فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥حسینی ترین جامانده اربعین 💔
《 نیروی درونی ما چیست ❓🤔
عقل ما است ، فکر ما است ، احساسات ما است ، تواناییهای جسمانی ما است، حوصلهی ما است ؛
آن وقت کار دچار خلأ و خِلَل نمی شود، گاهی یک جسمی را انسان نگاه می کند ، ظاهر سالمی دارد، لکن اگر دقت کنیم، نزدیک برویم نگاه کنیم ، می بینیم ، خلل هایی ، رخنه هایی شکاف هایی در این هست.
❌خب ،این طاقتش کم است.
این جور جسمی سنگ باشد، آهن باشد، فولاد باشد_، وقتی در درون خودش اختلال هست، رخنه هست ، شکاف هست، آن انسجام درونی و اتصال این اجزا به یکدیگر درست تامین نیست ، این شکننده است .❌
✅ اما اگر چنانچه در این جسم _سنگ است ، آهن است ، پارچه است، هرچه _اختلال و خوردگی و زدگی و شکاف و رخنه و مانند این ها نباشد ، سالم و یکپارچه و منسجم باشد ، آن وقت از آن کار [بر] می آید؛
👤 ما انسانها هم همین جور هستیم.
این که شما می بینید در بخشی از مسائل کشور _ در کارهای اقتصادی، در کارهای هنری، در کارهای اجتماعی، در کارهای سیاسی_ گاهی اوقات این جوری است که کار درست انجام نمی گیرد،
❌ یعنی کامل انجام نمی گیرد ،
❌ ناقص انجام می گیرد،
❌ضعیف انجام می گیرد ؛
❌ گاهی بالاتر از این ، اصلا غلط انجام میگیرد .
❌در جهت عکس انجام می گیرد ،
این به خاطر همان 👈اختلال های درونی است .
در درون خودمان وقتی اختلالی وجود داشته باشد ، در ایمان ما ، در فکر ما ،در جزم ما ، در شناخت ما و معرفت ما از اهمیت کار ، این جور حوادث دیگر طبیعی است.
✅ پس اولین قدم این است که کار را درست بشناسیم ، اهمیتش را بدانیم.¹》
📚¹ کتاب تشکیلات توحیدی / ص ۳۸۹
#تشکیلات
#شناخت_اهمیت_کار
#قسمت_دوم
╭━⊰🍃🍃⊱━╮
@yek_modir
╰━⊰🍃🍃⊱━╯
#خبر | #باز_نشر
🔘سناتورهای آمریکایی لایحهای را برای مقابله با دیپفیکهای هوش مصنوعی پیشنهاد کردند
▪️گروهی از سناتورها قانونی باعنوان «NO FAKES Act» را معرفی کردهاند که ساخت بدون اجازه نسخههای دیجیتالی از صدا یا چهره افراد با کمک هوش مصنوعی را غیرقانونی میکند.
▪️زمانی که قانون NO FAKES تصویب شود، افرادی که بدون اجازه صدا، صورت یا بدن آنها توسط هوشمصنوعی بازسازی شده است، میتوانند بهدنبال دریافت خسارت باشند. همچنین افراد و شرکتها در قبال تولید یا اشتراکگذاری نسخههای دیجیتالی غیرمجاز مسئول خواهند بود، از جمله مواردی که توسط هوشمصنوعی تولید شدهاند.
▪️سناتور «کریس کونز» که یکی از پیشنهادکنندگان این قانون است، با اشاره به «تیلور سوییفت»، خواننده مشهور آمریکایی که نسخههای دیجیتالی او در سایتها بسیار زیادی ساخته شده است:«مهم نیست که تیلور سویفت باشد یا هر کس دیگری، همه این حق را دارند که از صدا و ظاهر خود محافظت کنند. هوش مصنوعی میتواند بهعنوان ابزاری برای پرورش خلاقیت مورد استفاده قرار بگیرد، اما نمیتواند بهرهبرداری غیرمجاز از صدا یا ظاهر کسی را همراه داشته باشد.»
╭━━⊰━━⊱━━╮
@yek_modir
╰━━⊰🍃⊱━━╯
24.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘مهندسی اجتماعی در زندگی روزمره
▪️چگونه احساس همدردی و نوع دوستی میتواند یک سازمان را به خطر بیندازد؟
╭━━⊰━━⊱━━╮
@yek_modir
╰━━⊰🍃⊱━━╯
#خبر | #باز_نشر
🔘کابلهای HDMI: هدف جدید هکرها!
▪️یک کشف مهم، یک آسیبپذیری امنیتی حیاتی را آشکار کرده است. پژوهشگران یک هوش مصنوعی را توسعه دادهاند که قادر است تصاویر نمایش داده شده روی صفحه کامپیوتر را با رهگیری تشعشعات الکترومغناطیسی ساطع شده از کابل HDMI بازسازی کند. این بدان معنی است که هکرها میتوانند به طور بالقوه دادههای حساس مانند رمزهای عبور و اطلاعات مالی را از راه دور سرقت کنند.
▫️در حالی که کاربران عادی به احتمال زیاد هدف اصلی نخواهند بود، سازمانهایی که با دادههای محرمانه کار میکنند با یک تهدید جدید و جدی مواجه هستند. این تکنیک که TEMPEST نامیده میشود، از این واقعیت بهرهبرداری میکند که سیگنالهای دیجیتال، علیرغم پیچیدگی خود، همچنان تشعشعات الکترومغناطیسی نشت میکنند. با استفاده از آنتن، هکرها میتوانند تصاویر را در زمان واقعی از خارج ساختمان ضبط کنند یا دستگاهی را برای ضبط و ذخیره دادهها مخفیانه نصب کنند. این احتمال وجود دارد که چنین حملاتی در حال حاضر در محیطهای صنعتی/دولتی بسیار حساس در دنیا رخ داده باشد.
▪️پیامدهای بالقوه نگرانکننده است. حملات سایبری پر سر و صدای اخیر، مانند کلاهبرداری رمزنگاری 230 میلیون دلاری WazirX، تأکید بر رشد چشمانداز تهدیدات سایبری دارد. به طور فزایندهای واضح است که اقدامات امنیتی قوی برای محافظت از اطلاعات حساس ضروری است.
╭━━⊰━━⊱━━╮
@yek_modir
╰━━⊰🍃⊱━━╯
#طرح_صیانت | #فیلتر_شکن
▫️جرایم رایانهای: بخش دوم
🔘طرح صیانت
▪️گرچه پیش نویسهایی از قانونی که موسوم به «طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی و ساماندهی پیامرسانهای اجتماعی» است در فضای مجازی منتشر شده است. اما هنوز هیچ متن مورد اعتمادی در این باره نشر نیافته تا بتوان به شکلی دقیق در مورد آن اظهار نظر کرد.
▪️البته تمایل قانونگذار به جرمانگاری، استفاده و خرید و فروش فیلترشکنهاست و در این پیش نویس مجازاتهایی از قبیل حبس و جزای نقدی برای مرتکبین درنظر گرفته شده است. باید منتظر ماند و دید که در نهایت چه چیزی به عنوان مصوبه مجلس شورای اسلامی به تایید شورای نگهبان میرسد و شکل قانون به خود میگیرد.
╭━━⊰━━⊱━━╮
@yek_modir
╰━━⊰🍃⊱━━╯
🔘قلب رقه
▪️«قلب رقه» فیلم اول «خیرالله تقیانیپور» که پیشتر او را با سریال نجلا میشناختیم، فیلمی است که به سوژه جذابی پرداخته و تلاش زیادی هم کرده اما آنطور که باید فیلم خوبی از آب در نیامده است. داستان فیلم قرار است به رشادتها و شجاعتهای قهرمانان ایرانی در مواجه با داعش بپردازد اما در این فیلم گویی داعش یک گروهک چند ده نفری است که به راحتی میتوان به دل آن نفوذ کرد، به عنوان جاسوس تمام مناصب مهم آن را به دست آورد، تحت تعقیب بود و به راحتی در خیابانهای پایتخت آن تردد کرد، و مواردی از این دست.
▪️میتوان مشکل اصلی قلب رقه را اتمسفر فیلم دانست. وقتی موقعیت روی دادن داستان پایتخت داعش است، مخاطب انتظار دارد سفری به لانه زنبور را تجربه کند. اما در این فیلم همه چیز آنقدر سهل و ساده اتفاق میافتد که بیشتر ارزش کار مدافعان حرم را پایین میآورد تا جایی که این سوال پیش میآید که اگر داعش این است چرا جنگ با آن این قدر به طول انجامید.
╭━━⊰━━⊱━━╮
@yek_modir
╰━━⊰🍃⊱━━╯
8.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘#جذبنخبگان، با ناکارآمد نشان دادن طرح های آنها در ایران، توسط موساد
▪️برگرفته از پرونده ای واقعی
╭━━⊰━━⊱━━╮
@yek_modir
╰━━⊰🍃⊱━━╯