eitaa logo
ذاکر و مداح 💚💚
5.3هزار دنبال‌کننده
942 عکس
7هزار ویدیو
5 فایل
زیباترین نوحه ها و مداحی ها... 👌🏼 آثار مداحان برجسته ی کشور.... 💥 همراه با کارهای زیبای #استودیویی🎙🎼🎧 #نوحه #مداحی #محرم #کربلا تبلیغات 👇🏼👇🏼 @AlivLeila https://eitaa.com/joinchat/1615856449C7f852dfa0b
مشاهده در ایتا
دانلود
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۳ مدل تزئین هندونه🍉 ✦••┈❁🍟🍹🍔❁┈••✦ 📤فوروارد یادتون نره 🥂👇 🏡 @hoonar_kaadeh 🧑‍🍳➺ @aashpaz_bashi 🥀 @gole_shadi ✦••┈❁🍷🍟🍸❁┈••✦
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیز کیک😍 ✦••┈❁🍟🍹🍔❁┈••✦ 📤فوروارد یادتون نره 🥂👇 🏡 @hoonar_kaadeh 🧑‍🍳➺ @aashpaz_bashi 🥀 @gole_shadi ✦••┈❁🍷🍟🍸❁┈••✦
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فوت و فن لبو بازاری ❤️ ✦••┈❁🍟🍹🍔❁┈••✦ 📤فوروارد یادتون نره 🥂👇 🏡 @hoonar_kaadeh 🧑‍🍳➺ @aashpaz_bashi 🥀 @gole_shadi ✦••┈❁🍷🍟🍸❁┈••✦
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه‌ترین گراتن دنیا😋😍 مواد لازم : پیاز ۲عدد گوشت چرخ‌کرده ۴۰۰ گرم فلفل دلمه ۱عدد قارچ ۴ عدد رب گوجه روغن ۱ فنجان پنیر پیتزا ۴۰۰ گرم نان تست ۱ بسته زردچوبه فلفل سیاه و قرمز مواد سس : کره ۲۵ گرم آرد ۲۵ گرم شیر ۱ پیمانه دمای فر ۲۰۰ درجه ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌✦••┈❁🍟🍹🍔❁┈••✦ 📤فوروارد یادتون نره 🥂👇 🏡 @hoonar_kaadeh 🧑‍🍳➺ @aashpaz_bashi 🥀 @gole_shadi ✦••┈❁🍷🍟🍸❁┈••✦
🍰🍋 تخم مرغ 4عدد آرد 3 ليوان شكر1/5ليوان شير 1ليوان روغن مايع نصف ليوان آب يك عدد ليمو ترش رنده پوست يك عدد ليمو بكينگ پود 2ق م وانيل 1ق چ ♨️طرز تهیه: تخم مرغ را بهمرا شكر بمدت 5دقيقه بهمزن زده تا كاملا كف كنه و كرم رنگ بشه بعد روغن مايع،شير و اب يك عدد ليمو ترش تازه را گرفته بهش اضافه ميكنيم هم ميزنيم وانيل و رنده پوست ليمو را هم مخلوط كرده بعد ارد را بهمراه بكينگ پودر سه بار الك كرده اروم اروم ب مايع كيك اضافه كرده با ليسك بصورت دوراني هم ميزنيم قالب را چرب كرده مايع كيك را داخل قالب ريخته با درجه حرارت 180فر را از قبل روشن كرده بمدت 40دقيقه داخل فر قرار ميدهيم. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‎‌‎‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌✦••┈❁🍟🍹🍔❁┈••✦ 📤فوروارد یادتون نره 🥂👇 🏡 @hoonar_kaadeh 🧑‍🍳➺ @aashpaz_bashi 🥀 @gole_shadi ✦••┈❁🍷🍟🍸❁┈••✦
من همیشه سیب زمینی رو پوست میگیرم و تکه تکه میکنم بعد میذارم بپزه. اینجوری زودتر میپزه و خیالم راحته که تمیزه و خاک و آلودگی توش نیست. و اینکه همیشه یه مقدار نمک هم قبل از پخت بهش میزنم. طعمش خیلی بهتر میشه و انگار نمک به خورد سیب‌ زمینی ها میره. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌✦••┈❁🍟🍹🍔❁┈••✦ 📤فوروارد یادتون نره 🥂👇 🏡 @hoonar_kaadeh 🧑‍🍳➺ @aashpaz_bashi 🥀 @gole_shadi ✦••┈❁🍷🍟🍸❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هرگاه خودم را به تو سپردم چیزی جز خیر نصیبم نشد... ✨💫 ✦••┈❁🍟🍹🍔❁┈••✦ 📤فوروارد یادتون نره 🥂👇 🏡 @hoonar_kaadeh 🧑‍🍳➺ @aashpaz_bashi 🥀 @gole_shadi ✦••┈❁🍷🍟🍸❁┈••✦
زندگی قطره قطره 💕ذوب میشود آنچه باقی میمانددوستی هاست💕 آنچه دل را میشكندجدایی هاست و آنچه مرحمی بردل💕میگذارد خاطره هاست😍 ☕😊❄️ ✦••┈❁🍟🍹🍔❁┈••✦ 📤فوروارد یادتون نره 🥂👇 🏡 @hoonar_kaadeh 🧑‍🍳➺ @aashpaz_bashi 🥀 @gole_shadi ✦••┈❁🍷🍟🍸❁┈••✦
🌱- من تازه فهمیدم هر احساسی چطوری توی بدن من خودشو نشون میده... بیاین به شما هم بگم : 1- اگه وسط سینت احساسش میکنی : ترسه 2- اگه توی شکمت حسش میکنی : الهام درونیه 3- اگه توی تمام بدنت حسش میکنی : شادیه 4- اگه توی سرت حسش میکنی : عصبانیته 5- اگه توی ماهیچه هات حسش میکنی : استرسه 6- اگه توی صورتت حسش میکنی : شرمندگیه 7- اگه توی دهنت حسش میکنی : نفرت و انزجاره 8- اگه توی گلوت حسش میکنی : بغض و ناراحتیه ✦••┈❁🍟🍹🍔❁┈••✦ 📤فوروارد یادتون نره 🥂👇 🏡 @hoonar_kaadeh 🧑‍🍳➺ @aashpaz_bashi 🥀 @gole_shadi ✦••┈❁🍷🍟🍸❁┈••✦
‌🌸 یه قاشق آرد معمولی یه قاشق آرد سمولینا یه قاشق شکر یه پیمانه شیر عسلی موادو با هم مخلوط میکنیم روی حرارت میزاریم تا غلظتش عین فرنی بشه بعد یه قاشق مرباخوری خامه اضافه میکنیم و حرارتو خاموش میکنیم و میزاریم خنک بشه . بعد میریم سراغ باقلوا: برای تهیه ی هر یه باقلوا از یه دونه خمیر باقلوا استفاده میکنیم . خمیر رو باز میکنیم و مثل فیلم میپیچیمش و مواد میانی رو میریزیم و باز میپیچیم . سینی فر رو چرب میکنیم باقلوا ها رو داخلش میچینیم روشونو کره میمالیم هر چی کره ی بیشتری بزنیم خوشمزه تر میشه بعد میزاریمش داخل فر با دمای 180 درجه تا بپزه ( حدودا بیست تا بیست و پنج دقیقه ) دقایق آخر گریل رو هم روشن میکنیم تا روی باقلوا هم طلایی بشه. توی این حین شربتمونو آماده میکنیم و میزاریم خنک شه برای تهیه ی شربت شکر ، عسل و آب رو داخل یه ظرف میریزیم و روی حرارت متوسط میزاریم تا جوش بیاد ، بعد از به جوش آمدن شربت حدود 10 دقیقه شربت رو میجوشونیم تا غلیظ بشه و میزاریم خنک بشه بعد تا باقلوا رو از فر بیرون آوردیم روش از شربت سرد میریزیم و با پسته تزیین میکنیم و میزاریم شربت خوب به خورد باقلوا بره ✦••┈❁🍟🍹🍔❁┈••✦ 📤فوروارد یادتون نره 🥂👇 🏡 @hoonar_kaadeh 🧑‍🍳➺ @aashpaz_bashi 🥀 @gole_shadi ✦••┈❁🍷🍟🍸❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم : آرد جو دوسر ۱ پیمانه کره‌ی بادام زمینی یا ارده ۱ قاشق غذاخوری عسل یا شیره ۱ قاشق غذا خوری شیر ۵-۶ قاشق غذا خوری وانیل ۱ قاشق چای‌خوری شکلات تلخ بادام زمینی خورد شده ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌ ‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌✦••┈❁🍟🍹🍔❁┈••✦ 📤فوروارد یادتون نره 🥂👇 🏡 @hoonar_kaadeh 🧑‍🍳➺ @aashpaz_bashi 🥀 @gole_shadi ✦••┈❁🍷🍟🍸❁┈••✦
🌻 🌻 بامیه رو بشور بچین توی ظرف شیشه ای یا بطری نوشابه چند حبه سیر و نمک و فلفل و سیاهدانه بهش بزن بعد سرکه بریز روش درش و محکم ببند معمولا یه هفته ای جا میفته و قابل خوردنه 😋😋 ‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌✦••┈❁🍟🍹🍔❁┈••✦ 📤فوروارد یادتون نره 🥂👇 🏡 @hoonar_kaadeh 🧑‍🍳➺ @aashpaz_bashi 🥀 @gole_shadi ✦••┈❁🍷🍟🍸❁┈••✦