- دیدی #تکرار من تو رو رییس جمهور کرد؟
- اولاً موز اگه زور داشت کمر خودش رو صاف میکرد شما هم اگه زورت میرسید جهانگیری رو رییس جمهور میکردی. ثانیاً برای جبران همون زحمتی هم که کشیدی دولتم رو از همپالگی هات تشکیل دادم که این وضعمونه. دیگه چی میخوای؟
😂😂😂
#امام_رضا (ع): پيوند خويشاوندى را برقرار كنيد گرچه با جرعه آبى باشد، و بهترين پيوند خويشاوندى، خوددارى از آزار خويشاوندان است.
تحف العقول ، ص 469
🌸🌸🌸
💠 یادی از #شهید_اسدالله_لاجوردی
✅ شهید لاجوردی در20 شهریور 1359 با نظر مساعد #امام_خمینی و پیشنهاد #آیت_الله_بهشتی دادستان انقلاب تهران شد. ایشان پرونده های مهمی همانند انفجار دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی ، انفجار دفتر نخست وزیری و پیگیری عملیات های ترور مجاهدین خلق و برخورد با آنها را در آن سال ها بر عهده داشت.
✅ پس از فشارهای بسیار سیاسی برخی از اعضای شورای عالی قضایی وقت همانند #آیت_الله_موسوی_بجنوردی و #سید_محمد_موسوی_خوئینیها در سال 63 از سمت خود کنار گذاشته می شود .اکبر هاشمی رفسنجانی نیز در کتاب خاطرات سال 63 خود به این امر اشاره می کند که امام از برکناری آقای لاجوردی که بدون اطلاع ایشان بوده است، ناراحت گردیدند.
✅ اما همواره موضع و پا فشاری وی تا زمان شهادت بر دو موضوع قابل توجه بود، اول رسیدگی به پرونده #انفجار_دفتر_نخست_وزیری که توسط عامل نفوذی مشکوک سازمان مجاهدین با نام مسعود کشمیری رخ داده بود و نقش برخی از اطرافیان شهید رجایی در آن اتفاق قابل تامل بود و دیگری رسیدگی بدون اغماض به پرونده مجاهدینی که بر سر موضع خود قرار داشته و دست آنها به خون ملت آلوده بود.
✅ لاجوردی همواره این مواضع خود را حفظ کرد و حتی در دوران بعد از رحلت امام(ره) و ریاست آیت الله محمد یزدی بر دستگاه قضا که لاجوردی به ریاست سازمان زندان ها بجای مجید انصاری رسید این مواضع را علنی بیان می نمود و به همین دلیل ترور وی در شهریور سال 1377 از اهمیت تاریخی قابل توجهی برخوردار است.
✅ لاجوردی پس از انتخابات 2 خرداد 76 مجددا تحت فشارهای سیاسی مجبور به کناره گیری از سمت خود شده بود و در ماه های آخر به کار در بازار تهران مشغول بود که سرانجام نیز به شهادت رسید. وصیت نامه وی که پس از شهادتش منتشر شد نشان دهنده عمق دغدغه ها و نگرانی های وی درباره نفوذ_جریان_مشکوک_امنیتی_دهه_60 بود که در تاسیس اطلاعات دفتر نخست وزیری و وزارت اطلاعات نقش داشتند و پس از رحلت امام و به خصوص بعد از 2 خرداد سال 76 به قدرت سیاسی نیز دست پیدا کرده بودند.
✅ پس از ترور لاجوردی در پائیز سال 1377، پرونده قتل های زنجیره ای به شدت خبرساز شد و پس از آن وزارت اطلاعات و عناصر مهم جناح راست وزارت همانند سعید امامی (اسلامی) متهم گشته و دستگیر می شوند در جریان رسیدگی به پرونده قتلها سعید امامی با خوردن داروی نظافت در زندان خودکشی! کرد و سه متهم دیگر پرونده نیز محکوم به اعدام شدند که البته با توجه به رضایت! خانواده مقتولان به حبس ابد تبدیل شد و باقی متهمان اصلاح طلب از جمله #سيدمصطفي_كاظمي، #مهرداد_عاليخاني، #خسرو_براتي به حبس محکوم شدند.فروردین ماه 1378 نیز #سپهبد_علی_صیاد_شیرازی که در مقابله با منافقین در #عملیات_مرصاد در سال 67 نقش پررنگی داشت ترور می شود و چند ماه بعد در تیر ماه سال 1378 غائله 18 تیر سال 1378 به راه می افتد.
✅ تمامی این وقایع که تنها در 2 سال اول #دولت_اصلاحات روی داده بود بعد از گذشت سال ها همچنان این سوال را به ذهن مخاطب متبادر می کند که چرا این وقایع مهم در سال های ابتدایی دولت اصلاحات رخ داد و دلیل #حذف_نیروهای_شاخص_انقلابی و امنیتی نظام در آن سالها با حاشیه سازی سیاسی و ترور چه بود؟
🌷🇮🇷🌷
گپی با #تاجزاده (نوستراداموس اصلاح طلبان)
(سال 95) میدونی قیمت دلار شده 3700 تومن؟
- آره اگه کسی غیر روحانی بیاد میشه 3800 تومن
(سال 96) میدونی قیمت دلار شده 4900 تومن؟
- آره اگه رئیسی بود میشد 5200 تومن
(سال 97) میدونی قیمت دلار شده 12800 تومن؟
- آره اگه رئیسی بود میشد 12900 تومن
(سال 98) میدونی قیمت دلار شده 15700 تومن؟
- آره اگه رئیسی بود میشد 15800 تومن
(سال 99) میدونی قیمت دلار شده 21600 تومن؟
- آره اگه رئیسی بود میشد 21700 تومن
😂😂😂
⛔️ هماهنگی اصلاح طلبان با دولت تدبیر و امید
👈 عبدالله ناصری، عضو شورای مشورتی رئیس دولت اصلاحات: شعار انتخاباتی اصلاحطلبان برای ۱۴۰۰ «نجات ملی» خواهد بود.
💠 با فرمایش جناب ناصری، #علت_گرانی_های_بازار ارز، مسکن، ماشین... بویژه در سال پایانی #دولت_منتخب_اصلاح_طلبان بهتر درک میشود.
🌵🌵🌵
💠 آیا فرصت روشن شدن سرنوشت #سردار_متوسلیان و همراهان وی عامدانه از دست رفت؟
👈 سید رائد موسوی سخنگوی خانواده های #دیپلماتهای_ربوده_شده:
✅ [پس از دستگیری سمیر جعجع، فرمانده فالانژیست ها در لبنان] وزارت خارجه زمان آقای خاتمی می توانست کارهای مهمی انجام دهد. ولی کوتاهی زیادی در این پرونده صورت گرفت. متأسفانه کسی سراغ سمیر جعجع نرفت؛ در یک برهه هفت یا هشت ساله، اقدامی صورت نگرفت.
✅ از اواسط دهه 70 خیلی کوتاهی شد. وزارت خارجه [کمال خرازی] در آن زمان خیلی بد پیگیری کرد. البته خود آقای خاتمی ـ به درخواست خانواده های گروگان ها ـ در دیداری که با حافظ اسد داشت، موضوع را مطرح کرد چون در آن زمان سوریه نفوذ زیادی در لبنان داشت؛ یعنی اگر در آن زمان همکاری خوبی بین ایران و سوریه برای پیگیری این پرونده شکل می گرفت که توافق آن را هم آقای خاتمی و حافظ اسد انجام داده بودند، به نتایج مطلوبی می رسیدیم. در آن زمان هم سمیر جعجع زنده بود و هم ایلی حبیقه، یعنی دو مهره اصلی که در این پرونده بودند. سمیر جعجع در آن زمان در زندانی بود که تحت سیطره سوری ها قرار داشت و ایلی حبیقه هم که مهره خود سوری ها بود.
✅ قرار شد که نماینده سوریه و ایران این موضوع را پیگیری کنند که همانجا حافظ اسد نماینده خودش را معرفی کرد. نماینده ای که حافظ اسد انتخاب کرد، سرلشکر قاضی کنعان، فرمانده کل لبنان بود و می توان گفت که قدرت و نفوذ او از رئیس جمهور لبنان هم بالاتر بود. اما ظاهراً شش یا هفت سال طول کشید تا آقای خاتمی نماینده خود را معرفی کرد و تقریباً سال آخر ریاست جمهوری بود که نماینده معرفی شد! بدنه وزارت خارجه [تحت مسئولیت کمال خرازی] هم اعتقادی به پیگیری سرنوشت این چهار نفر نداشتند.
✅ بعدها سرلشکر قاضی کنعان خودکشی کرد. پیش از آن اگر کسی از ایران می رفت و پای کار می ایستاد، می توانست پرونده را به نتیجه برساند. سمیر جعجع و ایلی حبیقه را می آوردند و از این دو نفر بازجویی می شد؛ حداقل این بود که می توانستیم به اطلاعات و مدارک مهمی دست پیدا کنیم اما خیلی کوتاهی شد.
✅ سال آخر دولت خاتمی هم که علی ربیعی به عنوان نماینده ایران معرفی شد، دیگر حافظ اسد در قید حیات نبود؛ نماینده حافظ اسد نیز خودکشی کرده بود؛ سوریه از لبنان خارج شده بود؛ ایلی حبیقه کشته شده بود؛ سمیر جعجع از زندان آزاد شده بود؛ و عملاً همه آن شرایطی که در آن زمان مهیا بود و میشد وضعیت این دیپلمات ها را پیگیری کرد، از بین رفته بود.
(هفته نامه پنجره . 17 تیر 1391)
🌷🇮🇷🌷
روایت یک شاهد عینی از حضور #تاجزاده در فتنه 18 تیر 1378
#کوی_دانشگاه
🌵🌵🌵
روایت مظفر از نقش مسئولان دولتیِ دولت اصلاحات در فتنه 18 تیر 78
#کوی_دانشگاه
🌵🌵🌵