💠 #جدایی_بحرین_از_ایران به روایت اسدالله علم
✅ شاه و دولت انگليس موافقت كردند اختلافات خود را به اوتانت دبيركل سازمان ملل متحد ارجاع كنند. اوتانت نيز نماينده شخصي خود را به بحرين فرستاد تا درباره نظر مردم آن جزيره حقيقت يابي كند. در همان حال ايران ادعاي مالكيت سه جزيره واقع در دهانه خليج فارس را عنوان كرد. انگلستان معتقد بود كه جزاير تنب بزرگ و كوچك متعلق به شيخ رأس الخيمه ميباشند. ايران اظهار نظر كرد كه تنها راه تثبيت وضع اين جزاير، در نظر گرفتن موقعيت آنها با خط منصف خليج فارس است كه در اين صورت جزاير به ساحل ايران نزديكترند تا به ساحل عربستان. از نظر حقوقي اين جزاير براي ايران بود و بحرين نيز جزء خاك ايران محسوب ميشد. اما شاه كه خود را بي نياز از مشاوره با صاحب نظران ميدانست و فكر ميكرد نابغه سياست خارجي و ديپلماسي است، سعي كرد بحرين و #جزاير_سه_گانه را به هم مربوط كند. يعني در يك معامله با انگليسيها در قبال اعطاي استقلال به بحرين، حق ايران بر جزاير سه گانه را تثبيت نمايد.
✅ اما در عمل انگليس كلاه بزرگي بر سر شاه گذاشتند. در آن زمان هنوز كشورهاي عربي قدرت نداشتند و شاه به راحتي ميتوانست حق ايران را از آنها مطالبه نمايد. امير دبي در ديدار با شاه ميگويد: «من مطمئنم كه اعليحضرت هرگز تصور تحت فشار قرار دادن كشور ضعيفي مثل ما را هم نميكنند. اما شما هر چه صلاح ميدانيد انجام بدهيد، كاملا در اختيار شما هستيم.» (خاطرات، پنجشنبه، 10 مهر)
✅ اما شاه از اين فرصت استفاده نكرد و ترجيح داد #منافع_ملي را فداي طرح انگلستان نمايد. شاه از بيم اينكه مردم ايران او را وطن فروش بخوانند، استقلال بحرين را منوط به نظر مردم بحرين نمود و اين عمل در تاريخ ايران سابقه نداشت. نماينده سازمان ملل در بحرين پس از مشاوره با سران منطقه، گزارش داد كه مردم بحرين استقلال را به اتحاد با ايران ترجيح ميدهند. گزارش او مورد پذيرش مجلس ايران قرار گرفت. شاه بر اين باور بود كه با نشان دادن حسن نيتش در جريان بحرين دولت بريتانيا در عوض مجبور است ادعاي او را بر #ابوموسي و #جزاير_تنب به رسميت بشناسد. اما جريان به گونه ديگر رقم خورد. شاه با ساده لوحي تمام فكر ميكرد كه انگليس در مقابل حاضر است حق حاكميت ايران بر جزاير سه گانه را تاييد نمايد(28 بهمن 1347)
✅ يك ساعت پس از اعلام استقلال بحرين، ايران اين كشور را به رسميت شناخت. اعلام خبر استقلال بحرين از راديو ايران به قدري مضحك پخش شد كه علم ميگويد: «گوينده خبر چنان با افتخار و غرور آن را خواند كه گويي هم اكنون بحرين را فتح كردهايم.» (17 ارديبهشت 1349)
✅ شاه بحرين را از دست داد بدون اينكه موقعيت ايران در مورد جزاير سه گانه ثبيت نمايد و پس از تلاش فوقالعاده سرانجام شاه موفق شد يك موافقتنامه از سران انگليس و قبايل عربي بگيرد و آن را به عنوان سند احراز مالكيت ايران بر جزاير سه گانه تلقي نمايد. غافل از اينكه #پير_مكار_سياست، بازيهاي بسيار در آستين دارد. انگليس ايران را تشويق كرد كه به صورت مستقيم وارد عمل شده و بدون اينكه موافقتنامه حقوقي با اعراب امضا كند، به اشغال نظامي جزاير سه گانه دست بزند. علم ميگويد سفير انگليس از من پرسيد: «به چه دليل ما تا اين حد در مورد حاكميت قانوني بر اين جزاير اصرار ميورزيم؟ چرا به سادگي آنها را اشغال نميكنيم.» (9 خرداد 1349)
✅ به هر حال ايران در همين چارچوب موافقتنامهاي را امضا ميكند. در اين موافقتنامه از عبارت «occupation» استفاده شد كه به معناي «اشغال» است. در واقع اعراب خليج فارس موافقتنامهاي را امضا ميكنند و ميپذيرند كه ايران جزاير سه گانه را «اشغال» نموده است (نه اينكه بر اساس حق قانوني آنها را تصرف كرده است). همين كلمه بعدها دستاويزي شدكه امارات متحده عربي ادعا نمايد ايران اين جزاير را اشغال نموده است و خواستار بازپسگيري آن گردد. بعيد است كه تنظيم كنندگان توافقنامه در آن زمان متوجه بار معنايي «اشغال» نبودهاند، اما احتمالا شاه براي به رخ كشيدن قدرت نظامي خود از اين واژه استفاده كرده است. بنابراين مشكلات امروز ما با امارات متحده عربي، ميراث يك شاه مغرور با تفكر ميليتاريستي است. علم، خود اذعان ميكند كه در اين معامله، ايران به شدت دچار خسارت شد و زماني كه با سفير انگليس درباره بحرين و سه جزيره سخن ميگويد به شدت دچار نااميدي ميگردد و سپس ميگويد: «حال من به قدري بد شد كه با تب در رختخواب افتادم. و سه روز است كه گرفتار هستم.»(27 خرداد1349)
✅ #لعن_و_نفرین_بر_وطن_فروشان_اجنبی_پرست و صلوات نثار روح شهدای #جمهوری_اسلامی_ایران که هشت_سال_دفاع کردند و مقتدرانه یک وجب خاک را به اجنبی ندادند.
🌷🇮🇷🌷
⛔️ سید ناصر قوامی، رئیس سیاست گذاری ستاد دکتر روحانی، #نماینده_اصلاح_طلب مردم قزوین در #مجلس_ششم، عضو مجمع روحانیون مبارز (3 اردیبهشت 1396):
ما برای حمایت از روحانی کمربندها را محکم بسته ایم .
⛔️ سید ناصر قوامی (11 مرداد 1399):
روحانی خودش به خرید برود تا ببیند مردم در چه وضعیتی زندگی میکنند، مردم برای آقای روحانی هیچ اهمیتی ندارند.
✅ برای اظهار نظر در مورد وضعیت مردم عجله کردی حاجی! هنوز چند ماه دیگه تا انتخابات 1400 مونده از الان بلندگو رو دستت بگیری خسته میشیا!!
😂😂😂
به آنهایی که در هر انتخابات به آمریکا، انگلیس و دیگر دولتهای غربی دل بسته اند عرض میشود:
#کودتای_آمریکایی_انگلیسی_28مرداد موجب نابودی #دولت_دکتر_مصدق #اولین_دولت_دموکراتیک_در_خاورمیانه شد.
🌵🌵🌵
#لعن_و_نفرین_بر_وطن_فروشان_اجنبی_پرست و صلوات نثار روح شهدای #جمهوری_اسلامی_ایران که #هشت_سال_دفاع کردند و مقتدرانه یک وجب خاک را به اجنبی ندادند.
🌷🇮🇷🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 محمود صادقی، #اصلاحطلب نماینده سابق مجلس: جریان اصلاحات به نشستن و تماشا کردن اکتفا نخواهد کرد.
😂😂😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 وضعیت #سگهای_صهیونیست بعد از فرمایش #دبیر_کل_حزب_الله #سیدحسن_نصرالله:
تصمیم [بر مجازات دشمن] پابرجاست و مسئله، مسئله زمان آن است. آنها باید در انتظار بمانند.
😂😂😂
◀️مصطفی تاجزاده:
گرچه بسیاری از سیاستمداران ما تا انتها پاکدست ماندهاند اما همه اینگونه نبودند و بسیاری برای دسترسی به منافع خاص و به دلیل تجمع آن در دولت جذب احزاب و یا دولت میشوند. مهم اینست که احزاب تبدیل به بنگاه کاریابی یا بدتر از آن بنگاه سوءاستفاده از قدرت برای احزاب و طرفداران خود نشوند.
⛔️ تاجزاده 👇 نمونه ای برای تاجزاده 👆
مهذب معاون اداری و مالی خاتمی در وزارت ارشاد:
💠 چند نفر از معاونان و نزدیکان خاتمی بودند که واقعاً با انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی آمیخته نبودند. انوار معاون سینمایی، سید محمد علی ابطحی، فیضالله عرب سرخی، #مصطفی_تاجزاده، محسن آرمین و...، برخی از این افراد برای مأموریت به خارج از کشور میرفتند که دکترا بگیرند. برای مثال برای بورسیه میرفتند فرانسه و یک رستورانی آنجا بود بنام «خانه ایران»، آنجا میرفتند، میخوردند و ریختوپاش میکردند و میآمدند، مدرک دکترا را هم یا میگرفتند یا نمیگرفتند اما پول مأموریتشان را حتماً میگرفتند، تاجزاده هم یکی از اینها بود. تاجزاده تقریباً نورچشمی ایشان بود و از هر جهت از هفت دولت آزاد بود. بقول معروف، کسی از او حساب و کتاب نمیکرد.
🌵🌵🌵
⛔️ رئیس جمهور ایالات متحده، دونالد ترامپ، فعال حقوق زنان، سوزان ب. آنتونی را که به دلیل شرکت در انتخابات ریاست جمهوری 1872 محکوم شده بود، مورد عفو قرار داد. ترامپ این اقدام را روز سه شنبه در جشن صدمین سالگرد حق رای برای زنان در ایالات متحده در کاخ سفید اعلام کرد.
در آگوست 1920 با نوزدهمین اصلاحیه قانون اساسی آمریکا، ایالات متحده حق رأی به زنان داد. آنتونی در سال 1906 در سن 86 سالگی درگذشت.
✅ آدمیزاد برای رأی جمع کردن چه کارها که نمیکند!
یکی آنطرف دنیا 114 سال بعد از #مرگ_یک_فعال_حقوق_زنان_در_آمریکا، او را می بخشد و دیگری در اینطرف، رقیب را به کشیدن دیوار در پیاده رو متهم میکند!
🌵🌵🌵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ پروانه سلحشوری #نماینده_اصلاح_طلب مردم تهران در مجلس دهم به عنوان نماینده موافق با وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان (مسعود سلطانی فر) اظهار داشت: "یکی از دوستان بنده به من گفت به خاطر خدمات آقای سلطانیفر در استانداری گیلان نذر کردهام به هر زیارتی که میروم دو رکعت نماز برای ایشان بخوانم، آیا این برای شما(نمایندگان) کافی نیست؟"
✅ سرکارخانم سلحشوری!
آیا #قرارداد_میلیاردی_ویلموتس تحت اشراف فردی که با استدلال مزخرف و حمایت امثال شما رأی آورد برای اینکه از این پس گاله تان را باز نکنید و بیت المال را برباد ندهید کافی نیست؟
🌵🌵🌵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیدگاه #امام_خمینی (ره) درمورد #رژیم_کودک_کش_اسرائیل:
- اسرائیل باید از صحنه روزگار محو شود.
- لازمست بر دول اسلامى خصوصا بخصوص بر سایر مسلمین عموما، که دفع اینماده فساد را به هر نحو که امکان دارد بنمایند.
- این ماده فساد که در قلب ممالک اسلامى، با پشتیبانى دول بزرگ جایگزین شدهاست و ریشههاى فسادش هر روز ممالک اسلامى را تهدید میکند باید با همت ممالک اسلامى و ملل بزرگ اسلام ریشه کن شود.
دیدگاه امام خمینی (ره) درمورد #سازمان_ملل:
- حریف ما الآن در امریکا اینطوریست که با عدالت اصلش مخالف است. با حقوق بشر مخالف است. میگوید حقوق بشر! ادعا زیاد است، لکن وقتی که انسان بررسی می کند در حالاتشان، بررسی می کند در برنامه هایشان، می بیند که آن قضیۀ سازمان حقوق بشر و شورای امنیت و اینها یک چیزهایی است که قدرتمندان درست کردند که این ضعفا را هر کاری می خواهند بکنند و هر بلایی می خواهند سرشان درآورند.
جناب مایلی کهن!
قبلاً فرمایش کرده بودید: "یکی از مشکلات جامعه ما همین است که هیچ کس جای خودش نیست" پس لطفاً فقط در جای خود بنشینید و کارنامه مربیگری خود را مرور کنید بویژه اواخرش را.
🌵🌵🌵