❣رهبرمعظم انقلاب:
❤️امیرالمؤمنین(علیهالسلام) درباره فاطمه زهرا (سلاماللهعلیها) فرمود: «ما اغضبنی و لا خرج من امری.» یکبار این زن در طول دوران زناشویی، مرا به خشم نیاورد و یکبار از دستور من سرپیچی نکرد. فاطمه زهرا (سلاماللَّهعلیها) با آن عظمت و جلالت، در محیط خانه، یک همسر و یک زن است؛ آنگونه که اسلام میگوید.
۷۱/۰۹/۲۵
#روز_ازدواج
#ازدواج_آسان
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
🎯 درس طالبان به سران اصلاحات
🔹عباس عبدی، از تئوریسینهای اصلاحطلب به تازگی در یک توییت نوشته است:
"شاید یک علت دفاع تندروهای اصولگرا از طالبان این است که، مردم ما رفتار طالبان را ببینند بعد بگویند خدا پدر اصولگرایان ایرانی را بیامرزد و به وجود آنها دعا کنند که این اندازه هم خشن و بسته و عقبمانده نیستند."
‼️نکته و نظر:
🔸عجیب است که آقای عبدی پس از یک عمر فعالیت سیاسی و حتی اطلاعاتی! این حقیقت ساده را نمیداند که منافع خارجی ایران تابع جناحبندیهای سیاسی نیست و اقتضائات عقلانی است که باید و نبایدهای تصمیمات ایران پیرامون رخدادهای بینالمللی را تعیین میکند.
🔸ثانیا مردم ایران اگر هم قرار باشد که تندرویهای سابق طالبان را با تندرویهای کسانی در داخل ایران مقایسه کنند؛ آن کسان، اصلاحطلبان هستند نه اصولگرایان.
🔸همان اصلاحطلبانی که در دهه شصت معتقد بودند باید در پیشانی دختر بدحجاب پونز فرو کرد، فیلمساز خاطی را باید فیالمجلس شلاق زد، عینکهای آفتابی اسکیبازهای پیست دیزین را باید مصادره کرد، بازجویی باید خشن باشد، ویدئو حرام است و صدامِ پلید هم "خالد بن ولید" است که باید در جریان حمله به کویت به او یاری رساند!
اینکه آقای عبدی چگونه توانستهاند با این سابقه دوستانشان به این احساس برسند که اصولگرایان تندرو هستند! از معماهای بزرگ روزگار ماست...
🔸جالب است که اعضای ارشد طالبان تندرویهای گذشته را محکوم و بر تغییر روشهای خود تأکید کردهاند اما در اردوگاه اصلاحطلبان ایرانی شاهد هیچ توبه و برائتی از رفتارهای تند آقایان در دهه ۶۰ نیستیم. و همین نبود توبه است که مثلا میبینیم اعضای ارشد این جریان همچنان به گزینههایی مثل مجازات و اعتراض خیابانی و اشغال مراکز حساس نظام اصرار دارند!
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
⚠️ آزمون بزرگ طالبان
🇮🇷🇦🇫 همسایگان به گردن هم حق دارند. اما افغانستان و ایران، فقط همسایه نیستند. افغانستان، قرنها پاره تن ایران بوده، و فرهنگ و مردمش، با ما عجین بوده است. دست استعمار انگلیس، میان ایران و افغانستان جدایی انداخت، چنانکه میان بسیاری از ملتهای منطقه.
❇️ افغانستان معاصر، بالغ بر چهل سال درگیر اشغال و جنگ و ترور بوده است. ابتدا شوروی کمونیستی به مدت ۹ سال (دی ۱۳۵۸ تا دی ۱۳۶۷) این کشور را بهاشغال خود درآورد. پس از آن، افغانستان درگیر جنگهای داخلی شد که به غلبه طالبان انجامید. از ۱۵ مهر ۱۳۸۰ تا کنون هم به مدت بیست سال در اشغال آمریکا بوده است.!
⚠️جنگ و قدرتنمایی نظامی و خونریزی، آن هم به مدت چند دهه، موجب مرگ صدها هزار نفر و آوارگی میلیونها نفر شده، و ملت رنج کشیده افغانستان، دیگر تحمل دوره جدیدی از جنگ و سیطره و سیاست مبتنی بر زور اسلحه را ندارد. هیچ کس با هیچ بهانهای حق ندارد دور جدیدی از ناامنی و خشونت و ارعاب را در این کشور دامن بزند.
✳️ با خروج اشغالگران آمریکایی، هیچ توجیهی برای میدانداری اسلحه و جنگ وجود ندارد؛ مگر اینکه طالبان بخواهد ادامه رویکرد نامشروع انگلیس و شوروی و آمریکا باشد. برخی فعالان طالبان میگویند این گروه، آن سازمان تندرو و تکفیری و خشن ۲۰ سال قبل نیست و با امثال داعش، مرزبندی دارد.
❎ این ادعا صرفا در عمل و با توقف درگیریها قابل اثبات است. اگر قرار باشد زور و سلاح و خشونت، طرف ذیحق را مشخص کند، طبیعیترین اتفاق، دور تازهای از جنگ و خشونت و نسلکشی و آوارگی در افغانستان است؛ همان پدیده شومی که ترجیح آمریکا و انگلیس و ارتجاع عبری- عربی برای منطقه است. آزمون بزرگ طالبان درباره اینکه در جبهه مردم افغانستان و امت اسلام قرار دارد یا در جبهه دشمنان، همین مرزبندی با راهبرد خبیثانه برای گرفتار کردن منطقه در جنگ و خشونت است.
🔹آمریکا و پادوهای منطقهای آنها شاید بدشان نیاید که ایران را مثل خود -احمق- شان، درگیر یک چالش نظامی در همسایه شرقی کنند، یا از آن طرف، در مقابل آتشافروزی و ایجاد ناامنی، منفعل نگه دارند و هزینههای امنیتی و سیاسی و اقتصادی برای ایران بتراشند.
✅ ایران، چاره کار را در پایان دادن به «گروکشیهای مبتنی بر اسلحه»، و برقراری قانون اساسی مشترک و مکانیسمهای برآمده از آن میبیند؛ به نحوی که حقوق همه اقوام و مذاهب تامین گردد و نقطه پایان بر چند دهه جنگ و خشونت و ویرانی گذاشته شود. این، حق ملت شریف افغانستان -به عنوان یکی از با هوشترین و با فرهنگترین ملتهای منطقه- است که آتش ناامنی و سایه شوم جنگ از سرش دور شود.
🇮🇷 موضع نظام ایران، عدم دخالت در امور همسایگان در عین هوشیاری، رصد تهدیدها، و مواجهه هوشمند با راهبرد آمریکا بوده است. ایران اهل مداخله در هیچ کشوری نیست؛ همچنانکه نسبت به نقشههای دشمن، غافل یا منفعل نمیماند. به تعبیر امیر مومنان (ع) در نامه ۶۲ نهجالبلاغه؛ «إِنَّ أَخَا الْحَرْبِ الْأَرِقُ وَ مَنْ نَامَ لَمْ یُنَمْ عَنْهُ. انسان رزمنده، بیدار است و هرکس به خواب رود، دشمنش نمیخوابد.»
#محمد_ایمانی
#افغانستان
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
⚠️ حاصل بی تدبیرها؛ به مسلخ بردن نوجوانانمان...
❌ انتشار کلیپی از رفتار ناهنجار چند دختر نوجوان در یک پارک، جنجال زیادی در شبکههای اجتماعی و فضای عمومی جامعه ایجاد کردهاست. فحاشی، گیسوگیسکشی و قمهکشی دختری به نام «هلیا» و رفتارهای ناهنجار دیگر آمیخته شده چرایی بروز رفتارهای ناهنجار را مورد پرسش قرار دادهاست.
🔹یکی از مهمترین نگرانیهای مطرح شده خانوادهها، عیانشدن بخشی از لایههای پنهانی است که در فقدان عملکرد درست خانه، مدرسه و ساختارهای فرهنگی تشکیل شده و به این شیوه آن هم از سوی دخترانی نوجوان نمود لجام گسیخته خود را به نمایش گذاشته است.
🔔 نکته و نظر:
🔸وقوع این پدیدهها یک علتی و تک بعدی نیست. علتهای مختلفی دارد، از جمله خانواده. کارکرد خانواده امروزی با چند سال قبل فرق کرده است. خانوادهها قبلاً گسترده ولی الان تصویری، تعداد افراد کم و روابط عاطفی و الگوی پذیری از خانواده، تغییر پیدا کردهاست.
🔸 در فرایند اجتماعی شدن افراد در جامعه مقولههای جدیدی وارد شده است. قبلاً اجتماعی شدن در جامعه ایرانی ابتدا خانواده بعد مدرسه سپس گروههای مرجع و جامعه بود، ولی در فرایند اجتماعی شدن امروز افراد، تلفن همراه هوشمند، شبکههای اجتماعی، پروسه اجتماعی شدن را تحت تأثیر قرار داده است.
🔻بیتدبیری در فرهنگ
🔸ما در نحوه پذیرش این شبکهها سردرگم هستیم و متأسفانه نتوانستیم یک سازو کار خوب تعریف کنیم. مدیران فرهنگی کشور با فرهنگ آشنا نیستند و از مفهوم فرهنگ بیاطلاع هستند؛ چراکه حتی تئوری فرهنگ را نخواندهاند و نمیتوانند مدیرفرهنگی موفقی باشند.
🔸آنها باید نحوه تعامل با مسائل جدید را بلد باشند. تغییرات فرهنگی آرام آرام جلو میرود و زمانی که اتفاق بیفتد جلوگیری از آن سخت است. وقوع این قبیل صحنههای زشت به خصوص از یک دختر نوجوان که انتظار مادری از او میرود و مانند پسران قمه میکشد و فحاشی میکند نشان میدهد نتوانستهایم برخورد مناسبی داشته باشیم.
🔸قطعاٌ پلیس با این دختر برخورد میکند، ولی کسی به فکر این نیست تا مثل هلیاها بهوجود نیاید. بارها اعلام شده که تلگرام فیلتر است، ولی همه در حال استفاده هستند. ماهوارهها هم با دستگاههای جدید دیده میشوند.اینستاگرامِ رها شده خانواده را به لجن کشیده است... حتی روبیکای ایرانی هم شده است قتلگاه نوجوانان... هیچکس راه کار مناسب برای استفاده از آنها ارائه نمیدهد.
🔻هلیا محصول شرایطی است که دولتها ایجاد کردهاند
🔸یک رفتار مشابه در تمام دولتها حاکم بود و آن نابخردی و بیتدبیری با مقوله فرهنگی و گماردن افراد غیرفرهنگی بر امور فرهنگی که بسیار آسیبپذیر بود. نتیجه هم میشود به سخره گرفتن ارزشها، عرف و آداب و رسوم که در نتیجه دچار دوگانگی و چندگانگی و اینکه نتوانیم برای آن تدبیر درستی داشته باشیم.
🔸خودنمایی در ذات یک دختر یا پسر نوجوان هست و بنابراین نمیتوان فقط هلیا را مقصر دانست. او محصول شرایط ایجاد شدهاست. در سن رشد این گرایش خودنمایی وجود دارد حال گاهی در درگیری و گاهی در کلاس درس.
🔸طبیعتاً برای خانمی که میخواهد در شرایط جامعه ما جذابتر باشد به این گونه بروز میکند. میگویند نگرانیم. مشکل ما همین است که نگرانیم ولی کاری انجام نمیشود. مشکل دیگر اینکه نگرانیم هلیا الگوی دختران دیگر شود. این نگرانی در زمانهای قبل نیز مطرح شد، ولی ما فرصتهای طلایی را به دلیل بعضی بیتدبیریها از دست دادیم. اتفاقات در حوزه فرهنگ را باید مثل کوه یخ شناور دید. ما قسمت جزیی آن را میبینیم ولی قسمت اعظم آن زیر آب است و دیده نمیشود...
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
📌 دستاوردسازی دولت روحانی به بهانه "صابئین مندایی"
📍معاونت حقوقی رییس جمهوری آییننامه رعایت حقوق پیروان صابئین مندایی ایران (از اقلیتهای مذهبی اهل کتاب که پیرو حضرت یحیی هستند) را با توجه به اهمیت حقوق مساوی برای همه مردم ایران از هر قوم و قبیله بدون هرگونه تبعیض تدوین و به هیات دولت ارائه کرده است!به گزارش خبرگزاری دولتی ایرنا، این آییننامه مراحل بررسی خود را در کمیسیون لوایح هیات دولت طی میکند.
🔖نکته و نظر:
🔹این رفتار نمایشی و شوآف دولت در حالی است که صابئین مندایی های عزیز قرنهاست که در ایران زندگی میکنند و خاصّه در نظام جمهوری اسلامی ایران نیز حقوقشان همچون تمام اقلیتهای اهل کتاب دیگر به رسمیت شناخته شده است.
🔹ضمن اینکه تاکنون هیچ سند رسمی مبنی بر بروز مشکل در حقوق شهروندی یا مذهبی این اقلیت دینی گزارش نشده است.
🔹رعایت حقوق اقلیتهای مذهبی در قوانین جمهوری اسلامی ایران نیز به نحو مصرّحی آورده شده است و هیچ ابهامی در این زمینه وجود ندارد.
🔹ضمن اینکه مردم باید بدانند در نظام قضایی جمهوری اسلامی حتی برای بهائیان نیز اگرچه از فرَق ضالّه هستند اما حقوق شهروندی در نظر گرفته شده است و آنها برای زیست در ایران هیچ مشکلی ندارند.
🔹جالب است که نمایش اشاره شده موجب ایجاد این دور باطل نیز میشود که منبعد دولت ایران بایستی مکلف شود نسبت به تکبهتک صدها گروه و اقلیت مذهبی در ایران قانون وضع کند!
🔹ا این اوصاف به نظر میرسد در روزهای آخرین عمر دولت بیدستاورد اعتدال، شاهد یک نمایش بیمحتوا از سوی دولت آقای روحانی و اختراع چرخ پنجم برای اتومبیل! از سوی معاونت حقوقی رئیس جمهور هستیم.
🔹این قبیل رفتارها بیشتر به مردم اثبات میکند که چرا دولت اعتدال و آنچه اصلاحطلبان طی 8 سال گذشته در دامن رأی مردم گذاشتند؛ مشحون از ناکارآمدی بود...
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
♦️ چرایی تعامل ایران با طالبان
#تحلیل_کوتاه
🔹 در روزهای اخیر و همزمان با خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان و به دنبال آن حملات سراسری و گسترده نیروهای طالبان به بخشهای مختلف کشور که منجر به اشغال دستکم ۸۰ درصد از مساحت افغانستان شده، نگرانیهای بسیاری در بین افکارعمومی و نخبگان در ارتباط با آینده تحولات این کشور و نسبت آن با منافع ایران ایجاد شده است.
🔹 نقطهعطف این نگرانیها برای اذهان مخاطب ایرانی هم تصرف کامل مرز «اسلام قلعه» توسط نیروهای طالبان بود. با تسلط طالبان بر این منطقه عملاً طالبان در همسایگی ایران قرار گرفت. وقوع این رخداد، در کنار رفتوآمدهای متعدد هیئتهای طالبان به تهران، ابهاماتی را در رابطه با دلایل و چرایی تعامل و همراهی جمهوریاسلامی با طالبان ایجاد نموده که نیازمند پاسخگویی است.
🔸 در بیان تحلیل دلایل تعامل ایران با طالبان، مهمترین و جدیترین دلیل را میتوان رویکرد ایران بر اساس دیدگاه هزینه و فایده دانست تا به موجب آن بتواند بیشترین منافع برای کشور حاصل شود. بر اساس این دیدگاه، ایران به صورت منطقی باید با طالبان به عنوان یک واقعیت موجود در مرزهای شرقی خود تعامل کند تا بتواند ضمن حفظ امنیت مرزهای طولانی خود با افغانستان، بیشترین منافع را در این کشور کسب نماید. در این راستا منافع دیگری از جمله تامین امنیت و تحقق منافع شیعیان و قوم هزاره نیز از اولویتهای سیاست ایران در افغانستان است که میتوان از طریق تعامل با طالبان به کسب آن پرداخت.
🔸 موضوع دیگری که از دلایل تعامل ایران با طالبان است و از نقاط مشترک بین ایران و این گروه محسوب میشود، رویکرد ضدآمریکایی طالبان است. ظاهراً بخشهایی در جمهوریاسلامی مدتهاست، بر سر این زمینه مشترک با طالبان همکاری داشتهاند که نتیجه آن خروج کامل نیروهای آمریکایی از افغانستان است. این ویژگی و تعامل میتواند به عنوان یک ظرفیت در منطقه مورد استفاده ایران قرار گیرد.
✅ نکته مهم پایانی اینکه ضروری است جمهوریاسلامی در تعامل با طالبان، همانند هر طرف دیگری نهایت هوشمندی و احتیاط را به خرج دهد و ضمن اکتفا ننمودن به وعدهها برای مواردی که ذکر شد تضمینهای محکم اخذ نماید.
#تبیین
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
چراغی خاموش کنیم تا چراغی روشن بماند...
#صرفه_جویی
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
⁉️آیا سیستم آمریکا در اختیار این براندازقرار دارد؟!
🔻دادستان آمریکا در نیویورک در ادعایی واهی مدعی شد: چهار ایرانی قصد داشتند مسیح علینژاد را به زور دستگیر و او را از طریق ونزوئلا به ایران منتقل کنند؛ پلیس فدرال آمریکا نیز مدعی شده، این نقشه را کشف و از پیش علینژاد را در جریان گذاشته و از او حمایت کردهاست!
🔻حمایت و محافظت همهجانبه و سیستماتیک نهادهای امنیتی و قضایی آمریکا از یک عنصر برانداز در خاک این کشور که پیش از این در ماجرای حمایت و پشتیبانی حداکثری سیستم امنیتی فرانسه از نیما زم تکرار شدهبود، نشاندهنده سرمایهگذاری سنگین، همهجانبه و آشکار غربیها برای براندازی در ایران با استفاده از مهرههایی چون علینژاد و نیما زم است.
🔻دستگاه های جاسوسی و امنیتی غرب حاضرند علاوه بر تشکیل تیمهای حفاظت چندلایه و تهیه چندخانه امن! کل سیستم حاکمیتی و اعتبار خود را در نقش بادیگارد این نفرات هزینه کنند.
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
🔴 دیروز از «قاتلِ یک زن» دفاع کردند امروز از «شهردار زن» می گویند
🔸روزنامه آرمان در مطلبی با عنوان «شهردار زن در بهشت جایی ندارد» نوشت: «زنان میتوانند شهردار شوند و مانع قانونی ندارد، اما چرا شهردار زن برای تهران انتخاب نمیشود؟ ...در حالی عدم تمایل به شهردارشدن یک زن در میان منتخبان شورای شهر ششم، نمایان شده که آمار نشان میدهد پس از انقلاب تاکنون فقط پنج زن از سوی شهرداران، بهعنوان شهردار منطقه منصوب شدند».
🔸این روزنامه اصلاح طلب در ادامه نوشت: «اصولگرایان شورای شهر ششم به یک خانم اجازه مدیریت شهری نخواهند داد. حتی منتخبان زن شورای شهر ششم تهران همچنان برای شهردارشدن یک خانم علاقه از خود نشان ندادند».
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📝نکته و نظر:
🔹فعالین و رسانه های اصلاح طلب اصرار دارند که خود را حامی و مدافع حقوق زنان جلوه دهند اما این طیف بارها در بزنگاه ها در مسئله دفاع از حقوق زنان مردود شده است.
🔹از تابستان ۹۶ تاکنون شورای شهر و شهرداری تهران دربست در اختیار اصلاح طلبان بود، اما این طیف با اینکه در این مدت سه شهردار برای تهران انتخاب کرد، اما هیچگاه اجازه نداد که یک زن شهردار تهران شود.
🔹اما مسئله به همین جا ختم نمی شود. «محمدعلی نجفی» اولین شهرداری بود که شورای شهر اصلاح طلب پنجم تهران انتخاب کرد. وی به دلیل سوءمدیریت و ناکارآمدی از شهرداری کنار رفت و چندی بعد در اقدامی جنایت آمیز همسر دوم خود که زنی جوان بود را با اسلحه غیرمجاز به قتل رساند.
🔹طبیعتا طیف اصلاح طلب می بایست با دفاع از مقتول که زنی جوان بود، قاتلِ یک زن را آماج حمله قرار داده و از وی برائت می جست و اعلام می کرد که قاتل باید به اشد مجازات برسد؛ اما آیا اصلاح طلبان همین گونه رفتار کردند؟ پاسخ منفی است.
🔹جریان اصلاح طلب بجای دفاع از مقتول، به حمایت تمام قد از «قاتلِ یک زن» پرداخت و مقتول را آماج توهین و تهمت قرار داد. نکته قابل تأمل اینجاست که حتی لیدرهای جریان اصلاح طلب از جمله خاتمی به میدان آمده و برای آزادی قاتل، چندین میلیارد تومان پول مهیا کردند.
🔹همین جریان اصلاح طلب در سالهای گذشته در پیشنهادی شرم آور مدعی شده بود که زنان کارتن خواب باید عقیم شوند. اصلاح طلبان تاکید دارند که زنان باید برای تماشای بازی مردان به ورزشگاه بروند تا هم فحش بدهند و هم فحش بشوند. فعالین اصلاح طلب مدعی هستند که اگر زنان برای تماشای بازی مردان به ورزشگاه نروند، دچار بیماری های روحی و روانی می شوند.
🔹حالا این طیف با این سابقه سیاه در موضوع حمایت از حقوق زنان، مدعی است که چرا شورای شهر ششم برای تهران شهردار زن انتخاب نمی کند. متاسفانه نگاه اصلاح طلبان به زنان نگاهی جنسیت زده و ابزاری است و این واقعیت قابل کتمان نیست.
#رصد_رسانه
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌹شب جمعه است هوایت نکنم می میرم...
#شب_جمعه
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
✅سناریوی چند وجهی ربایش علینژاد
🔹طی چند روز گذشته دشمنان ملت ایران با محوریت ایالات متحده آمریکا بازی جدید و البته نخنمایی را با عنوان ربایش یک عنصر ضدانقلاب برای اعمال فشار بیشتر به جمهوری اسلامی آغاز کردهاند.
🔹فضاسازی صورت گرفته را میتوان در ادامه نقشه راه تیم بایدن علیه ایران و پیگیری فاز جدید فشار حداکثری ارزیابی کرد. در چارچوب این راهبرد واشنگتن تلاش میکند مقاومت ایران را برای احقاق حقوق قانونی خود کاهش دهد.
🔻موضوع اخیر را میتوان در چارچوب یک سناریوی چند وجهی تحلیل کرد:
🔸اول؛ با توجه به مقاومت ایران در برابر زیادهخواهی آمریکا در مذاکرات برجامی، واشینگتن در تلاش است با وارد کردن اتهامات حقوق بشری مثل ربایش یک به اصطلاح روزنامهنگار، فاز جدید فشارها را با هدف ایجاد اجماع علیه ایران حول موضوعات حقوق بشری آغاز کند.
🔸دوم؛ حضور مردم در انتخابات ریاست جمهوری پروژه تحریم انتخابات را شکست داد و موجب شد برنامه آنها که از «نه به جمهوری اسلامی» به «نه به انتخابات» و سپس «نه به رئیسی» رسیده بود با بن بست روبرو شود.
🔸سوم؛ غرب و عوامل رسانهایش برای ایجاد پرونده حقوق بشری برای رئیس جمهور منتخب به منظور بیاثر کردن مشارکت و رأی مردم تلاش میکنند.
🔸چهارم؛ ایستادگی ایران در برابر زیادهخواهی آمریکا و غرب در مذاکرات برجام که منجر به ناامیدی آمریکا و غرب از امکان به اصطلاح مهار نرم ایران در این مذاکرات شد، وجه چهارم این سناریو را تشکیل میدهد.
🔹دولت بایدن در ادامه سیاست فشار حداکثری میکوشد به زعم خود برجام هستهای را بدون دادن هیچگونه امتیازی به ایران به برجامهای موشکی و منطقهای تعمیم دهد لذا با تاکتیکهای جدید میخواهد از سد مقاومت فعال ایران عبور کند.
🔹با این حال؛ اگر واقعا حرف آمریکا در مورد قصد ایران برای ربودن عنصر بیارزشی چون علینژاد درست است و به گفته خود او از پنج، شش ماه قبل این موضوع را به او گفتهاند، چرا این موضوع الان و در شرایط آغاز به کار دولت جدید مطرح میشود؟
🔹این نکته را هم باید به موضوع اضافه کرد که فردی چون علینژاد اساسا هیچیک از فاکتورهای موثر برای اتخاذ چنین تصمیمی از سوی ایران را نداشته و شبیهسازی این داستان تخیلی با عملیات دستگیری عناصری چون روحالله زم، جمشید شارمهد یا حبیب فرجالله چعب محلی از اعراب ندارد.
🔹جالب اینجاست که صحنهگردان این نمایش تخیلی ـ هالیوودی شبکهای است که با پول بنسلمان، قاتل خاشقجی اداره میشود.
🔹این رخداد یکی از دلایل محکمی است که استدلال منتقدین مذاکره از موضع ضعف با غرب را کاملا توجیه میکند و نشان میدهد که قصد آمریکا و شرکای غربیاش از ورود به مذاکرات، نه تلاش برای رفع دغدغه و نگرانی نسبت به برنامه هستهای ایران که اقدامی در مسیر اعمال دیپلماسی اجبار به منظور افزایش فشارهای همهجانبه با هدف اسقاط جمهوری اسلامی است.
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
♦️ سیاست روسیه در شرق مدیترانه
#تحلیل_کوتاه
🔹 شرق مدیترانه، بخشی از محدوده پیرامونی روسیه است که به عنوان حائلی برای جلوگیری از گسترش نفوذ غرب به سمت مسکو، برای کرملین اهمیت مییابد. ترکیه، قبرس و یونان سه کشوری هستند که در این محدوده، هدف نفوذ روسیه در تقابل با غرب قرار میگیرند.
🔸 علاوه بر نزدیکی جغرافیایی، میراث فرهنگی مشترک و اهداف این کشورها برای توازن در سیاست خارجی میان شرق و غرب نیز به محملی برای گسترش نفوذ روسیه بدل شده است. نیاز به مسکو در حوزه انرژی و درآمد حاصل از گردشگران روسی نیز دو مؤلفه اقتصادی مهم در این زمینه هستند.
🔸 به همین دلیل روسیه با حمایت از برخی نخبگان، جایگاه خود در ساختار سیاسی این دولتها را تقویت میکند تا این دولتها مواضعی خلاف مطلوبیتهای آمریکا و اتحادیه اروپا در خصوص گسترش ناتو به شرق، صدور دموکراسی و اِعمال تحریمها علیه مسکو، اتخاذ کنند.
🔸 روسیه با وجود رقابت با ترکیه در سوریه و لیبی، توانسته اختلافات خود با آنکارا را به گونهای مدیریت کند که در بحران قرهباغ از تنش کاسته شده و همچنین سامانه S400 را به این کشور بفروشد. گرچه این تعامل بیشتر به شخصیت رهبران دو کشور وابسته است.
🔸 از قضا همین روابط نسبتاً مساعد با ترکیه، سبب شده است نفوذ مسکو در آتن کاهش یابد. نکته دیگر اینکه یونان به دلیل نیازمندیهای مالی به اتحادیه اروپا برای عبور از بحرانهای اقتصادیاش، کمتر میتواند به روسیه تکیه کند. در عین حال نیاز به گاز روسیه، پیوندهایی هر چند اندک را نگه داشته است.
🔸 قبرس نیز مانند یونان، نگرانیهایی بابت نزدیکی روسیه و ترکیه دارد. در عین حال قبرس برای توسعه برنامههای اقتصادی در مناطق ساحلی به جریانهای مالی روسیه نگاه مثبتی دارد و همچنین پیوندهای فرهنگی میان دو جامعه وجود دارد.
✅ به طور خلاصه، تواناییهای روسیه در شرق دریای مدیترانه عمدتاً مبتنی بر دیپلماسی نمادین، انرژی و وعدههای مالی به نخبگان سیاسی است.
#تبیین
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
🍚 مشروطه و دیگ پلوی انگلیس
📌 روزهای اکنون در تقویم تاریخ ایران، مصادف است با سالروز فتح تهران توسط مشروطه خواهان و آغاز مشروطه دوم. از آن به بعد جریان دینی و سنتی از فرآیند نقش آفرینی حذف شدند و کار به دست روشنفکران و ساختارشکنان فرهنگی، دینی و سیاسی افتاد!
🔖 یک داستان از هزاران:
🔹 28 تیر 1285 (117 سال پيش) تحصن مشروطه خواهان در سفارت انگليس آغاز شد. اين تحصن تا17 مرداد به مدت 23 روز ادامه يافت.چندين هزار نفري که آنجا حضور يافتند مطالبه خود را "عدالت خانه" اعلام کردند و از مظالم حکومت ناراحت بودند.
🔸سفارت تمام مدت 23 روز را به اين جمعيت که تا 18 هزار نفر تخمين زده شده است غذا مي داد تا سفارت را ترک نکنند .حتي به افراد مرجع حاضر، مبلغي هم مي دادند که مردم را تحريک به خروخ نکنند.
🔹يک روز افراد بيکار حاضر درتحصن که در سفارت قدم ميزدند به محل پخت وپز که در محوطه باز سفارت بود رسيدند و آشپزي که ديگ پلو را دم مي انداخت از آنان سوال کرد: شما چي مي خواهيد ؟ چند روز است خسته شديم بس که براي شما غذا درست کرديم.
🔸گفتند ما عدالت مي خواهيم و..... آشپز گفت : ها.... فهميدم شما مشروطه مي خواهيد و آنان گفتند مشروطه چيست و طرف توضيح داد.ناگهان واژه مشروطه مثل باد در جمعيت پيچيد و به گفتمان تبديل شد.
⚠️زن سفير که با کالسکه در حال خروج از درب سفارت بود به افرادي که کنار درب ايستاده بودند گفت چه مي خواهيد شما؟ و پاسخ شنيد: مشروطه. همسر سفير گفت ما وقتي در انگليس مشروطه مي خواستيم بسياري از علماي مذهبي را کشتيم.
🔹طرف ايراني که هنوز غير نام مشروطه چيزي از آن نمي دانست گفت: علما که هيچ، ما براي مشروطه اگر لازم باشد امام زمان را هم مي کشيم.
و اينچنين مشروطه انگليس حاکم و امثال شيخ فضل الله ها به بالاي دار رفتند.
🔍یک نکته از هزاران:
🔻سعيد حجاريان تئوریسین اصلاح طلب براي اصلاح نظام جمهوري اسلامي مدل مشروطه انگليسي را ارائه مي دهد و کتاب و مقاله در اين باره نوشته است. با صراحت ماجراي تشريفاتي شدن جايگاه چالز پادشاه انگيس را به ولايت فقيه تطبيق و تعميم مي دهد و براي اين موضوع فعاليت فکري زيادي کرده است.
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
❗️قرآن هایی که پس از انتخابات به نیزه رفت!
🔸سیدحسین موسوی تبریزی، از فعالان اصلاحطلب و از حامیان تحریم انتخابات در بخشی از یک یادداشت در شماره پنجشنبه گذشته روزنامه آرمان ملی نوشته است: یکی از بزرگترین مسئولیتهای دولت جدید اعم از رئیسجمهور و حتی قوه قضائیه که با هم نیز انتخاب شدند، جلب اعتماد از دسترفته مردم است.
🔹او همچنین مینویسد: مردم اگر ببینند که خدمتگزارانی هستند که در راستای حل مسائل تلاش میکنند و با آنها صادق هستند، اعتماد و اطمینانشان آرام آرام جلب میشود!
📌 🔻نکته و نظر:
🔹 مدعای عجیب "بیاعتمادی مردم به نظام اسلامی" در کشوری که شاهد تشییع چندین میلیونی شهید سردار سلیمانی است، میزان پرداختی مالیاتهای مردم بیشتر از درآمدهای نفتی است، گزارشهای مربوط به کمکهای مالی پرداختی مردم به نهادهای خیریه امین نظام حاکی از افزایشهای چشمگیر است و قوانین موضوعه کشور نیز تماما توسط مردم اجرا میشود؛ یک ادعای بیسند و مضحک است.
🔹دقت شود که منظور آقایان از بیاعتمادی مردم و حرف باطلی به نام "کاهش سرمایه اجتماعی نظام"، کم شدن مشارکت مردم در انتخاباتهای اخیر است!
🔹رویدادی تلخ که صرفا و فقط به دلیل طرح مهندسی اصلاحطلبان مبنی بر "تحریم خاموش انتخابات" رخ داد و البته به اعتماد و سرمایه اجتماعی هیچ ربط وثیقی ندارد.
🔹بماند که آقایان مدعای از دست رفتن اعتماد مردم به نظام را از مدتها قبل از انتخابات ۹۸ نیز مطرح میکردند.
🔹تأکید بر حضور گسترده و مشارکت مردم در انتخابات یک امر صحیح است اما بهانهجویی از قِبل آن و دستمایه ساختن مشارکتی که همواره میتواند کم یا زیاد باشد! علیه نظام اسلامی؛ یک ذنب لایغفر و یک حرکت شیطنتآمیز است که سابقه آنرا در "تاریخ جنگ صفین" نیز خواندهایم.
🔹این نکته نیز قابل اشاره است که میزان مشارکت مردم در انتخابات اخیر نسبت به انتخابات قبلی به میزان "۹ درصد" افزایش پیدا کرد که البته قرار است این مقوله در صحبتهای مدعیان کم شدن اعتماد مردم به نظام مورد اعتنا قرار نگیرد!
🔹بحث کاهش اعتماد مردم به یک نظام سیاسی از نشانههای واضحی برخوردار است که خواص کشور بایستی برای عقیم گذاشتن توطئه دشمن؛ نسبت به تبیین آنها در نزد افکار عمومی، عمارگونه اقدام کنند.
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
🇨🇦 لبنان در تحولات اخیر ( قسمت اول)
🌡لبنان به دماسنج منطقه مشهور است و حالا دمای تحولات در این کشور بهشدت بالا رفته است. هر درگیری منطقهای میتواند از این کشور آغاز شده و به سرعت دیگر نواحی غرب آسیا را نیز تحتتاثیر قرار دهد.
🔹روز پنجشنبه درحالیکه امیدواری برای تشکیل دولت لبنان بالارفته بود، به ناگاه سعد حریری، نخستوزیر مکلف لبنان استعفا داد. او در اکتبر ۲۰۲۰ به تشکیل دولت مامور شده بود تا براساس طرح فرانسه برای حل مشکل لبنان بتواند لبنان را از بنبست کنونی خارج کند.
🔸حریری میگوید عون خواستار تغییر در فهرستی شده که او روز چهارشنبه بهعنوان اعضای کابیه جدید به وی تحویل داده بود. مشکل اصلی در تشکیل دولت لبنان به اصرار حریری برای تشکیل دولت مطابق خواست جبهه غربی-عربی مرتبط است.
لبنان کشوری با طوایف مختلف است و در آن باید رئیسجمهور از میان مسیحیان، نخستوزیر از میان اهل سنت و رئیس مجلس از بین شیعیان انتخاب شود.
🔹حریری که خود به دلیل لزوم انحصار مسئولیت نخستوزیری در میان اهل سنت و ریاستش بر بزرگترین ائتلاف سیاسی سنی در پارلمان به نخستوزیری رسیده است، اصرار دارد تا دولتی بهزعم خود غیرسیاسی تشکیل دهد و وزرا تنها باید طبق خواست او تعیین شوند و نه رایزنی با احزاب پارلمانی. این درحالی است که دولت سیاسی تنها حربه جبهه غربی-عربی بود تا از این طریق قدرت برخلاف دموکراسی و پارلمان در دست متحد آنها یعنی سعد حریری به شکلی مطلق جمع شود.
🔸این موضوع خشم بسیاری را در لبنان برانگیخت و بهویژه میشل عون، رئیسجمهور مسیحی لبنان که جریان متبوعش در پارلمان دارای قدرت است با آن مخالفت کردند. جبران باسیل که مورد تحریم امریکا قرار گرفته و رهبر جریان آزاد مسیحی و متحد گروههای مقاومت لبنان که داماد میشل عون است ازجمله مخالفان اقدامت حریری است. حریری حزب او را که بزرگترین حزب سیاسی مسیحیان در پارلمان به حساب میآید را بهطور کلی از دولت کنار گذاشته و میخواهد خود وزرای مربوط به سهمیه مسیحیان را تعیین کند.
🇨🇦لبنان از سال 2019 به دلیل مشکلات اقتصادی و اعتراضات مردمی دچار بحران شده است.
🔹در آن دوره آمریکا به دنبال ساقط کردن دولتهای لبنان و عراق بود تا در این دو کشور خلأ قدرت رخ دهد. این اقدام با مجبور کردن عادل عبدالمهدی، نخستوزیر سابق عراق به کنارهگیری از قدرت و استعفای حریری تا حدی رخ داد.
🔸با گره خوردن اوضاع سیاسی و اقتصادی لبنان در 21 ژانویه 2020 (اول بهمن 1398) احزاب مقاومت و متحدانش حسان دیاب، نماینده مستقل پارلمان از اهل تسنن را به نخستوزیری رساندند اما انفجار مشکوک بیروت که به کشته شدن دهها تن انجامید و میلیاردها دلار به لبنان آسیب زد، باعث شد دولت او نیز بالاجبار استعفا دهد.
🔸حالا در آستانه نخستین سالگرد انفجار بیروت جبهه غربی-عربی تلاش دارد بار دیگر پروژه ناتمام خود برای قبضه قدرت در لبنان را پیگیری کند. طرحی که مانند گذشته از استعفای حریری آغاز میشود.
🔸فرانسه پس از استعفای حریری قصد دارد به نمایندگی از غرب کنفرانسی بینالمللی برای نجات لبنان در 4 آگوست سال جاری (13 مرداد) برگزار کند؛ تاریخی که منطبق با سالگرد انفجار بیروت است. این کنفرانس که کمتر از سه هفته تا برگزاری آن زمان باقی مانده است نقطه آغازی برای بینالمللی کردن پرونده لبنان و تشدید فشارها بر مقاومت این کشور خواهد بود.
#سید_مهدی_طالبی ، روزنامه نگار
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
🇨🇦 دورنمای میدانی وضعیت لبنان (قسمت دوم)
🔸تحرکات سیاسی و اقدامات رسانهای جبهه غربی-عربی اینگونه نشان میدهد که احتمالا روزهای سخت و خطرناک لبنان فرارسیده است. اما آیا واقعا صحنهآرایی شکلگرفته خطرناک و ترسناک است؟
🔹درحالیکه قدرت مقاومت در منطقه طی40 سال اخیر افزایشی خیرهکننده داشته، تواناییهای نظامی و سیاسی جبهه غربی-عربی با افتوخیزهای فراوان و ناکامیهای متعددی روبهرو بوده است.
🔸در دهههای گذشته که محور غربی-عربی با محور مقاومتی کوچکتر روبهرو بوده، لبنان را صحنه شکستهای پیدرپی خود دیده است؛ روزهایی که بهرغم حضور نظامی آمریکا و فرانسه در لبنان و حملات رژیمصهیونیستی که به اشغال نیمی از این کشور منجر شد، نیروهای مقاومت لبنان با کلاشینکف و آرپیجی دربرابر آنها ایستادگی کردند، استقامتی که نتیجه آن خروج نیروهای غربی از لبنان در دهه80 میلادی و گرفتار شدن تلآویو در باتلاق جنوب لبنان بود.
🔹 مقاومت ؛ رژیم را درنهایت در سال 2000 مجبور به خروج کامل از لبنان کرد و پس از آن نیروی «ارتش جنوب لبنان» را که ساخته تلآویو بود، در کمتر از 24 ساعت سرنگون کرد.
🔸 پس از آن نیز حمله تلآویو در جنگ 33 روزه سال 2006 با شکست این رژیم روبهرو شد. مدتی بعد نیز جنگ سوریه آغاز شد که مقاومت لبنان نقشی موثر در آن ایفا کرد.
🔹با اینحال نمیتوان با خواندن پیروزیهای گذشته به موفقیتهای آینده امیدوار بود، مگر آنکه ارتباطی میان ایندو برقرار باشد. نقطه ارتباط میان گذشته و زمان حال اصلیترین مساله در تعیین نتیجه پیروزیهای آتی است.
🔸 برای فهم این مساله در قضیه لبنان باید پرسید آیا مقاومت لبنان پس از پیروزیهای خود به راحتطلبی عادت کرده و از آمادگی دور شده یا از مبارزه خسته است. بررسیها نشان میدهد نیروهای مقاومت لبنان در تمام مدت دهه اخیر از سال 2011 تاکنون درگیر مسائل مبارزه با تروریسم در سوریه و عراق بودهاند و همچنان در برخی مواضع نظامی در سوریه مستقر هستند.
🔹ازسوی دیگر کادرهای نظامی و سیاسی مقاومت لبنان همچنان آمادگیهای پیشین خود را حفظ کرده و بهسختی در تلاش هستند ضمن حفظ موقعیت سیاسی خود به سلاحهای جدیدی دست پیدا کنند. در چنین شرایطی که مقاومت لبنان بیش از پیش قدرتمند شده و ارتباط خود را با گذشتهاش از دست نداده، ورود به درگیری با آن در لبنان میتواند تبعات گستردهای را دامنگیر متجاوزان کند.
🔸جبهه غربی-عربی باید بداند تا مسابقهای آغاز نشده است، برنده و بازندهای نیز وجود نخواهد داشت، اما اگر رقابتی جدید در سطحی که «درگیری» یا «جنگ» نام بگیرد آغاز شود، آنگاه این درگیری الزاما دارای برندگان و بازندگانی خواهد بود.
🔹از جانب دیگر بهنظر نمیرسد بتوان در منطقه بهشکل جعبهای وارد جنگ شد؛ به این معنا که نیروهای آمریکایی و اروپایی بهشکل مستقیم و غیرمستقیم لبنان را به جنگ بکشانند و تنها انتظار پاسخ از جانب لبنان را داشته باشند؛ پاسخ از داخل این کشور قطعی است، اما این قطعیت شامل کشورهای دیگری نیز میشود.
🔸کشیده شدن لبنان به جنگ بهسرعت نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه را وارد مدار درگیری کرده و ازسوی دیگر پایگاههای آمریکایی نیز در منطقه مورد حملات گاهوبیگاه پهپادی یا موشکی قرار خواهند گرفت؛ چیزیکه البته در شرایط فعلی نیز در سطوح پایین جریان دارد.
❗️اگر آمریکا، اروپا و رژیمصهیونیستی بخواهند پس از پاسخهای مقاومت دست به اقدامات مستقیمتر و بزرگتر بزنند، چرخه خشونت نتیجهای جز «جنگ منطقهای» را بهبار نخواهد آورد؛ جاییکه آمریکا، متحدانش و مواضعش در منطقه زیر ضربات ناشناس و شناس قرار خواهند گرفت.
#سید_مهدی_طالبی ، روزنامه نگار
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
🇨🇦لبنان و آینده پیش روی آن (قسمت سوم)
🔹رسانههای ضدمحور مقاومت درحال پررنگسازی نقش مصر در لبنان هستند. این نکته مشخص است که هرگاه دستهای قاهره برای مانور سیاسی از سوی اعراب باز شود، نیروی ذخیره یا سرکوبشدهاش میتوانند قدرتی بزرگ را تدارک ببینند. اعراب و متحدان غربی آنها بهدنبال استفاده از انگیزههای مصر برای برعهده گرفتن نقشهای عمده منطقهای هستند، موضوعی که سالها توسط خود آنها سرکوب شده بود.
🔸یکی از خطهای رسانهای و سیاسی درحال اجرا، بینالمللی کردن بحران لبنان است تا از این طریق نیروهای خارجی را وارد این کشور کرد. برخی از ورود نیروهای آمریکایی و فرانسوی به لبنان بر اساس این طرح صحبت کرده بودند، طرحی که قرار است در ادامه به فاز برخورد نظامی رسیده و مقاومت لبنان خلع سلاح شود. روندهای کنونی اما نشان میدهد احتمال دارد بهجای نیروهای غربی، اینبار نیرویی عربی به لبنان اعزام شود که بیشتر نیروهای آن سربازان مصری خواهند بود.
🔹بررسی رسانهها نشان میدهد جبهه غربی-عربی سعی خواهد داشت با حفظ تحریمها، وضعیت لبنان را همچنان متشنج اما قابل کنترل نگه دارد تا بهنوعی مردم لبنان را بهخاطر انتخابات سال 2018 -که مقاومت و متحدانش پیروز شدند- تنبیه کند. لبنان در سال 2022 باید شاهد برگزاری انتخابات پارلمانی باشد و غرب امید دارد با چنین وضعیتی و تنبیه مردم لبنان آنها را وادار به انتخاب متحدان غرب کند.
1️⃣در سناریوی نخست اگر مردم به متحدان غرب رای دادند، پس از آن در زمینه ایجادشده، نیروهای عربی وارد درگیری با مقاومت خواهند شد تا با خلع سلاح این گروه، نگرانیهای رژیمصهیونیستی را برطرف کنند.
2️⃣ در سناریوی دوم اگر مردم بار دیگر به متحدان مقاومت رای دادند، تحریمها همچنان علیه لبنان باقی مانده و در سایه هرجومرج نیروهای عربی به مقاومت لبنان حمله خواهند کرد.
❌ این طرحی است که احتمالا جبهه غربی- عربی در سر دارد اما باید دید واقعیات حاکم بر میدان اجازه شکلگیری چنین نقشههایی را میدهد یا خیر.
✳️ مقاومت لبنان روزهای بدتری را پشتسر گذاشته و حملات مختلف ازجمله اشغالگری 18ساله صهیونیستها در جنوب نتوانسته است از قدرت آن بکاهد اما باید دید مصر چگونه به وادیای قدم خواهد گذاشت که بازیگران بزرگتر از قاهره شکستخورده از آن بیرون رفتهاند.
#سید_مهدی_طالبی ، روزنامه نگار
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نماهنگ
⬛️ ای خاطره گوی کربلا...
ویژه شهادت امام باقر علیه السلام
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
🌷 سلام خوش اومدین به کانال زمانه🌷
حتما روی گزینه پیوستن بزنید
👇👇👇🌹🌹🌹👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
📌جراحت فرهنگ با تیغ آلوده!
🔹سریال «زخم کاری» اولین تجربه محمدحسین مهدویان در زمینه تولید سریال است. وی فعالیت سینمایی خود را با مجموعه مستند «آخرین روز زمستان» و فیلم سینمایی «ایستاده در غبار» آغاز کرد. دو کاری که در زمان خودشان، به دلیل خط شکنی در پرداختن به سرداران شاخص دفاع مقدس (شهید حسن باقری و جاویدالاثر متوسلیان) و همچنین روایتگری خلاقانه، بسیار مورد توجه قرار گرفتند. آثار بعدی مهدویان همچون «ماجرای نیمروز»، «لاتاری» و «ماجرای نیمروز2: رد خون» نیز ازجمله فیلمهای مهم و بحث برانگیز سینمای ایران بودند؛ اما «زخم کاریِ» مهدویان تغییر سبک و سیاق او نسبت به آثار نامبرده را نشان میدهد.
🔹«زخم کاری» آنچنان که در تیتراژ شروع آن نوشته میشود، با اقتباس از رمانی با عنوان مشابه و با نگاهی به نمایشنامه «مکبث» شکسپیر ساخته شده است. این سریال درباره مرد جوانی با نام «مالک»(جواد عزتی) است. او در کنار عموی بزرگش (سیاوش طهمورث) که یک ثروتمند است، پرورش یافته و حالا خودش هم یک تاجر شده است. وی در پی یک معامله به نمایندگی از طرف شرکت عمویش به سود هنگفتی، بیشتر از آنچه شرکت هدف گذاری کرده بود میرسد؛ اما با اغوای همسرش، نه تنها سود معامله را به شرکت بر نمیگرداند، بلکه عمویش را با ترفندی به قتل میرساند و در ادامه نیز به دوئل پنهان با خانواده و مدیران شرکت عمو میپردازد و... .
🔹محتوای اولیه این سریال، همان ماجرای همیشگی بیخوابی و پریشان احوالی حرامخواران و صاحبان سرمایههای هنگفت و بیگانه شدن آنها با انسانیت است؛ اما مشکل اینجاست که «زخم کاری» نه تنها به ارائه تصویری انتقادی و آسیبشناسانه از مالاندوزان و خلافکاران اقتصادی نمیپردازد؛ بلکه با قرار دادن مالک در جایگاه یک قهرمان، رفتار او را ترویج میدهد؛ یک نوجوان از قشر محروم جامعه در یک سریال، مردی را میبینید که نوجوانیاش مثل او بوده، اما با جرم و جنایت به یک ارباب تبدیل میشود! قطعاً این مخاطب در خیالش مسیر زندگی مالک را تصور میکند و ناخودآگاه خودش را جای او میگذارد تا مالک نداشتههایش شود.
🔹همچنین «زخم کاری» در لایه زیرین روایتی به ظاهر علیه اشرافیت در محتوای واقعی، با این ژست در تضاد است. در این سریال، به سطحیترین شکل ممکن و به سان فیلم فارسیهای دهه 40 و 50 به خشونت و تقابل خانوادهها بر سر پول و ثروت پرداخته شده است. شخصیتپردازی «مالک» به گونهای است که وی فردی آرام و با مرام انسانی و اخلاقی معرفی میشود، حتی مطابق با دادهها و اشارات سریال در گذشته، جوانی سر به زیر و مذهبی بوده است، اما مشخص نمیشود که این همه سنگ دلی و بیرحمی چگونه در جان وی رسوخ میکند تا جایی که با دستان خودش نزدیکترین فرد به خودش را که به نوعی همه زندگیاش را به وی مدیون است، خفه میکند! نحوه پرداخت روابط آدمها در «زخم کاری» به شکلی است که خشونت و جنایت و بعد از آن اخلاقستیزی به روح و روان مخاطب، تزریق میشود.
🔹علاوه بر این، «زخم کاری» آلوده به استفاده ابزاری و نمایش چهرهای بیعاطفه از زن است. از همان ابتدای سریال و به ویژه در قالب شخصیت «سمیرا»(همسر مالک) زن موجودی شیطانی معرفی میشود؛ شیطانی که تمام روز با مهربانی از مهمانش پذیرایی میکند، اما ناگهان شب دستور قتل او را صادر میکند! مسیر «زخم کاری» از قسمت چهارم به بعد وارد وادی عشق چند ضلعی و خیانت میشود. از وقتی که پای «منصوره» به داستان باز میشود و میفهمیم در گذشته بین وی و مالک، مسائلی وجود داشته و این عشق قدیمی زنده میشود و...، شخصیتپردازی زنان و روابط عاطفی آنها در این سریال، هیچ نسبتی با زن ایرانیـ از هر طبقه و با هر فرهنگیـ ندارد.
به این ترتیب،« زخم کاری» در همان جهتی مؤثر است و کار میکند که به ظاهر علیه آن است!
#آرشـفهیم
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
⁉️در آمریکا هم خشکسالی داریم!!!
🔻خشکسالی و گرمای بیسابقه نهتنها منجر به آتشسوزی های مهیب در ۶ ایالت غربی آمریکا شده بلکه اکنون با پایین آمدن سطح آب در یکی از مهمترین منابع تأمین آب آشامیدنی در غرب آمریکا وضعیت را به مراتب بغرنج ساخته است.
🔻نشریه آمریکایی یو. اس. ای تودی دراین باره گزارش داد: آتشسوزی های مهیب که به علت خشکی و شدت دمای هوا است، ۳۰۰ هزارجریب برابر با ۱۲۱ هزار هکتار از اراضی ۶ ایالت آمریکا را سوزاند.
🔻یو. اس. ای تودی در ادامه نوشت: آتشسوزی تنها در ایالت اورگان آمریکا باعث آتشسوزی به وسعت حدود ۱۴۴ هزارجریب از اراضی این ایالت غربی آمریکا شد و همچنین بخشی از دکلهای برق را از بین برد که این موضوع باعث از دست رفتن انتقال ۴ هزار مگاوات برق به سایر نقاط این ایالت شد.
🔻نشریه لسآنجلس تایمز نیز در گزارشی به بحران آب و پایین آمدن سطح بیسابقه دریاچه مید (Mead) که تأمینکننده آب آشامیدنی ایالتهای غربی است اشاره کرد.
🔻لسآنجلس تایمز نوشت: میزان سطح آب دریاچه مید که به علت شدت گرما و تابش آفتاب و کم آب شدن رودخانه رودخانه کلرادو آب آن درحال تبخیر است، طی ۸۵ سال گذشته بیسابقه گزارش میشود.
🔻بنابراین گزارش دریاچه مید که به خاطر ایجاد سد هوور بر روی رودخانه کلرادو ایجاد و در مرز دو ایالت نوادا و آریزونا احداثشده، تأمینکننده آب آشامیدنی ۴۰ میلیون نفر از ساکنان ۷ ایالت آمریکا است، ایالتهایی همچون آریزونا، کالیفرنیا، کلرادو، نوادا، نیومکزیکو و یوتا.
🔻شبکه خبری فاکس نیوز نیز در ۶ تیر، طی گزارشی درباره وضعیت وخیم خشکسالی در ایالت کالیفرنیا و دیگر مناطق آمریکا عنوان کرد: بیش از ۹۰ درصد از مناطق غربی آمریکا تحت تأثیر یک خشکسالی تاریخی و تهدیدکننده بوده و اینکه تابستان سال جاری میلادی تازه شروع این معضل است. هماکنون زندگی بیش از ۵۸ میلیون نفر در مناطق غربی آمریکا تحت تأثیر این شرایط قرارگرفته است.
🔻سی ان ان در همین زمینه نوشت: نقشههای تغییرات آب و هوایی نشان می دهد بیش از یک چهارم آمریکا در وضعیت «خشکسالی استثنایی» قرار دارند که این امر شدت یک دهه خشکسالی طولانی مدت در این کشور را نشان می دهد.
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷✊ ۲۸ تیر ماه؛ سالروز توقیف کشتی انگلیسی توسط نیروی دریایی سپاه در تنگه هرمز
#ایران_مقتدر
#توقیف_کشتی_انگلیسی
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
امضای سند همکاری میان سوریه و چین
از تعاملات ایران چه خبر⁉️
💢در حالی که چین با حدود یک میلیارد و دویست هزار نفر جمعیت بدنبال ایجاد تعامل موجه اقتصادی باکشورهای دنیاست و حتی با سوریه که در شرایط مساعد امنیتی هم قرار ندارد، سند همکاری امضا می کند، رسانه های ضد انقلاب و عوامل خودتحقیر داخلی با انواع حربه ها و شعار های
🔻 نه شرقی(البته فقط غرب خوبه)
🔻نه به چین کمونیست
🔻 ایران فروشی نیست ،
بدنبال شبهه افکنی در مورد پیش نویس قراداد ایران و چین بوده و هستند و تمام قوای خود را برای برهم زدن سند همکاری از طریق ایجاد بدبینی از طرف مردم و به طبع فشار بر مسئولین، هماهنگ نمودند.
⭕️امروز که دولت جدید با بحرانهای بی سابقه اقتصادی بعد از انقلاب روبروست، بنظر میرسد، در اولین قدم باید تعاملات خود را با کشورهای متعدد و مستعد، در حوزه تعاملات اقتصادی به جهت منافع ملی برقرار و یا در صورت تعامل قویتر کنند.✨
✅در این میان رسانه ها نیز رسالت دارند، روشنگری های لازم را در این راستا انجام داده و اجازه دخالت رسانه های ضد انقلاب و معاند را، در تصمیم گیری و موضع گیری مردمی که در خلاف جهت مصلحت ملی است ندهند و مردم را با دولت آینده همراه و هماهنگ کنند.
#سادات_عسگری
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
🔰 ساعتهای بهشتی
🔻نگاهی به فرصتِ معنوی «روزعرفه» و بهرهبرداری از آن بر اساس بیانات رهبر انقلاب
📜 [ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
❣رهبر معظم انقلاب:
❤️حج، عبادتی پُر رمز و راز است.
ساخت و ترکیب زیبای حرکت و سکون در آن، سازندهی هویّت فرد مسلمان و جامعهی مسلمان و نمایشدهندهی زیباییهای آن در چشم جهانیان است. از سویی دل های آحاد بندگان را با ذکر و خشوع و تضرّع، عروج معنوی می بخشد و به خدا نزدیک می کند، و از سویی با پوشش و پویش یکسان و حرکات هماهنگ، برادران را که از چهارگوشهی جهان گِرد آمدهاند، به یکدیگر پیوند می دهد، و از سویی برترین نماد امّت اسلامی را با همهی مناسک پُرمعنی و رازآلودش در برابر چشم جهانیان می گذارد و عزم و عظمت امّت را به رخ بدخواهان می کِشد.
1400/04/28
#حج
#رمی_شیطان_بزرگ
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا