⛔️ عباس آخوندی: ما در ایران دولت نداریم.
⛔️ آخوندی: اگر #دولت_روحانی نبود قحطی میشد!
😳😳😳
💠 انجمن مهندسان مکانیک آمریکا (ASME) در ماه مارس فهرستی از ده ربات برتر انساننمای جهان را منتشر کرد که ربات ایرانی #سورنا در این فهرست قرار دارد.
#ما_میتوانیم
#چی_بودیم_چی_شدیم
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
💠 #رهبر_معظم_انقلاب:
«آمریکا همیشه با ملت ایران دشمنی کرده؛ حتی در رژیم طاغوت قبل از انقلاب هم که یک دولت ملی را در سال 1332 ساقط کرد... بعضیها تاریخ را تحریف میکنند که شروع اختلافات از #تسخیر_لانه_جاسوسی بوده؛ این #تحریف_تاریخ است. اختلاف بین ملت ایران با دولت آمریکا از 28 مرداد و قبل آن بود که آنها ملت ایران را دچار یک رژیم فاسد وابسته کردند».
⛔️ احمدی نژاد در مصاحبه با روزنامه "نیویورکتایمز" آمریکا:
«ایران و آمریکا باید به صورت مستقیم با یکدیگر گفتگو کرده و اختلافات ۴۰ ساله خود را که از ماجرای بحران تسخیر سفارت آمریکا در تهران آغاز شده و حالا به مسایل و مشکلات بر سر سیاستهای منطقهای و دیگر اختلافات رسیده را حل و فصل کنند»
🌵🌵🌵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 تقدیم به آنانکه با وجود جنایات بیشمار و بدعهدی #دولتمردان_رذل_آمریکا هنوز هم نسخه مذاکره را برای ملت تجویز میکنند!!
🌵🌵🌵
بخشی از مصاحبه احمدینژاد با روزنامه "نیویورکتایمز" آمریکا
خبرنگار: شما سه بار برای آقای ترامپ نامه نوشتید، میخواهم سوال کنم که هدف شما از دادن این نامهها چه بود؟
⛔️ احمدینژاد: هدف بنده هم مانند بسیاری از کارهایی که انسان در روابط بین انسانها انجام میدهد. من فکر میکردم که باید مطالبی را به ایشان بگویم. وقتی ایشان رای آورد، من یک #نامه_تبریک برای ایشان فرستادم، یادآوری کردم حرف های خودشان را در دوره انتخابات و در کمپین انتخاباتی. ایشان قول داد که سیاست خارجی را تغییر میدهد، دنبال تنش نیست، دنبال اصلاح مسائل داخلی آمریکاست، میخواهد توجهش را از دخالت در امور کشورها به خدمت به مردم آمریکا برگرداند. حتی ایشان به صراحت گفت که دولت آمریکا داعش را ایجاد کرده است و من میخواهم از این کارها نکنم. ما هم #خیلی_خوشحال_شدیم. من اینها را برای ایشان یادآوری کردم و الزامات تحقق این امور را برایشان بیان کردم، سعی کردم کمک بکنم. خواستم بگویم اگر واقعا میخواهی به آنچه که گفته ای عمل بکنی، راه های آن این هاست. من وظیفه انسانی خودم را انجام دادم و امیدوار بودم که موثر باشد.
خبرنگار: نامه دوم و سوم چه بود؟
⛔️ احمدینژاد: آنها هم درمورد مسائل بین المللی بود. بالاخره اتفاقاتی میافتد و احساس وظیفه میکنیم و یادآوری میکنیم و تذکر میدهیم.
... (چند دقیقه بعد در پاسخ به سوالی دیگر)
⛔️ اگر تلقی این باشد که سیاست های اصلی دولت آمریکا را رئیس جمهور تعیین میکند که من این را قبول ندارم. رئیس جمهور هم موثر است و الّا آقای اوباما هم همان خطی را جلو برد که آقای ترامپ دارد به پیش میبرد و آقای بوش قبلا جلو برد اما میشود روی تصمیم گیران اصلی آمریکا اثر گذاشت.
💠 جناب احمدی نژاد!
اگر سیاست های اصلی دولت آمریکا را رئیس جمهور تعیین نمیکند (که نمیکند) نامه نگاری شما به #ترامپ_رذل چه وجهی داشت؟
🌵🌵🌵
⛔️ جهانگیری (اردیبهشت 1396): دیگر کسی از گرانی و تورم حرف نمیزند چون کاری شد کارستان، به همه اهدافمان در #برجام رسیدیم.
⛔️ جهانگیری با بغض (اردیبهشت 1400): امروز #مقدمه_گشایش_برجام فراهم شده است.
💠 جناب اسحاق خان!
چهار سال پیش به همه اهدافتان در برجام رسیدید اما امروز مقدمه گشایش برجام فراهم شده؟
🌵🌵🌵
💠 چرا بودن جناب #رئیسی در رأس #قوه_مجریه بر قوه قضائیه اولویت دارد؟
شخصی از روی پل در رودخانه سقوط کرد و فریاد کمکخواهی سر داد.
مردی که شناگر ماهری بود به آب پرید و او را نجات داد.
هنوز شرشر آب از لباسهای مرد شناگر به زمین میریخت که فریاد کسی دیگر را شنید که در آب افتاده بود.
آن مرد به آب پرید و با زحمت فراوان شخص دوم را نیز نجات داد. خسته و کوفته کنار آب دراز کشید و نای راه رفتن نداشت.
اندکی آرام گرفت و سرپا ایستاد. تازه نفسش جا آمده بود که صدای فریاد شخص دیگری را شنید که داخل آب افتاده بود. غیرتش اجازه نداد و به قصد کمک به او برخاست. اما حقیقتا خسته بود و به زحمت حرکت میکرد.
شخصی که از کنار، تمام جریان را میدید نزد شناگر ناجی آمد و گفت:
اگر تا شب هم اینجا بایستی باید به دل آب بزنی و غریقها را نجات دهی.
به جای اینکه اینجا غریقها را نجات دهی بالای پل برو و جلوی آن دیوانهای که رهگذران را داخل آب میاندازد بگیر.
#پیشگیری_قبل_از_درمان
🇮🇷🗳🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 جمله آخریش در عین لطافت، خیلی کوبنده بود
کاش میشد کاندید بشه تا فقط نگران تعالی بیشتر باشم تا پرداخت اقساط!
#دولت_روحانی_دولت_اصلاحات
😂😂😂
⛔️ روحانی (۲۳ تیر 1394): در روز اجرای توافق (دی ماه ۹۴) تمامی تحریمها، حتی تحریمهای تسلیحاتی، موشکی هم بهصورتیکه در قطعنامه بوده، #لغو خواهد شد. تمام تحریمهای اقتصادی شامل مالی، بانکی، بیمه، حملونقل، پتروشیمی و فلزات گرانبها بالمره (یکباره) لغو خواهد شد و نه تعلیق.
⛔️ روحانی (29 اردیبهشت 1400): میخواهیم تحریم را برداریم عده ای عزا میگیرند.
💠 پس اونی که سال 94 بالمره لغو و برداشته شد چی بود؟ تحریم بود؟ تکریم بود؟ ...
#دولت_روحانی_دولت_اصلاحات
🌵🌵🌵
💠 #پیروزی_مقاومت بر کفتارهای تا دندان مسلح صهیونیستی مبارک باد
#نتیجه_میدان
🌸🇯🇴🌸
⛔️ اسحاق جهانگیری (30 اردیبهشت 1400): خبرنگاران و رسانهها باید بتوانند همه کاندیداهای انتخاباتی را نقد کنند و نباید فضایی ایجاد شود که از نقد یک کاندیدا بترسند اما برای تخریب بعضی دیگر تشویق بگیرند.
💠 مرکز رسانه قوه قضاییه (19 دی 1399): ۲۰۰ مورد #شکایت_دولت از افراد حقیقی و حقوقی در دولت فعلی وجود دارد که طبق استعلام صورت گرفته، نامههایی مبنی بر اعلام گذشت از شکایات مطروحه علیه خبرنگاران به قوه قضاییه، دادسرای تهران و دادسرای فرهنگ و رسانه که متولی رسیدگی به این موضوع است تا صبح امروز واصل نشده است.
🌵🌵🌵
⛔️ #اصلاح طلبان_ابن_الوقت: دولت روحانی اصلاح طلب نیست و اصلاح طلبان برای رای آوردن روحانی هیچ تلاش نکرده اند.
💠 یه #اصلاح_طلب قابلیت اینو داره که به خاطر گندی که خودش زده، تو رو مجبور کنه عذر خواهی کنی که چرا اون این گند رو زده!
#دولت_روحانی_دولت_اصلاحات
🌵🌵🌵
⛔️«الیاس حضرتی» مدیر مسئول #روزنامه_اعتماد و دبیرکل حزب اعتماد ملی به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی «مسعود پزشکیان» تعیین شد.
⛔️ تیتر #روزنامه_اعتماد (روز بعد از #امضای_برجام): صبح بدون تحریم
⛔️ تیتر #روزنامه_اعتماد (بعد از #خروج_آمریکا_از_برجام): اروپا کنار ایران
⛔️ الیاس حضرتی (چندین ماه بعد از امضای برجام): برجام آش دهان سوزی نبود.
🌵🌵🌵
یادآوری یک نکته بسیار مهم
تفاوت #اصل_برائت و #احراز_صلاحیت
💠 «اصل برائت» درباره افراد مورد اتهام و به منظور حفظ حقوق آنان است. این اصل که علاوه بر آموزههای اسلامی، در تمامی نظامهای حقوقی دنیا پذیرفته شده است و در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران نیز به صراحت آمده است؛ میگوید:
«هیچکس از نظر قانون مجرم شناخته نمیشود مگر آن که جرم او در دادگاه صالحه به اثبات رسیده باشد» مطابق این اصل؛ اگر شخصی از سوی شخص یا اشخاص دیگر - چه حقوقی و چه حقیقی - مورد اتهام قرار گیرد، مادام که اتهام وی در دادگاه و با ارائه دلایل محکم و غیرقابل تردید به اثبات نرسیده باشد، نمیتوان و نباید او را گناهکار تلقی کرده و از حقوقی که سایر افراد جامعه از آن برخوردارند محروم کرد.
💠 بر پایه همین اصل در تمامی سیستمهای حقوقی دنیا و از جمله نظام حقوقی اسلام تاکید شده است که اگر کسی مورد اتهام قرار گیرد، ارائه دلیل و سند برای اثبات بیگناهی خود برعهده متهم نیست بلکه کسانی که او را مورد اتهام قرار دادهاند باید برای اثبات جرم و گناه وی دلیل و سند ارائه کنند «البینّة علیالمدعی- ارائه دلیل برعهده ادعا کننده است»، و مادام که دلیل قابل قبولی حاکی از مجرم بودن وی ارائه نشده است، مطابق اصل برائت، بیگناه تلقی شده و نمیتوان با او به عنوان یک مجرم یا گناهکار برخورد کرد. اصل برائت درباره همه افراد جامعه نیز جاری و ساری است و هیچکس را چه از سوی افراد حقیقی و حقوقی متهم شده و چه نشده باشد، نمیتوان و نباید گناهکار دانست.
💠 اما #احراز_صلاحیت، موضوع دیگری است و نه فقط کمترین ارتباطی با «اصل برائت» ندارد، بلکه، خود یک «اصل بدیهی»، منطقی و برخاسته از ابتداییترین مبانی عقلی است، موضوع «احرازصلاحیت»، بررسی انطباق شرایط و خصوصیات افراد با شرایطی است که دارا بودن آن برای تصدی یک شغل و یا مسئولیت، لازم و ضروری است و این بررسی و تحقیق نه فقط در همه دنیا و برای تصدی همه مسئولیتها وجود دارد بلکه یک اصل بدیهی است که نفی آن اگر از روی غرض و مرض نباشد، به یقین ناشی از کمبود و نقصان عقل خواهد بود.
💠 فرض کنید قرار است برای حفاظت از اموال و داراییهای فلان مرکز -مثلاً یک بانک- تعدادی به عنوان نگهبان استخدام شده و به کار گرفته شوند. آیا هیچ آدم عاقلی که از ابتداییترین مبانی عقلی برخوردار باشد میتواند ادعا کند براساس «اصل برائت» نیازی به بررسی صلاحیت داوطلبان نیست و از آنجا که اصل بر برائت است نباید و نمیتوان صلاحیت هیچ یک از مراجعهکنندگان را رد کرد؟! این چه نظریه بیپایه و اساسی است؟! کسی که داوطلب شغل نگهبانی است الزاماً باید شرایط و مختصات ضروری برای تصدی این شغل، نظیر سلامت جسمی، عدم سوء سابقه، پاکدستی و... را دارا باشد و اطمینان از وجود این شرایط در شخص داوطلب نیاز به بررسی و تحقیق دارد. ندارد؟
💠 امروزه قبل از استخدام یک شاگرد بقالی هم درباره او بررسی و تحقیق میکنند و مثلا برای به کارگیری یک کارگر در آشپزخانه یک رستوران علاوه بر تحقیق و بررسی درباره برخی از خصوصیات فردی و شخصی وی، اعزام او به مراکز پزشکی برای کسب اطمینان از سلامت جسمی و مبتلا نبودن به بیماریهای واگیر را الزامی میدانند و این روال عقلی و قانونی برای تصدی همه مسئولیتهای ریز و درشت، ضروری بوده و به کار گرفته میشود.
💠حالا جای این سوال است که وقتی برای حضور در آشپزخانه یک رستوران، #احراز_صلاحیت ضروری و اجتنابناپذیر است چگونه میتوان برای حضور در اصلیترین کانونها و مراکز تصمیمساز و سیاستپرداز نظام، روی احراز صلاحیت نامزدها خط کشید و به هر که از راه رسید و گفت؛ «یاالله» گفته شود، بفرمائید! بسمالله؟!
🇮🇷🗳🇮🇷
⛔️ اسحاق جهانگیری: دوم خرداد است؛سالگرد روزی که روشن شد مردم خواستار تغییرند و نظام هم انعطاف نشان داد.
خاتمی و دولت اصلاحات تهدیدهای جدی بینالمللی ومنطقهای را از ایران دور کردند وفرصتهای نو برای #توسعه_ایران و گشایش در زندگی مردم به وجود آوردند. کشور بازهم به #اصلاحات_افقگشا و واقعی نیاز دارد.
💠 جناب اسحاق!
- جناب خاتمی گمان میکرد در عرصههای بینالمللی میتوان با «عاطفهگرایی» به صلح جهانی رسید! سیاست تنشزدایی او-که حاوی عقبنشینی از مواضع انقلاب بود- هر چه پیش میرفت، نتیجه ی معکوس میداد. ایران #محور_شرارت نامیده شد و اروپاییها در گفتوگوهای انتقادی، مواضع سختتر اتخاذ کرده و بعد از حادثه برجهای دوقلوی آمریکا، این گفتگوها قطع شد و برعکس پیشنهاد خاتمی؛ جنگ تمدنها با #اسلام_هراسی در غرب کلید خورد!
- خاتمی با سادهاندیشی و بیتوجه به خصلت استکبار و سلطه جهانی، میگوید: «گفتوگو شرط لازم برای رسیدن به صلح است... صلحی که از راه گفتوگو حاصل شود، و بر اثر رشد عقلی و عاطفی انسان به دست آید، تابع علل وجود خود، یعنی تکامل عقلی و روانی خواهد بود و چون سیر قهقرایی در رشد عقل، امری است نزدیک به محال، چنین صلحی لاجرم امری طولانی است و ثانیاً دامنه آن بسیار وسیع خواهد بود.»
- با چنین #نگاه_سطحی_به_روابط_بینالملل بود که خاتمی در نشست خبری حاشیه اجلاس هزاره سران کشورهای عضو سازمان ملل درباره سیاست «تنشزدایی» دولت اصلاحات گفت: «سیاست تنشزدایی جمهوری اسلامی ایران شامل همه کشورها میشود و ما به هیچ وجه از دشمنی و تشدید دشمنیها استقبال نمیکنیم و در حال حاضر روابط بین ملت ایران و آمریکا مثبت است.»
- اما گذشت ایام نشان داد که آمریکا چه اهداف شومی را در منطقه دنبال میکند. لشکرکشی به عراق و افغانستان، ایجاد #گروهکهای_تروریستی وحشی همچون #القاعده و #داعش و #جبهةالنصره و تجهیز آنها، حمایت از بمبارانهای وسیع عربستان در یمن و قتلعام مردم، سکوت در برابر #جنایات_آلخلیفه_در_بحرین و حمایت ضمنی از آنها و دهها توطئه دیگر، نتیجه خصیصه جنگ طلبی شیطان بزرگی به نام آمریکا است. خاتمی با چنین کشوری میخواست با گفتوگوی تمدنها به صلح پایدار برسد!! آن هم با کوتاه آمدن از مواضع عزت و مصلحت کشور و ملت خود!
جناب جهانگیری!
فراموشی، درد است ؛ اما به فراموشی زدن خباثت.
🌵🌵🌵
#احراز_صلاحیت، #اصل_برائت و #نظارت_استصوابی
💠 #احراز_صلاحیت نامزدهای ریاست جمهوری، چه ربطی به #اصل_برائت دارد که برخی از آقایان، نظارت استصوابی را با استناد به این اصل، غیرضروری تلقی میکنند؟! مگر در نظارت استصوابی سخن از اتهام در میان است که به اصل برائت استناد شود؟!
- #نظارت_استصوابی در یک کلام بررسی شرایط نامزدها با شرایط قانونی لازم برای ریاست جمهوری است و مادام که کسی داوطلب ریاست جمهوری نشده باشد، بررسی صلاحیت وی ضرورتی ندارد ولی هنگامی که خود را برای ورود به این کانون تصمیمساز و سیاستپرداز نامزد میکند، ابتداییترین مبانی عقلی و شرعی و قانونی، بررسی صلاحیت -احراز صلاحیت- وی را ضروری و غیرقابل اجتناب میکند.
- ضرورت این احراز صلاحیت به اندازهای است که خودداری از آن بدون کمترین تردیدی، «خیانت» به مردم و نظام خواهد بود. و البته بدیهی است که عدم احراز صلاحیت یک داوطلب برای ورود به #پاستور به مفهوم و معنای عدم صلاحیت وی برای تصدی سایر مسئولیتها نیست و کسی که صلاحیت او احراز نشده است میتواند در پستها و مسئولیتهای دیگری که شرایط مورد نیاز ریاست جمهوری را ندارد، به کار گرفته شود.
💠 با توجه به ضرورت احراز صلاحیت داوطلبان ریاست جمهوری نمیتوان از کنار اصرار کسانی که بر طبل پر سر و صدا - و البته توخالی- حذف نظارت استصوابی میکوبند به سادگی عبور کرد، چرا که؛
الف: این جماعت چه آگاهانه و چه ناخودآگاه برای #نفوذ_دشمن در اصلیترین کانونهای تصمیمساز و سیاستپرداز نظام زمینهسازی میکنند. نباید سادهاندیشی کرد و از این نکته غافل بود که حذف نظارت استصوابی یعنی دروازهبانی مراکز تصمیمساز نظام، یکی از اهداف تعریف شده در استراتژی آمریکا علیه موجودیت جمهوری اسلامی ایران است که بارها به صراحت از آن یاد کردهاند و در تمامی فتنههای ریز و درشت از سوی فتنهگران آماج حمله و تاخت و تاز بوده است.
ب: این احتمال نیز وجود دارد که حملهکنندگان به نظارت استصوابی از سوابق خود نگران بوده و بیم آن داشته باشند که این سوابق آلوده و سیاه مانع احراز صلاحیت آنان شود. از این روی دقت شورای نگهبان در بررسی صلاحیت این طیف و نامزدهای همسو با طیف یاد شده ضرورت بیشتری دارد.
💠 و این نکته نیز گفتنی است که انگیزه طیف مورد اشاره از ثبتنام فلهای، دو هدف مشخص بود:
اول؛ آن که امیدوار بودند با هجوم فلهای، فرصت لازم برای احراز صلاحیتها را از شورای نگهبان سلب کنند و احتمال بیدقتی یا کمدقتی در بررسیهای ضروری را افزایش دهند! (که با تدبیر شورای محترم نگهبان تیرشان به سنگ خورد).
دوم؛ از رد صلاحیتهای گسترده به عنوان زمینهای برای #هجوم_تبلیغاتی علیه نظام بهرهگیری کنند و صد البته از جماعتی که برای تحریم هموطنان خود به دریوزگی بیگانگان رفته بودند، دست یازیدن به اینگونه اقدامات دشمنپسند دور از انتظار نیست.
🇮🇷🗳🇮🇷
💠 قدرت، تنها در سلاح و نفرات خلاصه نمیشود وگرنه، دشمنان جهانی ما، هم تسلیحات بیشتری دارند و هم نفرات فزونتری.
آنان از قدرتی میترسند که فوق آواکسها، سلاحهای هسته ای، #دیپلماسی و دلار است، و آن... #ایمان_و_آگاهی است.
همین، خواب را از چشم ابرقدرتها پرانده است.
#سوم_خرداد، سالروز #فتح_خرمشهر_به_ید_قدرت_الهی تهنیت باد
🌷🇮🇷🌷
💠 گزاره «با ردصلاحیت کاندیداهای اصلاحات، نیمی از مردم، کاندیدایی در انتخابات ندارند» یعنی مردم به دو بخش اصلاحطلب و اصولگرا تقسیم میشود و فقط مردمی مردمند که یا با این باشند یا با آن!
نه آقا!
مردم، فقط مردمند. نه اصلاحطلبند و نه اصولگرا. #خدمتگزار میخواهند؛ از هر طیف که باشد!
💠 خدا قوت و دستمریزاد به نویسنده یادداشت فوق
🇮🇷🗳🇮🇷
⛔️ سه جمله کلیدی اسحاق جهانگیری پس از #رد_صلاحیت:
به قصد #گشایش در زندگی مردم وارد انتخابات شدم!
میخواستم از #تجربهام به نفع ملت استفاده کنم!
#همفکرانم رنج مردم را کم خواهند کرد!
💠 هشت سال گشایش، تجربه و همفکران جنابعالی در دولت روحانی هنوز جاش درد میکنه جناب!
#دولت_روحانی_دولت_اصلاحات
🌵🌵🌵
⛔️ کانال طرفداران محمود، متن واشنگتن تایمز را ترجمه کرده که:
احمدینژاد رئیس جمهور تندرو و ضد اسرائیلی ایران از سوی حاکمیت رد صلاحیت شد و این اتفاق #مثبتی است! و نتیجه گرفته که: و_اين_چنين... دشمن_شاد_ميشود...
💠 شما اگر جمله "و این اتفاق مثبتی است!" را در متن واشنگتن تایمز پیدا کردی شاید بتوانی این نتیجه را هم بگیری
#سیاه_بازی_تمام_شد اخوی!
🌵🌵🌵
💠 تفاوت از کجاست تا به کجا؟
سردار سپهبد #شهید_سلیمانی چهل سال در میدان رزم بود و کلامی که بیان منیت باشد بر زبان جاری نساخت تا آنجا که خداوند بهترین پاداش را برای چهل سال مجاهدت و #مبارزه_فی_سبیل_الله او مقدر نمود و شهادتش را بدست #رذلترین_رئیس_جمهور_آمریکا رقم زد.
🌷🇮🇷🌷
محمود #احمدی_نژاد چند سال بر کرسی ریاست تکیه زد و در حالی که از حلقومش #صدای_منافقین_و_سلطنت_طلبان خارج میشود ادعا دارد که "کسی بیشتر از من به انقلاب خدمت نکرده"
🌵🌵🌵
💠 رهبر معظم انقلاب: #غم_بزرگ این است که بعضی عناصری که هیچ سودی در سلطه امریکا بر این کشور ندارند، از روی غفلت و اشتباه و ضعفها و عقدهها، برای سلطه امریکا بر این کشور تلاش میکنند!
البته اشخاص مختلفند؛ بعضیها #عقدهای دارند؛ بعضیها #کینهای دارند؛ بعضیها #گلهای از کسی دارند؛ برای خاطر دستمالی، قیصریه را آتش میزنند؛ بهخاطر یک دشمنی و یک کینه شخصی و یک #محرومیت_از_فلان_مسؤولیت که مایل بوده به او بدهند و مثلاً نشده و بهخاطر یک اشتباه در فهم، میبینید که حرفی میزنند، اقدامی میکنند، موضعی میگیرند و کاری میکنند که به ضرر تمام میشود و #در_خدمت_دشمن قرار میگیرند!
بدانید؛ این رادیوهای بیگانه، با میلیونها دلار صرف و خرج راه میافتد. اینها هدف دارند از اینکه این تبلیغات را میکنند؛ میخواهند افکار عمومی کشورهای مخاطب خودشان را تحت تأثیر قرار دهند. بیخودی که نمیآیند از شخصی، از حرفی، از جریانی، اینطور دفاع کنند!
هر آدم عاقلی تا دید دشمن برایش کف میزند، باید به فکر فرو برود و بگوید من چه غلطی کردم؛ من چه کار کردم که دشمن برای من کف میزند!؟ باید به خود بیاید. این مایه غصّه است که بعضی از کف زدن دشمن خوششان میآید! اگر گلزنِ مهاجم ما در میدان فوتبال، اشتباهاً به دروازه خودش گل بزند، چه کسی در آن میدان کف خواهد زد؟ طرفداران تیم مقابل و مخالف.
حالا شما وقتی که میبینی #دشمن_برایت_کف_میزند، باید بفهمی که به دروازه خودی گل زدهای! ببین چرا زدی؟ ببین چرا کردی؟ ببین چه اشتباهی کردهای؟ ببین مشکلت کجاست؟ بگرد مشکل خودت را پیدا کن و #توبه_کن.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#مجمع_مدرسين_و_محققين_حوزه_علميه_قم از چپاندن روحاني در آستبن ملت تا اعتراض به شورای نگهبان
⛔️ اعلام حمايت مجمع مدرسين و محققين حوزه علميه قم از روحاني (اردیبهشت 1396): در اين انتخابات 2 جريان با 2 رويکرد و برنامه کاملا متفاوت روياروي هم قرار گرفته اند نخست جريان اصلاح طلبي و اعتدال خواهي که ريشه اي اصيل در انقلاب دارد و با برداشتي رحماني و روز آمد از اسلام در پي توسعه، پيشرفت، آباداني ايران و تعامل با جهان در راستاي حل دشواري ها است.و جريان ديگر، جريان اقتدارگرا که با نگاهي افراطي و برداشتي واپس گرايانه و خشن از اسلام و انقلاب و با ژست انقلابي گري و شعار هاي فريبنده به دنبال محدود کردن فضاي سياسي، آزادي هاي مدني و انزواي نيروهاي متخصص و کار آمد و تقابل با جهان با هزينه کردن از سرمايه و منابع ملي ايران است.
جريان اخير که کارنامه هشت ساله آن ثمره اي جز تحريم و انزوا و زيان هاي بزرگ جبران ناپذير براي ايران نداشته و کشور را به ويژه در عرصه اقتصادي در آستانه سقوط قرار داده است اينک با چهره هايي جديد پا به انتخابات گذاشته و با وعده هاي فريبنده و تخريب شديد دولت و استفاده از شيوه هاي غيراخلاقي در پي جلب آراي توده مردم است.
⛔️ بیانیه مجمع مدرسین حوزه علمیه قم و اعتراض به شورای نگهبان (خرداد 1400): چرا باید کسانی که سالها در مهمترین بخشهای مدیریتی و تقنینی کشور همچون وزارت، وکالت، ریاست مجلس و معاونت اول ریاست جمهوری و ... بودهاند، دارای صلاحیت اداره کشور نباشند؟ چرا باید سرنوشت این کشور پهناور به سلیقه معدود افرادی گره خورد که برخی از آنان سابقه چندانی در انقلاب ندارند و یا اگر دارند، شرایط کشور را در این روزگار به خوبی درک نمیکنند؟ کسانی که دغدغه شرکت حداکثری در انتخابات را ندارند، چگونه میتوانند درباره منصب ریاست جمهوری که یکی از حساسترین مناصب کشور است، تصمیم بگیرند؟
💠 جنابونی که در مجمع مدرسین حوزه علمیه قم خسبیده اید آیا یادتان نیست که با #دروغِ "جريان اصلاح طلبي و اعتدال خواهي در پی توسعه، پيشرفت، آباداني ايران و تعامل با جهان" و با #تهمت به رقبای جناب روحانی که " جريان اخير ثمره اي جز تحريم و انزوا و زيان هاي بزرگ جبران ناپذير براي ايران نداشته و کشور را به ويژه در عرصه اقتصادي در آستانه سقوط قرار داده است" #دولت_روحانی را در آستین ملت چپاندید و با وجود صعود بی حد و حصر قیمت دلار، سکه، خودرو، مرغ .... ناله ای از حنجره مبارکتان! در نیامد فریب را کنار بگذارید و اجازه دهید #شورای_نگهبان به #مر_قانون عمل کند. چه خوش گفت جناب محمدعلی وکیلی #اصلاح_طلب که:
مشکل #اصلاح_طلبان شورای نگهبان نیست، #انقراض_نسل و تربیت نکردن افراد است.
#دولت_روحانی_دولت_اصلاحات
🌵🌵🌵
⛔️ پروانه سلحشوری (اردیبهشت 96): «اصلاح طلبان عوام فریب و دروغگو نیستند. #اصلاح_طلبان عکس مار نشان نمی دهند و راست راست در چشم مردم دروغ نمی گویند. شما همیشه نشان داده ایدکه مدافع اصلاحت بوده اید و هستید و این بار آقای روحانی را با اکثریت آرا به پاستور خواهید فرستاد. ما رای میدهیم که ان شاالله پس از آرامشی که در جامعه میبینیم شاهد #رونق_اقتصادی با همت شما و مسئولان خواهیم بود. ما به کسی رای میدهیم که #سید_اصلاحات_او_را_تایید_کرده است. ما گرامی میداریم یاد هاشمی را، درود میفرستیم بر خاتمی عزیز و سلام میکنیم به روحانی»
⛔️ پروانه سلحشوری (بهمن 99): «گویی ایران دوران قاجار در حال تکرار است. فقر و قحطی، بیماری و مرگ... کرونا و آلودگی هوا جان میگیرند و مردم برای تکهای نان در صفهای طویل و سر در زبالهدان. متخصصان را نادیده میگیرند، و متملقان متخصص میشوند.»
⛔️ پروانه سلحشوری در اعتراض به شورای نگهبان(خرداد1400): ایکاش کمی به فکر حضور حداکثری مردم بودیم.
💠 اون موقعی که سلام میکردید به روحانی و ایران دوران قاجار را #تکرار، کاش کمی به فکر حضور حداکثری مردم می بودید!
#دولت_روحانی_دولت_اصلاحات
🌵🌵🌵
#تفاوت_مشروعیت_با_مقبولیت
⛔️ #سید_حسن_خمینی (نوه بیولوژیکی امام): کار بزرگ و استثنایی و ممتاز امام خمینی آن بود که عنصر مردم و رای ملت را در حکومت دینی و در مشروعیت این حکومت دخیل کرد. تا قبل از آن تنها بحث «بیعت» مطرح بود و این فکر امام بود که این هویت جدید را پدید آورد....هر روز و امروز هر حرکتی که بخواهد نافی عنصر جمهوریت باشد یک حرکت ضدانقلابی است. مگر می شود نظام همان نظام امام باشد و مردم در آن حق نداشته باشند؟! اینکه کسی بگوید اگر مردم در انتخابات شرکت نکنند هم مشروعیت نظام باقی است ناشی از نشناختن روح و ماهیت جمهوری اسلامی است. این فکر ناشی از اندیشه تحجر یا اندیشه غربگراست.
💠 میان مقبولیت و مشروعیت، تفاوت اساسی وجود دارد و آنانکه میان آندو تفکیک قائل نیستند بر اساس تفکر امانیستی نظریه پردازی میکنند چرا که مردم در حکومت اسلامی تنها نقش مقبولیت بخشی دارند نه مشروعیت دهی، بدلیل این که مشروعیت از سوی خداوند و با واسطه در عصر غیبت به فقیه جامع الشرائط منتقل می گردد و این مردم اند که برای فعلیت یافتن آن باید به فقیه روی آورند. بعبارت دیگر هر کدام از مقبولیت و مشروعیت، از منبع خاص خود نشأت گرفته که اصولا به یکدیگر ارتباطی ندارند.
#مشروعیت_از_سوی_خدا به پیامبران تا آخرین آنها و از ایشان به ائمه(ع) در عصر حضور و از امام زمان(ع) به فقهاء جامع الشرائط در عصر غیبت منتقل می گردد و #مقبولیت_از_سوی_مردم می باشد.
آنچنانکه از آیه :«یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا أَطیعُوا اللَّهَ وَ أَطیعُوا الرَّسُولَ وَ أُولِی الْأَمْرِ مِنْکُمْ » که به صاحبان فرمان (اولوا الامر) اشاره دارد چنین نتیجه گرفته می شود که همان گونه که پیامبر(ص) و امام معصوم باید از سوی خداوند مأذون در حکومت باشند و به تعبیری مشروعیت داشته باشند در عصر غیبت نیز فقیه جامع الشرائط نیز که مصداق صاحبان فرمان می باشد مشروعیت خود را از سوی خداوند بدست می آورد و تنها در صورت پیاده کردن این ولایت و حکومت می باید مردم به او اقبال نمایند و به تعبیری به آن مقبولیت ببخشند و بستر ساز حکومت او باشند.
در بررسی #سیره_معصومین (ع) دقیقا به این مهم بر می خوریم که مردم در حکومت آنان، جایگاه مقبولیتی داشته اند و از آن جا که مشروعیت آنان از سوی خداوند (با واسطه یا بی واسطه) بوده است هیچ نقشی در آن نداشته اند. بعنوان مثال:
- رسول خدا(ص) در مدت 10 سال تبلیغ علنی دین خدا در مکه بدلیل این که در مکه شرائط برای تشکیل حکومت مهیا نبود به مدینه هجرت کرده و در آنجا بدلیل استقبال مردم در تشکیل حکومت، به آن اقدام می نمایند. این مهم در حالی بود که ایشان، هم در مکه و هم در مدینه از #مشروعیت_الهی برخوردار بودند که مردم در مکه اقبال نکرده ولی در مدینه به ایشان روی آوردند.
- 25 سال خانه نشینی امیرالمؤمنین(ع) -علیرغم انتصاب ایشان از سوی خداوند و توسط رسول خدا(ص) در غدیر خم در 18 ذی الحجه سال 11 هجری- بدان علت بود که مردم پس از رحلت پیامبر(ص) به ایشان روی نیاورده و به برخی از صحابه رجوع کردند. ولی پس از این مدت و در پی فوت خلیفه سوم، مردم به آن حضرت روی آورده و با آن ایشان بیعت کردند و در این هنگام که حضرت حجت را تمام دانستند به درخواست مردم پاسخ مثبت دادند و حکومت ظاهری برقرار نمودند.
این قضیه بیانگر این حقیقت است که آن حضرت هرچند در این 25 سال از #مقبولیت_مردمی بهره مند نبودند ولی #مشروعیت_الهی را داشتند لذاست که آن حضرت در این ارتباط فرمودند: « لَوْ لَا حُضُورُ الْحَاضِرِ وَ قِیَامُ الْحُجَّةِ بِوُجُودِ ... لَأَلْقَیْتُ حَبْلَهَا عَلَى غَارِبِهَا وَ لَسَقَیْتُ آخِرَهَا بِکَأْسِ أَوَّلِهَا» (اگر آن جمعیت زیاد حضور نمى یافتند و وجود جمعى یارى کننده نبود که حجت بر من تمام گردد ... هر آینه افسار شتر خلافت را بر کوهانش مى انداختم و پایانش را چون اولش فرض مى کردم و از خلافت کناره مى گرفتم)
این سخن حضرت به خوبی بیانگر این مهم است که مردم در حکومت ایشان تنها نقش مقبولیتی داشته اند نه این که به ایشان مشروعیت ببخشند لذا برای شکل گیری یک حکومت، حضور مردم ضروری و غیر قابل انکار می نماید.
جناب سید حسن!
اگر برای شناخت #تفکر_امام (ره) وقت میگذاشتید مرقد #امام_کوخ_نشینان را کاخ نمیساختید!
🌵🌵🌵