4_5809866398045831548.pdf
891.4K
✅مجموعه ای کامل ازبازی های سنتی ومحلی
👈حتما به ترویج دادن این بازی ها اهمیت بدهیم
#بازی
🌸یک مربی مرجعی برای مربیان ومبلغان👇
@yekmorabbi
#ایده_آموزش_بازی_های_سنتی
#بازی
✅در خصوص بازی های بومی و محلی ، ایستگاهی را در منطقه ای از شهر یامحله ایجاد کنیم و هر هفته یک بازی قدیمی وبومی وسنتی که به فراموشی سپرده شده است و جایگزین آن ،بازی های رایانه ای و مجازی شده است! را باحضور نوجوانان و جوانان ، آموزش دهیم.
🌸یک مربی مرجعی برای مربیان ومبلغان👇
http://eitaa.com/joinchat/3796762624C4e2e9e1bb2
فکر میکرد اگر درباره خانواده یا شغلش دروغ بگوید، ارزشش پیش دوستانش خیلی بالا میرود؛ اگر سنش را کمتر از آن چیزی که هست بگوید، بیشتر موردتوجه قرار میگیرد؛ مشکل اینجا بود که تعریف درستی از ارزش نداشت؛ با خود میگفت: خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو؛ اما در این مواقع همرنگ شدن با جماعت، مشکلی را حل نمیکند؛ چون خودش درباره کار، زندگی، سن و وضعیت زندگیاش همهچیز را میداند. هرکسی را بتواند گول بزند، خودش را که نمیتواند.
اگر ارزش واقعی در زندگی خواستیم، باید باصداقت رفتار کنیم (1) و از دروغ که منشأ هر پلیدی است، دوریکنیم. (2)
پینوشت:
1) تصنیف غررالحکم و درر الکلم، صفحه 219، حدیث 4358؛ امام على علیه السلام: یَکْتَسِبُ الصَّادِقُ بِصِدْقِهِ ثَلَاثاً حُسْنَ الثِّقَةِ بِهِ وَ الْمَحَبَّةَ لَهُ وَ الْمَهَابَةَ عَنْه: راستگو با راستگویی خود، سه چیز را به دست مىآورد: اعتماد، محبت و شکوه (در دلها).
بحارالانوار (ط-بیروت) ج 69، ص 263: امام عسکرى سلاماللهعلیه: جُعِلَتِ الْخَبَائِثُ فِی بَیْتٍ وَ جُعِلَ مِفْتَاحُهُ الْکَذِبُ: همه پلیدیها را در خانهای نهادند و کلید آن، دروغ است.
#حیات_طیبه_97
🌸یک مربی مرجعی برای مربیان ومبلغان👇
@yekmorabbi
4_457406200183521762.pdf
199.6K
✅فوایدبازی با شِن!
👌جزوه ای عالی درزمینه بازی فرزندتان با شِن
🌸کانال تربیتی یک مربی
@yekmorabbi 👈
رسم شده بود که بعد از هر میهمانی افطار، یکی از حاضران، آمادگی خود را برای میهمانی بعد اعلام میکرد؛ بلند شد و گفت: مهمانی بعدی خونه ما اما بهصرف افطار ساده؛ بعضی میهمانیهای این روزها، طوری پرتجمل برگزار می شن؛ که مشخص نیست دقیقاً برای سنت حسنه اطعام در ماه مبارک رمضان برگزار شدن، (1) یا سنت غیر حسنه تشریفات و اسراف! (2) بعضی از کارها علاوه بر اینکه خودشان کارهای پسندیدهای نیستند، نتایجی هم در بردارند که نتایج قابل قبولی نیست؛ افطاری تشریفاتی، بهجز اینکه احتمالاً باعث اسراف میشود، باعث بهسختی افتادن افراد ضعیفتر فامیل هم میشود.
پی نوشت:
1) المحاسن: 2/145/1381؛ امام صادق علیه السلام فرمودند: مَن أطعَمَ مُسلِما حتّى يُشبِعَهُ لَم يَدْرِ أحَدٌ مِن خَلقِ اللّه ِ ما لَهُ من الأجرِ في الآخِرَةِ، لا مَلَكٌ مُقَرَّبٌ و لا نَبِيٌّ مُرسَلٌ إلاّ اللّه ُ ربُّ العالَمينَ ثُمّ تَلا قولَ اللّه تعالى: أَو إِطعامٌ في يَومٍ ذِي مَسْغَبَةٍ: هركه مسلمانى را غذا دهد تا سير شود، از پاداش آخرت او جز خدا، پروردگار جهانيان، هیچکس، حتى فرشته مقرب و پيامبر مرسل، خبر ندارد، سپس اين سخن خداوند متعال را تلاوت كرد: يا اطعام كردن در روز گرسنگى
2) مقام معظم رهبری، خطبههای نماز عید فطر سال 1392؛ یک سنت خوب هم امسال بیش از سالهای دیگر دیده شد که خوب است موردتوجه قرار بگیرد و آن، افطاری دادنهای ساده و بیپیرایه در مساجد و در خیابانها بود در بیشتر شهرهای کشور -که بسیار کار شایستهای است- در مقابل افطاریهای مسرفانهای که شنیده شد، دانسته شد که بعضیها به بهانهی افطار، حرکات و عمل مسرفانه انجام میدهند و بهجای اینکه در ماه رمضان وسیلهای بشوند برای نزدیکی روحی به فقرا و مستمندان، با این عمل، با این حرکت، خود را در لذات جسمانی غرق میکنند؛ نمیخواهیم بگوییم که اگر در افطار، کسی غذای مطبوعی مصرف کرد، این کار ممنوع است؛ نه در شرع اینها ممنوع نیست؛ اسراف ممنوع است، زیادهروی ممنوع است، ریختوپاش فراوانی که گاهی در اینجور مجالس انجام میگیرد، ممنوع است؛ چهبهتر که کسانی که میخواهند افطاری بدهند، با همین سنتی که رایج شده است، افطاری بدهند؛ که مردم را، رهگذران را و کسانی را که مایلاند از افطاری استفاده کنند، در این سفرههای رایگان و با بذل و بخشش و گشادهدستی، در کوچهها، در خیابانها، در حسینیهها، افطاری میدهند.
#حیات_طیبه_97
🌸یک مربی مرجعی برای مربیان ومبلغان👇
@yekmorabbi
تصمیم گرفته بود که بعد از ماه رمضان، اخلاق خوب حود را نگه دارد؛ شروع کرد به نوشتن خصلتهای خوبی که در ماه رمضان رعایت کرده بود و در ماههای دیگر اهمیت چندانی به آنها نمیداد؛ اولین خصلتی که به ذهنش رسید؛ خوشگفتاری بود؛ باید کاری میکرد تا برایش ملکه شود؛ با خطی زیبا روی کاغذ نوشت: وَقُولُوا لِلنَّاسِ حُسْنًا؛ (1) کاغذ را بالای سرش در مغازه نصب کرد؛ روی صفحه تلفن همراه خودش هم همین آیه را گذاشت تا هر بار گوشی را روشن کرد، برایش یادآوری شود؛ از روحانی مسجد شنیده بود: بهترین سخنی که دوست دارید مردم به شما بگویند، به آنها بگویید؛ (2) احساس میکرد تغییر گفتارش در شخصیتش هم مؤثر بوده است.
پینوشت:
1) بقره، آیه 83؛ و با مردم با خوشزبانی سخن بگویید.
2) کافی، جلد 2، صفحه 165، حدیث 10؛ امام باقر علیه السلام: قولوا للناس أحسن ما تحبون أن یقال لکم.
#حیات_طیبه_97
🌸یک مربی مرجعی برای مربیان ومبلغان👇
@yekmorabbi
آداب همسرداری
ابراز عشق کنیم
#حیات_طیبه_97
🌸کانال تربیتی یک مربی
@yekmorabbi 👈
آداب همسرداری
دلجویی کنیم
#حیات_طیبه_97
🌸کانال تربیتی یک مربی
@yekmorabbi 👈
هر بار خطایی میکرد و نگران فاش شدنش میشد، با خودش میگفت: چه کسی میتواند بفهمد! به این میگویند جوانی کردن، اشکالی ندارد؛ همینطور که مادر با تلویزیون قرآن میخواند، یکلحظه نگاهش به صفحه تلویزیون افتاد: یوم التبلی السرائر (1): روزی که رازها فاش میشود؛ خشکش زد.
تابهحال کارهای خود را از چه کسی مخفی کردم؟ از همانکسی که همهچیز را میداند یا از خانوادهام؟ خانوادهام میخواهند به من کمک کنند یا آنکسی که همه دنیا دست او است؟
گاهی با یک تلنگر کوچک، خیلی چیزها را با عمق وجود خود درک میکنیم.
پینوشت:
1) طارق، آیه 9
#حیات_طیبه_97
🌸یک مربی مرجعی برای مربیان ومبلغان👇
@yekmorabbi
#بازی
#جایگاه_واهمیت_بازی
#تربیت_فرزند
🔸بازی برای طفل نقش حیاتی دارد، کودک آنچنان به آن علاقه مند است که حتی پس از کارهای طولانی و خسته کننده به آن پناه می برد و خستگی خود را با خستگی ها ی ناشی از آن رفع و جبران می کند.
🔹بازی موجبی برای پرورش روح و سببی برای سرور و انبساط خاطر کودکان است ، در سایه ی آن صفات اخلاقی و اجتماعی فراوانی را می توان به او آموخت نیز می توان روح همکاری ، دوستی ، صمیمیت ، فرماندهی و انضباط را در او پدید آورد.
🔸در ضمن بازی می توان به کودک درس اخلاق داد ضوابط و مقررات را به او تفهیم کرد ، قواعد و راه و رسم زندگی را به او آموخت و از او عملاً خواست که رعایت حال جمع را کرده و اصول و ضوابط مورد قبول جامعه را پذیرا گردد.
@yekmorabbi
🔹کودک در ضمن بازی در می یابد که برای موفقیت نمی تواند تکروی کند ، اگر بخواهد در کار و زندگی خود موفق باشد لازم است فعالیت خود را در جهت درخواست دیگران صرفنظر کند و در طریق ایجاد وضع مطلوب باشد.
🔸بازی در گروه باعث پرورش وجدان فردی است که در زندگی کودک نقش عمده ای بازی می کند ، حدود آزادی او را مشخص می نماید ، راههایی که برای ادامه ی حیات باید برگزیند برای او معین می نماید.
و به طور خلاصه از راه بازی می توان ضوابط و مقرراتی به کودک آموخت ، ناسازگاری های او را می توان اصلاح کرد ، نابسامانی های او را سر و سامان داده و به راه عقل و اندیشه و پذیرش انضباط انداخت
🌸یک مربی مرجعی برای مربیان ومبلغان👇
http://eitaa.com/joinchat/3796762624C4e2e9e1bb2