💠 اولاً آرای جناب #قالیباف مربوط به حوزه انتخابیه #تهران و حومه است در حالیکه برای گزارش عادل، فالوورها در سطح #جهان محاسبه شده و نه فقط تهران و حومه.
💠 ثانیاً قرار به حساب و کتاب باشه تعداد فالوورهای صفحه آسیا برای گزارش عادل در طی این یک روز، بیش از 40 برابر مجموع آرای #مجید_انصاری سرلیست ائتلاف #اصلاح_طلبان و #حزب_کارگزاران است با 69 هزار رأی.
😂😂😂
💠 دولتمردان خبیث آمریکایی چه #دموکراتها و چه #جمهوریخواهان در خصومت و دشمنی علیه ایران تفاوتی با یکدیگر ندارند و صرفاً در برخی روشها، افتراق دارند.
🌵🌵🌵
💠 حاشیه های #بودجه_1400
- بند مربوط به اجرای #سند_2030 رو در لایحه بودجه ۱۴۰۰ جا بدین.
- میفهمن!
- حاشیه درست کنین ذهنشون یه جای دیگه مشغول شه.
- چه حاشیه ای مثلاً؟
- بگین این همه اشکال برای بودجه واسه اینه که خودشونو برای انتخابات 1400 نشون بدن.
- ملت باور نمیکنه!
- اعلام کنین رئیس جمهور با استخدام ۱۲ هزار #فرزند_شهید و #ایثارگر در بخش دولتی موافقت کرده! له و علیه درست میشه کسی به 2030 توجه نمیکنه
......
......
......
- قربان! قضیه 2030 رو فهمیدن
- ای تف به گور این مجلس که مثل قبلیا چشم بسته امضا نمیکنه و مو رو از ماست بیرون میکشه.
- خب چه کنیم؟
- خودم باز پای #رفراندوم رو میکشم وسط . میگم قانون اساسی میتونه بازنگری بشه.
- اینم رنگی نداره ها!
- شما منو نشناختین. بازم تو آستین دارم خخخخخ
🌵🌵🌵
💠 برشی از کتاب حماسه حسینی علامه #شهید_مرتضی_مطهری
- #تحريف يعني چه؟ تحريف كه از ماده «حرف» در زبان عربي است، يعني متمايل كردن يك چيز از آن مسير اصلي و وضع اصلي كه داشته است يا بايد داشته باشد. به عبارت ديگر، تحريف نوعي تغيير و تبديل است، ولي تحريف مشتمل بر چيزي است كه كلمه «تغيير» و «تبديل» نيست. شما اگر كاري بكنيد كه يك جملهاي، يك نامهاي، يك شعري، يك عبارتي آن مقصودي را كه بايد بفهماند نفهماند، يك مقصود ديگري را بفهماند، اينجا ميگويند شما اين عبارت را تحريف كردهايد. مثلاً شما گاهي يك مطلبي را به يك نفر ميگوييد، بعد آن شخص سخن شما را در جاي ديگري نقل ميكند، بعد كسي به شما ميگويد كه فلاني از قول تو چنين چيزي نقل كرد؛ شما ميبينيد آنچه كه شما گفتهايد با آنچه كه او نقل كرده خيلي متفاوت است، او در سخنهاي شما كم و زياد كرده است، قسمتي از گفتههاي شما را كه مفيد مقصود شما بوده حذف كرده است و يك قسمتهايي از خودش بر آنها افزوده است و در نتيجه سخن شما #مسخ شده و چيز ديگري از آب در آمده است. آنوقت شما ميگوييد: خير، من گفتهام، اما اين آدم حرف مرا تحريف كرده است. مخصوصاً اگر كسي در سندهاي رسمي قلم ببرد، دست ببرد، ميگويند كه تحريف كرده است. كلمه «تحريف» بيش از اين احتياج به توضيح ندارد.
- تحريف انواعي دارد و از همه مهمتر اين است كه تحريف يا لفظي است و يا معنوي. #تحريف_لفظي اين است كه ظاهر يك چيز را عوض كنند. مثلاً شخصي سخني به شما گفته است، شما يك چيزي از گفته او كم كنيد، يا يك چيزي روي گفته او بگذاريد، و يا جملههاي او را پس و پيش كنيد كه معنياش فرق كند. بالاخره در ظاهر و در لفظ سخن او تصرف كنيد؛ اين را ميگويند «تحريف لفظي».اما #تحريف_معنوي اين است كه شما در لفظ تصرف نميكنيد، لفظ همين است كه هست، ولي اين لفظ را طوري ميشود معني كرد كه همان معني صاف و راست و مستقيم آن است، مقصود گوينده هم همين بوده است، و طور ديگري ميتوان معني كرد كه خلاف مقصد و مقصود گوينده است. وقتي كه ميخواهيد اين كلام را براي او شرح بدهيد آن را طوري معني كنيد كه مطابق مقصود خود شما باشد نه مطابق مقصد اصلي گوينده. اين را ميگويند «تحريف معنوي».
💠 رهبر حکیم انقلاب اسلامی: #رفع_تحریم به دست دشمن است اما #خنثی_سازی آن به دست خودمان؛ بنابراین باید بیش از آنکه به فکر رفع تحریم باشیم، بر خنثی کردن آن تمرکز کنیم. البته نمیگوییم دنبال رفع تحریم نباشیم چرا که اگر بتوان تحریم را رفع کرد، حتی یک ساعت هم نباید تأخیر کنیم، اگر چه اکنون 4 سال است تأخیر شده و از سال ۹۵ که بنا بود همه تحریمها یکباره برداشته شود، تا امروز نه تنها تحریمها برداشته نشد بلکه زیادتر هم شد.
⛔️ علی مطهری: رهبر انقلاب فرمودند اگر بتوانیم تحریم را برطرف کنیم، یک ساعت هم نباید تاخیر کنیم.آقای روحانی هم قبلأ همین حرف را گفته بودند. دوستان موسوم به "انقلابی" اگر این سخن حق را از آقای روحانی قبول نمیکنند، از رهبری قبول کنند و با کارشکنی در راه رفع تحریم، رنج غیرضروری برای مردم درست نکنند.
💠 پسر کو ندارد نشان از پدر
تو بیگانه خوانش، مخوانش پسر
🌵🌵🌵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ممد_نکرار اردیبهشت ۹۶
#بهبود_وضع_معیشت
⛔️ روزنامه شرق(27 آذر 1399):چند روز پیش فرج کمیجانی، رئیس دورهای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات از تازه ترین مصوبه این شورا مبنی بر تشکیل نهادی اجماعساز خبر داد که تشکیلاتی مرکب از احزاب اصلاحطلب خواهد بود و تا #انتخابات_1۴۰۰ مسئولیت تصمیمگیری در جریان اصلاحات را با تأیید سیدمحمد خاتمی عهدهدار خواهد شد.
💠 بزودی #بهبود_وضع_معیشت تکرار میشود
🌵🌵🌵
⛔️ آذر منصوری #اصلاحطلب: جناب آقای قالیباف؛ میدانم که این روزها سخت مشغول دوخت و دوز قانون انتخابات ریاست جمهوری هستید! اما این را هم بدانید اگر به واسطه مصوبه مجلس (اقدام راهبردی برای رفع تحریمها و خروج از پروتکل الحاقی)، پروژه رفع تحریمها به سرانجام نرسد، شما باید پاسخگوی عواقب ناشی از آن باشید.
💠 سرکار علّیه!
جنابعالی چهار سال پای #برجام که قرار بود بالمره تحریمها را لغو کند میخ شده بودید و اصرار داشتید که "ارتباط مستقیمی بین رفاه و مذاکره هست بنابراین باید برای حل مسائل مذاکره کنیم و فرصت ها را از دست ندهیم"
در حالیکه نه تنها #تحریمها_لغو_نشد که تشدید شد. چرا زبان در کام نحستان برای پاسخگویی سالها دل سپردن به مذاکره با #کفتاران_آمریکایی که نافرجام بوده و فرصتهای #تکیه_برتوان_داخلی را سوزانده است نمیچرخد؟
🌵🌵🌵
🔹 چرا محمود امجد این مواضع زشت را علیه رهبری معظم گرفت؟
🔸 مگر #عاقبت_حرام_خواری جز این میشود؟
🔹 کدام حرامخواری؟
🔸 وقتی هزاران طلبه در قم زیر خط فقر بوده و هر ساله برای یافتن سرپناهی ارزان دربدر خیابانها و محلات هستند چرا #مدعی_اخلاق دو خانه 300 متری بدون پرداخت هیچ بهایی در اختیار داشته باشد؟
🔹 کاش به سخن و نصیحت بزرگانی چون مرحوم #آیت_الله_خوشوقت توجه میکرد!
🔸 شکمی که از حرام پر شده باشد حتی اگر #امام_حسین (ع) او را نصیحتی کند کور و کر شده و بر روی امامش شمشیر میکشد چه رسد به اندرز غلامان اباعبدالله (ع).
🔹 پسر امجد در ادامه صحبتهای پدرش مثلاً نقل قول میکند که "هویدا، نصیری، منافقین، لواطکاران، زناکاران، قاچاقچیان، ضد انقلاب و تروریستها همه شهید هستند"
🔸 عزیز جان! امام صادق (ع) فرمود: «کسب الحرام یبین فی الذریة» درآمدهای حرام در نسل انسان خودش را نشان داده و ظاهر میشود. از #لقمه_حرام جز این نمیشود انتظاری داشت.
🌵🌵🌵
🔸 هویدا به روایت #حسین_فردوست (رئیس دفتر ویژه اطلاعات دربار شاه و قائممقام ساواک)
🔹 هویدا به روایت #امجد (استاد اخلاق #اصلاح_طلبان): هویدا شهید است.
🌵🌵🌵
⛔️ آیا اصلاحطلبان سعی دارند سایه جنگ را از سر ایران بردارند؟
صلحطلبی یکی از کلیدواژههایی است که نزدیک دودهه است وارد گفتمان سیاسی اصلاحطلبان شده و جناح مقابل را به جنگ طلبی متهم میکنند. نگاهی به گذشته این جریان نشان میدهد برخلاف آنچه این روزها تلاش میکنند از خود یک چهره صلحطلب نشان دهند، در مقاطعی کشور را تا مرز جنگ هم پیش بردند و اگر تدابیر رهبر معظم انقلاب و برخی دلسوزان نظام نبود ممکن بود شرایط ایران را بحرانی کنند.
✅ بعد از حمله عراق به کویت و تصرف آن توسط صدام، ایالات متحده به همراه ائتلافی از کشورهای عربی و غربی به عراق حمله کرد که به جنگ اول خلیجفارس معروف شد. همین زمان بود که جریان چپ (اصلاحطلبان امروزی) درموضعی غلط، افراطی و دور از تعقل، خواستار حمایت از صدام شدند. شیخ صادق خلخالی از طرفداران کمک به صدام در جنگ اول خلیجفارس با بیان اینکه "این جنگ یک جنگ صلیبی علیه مسلمانهاست" معتقد بود جنگ ما با عراق یک مسئله است و اینجا سرنوشت اسلام مطرح است! سید علیاکبر محتشمیپور در نطقی آتشین، صدام را به «خالد بن ولید» سردار جنگهای صدر اسلام تشبیه کرد و بعد از این نطق از مجمع روحانیون بهعنوان جناح خالد بن ولید یاد میشد: "حوادث و بحران اخیر، یادآور رویارویی و صفآرایی خالدبن ولید در برابر ابرقدرتهای صدر اسلام است. او که عمری در صف کفر، شمشیر بهروی پیامبر(ص) و مسلمانان کشید در نهایت فاتح بزرگی برای مسلمانان گشت... ما از چه میترسیم؟ بگذار با عزت و شرف زندگی کنیم و بمیریم. زندگی زیر سایه سرنیزههای آمریکا برای ما ذلت است و اسارت است و ننگ است!".
شورای عالی امنیت ملی 29 دی ماه 69 در حضور رهبر معظم انقلاب تشکیل جلسه داد. بررسی جامعی از اوضاع متشنج منطقه بعمل آمد و سیاست جمهوری اسلامی ایران مبنی بر بیطرفی در درگیری مورد تأیید قرارگرفت. آیتالله خامنهای چند روز بعد نیز در سخنانی با انتقاد از مواضع عدهای که میگویند باید بهکمک صدام رفت، فرمودند "دو اردوگاه و دو جناحاند که بهخاطر اهداف غلط و غیرالهی و نامقدس -از نظر ما و از نظر همهٔ انسانهای واقعبین- با هم میجنگند. جمهوری اسلامی، هر دو جناح را رد میکند؛ چون در هر دو طرف، انگیزهها مادی است و به همین دلیل هم با یکدیگر تعارض پیدا کردهاند. آنها بهدلیل مادی بودن، با هم تعارض پیدا کردهاند. اینطور نیست که یکی الهی و یکی هم مادی است. جنگ اسلام و کفر نیست. این، موضع ملت ایران ماست".
✅ مواضع افراطی و جنگطلبانه جناح چپ (اصلاح طلبان امروزی) در زمان حمله آمریکا به افغانستان هم تکرار شد. در جریان مسلط شدن طالبان بر افغانستان عواملی به کنسولگری ایران در مزار شریف وارد شدند و دیپلماتهای ایرانی را به شهادت رساندند. با وجود آن که ماهیت عاملان این جنایت در بدو امر در هالهای از ابهام قرار داشت -بعدها مشخص شد تروریستهای موسوم به سپاه صحابه پاکستان وابسته به سرویس اطلاعات و امنیت پاکستان-این جنایت را انجام دادند- جناح تندروی دوم خردادی در شورای عالی امنیت ملی کشور، جنگ با طالبان را بهتصویب رساند.
آن زمان نیز بهرغم اصرار اعضای شورای عالی امنیت ملی که اکثرا کارگزاران دولت هستند، تدبیر رهبری مانع از ورود ایران به باتلاق جنگ افغانستان شد. رئیس وقت کمیته سیاست خارجی شورایعالی امنیت ملی چنین میگوید: «آن زمان بحثهای خیلی فشردهای در دبیرخانه شورای امنیت داشتیم. عجیب این بود که اکثر دستگاهها نظرشان این بود که ارتش ما باید برای انتقام از طالبان وارد خاک افغانستان شده و طالبان را تعقیب کند... موضوع به شورایعالی امنیت ملی رفت. در آنجا هم اکثریت رأی به حمله نظامی دادند... معمولاً دأب (روش) آقا حداقل بر اساس تجربه 8سالهای که خودم از نزدیک داشتم این نبود که مصوبات شورایعالی امنیت ملی را وتو کند، خیلی وقتها هم نظر موافق نداشتند اما اگر نظر اکثریت بود اجازه میدادند نظر اکثریت اجرا شود، ضمن این که ملاحظه خود را هم مینوشتند. این یکی از موارد نادری بود که با حمله نظامی به افغانستان برای جنگ با طالبان مخالفت و مصوبه را وتو کردند».
علی ربیعی مسئول اجرایی وقت دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی نیز در گفتوگویی با برنامه «دستخط» به علاقه برخی اعضای شورای عالی امنیت ملی به جنگ اشاره کرده و میگوید "یک دیدگاه این بود که باید به افغانستان کمک کنیم و به نیروهای احمد شاه مسعود یا جاهای دیگر کمک کنیم که اینها بتوانند بازپسگیری کنند و لازمه این بود که بخشهای حمایتی در داخل خاک هم صورت گیرد. ساعت 1 یا 2 نصفشب بود، جمعبندی را امضا کردم و فرستادم و صبح زود سر کار آمدم. نماز خواندم و به سر کار رفتم. 7 صبح نامه روی میز من بود. ظاهراً (ساعت) 5 نوشته شده بود که ما وارد این دام نمیشویم".
🌵🌵🌵