فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📸تسهیلات ۱۶۴ هزار میلیارد تومانی برای کارمندان بانکها
🔹از مجموع ۳۰ بانک و موسسه اعتباری که اطلاعات منتشره داشتند، حجم کل تسهیلات به ۱۶۴ هزار و ۲۶۳ میلیارد تومان میرسد که در این میان بانک سپه با اعطای تسهیلات ۳۰ هزار و ۸۵۳ میلیارد تومانی در رتبه نخست، بانک ملی با مجموع تسهیلات ۲۴ هزار و ۹۱۱ میلیارد تومانی در رتبه دوم و بانک صادرات با ۱۷ هزار و ۱۴۳ میلیارد تومان تسهیلات کارمندی در رتبه سوم قرار دارند.
🔹در ادامه این فهرست نیز بانک ملت با ۱۵ هزار و ۷۷۳ میلیارد، بانک تجارت با ۱۳ هزار و ۱۲۲ میلیارد، بانک کشاورزی با ۱۱ هزار و ۶۳۸ میلیارد تومان، بانک مسکن با ۱۰ هزار و ۹۴۱ میلیارد تومان و بانک رفاه با ۹ هزار و ۶۸۵ میلیارد تومان به ترتیب هشت بانک دارای بیشترین تسهیلات اعطایی به کارکنان خود هستند.
🍃[ #زمانه: پویشی برای همه مردم ایران ]✨
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 @zamanehh
✴️جدال دولت و مجلس بر سر نظام ارزی
🔰این روز ها شاهد شروع دور جدیدی از جدل ها بین دولت و مجلس هستیم. موضوع جدال اینبار نامه رئیس مجلس به رئیس دولت برای ابطال مصوبه اخیر هیئت وزیران درباره تثبیت نرخ ارز و تعیین نرخ تسعیر ارز برای شرکتهای پتروپالایشی است. البته آقای جهرمی، سخنگوی دولت به نامه مجلس واکنش نشان داد و بیان نمود طبق قانون، بانک مرکزی مسئول تعیین نرخ تسعیر ارز خواهد بود.
🔺اگر چه کنکاش اولیه در مفاد قانون نشان می دهد نظریات مجلس به نص صریح قانون نزدیک تر است، ولکن در این خصوص توجه به چند نکته و هشدار ضرورت دارد.
🔺نرخ ارز در کشور ما مبنای محاسباتی و شاخص علامت دهی بسیار حساسی در بازار می باشد و چند صدایی و مواضع متناقض پیرامون آن موجب ایجاد تلاطم در کل اقتصاد و افزایش نااطمینانی می گردد لذا اختلافات احتمالی را باید در بطن سازو کارهای موجود حل و فصل کرد و از تسری آن به جامعه و رسانه ها شدیدا پرهیز نمود. در این زمینه امیدواریم دولت و مجلس به درستی به رسالت خود عمل کنند.
🔺در خصوص نظام ارزی در ایران و آنچه دولت به دنبال آن است، باید عنوان کنیم که تغییر نظام ارزی از شناور مدیریت شده به نظام ارزی تک نرخی تثبیت شده، نیازمند تحقق الزامات و شرایط خاصی هستیم و تثبیت، بدون عملیاتی سازی این الزامات، باعث کسری بودجه و اختلال در دخل و خرج دولت و همچنین اختلال در منابع برخی شرکت ها خواهد شد.
🔺در عین حال نمی توان هر نرخی را که در بازار ناقص ارز شکل می گیرد به عنوان نرخ مبنا تلقی کرد. چرا که از سمت هزینه و نهاده های اولیه، فشار مضاعفی بر بنگاه تولیدی وارد می کند و با افزایش سطح عمومی قیمت ها، انتظارات تورمی را شعله ور می سازد.
⚠️اینجا دو سوال اساسی پیش می آید که اولا با مقدورات فعلی، کدام یک از دو نظام ارزی تثبیت یا شناور مدیریت شده مناسب کشور است و ثانیاً هدف و کانون بلندمدت دولت در ساختار ارزی کشور به چه سمتی باید باشد؟
📌در این خصوص توضیح خواهم داد...
#علی_محمدی
🍃[ #زمانه: پویشی برای همه مردم ایران ]✨
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 @zamanehh
نظام ارزی مطلوب در ایران
اگر یک گام به عقب بگزاریم در این صورت باید اذعان کرد که اساسا نظام ارزی در ایران وجود ندارد. نظام ارزی به معنای وجود یک بازار عمیق و رقابتی می باشد که علامت دهی نرخ ارز از طریق عوامل ذره ای متعدد( وجود بنگاه های عرضه کننده متعدد) در بازار صورت می گیرد و بانک مرکزی در یک سازوکار استقلال نسبی، مرجعیت لازم و اهرم های مورد نظر را در مدیریت و نظارت بر بازار دارد. این در حالی است که نرخ ارز در ایران انعکاس دهنده تعامل نیروهای اقتصادی نیست یا حداقل وزن تاثیرگذاری ندارند و در هر دو سمت عرضه و تقاضای ارز، با مشکلاتی مواجه هستیم. ضمن اینکه عمده سمت عرضه ارز، تک محصولی و متاثر از درآمدهای نفتی و مشتقات آن است. در کنار این موارد به این موضوع نیز باید توجه کرد که در یک جنگ تمام عیار اقتصادی قرار گرفته ایم که کانون این جنگ ، نظام بانکی و شبکه تسویه کشور است.
در این شرایط که بازار حالت عادی ندارد و از بیرون کشور، مرتبا آماج حملات متعدد است، آیا می توان ارز را به بازار حواله کرد تا نرخ آن در این سازوکار ناقص تعیین شود؟!.
بدیهی است که نظام ارزی شناور مدیریت شده که در ایران شاهد آن هستیم، در شرایط
۱_تحریم
۲_ ضعف شبکه تسویه
۳_ ضعف نظارت و کنترل
۴_کاهش مرجعیت بانک مرکزی در بازار
۵_ نبود عوامل ذره ای عرضه ارز
کارآمدی لازم را نداشته و منجر به فساد، افزایش سفته بازی در بخش تقاضای ارز، تورم از سمت عرضه و در نهایت کاهش ارزش پول ملی می شود.
از این جهت تصمیم اخیر دولت، در تغییر نظام ارزی و پررنگ تر کردن حضور بانک مرکزی، تصمیم درستی است؛ اما برای اینکه هدف سیاست گذار تحقق یابد، باید اولا سازوکار قانونی آن از یک سال قبل اندیشیده شود تا بودجه و دخل و خرج دولت بر اساس منابع مشخص تعیین گردد ، و ثانیا همه عوامل افزایش نرخ ارز آزاد کنترل شوند.
با این وجود به نظر می رسد، سیاست ارزی کشور در بلند مدت باید کاملا متفاوت باشد. توضیح خواهم داد.
ادامه دارد...
#علی_محمدی
🍃[ #زمانه: پویشی برای همه مردم ایران ]✨
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 @zamanehh
🔶اگر خطری هست چرا برای من نباشد و برای شما باشد!
▪️توی پاریس که بودیم، برای احتیاط نامه هایی که می آمد را من باز می کردم.یک روز که امام وقت باز کردن نامه ها من را دید گفت: من راضی نیستم.
فکر کردم، نگران است مبادا نامه ها را بخوانم. گفتم به جدتان قسم نامه ها را نمی خوانم، فقط از جهت امنیتی بازشان می کنم تا مبادا مشکلی داشته باشد.
امام گفت: می دانم، من هم همین را می گویم. اگر خطری هست چرا برای من نباشد و برای شما باشد. گفتم: مردم ایران منتظر شما هستند.
امام گفت: بالاخره هشت تا بچه هم در ایران منتظر شما هستند.
گفتم نگران نباشید من آموزش دیده ام ...امام گفت: خوب یک ساعتی بیایید به من هم یاد بدهید.
✍برداشت های از سیره امام، جلد۱، خانواده و مردم، ص ۱۱۶ و ۱۱۷
#مکتب_امام #عکس_نوشت
🍃[ #زمانه: پویشی برای همه مردم ایران ]✨
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 @zamanehh
🔴افزایش ۲۰ درصدی یارانه سه دهک اول
وزیر کار تعاون و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران گفت:
🔸یارانه سه دهک اول که یارانه ۴۰۰ هزار تومانی دریافت میکنند، ۸۰ هزار تومان افزایش مییابد.
لازمه استفاده از این یارانه این است که از کالابرگ الکترونیکی کالا دریافت کنند.
🔸چنانچه یارانه بگیران تا ۷۰ درصد یارانه خود را از سامانه کالابرگ بگیرند، حتما مشمول افزایش ۲۰ درصد خواهند شد.
🍃[ #زمانه: پویشی برای همه مردم ایران ]✨
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 @zamanehh
🔻مبلغ اقساط وام ۴ دهک در طرح نهضت ملی مسکن ۲.۵ میلیون تومان شد
🔹دولت سیزدهم در راستای اجرای طرح نهضت ملی مسکن و کاهش هزینه تمام شده برای اقشار محروم، نرخ سود وام بانکی ۴۰۰ و ۳۰۰ میلیون تومانی دهکهای یک تا چهار در این طرح را با سود ۲ درصد تعیین کرد که اقدامی برای خانهدار شدن این اقشار کمدرآمد است.
🍃[ #زمانه: پویشی برای همه مردم ایران ]✨
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 @zamanehh
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رسانه روسی: عمار حکیم حامل پیام ایران به مصر بود
🔹شبکه راشای تودی روسیه به نقل از منابع دیپلماتیک عراقی مدعی شد که عمار الحکیم، رهبر جریان حکمت ملی عراق در سفری که هم اکنون به مصر دارد، در دیدار با مقامات این کشور از جمله رئیس جمهور، پیامهای ایران در خصوص احیای روابط با این کشور آفریقایی را ابلاغ کرده است.
🍃[ #زمانه: پویشی برای همه مردم ایران ]✨
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 @zamanehh
⭕️ اگر دو دهه بعد متدینین در یک کنسرت و همخوانی با موسیقی بر سیدالشهداء عزاداری کنند تعجب نکنیم!
🔹در مورد نماهنگهای موسیقی محور مذهبی
1️⃣ مطلوب شرعی چیست؟
2️⃣ آثار اجتماعی این حجم از تولید موسیقی چیست؟
▪️پاسخ پرسش اول:
🔹موسیقی چه به نحو مطلق حرام باشد و چه تنها برخی از انواع آن، هیچگاه مورد تجویز فقهای شیعه نبوده است.
🔹فقیهی یافت نمیشود که موسیقی را خصوصا برای تبلیغ دین تجویز کرده باشد.
🔹موسیقی حلال هم باشد در نظر فقها مقرِّب( قرب دهنده به سوی خدا) نیست. بسیاری از فقها آن را در ردیف مُبعِّدهایی( دور کننده از خدا) دانسته اند که نهایتا حرام نیست. شاهد هم فرمایش حضرت امام خمینی است که: موسیقی از اموری است که انسان را از جدّ بیرون میبرد به یک مطلب هزل. (صحیفه، ج9 ص201)
🔹حال: آنچه مقرب نیست و حتی در ردیف مبعدین است آیا میتواند نقش انتقال مفاهیم دینی را داشته باشد؟ پاسخ مثبت نیست.
🔹آثار ایجاد شده در این موسیقیها خیال معنویت است و یا معنویت دینی؟
🔹حال خواندن این موسیقی ها میان دهها دختر تازه بالغ شده و یا نوجوان را به آن اضافه کنیم.
▪️پاسخ به پرسش دوم:
🔹این موسیقیها چه وظیفه ای دارند؟ پاسخ احتمالی: «انتقال مفاهیم دینی به نسل جدید».
🔹این نسل اگر در خانواده مذهبی است که تا چندی پیش این خانواده موسیقی محور نبود و کار انتقال مفاهیم را نیز بدون موسیقی انجام میداد اما اکنون با حجم زیاد تولیدات نماهنگهای مذهبی، موسیقی محور شده است.
🔹پس برای این خانوادهها، نتیجه این تولیدات جایگزین شدن موسیقی به جای مداحی است. در نتیجه نسل بعد هیأت را محور فعالیت فرهنگی نخواهد دانست بلکه جایی محور است که با موسیقی بتواند جشن بگیرد و یا حتی عزاداری کند.
🔹اگر دو دهه بعد متدینین جمع شوند و در یک کنسرت و همخوانی با موسیقی بر سیدالشهداء عزاداری کنند تعجب نکنیم، آن موقع هیأت های امروز تنها برای محاسن سفیدها خواهد بود.
🔹و اگر مخاطب خانوادههای غیر مذهبی است که اصلا مشکل ایشان در دریافت پیام های مذهبی با موسیقی حل نخواهد شد.
🔹این تولیدات تنها خانواده های مذهبی را نسبت به این مقوله غیر مقرب سست میکند.
🔹در پایان: این مسیر قدم گذاشتن در راه #استراتژی_حلال_تدریجی است.
نکته و نظر: اینکه حضرت اقا تاکیدچند باره بر استفاده مطلوب از سرود برای انتقال مفاهیم دینی داشتند، بیانگر استفاده بی حد و مرز از موسیقی نبوده و نیست. متاسفانه جریانی در داخل به دنبال عادی سازی هرگونه موسیقی به بهانه تغییر نسل ها هستند. هشداری که باید جدی گرفته شود و خودمان با دست خودمان ذائقه بچه هایمان را تغییر ندهیم.
🍃[ #زمانه: پویشی برای همه مردم ایران ]✨
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 @zamanehh