▫️نشست هم اندیشی بازار آب یزد و اندیشکده حکمرانی استان یزد در دفتر کارگزاری بازار برگزار شد. در این نشست، فقیه خراسانی مدیر بازار آب یزد گزارشی از روند اجرایی بازار آب ارائه نمود. وی با طرح بحث فعالیتهای پژوهشی بازار آب در کنار کارهای اجرایی آن به لزوم ترویج نوآوریهای منحصر به فرد بازار آب در حوزه بهرهوری و سرمایهگذاری در بهینهسازی مصرف آب اشاره کرد. دکتر رفیعیان رییس اندیشکده حکمرانی استان و معاون فرهنگی دانشگاه یزد نیز با استقبال از اجرایی شدن طرح بازار آب در استان یزد به عنوان پایلوت این طرح، ایده ترویج آن در میزهای گفتگو میان بخشهای مختلف بهرهبردار آب در کشاورزی و صنعت را مطرح نمود. وی همچنین خواستار ارتقای سطح همکاریهای پژوهشی بازار آب با پژوهشکدهها و گروههای علمی مرتبط با آب در دانشگاه یزد شد و آن را فرصتی برای اجرایی شدن ایدههای مرتبط با آب در استان یزد دانست. توافق برای انعقاد تفاهمنامه میان اندیشکده حکمرانی استان یزد و بازار آب یزد از نتایج این نشست بود.
🔹راههای ارتباطی:
لینک ایتا:https://eitaa.com/Bazaraab
لینک تلگرام:https://t.me/Bazaraab
اینستاگرام: @danuiran
سایت: www.danuiran.com
▫️ارتباط با ادمین: @Bazaarab
#گزارش_تصویری
📍شانزدهمین جلسه شورای علمی اندیشکده حکمرانی استان یزد
💠 شانزدهمین نشست هماندیشی اعضای شورای علمی اندیشکده حکمرانی استان یزد با حضور مدیرکل محیط زیست استان یزد و با محوریت ″بررسی چالشهای قانون هوای پاک″ برگزار شد.
🗓 ۳۰ مرداد ۱۴۰۳
#سلسله_جلسات_بررسی_چالش_های_قانون_هوای_پاک
#اندیشکده_حکمرانی_استان_یزد
#مرکز_پژوهشهای_مجلس_شورای_اسلامی
۱/۲
💠 اندیشکده حکمرانی استان یزد
🆔 @yazdgovernance
#بازتاب
💬 شانزدهمین جلسه شورای علمی اندیشکده حکمرانی استان یزد با محوریت "بررسی چالشهای قانون هوای پاک"
🔶 این جلسه در روز سهشنبه ۳۰مرداد ۱۴۰۳ با محوریت "بررسی و هم اندیشی پیرامون چالش های مواد قانون هوای پاک" با حضور دکتر نورانیان مدیرکل محیط زیست استان یزد و همراهان ایشان در دانشگاه یزد برگزار شد.
🔶 در این جلسه مدعوین و اعضا شورای علمی اندیشکده استان یزد، به بحث و تبادل نظر تخصصی درخصوص مواد قانون هوای پاک پرداختند.
🔶 نهایتا بررسی مواد این قانون، دستگاه های مربوطه، آئین نامه ها و... منجربه اصلاحات و پیشنهاداتی گردید.
◀️ جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.
🔹️رسانه اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری استان یزد
• مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی 🇮🇷
۲/۲
💠 اندیشکده حکمرانی استان یزد
🆔 @yazdgovernance
اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین
⚫️ اربعین حسینی تسلیت باد.
💠 اندیشکده حکمرانی استان یزد
🆔 @yazdgovernance
✅ رسانه اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری استان یزد
📍در اینجا مصادیق، الگوها، اخبار و محتواهای مرتبط با اندیشکدهی حکمرانی زیر نظر مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی به اشتراک گذاشته میشود.
#اندیشکده_حکمرانی_استان_یزد
#مرکز_پژوهشهای_مجلس_شورای_اسلامی
💠 جهت اطلاع از اخبار، گزارشها و نشستهای اندیشکده حکمرانی استان یزد کلیک نمایید👇🏻
🆔 @yazdgovernance
🆔 @yazdgovernance
🔻هفدهمین جلسه شورای علمی اندیشکده حکمرانی یزد| نشست هماندیشی بازار آب یزد و اندیشکده حکمرانی استان یزد
🔸 در تاریخ یکشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۳، نشستی با حضور مدیران، کارشناسان و صاحبنظران مرتبط با بازار آب در دفتر کارگزاری بازار آب یزد برگزار شد.
🔸 در این نشست، فقیه خراسانی، مدیر بازار آب یزد، گزارشی از روند اجرایی بازار آب ارائه کرد و به لزوم ترویج نوآوریهای منحصر به فرد در حوزه بهرهوری و سرمایهگذاری در بهینهسازی مصرف آب اشاره کرد.
🔸 دکتر رفیعیان، رییس اندیشکده حکمرانی استان یزد و معاون فرهنگی دانشگاه یزد، با استقبال از اجرایی شدن طرح بازار آب در استان یزد به عنوان پایلوت این طرح، ایده ترویج آن در میزهای گفتگو میان بخشهای مختلف بهرهبردار آب در کشاورزی و صنعت را مطرح کرد.
🔸 هدف این نشست، ارتقای سطح همکاریهای پژوهشی بازار آب با پژوهشکدهها و گروههای علمی مرتبط با آب در دانشگاه یزد بود. این همکاری، فرصتی برای اجرایی شدن ایدههای مرتبط با آب در استان یزد محسوب میشود.
🔸 نتیجه این نشست، توافق برای انعقاد تفاهمنامه میان اندیشکده حکمرانی استان یزد و بازار آب یزد بود.
🆔 @hokmrah
#یزد
💠 اندیشکده حکمرانی استان یزد
🆔 @yazdgovernance
#گزارش_کارشناسی | پایش بخش حقیقی اقتصاد ایران در تیرماه ۱۴۰۳
◀️ لینک خبر | شماره مسلسل: ۱۹۹۸۹
این گزارش مطرح میکند که طی تیرماه سال ۱۴۰۳ نسبت به ماه قبل، رشتهفعالیتهای «تجهیزات برقی»، «چوب و کاغذ» و «شیمیایی (بهجز دارو)» بیشترین سهم را در افزایش شاخص تولید و رشتهفعالیتهای «کاشی و سرامیک»، «خودرو و قطعات» و «دارو» بیشترین سهم را در کاهش شاخص تولید داشتهاند.
در این گزارش بیان میشود که همچنین، شاخص تولید شرکتهای معدنی بورسی نسبت به ماه مشابه سال قبل با کاهش ۱۸.۴ درصدی و نسبت به ماه قبل با کاهش ۱۷.۸ درصدی مواجه بوده است. همچنین طی تیرماه سال ۱۴۰۳، شاخص فروش شرکتهای صنعتی بورسی نسبت به ماه مشابه سال قبل با کاهش ۵.۴ درصدی و نسبت به ماه قبل با کاهش ۱۷.۸ درصدی مواجه شدهاست.``` پژوهانه| پایگاه نشر مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی
📲 بـــــلــــه | ایـــتــــا