابع مالی برای رشد پایینتر از تورم حقوق کارمندان دولت، درج احکام غیربودجهای ذیل لایحه بودجه و همچنین افزایش سهم درآمدهای مالیاتی توفیق چندانی نداشته است.
🔗 لینک خبر
#پژوهانه
#مرکز_پژوهشهای_مجلس
💠 اندیشکده حکمرانی استان یزد
🆔 @yazdgovernance
#بازتاب
💠 سلسله جلسات شورای علمی اندیشکده حکمرانی استان یزد
#مرکز_پژوهشهای_مجلس
#اندیشکدههای_حکمرانی_استانی
#یزد
💠 اندیشکده حکمرانی استان یزد
🆔 @yazdgovernance