تکذیب افتتاح مسکنهای بدون آب و برق در دولت قبل
🔸امروز معاون وزیر راه ادعا کرده که در دولت گذشته واحدهایی که آماده و تکمیل نبود و آب و برق نداشت را افتتاح کردند.
🔹حالا اکبری، دستیارویژه وزیر و دبیر قرارگاه نهضت ملی مسکن در دولت سیزدهم گفته: «تاکید رئیس شهید دولت سیزدهم و وزیر وقت راه بر کاملبودن و قابل سکونتبودن واحدها و تکمیل بودن زیرساختهای آنها بوده که این امر در کلیه پروژههای افتتاحشده در دولت سیزدهم از جمله افتتاح حدود ۱۳۶ هزار واحد پروژه طرح مسکن مهر نیمهتمام رعایت شده است.
🔹برخی از روایتهای نادرست، غیر کارشناسی و غیردقیق مدیران و مقامات دولت جدید که اکثر آنها در دولت قبل هم مسئولیت داشتهاند اتهامها و انتقادهای غیرکارشناسی دولت یازدهم و دوازدهم به پروژۀ مسکن مهر در سالهای بعد از ۱۳۹۲ با هدف به تعطیلیکشاندن اجرای تکالیف قانونی ساخت مسکن و شانه خالیکردن از تکالیف قانونی بود را در افکار عمومی بازنمایی میکند.
🔹مسئولان دولت جدید با پرهیز از حاشیهسازی های بیفایده بر ساخت مسکن متمرکز شوند ودر کمیت و کیفیت رکورد دولتهای قبل را هم بزنند.
⛔️⏱دو ثانیه بیشتر دست میدادن گروسی جیغ میکشید
✅اگر بیشتر توجه بفرمایید دست گروسی از اطراف از شدت فشار سفید شده
#فوری
هوای دشت ورامین در شرایط اضطراری قرار گرفت
پیشبینیهای هواشناسی نشان میدهد آلودگی هوا در ورامین، قرچک و پیشوا از روز شنبه تا روز پنجشنبه بالاترین سطح خود میرسد
بنا بر اخبار و شنیدهها احتمال تعطیلی مدارس در روزهای دوشنبه تا چهارشنبه وجود دارد
.
جلسه طرح جهاد ساماندهی و ارتقا سطح خدمات آبرسانی در روستاهای بخش مرکزی
به گزارش روابط عمومی بخشداری مرکزی ورامین به ریاست معاف بخشدار مرکزی و با حضور رمضان زاده رئیس اداره آب و فاضلاب جلسه طرح و بررسی برنامه های قرارگاه تنش آبی شهرستان بر بخش روستایی و با اولویت روستاهای با تنش بیشتر در طرح جهاد ساماندهی و ارتقا سطح خدمات آبرسانی در بخشداری مرکزی ورامین برگزار شد.
قابل ذکر است جلسه مذکور با حضور یلاوری مسئول آب روستایی،رضایی کارشناس فنی اداره آب و فاضلاب شهرستان،ایروانی دهیار روستاهای حسین آباد و احمدآباد، اردستانی دهیار باغخواص و گلگون فر دهیار علی آباد و رؤسای شورای روستاها برگزار شد
🔴 گاف روابط عمومی وزارت نفت/ اعتراف به عملکرد ضعیف!
🔹روابط عمومی وزارت نفت برای توجیه خاموشی پاییزی، نموداری از ذخایر گازوئیل نیروگاهها از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ را منتشر کرد که نوعی گل به خودی بود.
🔹طبق این نمودار، ذخایر گازوئیل در مردادماه امسال، مشابه سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ است که کشور بدون خاموشی بخش خانگی از پاییز و زمستان آن عبور کرد.
🔹اما جالب اینکه وزارت نفت برای فرار از مهلکه «فقط دوست دارد» به آمار مرداد ۱۴۰۲ استناد کند که طبق نمودار نسبت به سالهای قبل و بعد، یک استثنا و رکورد بیسابقه محسوب میشود.
🔹این رکوردشکنی نیز ناشی از *تغییر در برنامه صادرات گاز ایران و افزایش تامین گاز نیروگاهها* رقم خورد که به جهش سطح ذخایر انجامید و طبیعتا چنین سالی نمیتواند مبنای قضاوت قرار گیرد.
🔹جالب اینکه وزارت نفت به کم بودن میزان ذخایر در فروردین ۱۴۰۲ نیز گلایه کرده که معلوم نیست چه ارتباطی به موعد تحویل در مردادماه دارد.
🔹اما جهت شفافسازی، در اسفند ۱۴۰۲ برخلاف سالهای قبل و درحالی که همه منتظر گرم شدن هوا بودند، ناگهان کشور وارد یک سامانه سرمایشی شد که سطح ذخایر را کاهش داد.
🔹با این وجود وزارت نفت توانست سطح ذخایر را تا مردادماه به وضعیت مطلوب برساند و *اگر همان روند صعودی دولت قبل ادامه مییافت اکنون ذخایر گازوئیل نیروگاهها بیش از ۲.۵ میلیارد لیتر بود نه ۱.۲ میلیارد لیتر فعلی.*
✍خط انرژی