💠 رهبر معظم انقلاب: «حَربٌ لِمَن حارَبَکُم» همیشه به معنای تفنگ به دست گرفتن نیست؛ به معنای درست اندیشیدن، درست سخن گفتن، درست شناسایی کردن، دقیق به هدف زدن است، یعنی با هر کسی که با جبههی امام حسین علیهالسلام میجنگد میجنگم، در دوران شمشیر و نیزه یک جور و در دوران اتم و هوش مصنوعی یک جور دیگر... کارزار میان جبههی حسینی و جبههی یزیدی تمامنشدنی است.
📚📚📚
هدایت شده از یک لاقبای پابرهنه
💠 حواستون باشه نصف بیشتر اونایی که شما رو دعوت به تظاهرات علیه نظام میکنن از آلبانی و اسرائیلن!
منظورم اینه که اگه رفتید وسط میدون دیدید چهارپنج نفرید بدونید که اونا راهشون دور بوده نتونستن خودشونو برسونن ولی سلام رسوندن بهتون.
😂😂😂
♦️شیوع مجدد کرونا در آلمان
انستیتو رابرت کخ آلمان در حالی از شیوع مجدد کرونا در آلمان خبر میدهد که وزیر اقتصاد و معاون صدر اعظم این کشور هم در اثر ابتلا به این بیماری عفونی قرارهای کاری خود را لغو کرده است.
تجزیه و تحلیل های فعلی توسط RKI نشان میدهد که کرونا در این کشور شیوع پیدا کرده و نرخ ابتلا به این عفونت در آلمان درحال افزایش است.
💠 مگه هنوز کرونا هست؟
😂😂😂
هدایت شده از یک لاقبای پابرهنه
💠 دهم ربیع الاول، سالروز ازدواج پیامبر رحمت (ص) و سَيدةُ النِسوان حضرت خدیجه کبری (س) بر همه مسلمین بویژه پیروان حضرات معصومین (ع) مبارک باد
🌸🌸🌸
یک لاقبای پابرهنه
💠 وقتی به نام «وفاق ملی» مسئولیت به افراد بدسابقه و زاویهدار با مبانی نظام سپرده میشود! 😳😳😳
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ علی احمدنیا به عنوان سرپرست شورای اطلاع رسانی دولت چهاردهم منصوب شد.
💠 شما رذلتر از این پیدا نکردین؟!
با اینا میخواین وفاق ایجاد کنین؟!!
🌵😳🌵
💠 تیر خلاص فائزه هاشمی به لاشهی حرام لقمه های مرعوب غرب، وطن فروشان فتنه گر، #فتنه_گران_لجن_پراکن، #معاندین_کوردل و #براندازان_رذل!
«در فرهنگ لغات آنها:
♦️ ممنوعالملاقاتی یعنی تبدیل یک جلسه ملاقات حضوری به ملاقات کابینی.
♦️ عدم دسترسی به پزشک یعنی ویزیت شدن زندانی ۲ هفته یک بار توسط پزشک زنان، ۲ نوبت یا بیشتر سونوگرافی در دوران حاملگی، چک شدن فشار و قند و... چندبار در هفته و حضور پرستار در موارد ضروری.
♦️ تغذیه نامناسب یعنی در اختیار داشتن مواد غذایی خام ماهانه از جمله لبنیات و حبوبات و برنج و... و دریافت ناهار و شام آماده به صورت روزانه با هزینه زندان و امکان خرید روزانه از فروشگاه کوچک زندان و خریدهای هفتگی از بیرون با خرج از جیب خود.
♦️ دفاع از خود یعنی حمله. بدنی کبود یعنی یک نقطه سرخشده به اندازه حداکثر 2 در 2 سانتیمتر»
(بخشی از نامه فائزه هاشمی از زندان)
🌵🌵🌵
💠 حضرت امير- عليه السّلام- در رأس زهاد بود و حكومت میكرد، ولى حكومت براى خودش نبود، بلكه هرچه كوشش میكرد براى اسلام بود. شما مجاهده كنيد تا هرچه در دل داريد زدوده شود، كه اگر براى خدا خالص شديد در پيروزيتان مؤثر است. بايد اتكايتان فقط به خدا باشد، و اين نمیشود مگر اينكه از نفسانيات بكاهيد منشأ #اختلافات از هواى نفس است.
هر كجا اختلاف بين خودتان ديديد، مطمئن باشيد كه از #هواى_نفس سرچشمه گرفته است. البته اختلاف بين انبيا و افراد مقابل آنها و اسلام و كفر هميشه بوده است، ولى آن اختلاف از عبوديت سرچشمه میگيرد. شما اختلافاتى را كه از نفسانيت سرچشمه میگيرد بايد از بين ببريد و مطمئن باشيد كه اگر كارهايتان از الوهيت سرچشمه نگيرد و از #وحدت اسلامى بيرون برويد، مخذول میشويد.
#امامخمینی (قدس سره)
📚📚📚
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻مغالطات رئیسجمهور
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. رئیسجمهور در نشست خبریِ دیروز و در واکنش به انتصابهای ناروا، چند شبهاستدلال مطرح کرد. نخست اینکه ایشان فتنه را «نسبیسازی» کرد و به «نگاهها» ارجاع داد؛ یعنی برخی که از فتنه سخن میگویند، راوی نگاه خودشان هستند، نه اینکه عمل طرفِ مقابل در ذات خویش، فتنه باشد. نزاع و اختلافی رخ داده و هر یک از دو طرف، نسبتی به طرف مقابل میدهد و اینگونه نیست که مسألۀ «حق» و «باطل» در میان باشد و یکی «ظالم» باشد و دیگری «مظلوم». هر دو سوی ماجرا، از خطا و صواب، نصیب بردهاند و حقِ محض نیستند و نمیتوان جانب یکی را گرفت. اما اگر ایشان معتقد به نظریۀ ولایت فقیه است و میداند که تعبیر «فتنه» را شخصِ رهبر انقلاب مطرح کردند و عاملان اصلی را «فتنهگر» نامیدند، چرا چنین قضاوت رسوا و تحریفآلودی ارائه میدهد؟! در مسألههای اختلافی، باید به چه کسی جز ولیّفقیه ارجاع داد و تسلیم نظرش شد؟! در اینجا، ولیّفقیه با صراحت تمام، یک طرف را نفی و انکار کرده و خودش در موقعیّت حد وسط، قرار نگرفته است. آنهمه توصیه و حسّاسیّت رهبر انقلاب، با چه واکنشهایی از سوی فتنهگران مواجه گردید؟! در یک سوی این نزاع، رهبر انقلاب قرار گرفتهاند و ایشان برای دفاع از جمهوریّت نظام، پا به معرکه نهادند و در برابر فتنه، آشکارا و بارها موضعگیریِ منفی کردند. اکنون چه شده که رئیسجمهور، در میانه مینشیند و به سایۀ نسبیّت پناه میبرد و برای قدرت، به حقیقت جفا میکند؟! از این گذشته، مگر مسألۀ جریان فتنه، ادّعای «وقوع تقلّب در انتخابات» نبود و مگر از عهدۀ اثبات ادّعای خود برآمدند؟! پس واقعیّت و عینیت نیز نشان میدهد آنچه که رخ داده، بهحتم فتنه بوده است. فتنه، «از نظر ما»، فتنه نیست؛ بلکه «بهواقع» فتنه بود و نباید با پناهبردن به نسبیّت و سیّالیّت، حقیقت را پایمال کرد. بهنظرم کسیکه دربارۀ فتنه، چنین قضاوتی دارد، بهرهای از عدالت سیاسی ندارد.
[دوّم]. دیگر اینکه ایشان در ادامه میافزاید هر کسی «عیوب» و «خطاها»یی دارد و برای تحقّق وفاق، باید از گذشته گذشت و بر ضعفها، چشمپوشی کرد. این سخن نیز با نظر صریح رهبر انقلاب، تعارض دارد؛ چراکه ایشان هم اقدام فتنهگران را «خطای نابخشودنی» دانستند و هم آنها را «خط قرمزِ نظام» برشمردند و از نزدیکی و مؤانست به آنها پرهیز دادند. آیا رهبر انقلاب در برابر عیوب و خطاهای عادی، چنین موضع سرسختانهای دارند؟! آیا جای مدارا و نرمش وجود دارد اما ایشان چنین نمیکنند و اینان را در دایرۀ حاکمیّت نمیپذیرند؟! حصر، ظلم نظام به فتنهگران است، یا کمترین مجازاتی است که برای آنها در نظر گرفته شده است؟! آنچه که در فتنه رخ داد، ضعف بخشودنی و عادی بود، یا آنچنان ناجوانمردانه و خائنانه بود که رهبر انقلاب از چنین افرادی به عنوان «افراد نامطمئن» یاد کردند؟! آنهمه صدمات ملّی و ضربههای حیثیّتی و شکافهای اجتماعی و لطمات اقتصادی و ... که هنوز هم علاج نشدند، حاصل ضعفهای عادی بودند، یا خیانت و خباثت فتنهگرانی چون هاشمی و خاتمی و موسوی و کروبی. باور کنیم که ذهنیّت رئیسجمهور، این اندازه بسیط و ابتدایی و سادهساز است؟!
[سوّم]. رئیسجمهور به عنوان یک شبهاستدلال دیگر میگوید اگر اینان را به کار نگیریم، دیگر «وفاق»، معنایی نخواهد داشت. عجبا! اوّلاً، مگر معنی وفاق، «دلجویی از اصحاب فتنه» است؟! «وفاق ملّی» یعنی «وفاق با فتنهگران»؟! این وفاق، با نام اینکه «ملّی» است، فروخته شده، اما در عمل، معنیاش عبارت است از در آغوش کشیدن نیروهای فتنه. چرا باید وفاق ملّی را مشروط به «اصحاب فتنه» کرد و آنها را مساوی با مفهوم «ملّی» انگاشت؟! ثانیاً، ترجمۀ وفاق ملّی، «گماردن افراد بر کرسیهای قدرت» است؟! یعنی همین که قدرت را میان افراد، توزیع و تقسیم کردیم، وفاق حاصل شده است؟! این امر، «سهمیهبندیِ قدرت سیاسی» نام دارد و نه وفاق ملّی. وفاق، از اتّحاد باطنی و همسانی فکری برمیخیزد و نه از تکهتکهکردن قدرت سیاسی و سپردن هر تکه به کسی. عملگرایان برای اینکه مانع و مزاحمی در مسیر قدرتشان نباشد، چنین شگردی را در پیش میگیرند تا همگان را در سپهر خویش، هضم و مستحیل سازند؛ هر چند در این میان، اصالتهای فکری نادیده گرفته شوند. هنگامیکه طرّاحان پشتصحنۀ این دولت، از جملۀ عوامانۀ «با هم دعوا نکنیم»، تعبیر «وفاق ملّی» را بیرون میکِشند و بهعنوان گفتمان، به خوردِ جامعه و رسانه و حاکمیّت میدهند، روشن است که نباید توقع معقولیّت و حکیمانهگی داشت. در این دولت، بازار سطحیاندیشی و سادهسازی و منطقگریزی و محاسبات کوچهبازاری، بیش از اینها گرم خواهد شد.
https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60
6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 خنده مسخره عادل فردوسیپور رو یادتون هست که -با کنایه به مسئولان دولت شهید رئیسی که اعلام کرده بودند اروپا بعد از بحران گاز در زمستان گذشته با مشکلات فراوانی روبهرو خواهد شد- با خنده خطاب به جهانبخش گفت: شنیدم زمستان سختی رو گذروندید؟
🌵🌵🌵
💠 جناب دکتر!
خداوند در آیه 6 سوره حجرات میفرماید:
«يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا إِنْ جاءَكُمْ فاسِقٌ بِنَبَإٍ فَتَبَيَّنُوا أَنْ تُصيبُوا قَوْماً بِجَهالَةٍ فَتُصْبِحُوا عَلى ما فَعَلْتُمْ نادِمينَ»؛ اى كسانى كه ايمان آورده ايد! اگر شخص فاسقى خبرى براى شما بياورد، در باره آن تحقيق كنيد، مبادا به گروهى از روى نادانى آسيب برسانيد و از كرده خود پشيمان شويد.
و به حکم آیه «وَ الَّذينَ كَذَّبُوا بِآياتِنا يَمَسُّهُمُ الْعَذابُ بِما كانُوا يَفْسُقُون» تکذیب کننده آیات حجاب (به گفتار یا عمل عمدی) فاسق است.
جناب پزشکیان!
مراقب سیرک اطرافیان و اعوان و انصارتان باشید!
📚📚📚