هدایت شده از .
بسمه تعالی
انالله وانالیه رجعون
باعرض تاسف به اطلاع می رساند
مرحوم مغفور حاج رضادهقان بدیار باقی شتافت
از درگاه ربوبیت در قبال آن مرحوم علودرجات رحمت و مغفرت ابدی خواهانیم
ان شاءالله روح ان مرحوم مورد محشور باحضرات معصومین علیهم السلام ودر جنت در جوارشان آرام گیرد
ضمن تسلا و عرض تسلیت صمیمانه به خانواده های محترم دهقان و منسوبین آن مرحوم...
اجر جزیل و صبر جمیل در قبال خانواده های داغدار آرزومندیم.
خیل عظیم خدمات شایان ایشان در عناوین های گوناگون کمک به خانواده های نیازمند..
وهمیاری مستمربه توسعه ابنیه های مذهبی و فرهنگی و.........
مورد قبول حق و توشه ای پر باربرای آبادانی آخرت آن مرحوم به ارمغان آورد ان شاءالله.....
قربه الی الله به نیابت از امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف جهت شادی روح مرحوم حاج رضا دهقان......
صدقه....
وبه برکت اذکار گروهی
صلوات ۱۴مرتبه
استغفار ۱۴ مرتبه
ذکرشریف یاحسین علیه السلام ۱۴مرتبه
حمد
توحید ۳
سوره قدر ۷مرتبه
آیه الکرسی ۱مرتبه
زمزمه می نماییم.
ٱللَّٰهُمَّ إِنَّ هَٰذَا عَبْدُكَ وَٱبْنُ عَبْدِكَ وَٱبْنُ أَمَتِكَ نَزَلَ بِكَ وَأَنْتَ خَيْرُ مَنْزُولٍ بِهِ ٱللَّٰهُمَّ إِنَّا لَا نَعْلَمُ مِنْهُ إِلَّا خَيْرًا وَأَنْتَ أَعْلَمُ بِهِ مِنَّا ٱللَّٰهُمَّ إِنْ كَانَ مُحْسِنًا فَزِدْ فِي إِحَسَانِهِ وَإِنْ كَانَ مُسِيئًا فَتَجَاوَزْ عَنْهُ وَٱغْفِرْ لَهُ ٱللَّٰهُمَّ ٱجْعَلْهُ عِنْدَكَ فِي أَعْلَىٰ عِلِّيِّينَ وَٱخْلُفْ عَلَىٰ أَهْلِهِ فِي ٱلْغَابِرِينَ وَٱرْحَمْهُ بِرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ ٱلرَّاحِمِينَ
هدایت شده از .
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ﴿١﴾
ما قرآن را در شب قدر نازل کردیم. (
وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ ﴿٢﴾
تو چه می دانی شب قدر چیست؟
لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿٣﴾
شب قدر، بهتر از هزار ماه است. (۳)
تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ كُلِّ أَمْرٍ ﴿٤﴾
فرشتگان و روح در آن شب به اذن پروردگارشان برای [تقدیر و تنظیم] هر کاری نازل می شوند. (۴)
سَلَامٌ هِيَ حَتَّىٰ مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿٥﴾
این شب تا برآمدن سپیده دم [سراسر] سلام و رحمت است.
هدایت شده از .
بسم الله الرحمن الرحیم
#شیعیان از شطرنج و آب جو بپرهیزند
ﻣﺮﺣﻮﻡ ﺷﻴﺦ ﺻﺪﻭﻕ در ﺭﻭﺍﻳﺘﻲ ﺍﺯ حضرت ﺍﻣﺎﻡ ﺭﺿﺎ ﻋﻠﻴﻪﺍﻟﺴﻠﺎﻡ ﻧﻘﻞ ﻛﺮﺩﻩ ﻛﻪ فرمود: ﻫﻨﮕﺎﻣﻲ ﻛﻪ ﺳﺮ مقدس سیدالشهدا ﻋﻠﻴﻪﺍﻟﺴﻠﺎﻡ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺷﺎﻡ ﺁﻭﺭﺩﻧﺪ، ﻳﺰﻳﺪ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺩﺍﺩ ﺳﻔﺮﻩﺍﻱ ﮔﺴﺘﺮﺩﻧﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻳﺎﺭﺍﻧﺶ ﺑﺮ ﺳﺮ ﺁﻥ ﺳﻔﺮﻩ ﻏﺬﺍ ﻭ ﺁﺏ ﺟﻮ ﻣﻲﺧﻮﺭﺩﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﻓﺎﺭﻍ ﺷﺪﻧﺪ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺩﺍﺩ ﺳﺮ ﻣﺒﺎﺭﻙ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻃﺸﺘﻲ ﺯﻳﺮ ﺗﺨﺖ ﺧﻮﺩ ﻧﻬﺎﺩﻧﺪ، ﻭ ﺑﺮ ﺭﻭﻱ ﺁﻥ تخت ﺷﻄﺮﻧﺞ ﮔﺸﻮﺩ ﻭ ﺷﻄﺮﻧﺞ ﺑﺎﺯﻱ ﻣﻲﻛﺮﺩ ﻭ ﺣﻀﺮﺕ ﺍﻣﺎﻡ ﺣﺴﻴﻦ ﻭ ﭘﺪﺭ ﻭ ﺟﺪﺵ ﻋﻠﻴﻬﻢﺍﻟﺴﻠﺎﻡ ﺭﺍ ﺍﺳﺘﻬﺰﺍﺀ ﻣﻲﻛﺮﺩ. پس ﻫﺮ ﻛﺲ ﺍﺯ ﺷﻴﻌﻴﺎﻥ ﻣﺎ ﺑﺎﺷﺪ ﺑﺎﻳﺪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﻴﺪﻥ ﺁﺏ ﺟﻮ ﻭ ﺑﺎﺯﻱ ﺑﺎ ﺷﻄﺮﻧﺞ ﺧﻮﺩﺩﺍﺭﻱ ﻛﻨﺪ ﻭ ﻫﺮ ﻛﺲ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺑﻪ ﺁﺏ ﺟﻮ ﻭ ﺷﻄﺮﻧﺞ ﺍﻓﺘﺎﺩ ﺑﺎﻳﺪ ﺍﻣﺎﻡ ﺣﺴﻴﻦ ﻋﻠﻴﻪﺍﻟﺴﻠﺎﻡ ﺭﺍ ﻳﺎﺩ ﻛﻨﺪ ﻭ ﻳﺰﻳﺪ ﻭ ﺁﻝ ﺯﻳﺎﺩ ﺭﺍ ﻟﻌﻨﺖ ﻛﻨﺪ. ﺍﮔﺮ ﭼﻨﻴﻦ ﻛﻨﺪ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﮔﻨﺎﻫﺎﻧﺶ ﺭﺍ ﺍﮔﺮ ﭼﻪ ﺑﻪ ﻋﺪﺩ ﺳﺘﺎﺭﮔﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﺤﻮ ﻓﺮﻣﺎﻳﺪ.
📚من لايحضره الفقيه ج۴ ص۴۱۹
📚عیون اخبار الرضا ج۱ ص۲۵
📚بحار الانوار ج۴۵ ص١٧۶
✨انتشار بازمزمه ۳صلوات بلامانع است
هدایت شده از .
بسم الله الرحمن الرحیم
امام صادق(علیه السلام):
جز با ما با کسی رفاقت مکن و به کسی دل نبند ، دوست می خواهی فقط ما ، رفیق می خواهی فقط ما ،همه تو را رها می کنند ولی ما اهل بیت(علیه السلام) ، از شما در قبر و حشر غافل نیستیم.
📚سفینه البحار ج۳ص۲۶۰
✨انتشار بازمزمه۳صلوات بلامانع است
هدایت شده از .
بسم الله الرحمن الرحیم
یکی از گزارشگران صحنهها و لحظات ورود کاروان اسیران اهل بیت(علیهم السلام) و سرهای شهیدان به شام «سهل بن سعد» است. وی از اصحاب پیامبر خدا(صلی الله علیه وآله) و امیرمؤمنان امام علی(علیه السلام) و از 17 نفری است که واقعه غدیر را سالها بعد در جامعه برای امام علی(علیه السلام) گواهی دادند. او تا زمان حجاج عمر کرد و در سال 74هـ.ق گرفتار شکنجه و آزار حجاج شد. وی از جمله کسانی است که حجاج به گردنشان مهر زد تا خوارشان کند و مردم از آنان حرف شنوی نداشته باشند.
وی در سال 88هـ.ق در 96 یا 91 یا 100 سالگی درگذشت. گفته میشود، او آخرین صحابی است که در مدینه از دنیا رفت.
وی هنگام ورود کاروان اهل بیت(علیهم السلام) و آوردن سر مبارک سیدالشهدا(علیه السلام) به شام در این منطقه بوده است.
او گفته است: به قصد زیارت بیتالمقدس از مدینه خارج شدم. در میان راه به شام وارد شدم، شهری دیدم پر آب و درخت و با خانههای بلند و منازل فراوان! دیدم که بازارها را تزیین کردهاند و پردهها آویختهاند و زینت کرده و شاد و خوشحالند و دف و طبل و ساز مینوازند. با خود گفتم شاید امروز شما میان عیدی دارید که من نمیشناسم! از مردم پرسیدم: آیا در شام عیدی دارید که ما آن را نمیشناسیم؟
گفتند: ای پیرمرد! مگر تو در این شهر غریبی؟! گفتم: من سهل بن سعدم، پیامبر خدا(صلی الله علیه وآله) را دیدهام و از او حدیث شنیدهام! گفتند: ای سهل ما تعجب داریم چرا خون از آسمان نمیبارد و چرا زمین سرنگون نمیشود و ساکنانش را فرو نمیبرد؟ گفتم: چرا این گونه شود؟! گفتند: این فرح و شادی برای آن است که سر مبارک حسین بن علی(علیه السلام) را از عراق برای یزید هدیه میبرند و اکنون میرسد. گفتم: شگفتا! سر حسین(علیه السلام) را هدیه میبرند و مردم خوشحالی میکنند؟! پرسیدم: از کدام دروازه میآورند؟ مردم به دروازهای به نام «دروازه ساعات» اشاره کردند. به سوی آن دروازه رفتم. در آنجا بود که دیدم پرچمهای کفر و ضلالت پی در پی آمد، ناگاه دیدم اسب سواری آمد به دستش نیزه سرشکستهای بود و سری بر آن قرار داشت که شبیهترین صورتها به پیامبر خدا(صلی الله علیه وآله) بود. همراه آنها زنانی سوار بر شتران برهنه و بدون جهاز را آوردند.
به یکی از آنان نزدیک شدم و به او گفتم: ای دختر! تو کیستی؟ گفت: سکینه دختر حسین(علیه السلام)! به او گفتم: من صحابه جد شمایم، آیا درخواستی از من داری؟ من سهل بن سعد هستم که پیامبر(صلی الله علیه وآله) را دیده و از او حدیث شنیدهام. سکینه گفت: «به این بدبختی که سر پدر بزرگوارم را دارد، بگو از بین ما بیرون رود و سر را جلوی ما ببرد تا مردم به دیدن او سرگرم شوند و به ما نگاه نکنند که ما حرم پیامبر(صلی الله علیه واله) خداییم»!
به حامل سر نزدیک شدم و به او گفتم آیا درخواست مرا اجابت میکنی تا در عوض چهارصد دینار بگیری؟ گفت: حاجت تو چیست؟ گفتم: «سر را جلوتر از اهل حرم حرکت بده. سر را از میان زنان بیرون ببر و پیشتر از آنان برو. او چنین کرد و من هم آنچه را وعده داده بودم به او پرداختم.
📚مقتل الحسین ج۲، ص۶۰
📚جلاءالعیون ص۱۷۶
📚بحارالانوار، ج۴۵، ص۱۲۷
📚منتهی الآمال، ج۱، ص۳۰۷
📚شهادت نامه امام حسین(علیه السلام) بر پایه منابع معتبر، محمدی ری شهری، ص۷۷۵ تا ص ۷۷۷
هدایت شده از .
بسم الله الرحمن الرحیم
#نظرات معصومین علیهم السلام درباره زیارت امام حسین علیه السلام درشرایط ترس وهراس
زراره نقل می کند به امام محمد باقر(علیه السلام) عرضه داشتم: چه مىفرمائید درباره کسى که با خوف و هراس پدر شما را زیارت کند؟ حضرت فرمودند: در روزى که فزع اکبر است حقتعالى او را أمان دهد و فرشتگان به وى بشارت داده و به او مىگویند: «مترس و محزون مباش امروز روزى است که تو در آن رستگار مىشوى.»
📚کامل الزیارات، ص۱۲۵
ابن بکیر به امام صادق(علیه السلام): من به شهر ارجان وارد شده ولى قلب و دلم آرزوى زیارت قبر مطهّر پدر بزرگوارتان را داشت لذا از شهر به قصد زیارت آن جناب خارج شدم امّا دلم ترسان و لرزان بود و از خوف و ترس سلطان و ساعیان و عمّال وى و مرزبانان تا زمان مراجعت در وحشت و دهشت بودم. حضرت فرمودند: اى پسر بکیر آیا دوست ندارى که خداوند تو را از کسانى که در راه ما ترسان و خائف مىباشند محسوب فرماید؟ آیا مىدانى کسى که به خاطر خوف ما خائف باشد حقتعالى او را در سایه عرش مکان دهد و هم صحبتش حضرت امام حسین(علیه السلام) در زیر عرش مىباشد و حقتعالى او را از فزعهاى روز قیامت در امان مىدارد، مردم به فزع و جزع آمده ولى او فزع نمىکند، پس اگر فزع کند فرشتگان آرامش کرده و بواسطه بشارت دادن قلبش را ساکت و ساکن مىنمایند.
📚کامل الزیارات، ص ۱۲۶
امام باقر(علیه السلام) به محمد ابن مسلم فرمودند: آیا به زیارت قبرامام حسین علیه السلام مىروى؟ عرض کردم: بلى ولى با ترس و هراس. فرمودند: هر قدر در زیارتت خوف بیشتر باشد ثواب در آن به مقدار خوف و هراس تو مىباشد و کسى که در زیارتش خائف و بیمناک باشد در روزى که مردم براى حساب پروردگار عالمیان به پا مىخیزند حقتعالى او را در امان قرار داده و خوف و وحشت او را برطرف مىکند و با آمرزش گناهان برگشته و فرشتگان بر او سلام میدهند و نبىّ اکرم(صلی الله علیه وآله) به زیارتش آمده و براى او دعاء مىفرمایند و بواسطه نعمت الهى حالش دگرگون شده و فضلى که هیچ مکروه و بدى با آن همراه نیست شاملش شده و بدنبال آن رضوان خدا نصیبش مىگردد.
📚کامل الزیارات، ص ۱۲۷
امام صادق(علیه السلام) خطاب به معاویه بن وهب فرمودند: اى معاویه زیارت آن حضرت را ترک مکن.
عرض کردم: فدایت شوم نمىدانستم که امر چنین بوده و اجر و ثواب آن این مقدار است.
حضرت فرمودند: اى معاویه کسانى که براى زائرین امام حسین(علیه السلام) در آسمان دعاء مىکنند به مراتب بیشتر هستند از آنان که در زمین براى ایشان دعاء و ثناء مىنمایند.
زیارت او را از ترس هیچ کس وانگذار و رها نکن. کسی که به جهت ترس زیارت را ترک کند حسرتی میخورد که آرزو میکند ای کاش قبرش در دستش بود.آیا دوست ندارى خداوند پیکر و تن تو را در میان گروهى بیند که پیامبر خدا(ص) آنان را دعا مىفرماید؟ آیا دوست نداری فردای قیامت از کسانی باشی که ملائکه با آنها مصافحه میکنند؟ آیا دوست نداری فردای قیامت از کسانی باشی که هیچ گناهی ندارند؟ آیا دوست نداری از کسانی باشی که پیامبر(صلی الله علیه وآله) با آنها مصافحه میکند؟
📚ثواب الأعمال و عقاب الأعمال، ص ۹۶
پی نوشت: آن چیزی که از ظاهر احادیث مشخص هست معصومین علیهم السلام در مواقع ترس و هراس و..منعی برای زیارت امام حسین علیه السلام قایل نشدند بلکه تشویق نمودند
✨انتشار بازمزمه ۳صلوات بلامانع است
هدایت شده از .
بسم الله الرحمن الرحیم
امام صادق(علیه السلام): اگر مردم میدانستند چه خیری در زیارت اباعبدالله الحسین(علیه السلام ) است برای زیارت رفتن با هم جنگ میکردند و همۀ اموالشان را برای زیارت خرج میکردند.
📚کامل الزیارات، ص ۸۷
امام جعفرصادق علیه السلام زائر امام حسین(علیه السلام) به درجاتی میرسد که کسی که در راه خدا به خونش آغشته شده است، نمیرسد.
📚کامل الزیارات ص۲۹۷
امام صادق(علیه السلام): کسى که به زیارت قبر حضرت ابا عبد اللَّه الحسین(علیه السلام) رود به طور حتم به رسول خدا(صلی الله علیه وآله) و به ما اهلبیت(علیهم السلام) احسان نموده و غیبتش جایز نبوده و گوشتش بر آتش حرام است و در مقابل هر یک درهمى که انفاق کرده خداوند متعال انفاق اهالى ده هزار شهرهائى که در کتابش معلوم است را به او اعطاء مىفرماید و بدنبال آن نیازمندىهایش را روا و آنچه را که از خود باقى گذارد حقتعالى حافظ آنهاست و هیچ چیز از خدا نمیخواهد مگر آنکه باریتعالى به سرعت یا با تأخیر به او میبخشد و اجابتش میکند.
📚کامل الزیارات، ص ۱۲۷
✨انتشار بازمزمه ۳صلوات بلامانع است
هدایت شده از .
بسم الله الرحمن الرحیم
#الله اکبر پانصدهزارنفر.....😭
اهل بيت (علیهم السلام) را سه روز پشت دروازه شام نگه داشتند، شهر را آزین بستند، به گونه ای كه چشمی نديده بود. سپس پانصد هزار نفر از مردم شام از زن و مرد با دف، طبل، بوق و دهل از خانه هايشان بيرون آمدند، در حالی كه جامه نو پوشيده بودند و خود را آراسته بودند به ديدن اسرا رفتند. بيرون شهر محشری به پا شد. مردم ميان هم موج می زدند. چون روز برآمد سرها را به شهر وارد كردند. و هنگام ظهر با رنج فراوان از ازدحام جمعيت به قصر "يزيد بن معاويه" لعنه الله علیه رسيدند
📚 کامل بهایی،طبری ،ج۲، ص۲۹۳،
✨انتشار بازمزمه ۳صلوات بلامانع است