🔰سیاست اولیه دولت ترامپ در قبال سوریه
✍🏼#دکتر_رضا_صارمیراد
🔹بالاخره ترامپ در کنفرانس خبری ۲۶ آذر موضع رسمی دولت خود را در مورد سوریه اعلام کرد و گفت پشت حوادث سوریه دولت ترکیه قرار دارد و ترکیه سوریه را بصورت غیردوستانه تصرف کرده است و در ادامه گفت اردوغان فردی باهوش است و کسی است که می توانیم با او کار کنیم و سپس تاکید کرد هزاران سال ترکیه خواستار بدست آوردن سوریه بود و اردوغان آن را به دست آورد.
🔹این ادبیات نشان دهنده آن است که ترامپ و آمریکا از جانب سوریه احساس خطر نمی کند.
🔹در آستانه سقوط اسد هم ترامپ گفت به نظر می رسد روسیه به دلیل درگیری در اوکراین و تلفات سنگین قادر نیست از اسد حمایت کند و وضعیت سوریه آشفته است، اما آنها دوستان ما نیستند و آمریکا نباید هیچ کاری انجام دهد و این جنگ ما نیست.
🔹سخنان ترامپ حکایت از این موضوع دارد که وی به دنبال این است که از طریق ترکیه مسئله سوریه را پیگیری کند و چندان مایل نیست با گروه تحریرالشام وارد مذاکره شود.
🔹این سخنان ترامپ عکس العمل هایی را هم به دنبال داشت. از جمله هاکان فیدان وزیر خارجه ترکیه سخنان ترامپ مبنی بر تسلط غیر دوستانه بر سوریه از سوی ترکیه را رد کرد و گفت توصیف تحولات به این شکل یک اشتباه بزرگ است. در ادامه وی خواهان توقف حمایت آمریکا از نیروهای کرد سوری شد.
🔹تایمز لندن هم در همین ارتباط نوشت ترامپ در اشتباه است و نمی تواند نسبت به سوریه بی تفاوت باشد، زیرا اگر می خواهد ایران را خنثی کند و امنیت اسرائیل را تامین کند و پیمان ابراهیم را زنده کند، باید در سوریه حضور فعال داشته باشد.
🔹بیشترین نگرانی نسبت به سخنان ترامپ از جانب کردهای سوریه احساس میشود زیرا ترامپ اعلام کرده است با آغاز فعالیتش سعی خواهد کرد زمینه خروج نیروهای دو هزار نفری امریکا را از شمال سوریه فراهم کند، کما اینکه در دوره اول ریاست خود هم یکبار برای خروج از سوریه اقدام کرد که با رایزنی عربستان و رژیم صهیونیستی از این کار منصرف کردید.
🔹در همین زمینه مظلوم کوانی فرمانده نیروهای کرد سوریه می گوید: در دولت قبلی ترامپ ما دوستان زیادی در آنجا داشتیم و با آنها اخیرا ارتباط برقرار کردیم و از آنها خواستیم که از حملات و تهاجمات مستمر ترکیه علیه کردها جلوگیری کند. همچنین ما نامه ای به ترامپ نوشته ایم و اعلام کردیم که قصد داریم روابط خوب خود را با ترامپ و دولت وی حفظ و ارتقا دهیم.
🔹به نظر می رسد که دوران ماه عسل ترامپ با ترکیه کوتاه باشد و آمریکا برای حفظ موقعیت کردها و تامین امنیت رژیم صهیونیسم در نهایت وارد صحنه سوریه می شود.
🔹البته نماینده ویژه ترامپ در منطقه غرب آسیا استیو ویتکاف ظرف روزهای گذشته سفرهایی به قطر، سرزمین های اشغالی و عربستان داشته و احتمال دارد در جریان این سفرها موضوع سوریه هم مطرح شده باشد.
🔹کشورهای اردن، عربستان و مصر بیشتر به دنبال اجرای قطعنامه ۲۲۴۵ شورای امنیت سازمان ملل هستند که تاکید می کند انتخابات با حضور همه جریان ها ، گروه ها و قومیت ها در سوریه باید برگزار گردد.
🔹به نظر می رسد که جمهوری اسلامی هم از طریق پیگیری این روند بتواند تاثیرگذاری خود را در صحنه سوریه ارتقا دهد.
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اخبار تحلیلی امروز (شماره ۶۰۳)
🔹از اذعان بلینکن به ناتوانی آمریکا در براندازی در ایران، تا حمله تروریستی در آلمان
🔹در بسته خبری تحلیلی شنبه ۱ دی ماه ۱۴۰۳
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
🔰جزییات بازداشت دو نخبه ایرانی در خارج
🔹محمد عابدینی نجفآبادی، ۳۸ ساله و از فارغالتحصیلان مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف، در حالی که قصد سفر به سوئیس داشت، در فرودگاه میلان ایتالیا توسط پلیس این کشور دستگیر شد.
🔹این اقدام که به درخواست ایالات متحده آمریکا انجام شده است، تاکنون موجب قطع کامل ارتباط مستقیم با وی شده است. در همین زمان، مهدی محمدصادقی، ۴۲ ساله و ساکن آمریکا، نیز در ایالت ماساچوست دستگیر شد.
🔹براساس اطلاعات منتشر شده از سوی رسانهها، دستگیری این دو نفر به حمله پهپادی ۲۸ ژانویه ۲۰۲۴ (۸ بهمن ۱۴۰۲) توسط گروههای مسلح عراقی در اردن مرتبط دانسته شده است! در این حمله، سه نظامی آمریکایی کشته و ۴۷ نفر دیگر زخمی شدند. افبیآی ادعا کرده است که تجهیزاتی که در این پهپاد استفاده شده، توسط این دو فرد تهیه شده است.
⚜️"زمانه خود را بشناس"
_____________________
🟡 | @zamanehh
🔰#یادداشت | اثرات برداشتن صفر از ریال
🔹امروز دولت لایحه اصلاح قانون پولی و بانکی کشور را که به منظور حذف ۴ صفر از پول ملی و اصلاح نظام پولی کشور تهیه شده است، به مجلس ارسال نمود. در این خصوص نکاتی حائز اهمیت است...
1⃣ در ۲۷ اسفند ۱۳۰۸ ریال با پشتوانه طلا جایگزین قِران با پشتوانه نقره شد. با گذشت ۹۵ سال از عمر ریال، این ارز بدون تغییر در تعداد صفر، باقی مانده است. در حالی که در این یک صد سال اخیر، شاهد بازتعریف بسیاری از ارزهای ملی از طریق حذف صفر بوده ایم. برای مثال: آلمان( ۱۹۲۳) ۱۲ صفر، اتریش ( ۱۹۲۵) ۴صفر، هلند ( ۱۹۶۰) ۴صفر، کره جنوبی ( ۱۹۵۷) دو صفر، آرژانتین( ۱۹۸۵) ۴ صفر ، روسیه (۱۹۹۸) ۳صفر، ترکیه (۲۰۰۵) ۶صفر.
🔺بنابراین در یک صد سال اخیر، ریال جزء معدود ارزهای ملی است که در تعداد صفرهای آن تغییری ایجاد نشده و به نوعی توانسته اصالت خود را در میان تحولات سیاسی، اجتماعی و نظامی یک صد سال اخیر حفظ کند. البته ریال در دو دهه اخیر، ضرباتی را از حیث برابری با ارزهای جهانروا متحمل شده است.
2⃣ برداشتن صفرها از ارزهای ملی، نوعا تصویری کذایی از تقویت این ارزها را مخابره می کند. در واقع بازتعریف پول از طریق برداشتن صفرها، شمای دیگری از پنهان سازی تورم است. در مجموع برداشتن صفرها هیچ تاثیری بر کاهش یا افزایش تورم ندارد.
3⃣ هدف نهایی برداشت صفر از ارز ملی، کاهش هزینه های چاپ پول(سرانه اسکناس در ایران 114 برگ میباشد. این آمار در کشورهای پیشرفته 12 تا 14 برگ است.)، آسان تر شدن نقل و انتقال های مالی، تسهیل محاسباتی مالی می باشد.
4⃣ برداشتن صفر از ارز ملی در کشورهایی که با تورم بالا روبرو بودند اگر چه در کوتاه مدت باعث افزایش ارزش پول ملی به لحاظ اسمی(نه حقیقی) شده اما در بلند مدت به شکست انجامیده است.
✍🏼#علی_محمدی
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یمنیها پای کار فلسطین
🔹«عماد ابو عواد» تحلیلگر مسائل اسرائیل از تبعات حمله موشکی دقیق یمنیها به تلآویو میگوید: درباره معادلهای صحبت میکنیم که در حال توسعه و پیچیده شدن برای رژیم اشغالگر است؛ پس از حملات، ارتش به صراحت اعلام میکند که قادر به رهگیری موشک نبودیم، این اعتراف، تأکیدی بر دقت توانمندی موشکی یمن دارد.
🔹این در حالیست که اسرائیل مدتی پیش سامانههای پیشرفته پدافند هوایی را از آمریکا برای مقابله با موشکهای بالستیک دریافت کرد. این اقدام با هیاهوی رسانهای زیادی همراه بود و ادعا میشد این سامانهها بسیار دقیق و قدرتمند هستند. با این حال، به نظر میرسد این سامانهها در رهگیری موشکهای قهرمانان یمنی ناکام ماندهاند.
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
🔰نامهٔ تشکر علیاف به پزشکیان
🔹رئیسجمهور جمهوری آذربایجان در نامهای به رئیسجمهور ایران، از عضویت این کشور در سازمان همکاری اقتصادیِ گروه دی-۸ در نشست گذشتهٔ آن که در مصر برگزار شد، قدردانی کرد.
🔹علیاف در این نامه نوشته: «حمایت قاطع از نامزدیِ آذربایجان نشاندهندهٔ دوستی قوی، روابط همکاری، اتحاد و همبستگی ما با هر یک از کشورهای عضو این سازمان است».
🔹رئیسجمهور جمهوری آذربایجان در نامهاش از پزشکیان تشکر کرده و ضمن آرزوی سلامتی و موفقیت برای او نوشته: «برای ملت دوست و برادر ایران آرزوی آرامش و سعادت همیشگی میکنم».
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
🔰الجولانی دستور اختصاص تیمی برای حفاظت از حرم حضرت زینب(س) را داد
🔹روزنامه رای الیوم: الجولانی با یک مرجع شیعه سوری دیدار کرد.
🔹او دستور داد یک گروه امنیتی برای حفاظت از حرم حضرت زینب(س) در آنجا اختصاص داده شود.
🔹الجولانی به علویها در سوریه پیغام داده است که آنها چه کارمندان غیرنظامی باشند چه نظامی از تضمینهای امنیتی و ایمنی کامل برخوردار هستند.
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 زن هوای خانه است
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
🔰اولین جرقههای اعتراضات علیه الجولانی در سوریه زده شد
🔹منابع سوری خبر دادند که عناصر وابسته به ابومحمد الجولانی طی روزهای گذشته، دهها نفر را در حلب ربوده و زندانی کردهاند.
🔹صبح دیروز نیز تعدادی زیادی در حلب تجمع کرده و ضمن درخواست آزادی ربودهشدگان، علیه تشکیل حکومت سکولار در سوریه شعار داده و خواستار تشکیل «دولت اسلامی» در سوریه شدند.
🔹اما پس از این اعتراض، عناصر وابسته به هیئه تحریرالشام، زنان ۱۰ تن از معترضان را نیز ربوده و زندانی کردند.
🔹پس از این واقعه طایفه زنان ربوده شده شب گذشته، سلاح به دست خیابانها آمده و خواستار آزادی فوری و بیقید و شرط زنان زندانی شدند.
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
13.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اخبار تحلیلی امروز (شماره ۶۰۴)
🔹از دستگیری اعضای یک شبکه تکفیری در سرپلذهاب، تا تداوم بحران سیاسی در کانادا
🔹در بسته خبری تحلیلی یکشنبه ۲ دی ماه ۱۴۰۳
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
🔰با دعوا در اداره کشور مخالفم!
اسحاق جهانگیری، فعال اصلاح طلب:
🔹من با دعوا در اداره کشور موافق نیستم و معتقدم که فصل دعوا، فصل انتخابات است. شاید دعوا تعبیر خوبی نباشد. فصل نقد و تندی به یکدیگر فصل انتخابات است. هرکسی حرفی در نقدِ نقطه مقابلش یا در اثبات خودش داشته باشد، وقتش زمان انتخابات است. چه انتخابات مجلس باشد یا ریاست جمهوری. بعد از انتخابات فصل کار است.
🔹هر گروهی که روی کار میآید باید آنقدر بلوغ داشته باشد که بداند گروهی که روی کار آمده، حالا رییس جمهور است و رییس جمهور همه ما است، حتی اگر ما مخالفش بودیم و رقیب هم داشته، رای آورده است. نماینده مجلس اگر حتی ما مقابلش بودیم و شکست خوردیم، حالا او رای آورده و حالا دیگر نماینده و رییسجمهور ما است و باید کمکش کنیم که بتواند کشور را اداره کند.
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
25.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نمیرسد به بلندای مدح تو غزلم؛ ز آنچه گفته و ناگفته برتری زهرا(س)
🔹لحظاتی از مداحی آقای حمیدرضا دادوندی در دیدار مداحان و شاعران اهل بیت(ع) با رهبر انقلاب
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
🔰خطای راهبردی در تحلیل سوریه (۱)
✍🏼#سعدالله_زارعی
🔹گرفتن سرپل از مقاومت و سپس توسعه آن، حکایت تلاش ۴۶ سال است اما بعضی بدون توجه به تاریخ، وقوع یک اتفاق را محور قرار داده و بقیه مسائل را با آن تحلیل کرده و افق تحولات را هم بر اساس آن تبیین مینمایند. از اینرو در زمانهای مختلف شاهد انتشار تحلیلهای فراوان مبتنی بر تعمیم نتایج یک پدیده بر سایر پدیدهها بودهایم و اینک میتوانیم با قاطعیت بگوییم خطا بوده است. الان در صحنه تحولات، با سقوط یک دولت مقاومت در منطقه مواجه شدهایم و باید اعتراف کنیم که دشمنان یک سرپل مهم از محور مقاومت گرفتهاند. اما خطاست اگر گمان کنیم روند منطقه و تحولات در منطقه به سمت غلبه مخالفان بر مقاومت تغییر مسیر داده است. مرور تحولات این ۴۶ سال خطا بودن چنین نگاهی را نشان میدهد.
🔹در سال ۱۳۶۱ حدود دو هفته پس از بازپسگیری خرمشهر توسط قوای نظامی ایران، رژیم صهیونیستی از فضای درگیریهای داخلی لبنان استفاده و به این کشور حمله کرد و چند برابر مساحت خرمشهر را - که عمدتاً به شیعیان لبنان تعلق داشت - به تصرف خود درآورد. فضای رعب ناشی از اقدام سریع ارتش اسرائیل و ضعف شدید نظامی لبنان، این تصور را رقم میزد که اشغال لبنان دائمی خواهد بود. در آن زمان تحلیلهای زیادی در رسانههای عربی و غیرعربی نوشته میشد که از تهاجم قریبالوقوع ارتش اسرائیل به سوریه حکایت میکرد. اما برخلاف این تحلیلها، ارتش متجاوز اسرائیل چهار سال پس از تجاوز، در سال ۱۳۶۵ استان بیروت و مناطق شمالی و شرقی آن را ترک کرد و اولین عقبنشینی ارتش اسرائیل رقم خورد. در آن زمان شهید سیدحسن نصرالله فرمانده نظامی حزبالله در استان بیروت بود.
🔹یک واقعه دیگر مذاکرات مادرید و توافق اسلو بود که در سال ۱۳۷۲ صورت گرفت. در آن زمان دولتهای غربی، عربی، روسیه، چین، اسرائیل و سازمان آزادیبخش فلسطین که مهمترین سازمان نظامی فلسطین بود، توافقی را شکل دادند که ظاهر آن حل و فصل نهائی مسئله فلسطین و حل منازعه بین اسرائیل و فلسطینیها اما باطن آن، تثبیت اسرائیل و حذف فلسطین از معادله منطقه بود. در آن زمان جو آنقدر به نفع توافق اسلو غلیظ بود که بعضی دوستان منطقهای به مسئولان ما میگفتند، «مسئله تمام شده و نادیده گرفتن یک توافق جهانی، دیوانگی است.» اما برخلاف آنچه تصور میشد مذاکرات و توافق و درواقع طرح اسلو، به حل مسئله منجر نشد، به انتفاضه سال ۲۰۰۰ ختم شد که طی آن هم درگیری نظامی میان طرفین، جای سازش را گرفت و هم سازمان آزادیبخش فلسطین جای خود را به گروههای جدید جهادی داد. این در حالی بود که همانطور که گفته شد، برای تحقق اهداف اسلو، همه دولتهای اروپایی، آمریکایی، عربی، اسرائیل، روسیه، چین، سازمان ملل و مهمترین سازمان فلسطینی همداستان شده بودند.
یک رخداد دیگر، اشغال نظامی عراق از سوی آمریکا و انگلیس در روزهای آخر سال ۱۳۸۲/ اول بهار ۲۰۰۳ بود. در این ماجرا همه تحلیلها و تصورها این بود که کار جمهوری اسلامی هم تمام است، بنابراین ایران یا همه سیاستهای داخلی و خارجی خود را تغییر میدهد و یا اینکه مانند دولتهای افغانستان و عراق از بین میرود. در آن زمان هنوز «جبهه مقاومت» وجود نداشت و دولتهایی در سوریه، سودان و حزبالله در لبنان با جمهوری اسلامی همراهی داشتند. جو آنقدر غلیظ بود که یکی از معاونان وقت وزارت امور خارجه ایران در اقدامی عجیب، از طریق سفارت سوئیس - بهعنوان حافظ منافع آمریکا در ایران - با تقدیم یک فکس به وزارت خارجه آمریکا اطلاع داد «ایران آمادگی دارد همه اختلاف خود با آمریکا را به گونهای که منجر به رضایت ایالات متحده شود، حل کند.» براثر این جو، یک جمع ۱۲۳ نفری از نمایندگان وقت مجلس ایران، طی بیانیهای خطاب به رهبر معظم انقلاب، تغییر اساسی در سیاست خارجی نظام را خواستار شدند!
ادامه دارد...
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
زمانه
🔰خطای راهبردی در تحلیل سوریه (۱) ✍🏼#سعدالله_زارعی 🔹گرفتن سرپل از مقاومت و سپس توسعه آن، حکایت تلا
🔰خطای راهبردی در تحلیل سوریه (۲)
✍🏼#سعدالله_زارعی
🔹در همان زمان نخستوزیر وقت انگلیس، تونیبلر در جمع نظامیان انگلیسی مستقر در بصره اعلام کرده بود «آنچه بر افغانستان و عراق گذشت یک پیام آشکار به ایران بود تا سیاستهای خود را تغییر دهد.» اما برخلاف آنچه تصور و بیان میشد صحنه به شکل دیگری رقم خورد و آمریکا سه سال پس از اشغال نظامی عراق به بنبست نظامی گرفتار شد و زمزمه خارج شدن از عراق آغاز کرد و جرج بوش در سال ۱۳۸۶/ ۲۰۰۷ ناگزیر شد توافق امنیتی خروج از عراق را با نوری المالکی نخستوزیر وقت عراق امضا نموده و دو سال بعد، خروج از این کشور را آغاز نماید. البته پیش از این و آنچه در اولین سالگرد اشغال عراق پیش آمد یعنی تن دادن آمریکا به تشکیل شورای عراقی حکم، اولین نشانههای بنبست آمریکا را بروز داده بود.
🔹با شکست برنامه نظامی آمریکا در عراق و افغانستان، خیزشهای عربی شکل گرفت که رژیمهای سنتی عربی وابسته به آمریکا را هدف قرار داد و منجر به تغییر وضعیت در پنج کشور عربی شد. غربیها درصدد برآمدند با بدل زدن به این خیزشها، مسیر تحولات را برگردانند. از اینرو گروههای تکفیری با نامهای مختلف شکل گرفتند و با سرعت زیاد منطقه را تحت تأثیر خود قرار دادند. این گروهها، آشکار و پنهان از سوی آمریکا و بعضی کشورهای اروپایی، ترکیه و اکثر دولتهای عرب حاشیه خلیجفارس حمایت میشدند اما این پروژه هم چندان دوام نیاورد و تا سال ۱۳۹۷ / ۲۰۱۸ عملاً تحت کنترل درآمد. شکست پروژه گروههای تکفیری، سبب تقویت بیشتر جریانات مقاومتی و جبهه مقاومت شد.
🔹پس از این تحولات، غربیها پیمان ابراهیم ناظر بر عادیسازی عربی - اسرائیلی را روی میز گذاشته و چند دولت عرب با خود همراه کردند. در این زمان وقتی فضای توافق اسلو برگشت، خیلیها گمان کردند از این پس این اسرائیل است که آینده منطقه را رقم میزند و دیگر جایی برای اندیشهها و راهکارهای معارض نظیر «جریان مقاومت» باقی نمیماند. اما بهزودی در این کار هم گره افتاد و این روند پس از پیوستن لرزان سودان و مراکش متوقف گردید. کمی بعد، جهان با عملیات حیرتانگیز فلسطینیهای ساکن در غزه - طوفان الاقصی - مواجه گردید. اقدام فلسطینیها آنقدر مؤثر بود که صحنه منطقه را دگرگون کرد. اسرائیل که تا قبل از آن خود را در موقعیت «حکمران منطقه» میدید، به یک باره به موقعیتی نزول کرد که به گفته نتانیاهو مابین مرگ و حیات قرار گرفت. با واکنش خشن اسرائیل و شروع جنگ علیه غزه، جهان علیه اسرائیل به پاخاست، دولتهای غربی شکلگیری دولتی فلسطینی در مرزهای ۱۹۶۷ را مطرح کردند تا بر جراحات ناشی از حملات وحشیانه رژیم، مرهم گذارند. دادگاه لاهه به بازداشت سران اسرائیل رأی داد. ارتباطات عربی - اسرائیلی از هم گسیخته شد و مقاومت در سطح جهان بهعنوان تنها گزینه ممکن، مورد تمجید قرار گرفت. پس در اینجا هم یک بار دیگر ورق برگشت.
🔹پس از این صحنه، آمریکا، اسرائیل و ترکیه به ابتکار جدیدی دست زدند؛ این ابتکار، تغییر دولت در دمشق بود. وضع داخلی سوریه طی ده سال گذشته به گونهای بود که شکلدهی به یک جبهه کوچک هم میتوانست به تغییر حاکمیت سیاسی منجر شود اما آمریکاییها و اسرائیلیها به دلیل نگرانیهایی که داشتند، تغییر دولت را اجرائی نکردند تا اینکه مشکلات شدید در مدیریت تحولات منطقه، آنان را بهشدت به آن نیازمند کرد. نخستوزیر اسرائیل در سخنرانی مرداد ماه گذشته در سازمان ملل، از ضرورت همکاری همگان برای تغییر در خاورمیانه صحبت کرد و گفت «اگر خاورمیانه تغییر نکند، ایران نقشه آینده آن را ترسیم خواهد کرد». این عبارات بیانگر آن بود که از نظر آنان باید کاری صورت گیرد تا همگان تغییر در خاورمیانه را لمس کرده و با اسرائیل در این مسیر همراه شوند.
🔹این کار نمادین، «تغییر نظام سیاسی سوریه» بود. در ایجا اسرائیل برای رها شدن از نگرانیهای امنیتی قبلی خود، به عملیات نظامی و تصرف بخشهایی از سوریه دست زد. از نظر رژیم اسرائیل سقوط یک دولت متعارف در دمشق در حالی که ماهیت دولت جایگزین آن مبهم و مخاطرهآمیز میباشد، ریسک بزرگ دارد چرا که رژیم غاصب هیچگاه از سمت جریانهای تکفیری از جمله «تحریرالشام» نگرانی نداشته است کما اینکه اظهارات اخیر مقامات این گروه هم نشان داد جایی برای نگران شدن اسرائیل وجود ندارد. پس نگرانی اسرائیل - و آمریکا، ترکیه و حوزه عربی - طبعاً چیزی دیگری است. چه چیزی بیش از دولت اسد در دمشق میتواند اسرائیل را تهدید کند؟ این چیزی غیر از سر برآوردن نهائی یک جریان مقاومت مردمی از نوع حزبالله لبنان یا از نوع حشدالشعبی عراق یا از نوع انصارالله یمن در سوریه نیست.
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
🔰متن و فرامتن دو اتفاق
🔹بهمن ۱۴۰۱ یک ایرانی مسلح با انگیزه های شخصی وارد سفارت آذربایجان در تهران شده و دو نفر کشته می شوند.تمام رسانه های نظام سلطه ، بسیج شدند تا این اتفاق را از پیش برنامه ریزی شده و جمهوری اسلامی را مقصر جلوه دهند! در حالی که بلافاصله جمهوری اسلامی آنرا محکوم کرد.
🔹دو روز پیش، یک فرد عربستانی که در
۲۰۰۶ به آلمان مهاجرت کرده در «ماگدبورگ» آلمان اقدام به زیر گرفتن تعدادی می کند که در نهایت دستگیر می شود.
🔹حال به نحوه پرداختن رسانه ها به این دو اتفاق نگاه کنید:
در خبر بالا ، محکوم کردن این اتفاق توسط رژیم عربستان بیان شده و در خبرهای پایین ، بیش از آنکه بر محکوم کردن ایران تاکید کند، بر تروریستی بودن عمل و بغرنج بودن اوضاع تأکید شده است!
✍🏼#سعید_میرزایی
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: مهمترین کار حضرت زهرا(س) تبیین بود؛ مداحی پیروی از حضرت زهرا(س) در تبیین است.
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: مداحی یک رسانۀ تمامعیار و ابزار مهم تبیین است.
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: آمریکاییها و صهیونیستها بعد از قضایای سوریه به گزافهگویی و حرف مفت افتادند
🔹احمقها بوی کباب شنیدند. هر کسی که در داخل بخواهد مزدوری آمریکاییها را قبول کند ملت ایران او را زیر گامهای خود لگدمال خواهد کرد.
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: جمهوری اسلامی برای هر اقدامی در منطقه نیاز به نیروی نیابتی ندارد
🔹نبرد و مبارزه یمن، حزبالله، حماس و جهاد بر اساس ایمان و عقیده است.
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: سر برآوردن یک مجموعه قوی از جوانان غیور سوری، پیشبینی قضایای اخیر این کشور است
🔹فردای منطقه به لطف الهی از امروز بهتر خواهد بود.
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مداحی شغل نیست؛ عشق به اهل بیت(ع) است
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تداوم اشغالگری تدریجی و مداوم صهیونیستها در مناطق جنوب و جنوب شرقی سوریه به بهانه ایجاد نوار حائل امنیتی
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
16.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جوابهای قاطع کارشناس یمنی به کارشناس ضد ایرانی:
🔹ما نه به دستورات ایران بلکه به دستورات قرآن عمل میکنیم/ما را از مرگ و ترور نترسانید آنچه برای ما قابل پذیرش نیست تسلیم است/فرعون هم احساس بزرگی میکرد و موسی را فردی تنها و بیچاره میدید اما نهایتا غرق شد/اسرائیل طرح خاورمیانه بزرگ را در سر میپروراند اما ما و آزادگان امت این طرح را نابود خواهیم کرد...
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
🔰#عکس_نوشت | ایادی آمریکا توسط مردم لگدمال خواهند شد
🔹حکیم انقلاب: یک عنصر آمریکایی از مسئولین آمریکایی، جزو گزافهگوییهایش یکی این است که میگوید:«هر کسی در ایران اغتشاش کند، ما کمکش میکنیم.»؛
🔹احمق ها بوی کباب شنیدهاند! ملّت ایران هر کسی را که مزدوریِ آمریکا را در این زمینه قبول کند، در زیر گامهای محکم خود لگدمال خواهد کرد. ۱۴۰۳/۱۰/۲
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
13.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مسئلهی اساسی اقتصاد ایران چیست؟
🔹کدام راهکار برای حل و فصل مسئله اقتصاد ایران، اولویت دارد؟
🔹دولت و مردم در حل و فصل این مسئله؛ چه رسالتی بر عهده دارند؟
🎙#علی_محمدی
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
🔰قالیباف: حداقل ۴ درصد از رشد ۸ درصدی قابل تحقق است
🔹محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، روز شنبه در مراسم تجلیل از پژوهشگران مرکز پژوهش های مجلس، ضمن تبریک هفته پژوهش گفته است: امروز تنها سندی که بالادستی ماست و مهلت قانونی آن تمام نشده برنامه هفتم است...برنامه هفتمی که امروز در دست من و شماست با یک خرد جمعی و با توجه به واقعیات گذشته تنظیم شده، البته من نمی گویم این بی نقص است؛ هم اکنون بحثهایی در حوزه رشد ۸ درصدی وجود دارد که آیا می توانیم به آن برسیم یا خیر؟!
🔹او تأکید میکند: مطمئنا اگر بهرهوری و سرمایهگذاری به درستی انجام شود حداقل ۴ درصد از رشد ۸ درصدی قابل تحقق است.
🔹قالیباف میافزاید: برنامه هفتم امروز میثاق ملی همه ما است و همه باید برای اجرای آن تلاش کنند، زمانی که به مردم میگوییم از برق کم مصرف کنید، این کار را انجام میدهند؛ پس مردم با ما همراهی دارند.
🔹صحبتهای قالیباف درباره ماجرای رشد ۸ درصدی و اینکه چه میزان از آن قابل تحقق است؛ قبلا و در لفظی دیگر توسط رئیسجمهور پزشکیان نیز مطرح شده بود.
🔹دقت شود که این سخنان مصداق معارضه با قانون نیست بلکه ارائه یک نگاه کارشناسی و تحلیلی نسبت به قانون است.
🔹در واقع، فارغ از اینکه قالیباف و پزشکیان درست گفته باشند یا غلط اما نباید با این پیشفرض به استقبال سخن آنان رفت که میخواهند قانون را به محاق بکشند! (مشابه رفتاری که عدهای با پزشکیان کردند!)
🔹جامعه باید بیاموزد که در قبال نظرات کارشناسی یا تحلیلی به اقتراح و گفتن و شنیدن روی بیاورد و بدترین اتفاق در این حیطه "تکفیر" و ترور شخصیت است.
🔹دولت پزشکیان تا اینجا و در بحث کاهش تورم گامهای خوبی برداشته است و به نظر میرسد در صورت ادامه تدبیرها و همکاری خوب دولت و مجلس؛ بتوان میزانی از رشد اقتصادی معین شده در قانون را محقق کرد.
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh