🔴 مشارکت عاقلانه و گذار از دوقطبیهای استادیومی
🔹پس از دو روز بحث و گفتگو درباره مساله مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری و نگرانیهایی که در این باره شکل گرفته بود، سخنان امروز رهبر معظم انقلاب مسیر جدید و روشنی در این مساله گشود.
🔹تاکید مهم رهبر انقلاب بر اینکه حضور نام و اسامی افراد خاص صرفا مساله گروههای سیاسی است و مساله اصلی مردم نیست، تکلیف بخشی از انتقادات این روزها را مشخص کرد.
🔹برآوردهای میدانی نیز نظر ایشان درباره فرعی بودن حضور افراد خاص در صحنه انتخابات را تایید میکند و مردم بیش از آن که به دنبال چهرههای معروف و مشهور باشند، طالب مدیری هستند که بتواند گره از مشکلات کشور بگشاید؛ چنان که نظرسنجی یک مرکز معتبر نشان میدهد غیبت برخی چهرهها تنها برای ۸٪ مردم مهم بوده و همین درصد کم نیز الزاما با صندوق قهر نخواهند کرد.
🔹رهبر انقلاب همچنین با تاکید بر اصلی بودن مساله معیشت و اقتصاد، توجه به طبقات ضعیف، اشتغال، واردات و تعطیلی تولید، از نامزدها خواستند که راهحلهای خود برای این دردهای جامعه را ارئه دهند و از تخریب یکدیگر بپرهیزند.
🔹بیانات رهبر انقلاب درباره اهمیت مسائل اصلی در صحنه انتخابات نشان داد که تاکید ایشان بر افزایش مشارکت، نه از مسیر دوقطبیسازیهای استادیومی، که از مسیر برجستهسازی برنامهها و راهکارهای نامزدها درباره مسائل اصلی میگذرد.
🔹بنابراین میتوان گفت که مسیر مدنظر ایشان برای افزایش مشارکت، مسیری است که همراه بالندگی عقلانیت و رشد تحلیل سیاسی و اجتماعی مردم باشد و هرگونه تاکید بر افزایش مشارکت مردم از طریق دوقطبیهای هیجانی رهزن این مسیر است.
🔴کاندیدای دعواچی = بدون برنامه!
امروز رهبرانقلاب نکته ای را فرمودند که باید آویزه گوشمان کنیم!
هر نامزدی شروع به توهین و تخریب طرف مقابلش کرد یعنی هیچ برنامه ای برای کشور ندارد و قرار است "شیطان بختکی" مملکت را اداره کند!
اگر برنامه برای اداره کشور داشته باشد فرصتی برای تخریب دیگران ندارد.
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️ #استوری | حاج قاسم سلیمانی: جنگ ما مَملو بود از بِهشتیانی که بهشت مشتاق دیدارشان بود.
@yazeynab313
🔻 به عنوان نوجوانی که دلداده اش بودم، با پخش یکی دو سخنرانی آخرش از تلویزیون، ناخودآگاه از خود پرسیدم: آقا چرا اینقدر لاغر شده است؟...لباس روحانی، قدری انسان را حجیم می کند، اما تکیدگی او، به قدری بود که کسوت نیز، آن را پنهان نمی کرد! یکی دو دهه بعد که با اکثر اطرافیان و پزشکان امام، مراوده یافتم، دانستم که آنها هم در معرض همین پرسش بوده و با خوش خیالی، پاسخ می گفته اند: "در این سن، لاغری برایش خوب است!" تمام توجه اینان به قلب بود، حال آنکه پیک مرگ، در جایی دیگر از بدن ریشه می دواند! جالب است اولین کسی به بیماری مظنون شد و آن را دریافت، خودِ امام بود! به پزشکش از علائمی خبر داد، که آنها را به دو آندوسکوپی توان فرسا سوق داد! نتیجه اما، تکان دهنده بود: سرطان معده و عملی که هر چه زودتر باید انجام داد! پیر اما، با آرامشی عجیب با این پدیده روبرو شد:
" نه تقصیر شماست و نه تقصیر من! تقصیر این شناسنامه است، که عمرش زیاد شده و باید به روی آن، قلمِ سرخ بخورد!"
در آن ده روزی که در بیمارستان حیات داشت، یکی دو بار به فضای باز آورده بودندش. پرسیده بود: "احمد، این ساختمان روبرو کجاست؟" و فرزند در پاسخ: "آقا، این همان ساختمان حسینیه است، همیشه از حیاط منزل آن را می دیدید و الان در اینجا. چند روز بستری هستید و دوباره، به منزل و کارهایتان بر می گردید!" و هم او جواب می شنود: "من می میرم، در همین چند روز آینده!".
🔻از صبح شنبه سیزده خرداد، حالش دگرگون شد! به واقع امام در سه بعد از ظهر همان روز، از دنیا رفت! منتها پزشکان به مدد دستگاهها، تا ده و ربع آن شب، توانسته بودند ضربان را حفظ کنند! در آخرین لحظاتی که هنوز بیان داشت، خانواده را جمع کرد و گفت: "این راه سختی است، سعی کنید گناه نکنید!". پزشکان به محض بروز علائم، به فرزندش گفته بودند: "آقا تا چند ساعت دیگر، بیشتر بیان ندارد! اگر میخواهی چیزی بپرسی، فرصت را غنیمت شمار!". فرزند تا به اتاق پدر وارد شد، اما او را در حال نماز دید و دریغش آمد تا خلوت قدسی اش را، بر هم بزند! او که عمرش تجلی قُرب به حق و فنای در آن بود، واپسین لحظات را نیز، به نماز گذراند! به شهادت آنان که در جوار بسترش بودند، از وخامت حال تا مفارقت از حیات، بیش از صد بار شهادتین گفت!
این پایانِ حیات جسمانی مردی بود، که به یقین، همواره به نام و پیام، در گستره تاریخ می توان او را دید! وی در سی و دو سال پیش، در چنین ساعاتی، حضوری
بی منتها را آغاز کرد!
یادش گرامی باد.
@yazeynab313
صادق+آهنگران-+صبح+صادق-+رحلت+امام+خمینی+(س).mp3
3.09M
#امام_خميني
◾️ امام كه توانست اين حركت عظيم را در دنيا به وجود آورد، به خاطر آن بود كه با خدا ارتباط داشت و در اين راه ملاحظهى هيچ چيزى را نمىكرد. امروز كه او در ميان ما نيست، سيل اعترافها و تعريفها سرازير شده است و همهى دنيا به اقدام عظيم او كه اقيانوس انسانها را به حركت درآورد، معترفند.
امام خامنه ای (حفظه الله) ۱۳۶۸/۴/۵
@yazeynab313
آه از روزگاری که این چنین به خودش دیگر
نخواهد دید ...
#امام_خمینی
برای گرفتن امضای قائم مقامی چند نفر از نزدیکان مرحوم منتظری به خدمت آيتالله بهاءالدينی رسيدند، اما ايشان امضا نكردند! هرچه از فرستادگان اصرار، از ايشان انكار!
مرحوم منتظری شخصا به خدمت ايشان رسید و تمام كتابهايی كه در مورد ولايت فقيه نوشته بود را محضر آيتالله بهاءالدينی قرار دادند. آيتالله بهاءالدينی فرمودند: ولايت فقيه نوشتنی نيست، فهميدنی است!
از آيتالله بهاءالدينی پرسیدند چرا ايشان را تاييد نكرديد؟ مگر شخص ديگری هم میتواند بعد از امام خمینی به مقام رهبری برسند؟
آيتالله بهاءالدينی فرمودند: البته هیچ كس حاج آقا روحالله نمیشود، ولی آقا سید علی خامنهای حقیقتا ولی فقیه هستند و از همه به امام نزدیكتر است. كسی كه ما به او امیدواریم، آقای خامنهای است. شما از ما قبول نمیكنید و تعجب میكنید، ولی این دید ماست. نزد ما محرز است آقا سید علی خامنهای رهبر آینده هستند.
گاهی که صحبت از قائم مقامی برخی افراد بعد از امام میشد، ایشان لبخندی زده و میفرمود: ما این طور نمیبینیم، چون خدا نمیخواهد، هر چند بعضی تلاش میکنند! خیال می کنند میتوانند برای شیعه از جانب خود رهبر و مرجع درست کنند!
@bidariymelat