eitaa logo
ضامن آهو
108 دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
1.9هزار ویدیو
20 فایل
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم:کسی که دوست دارد خندان و با روی گشاده خداوند را دیدار کند، باید از محبّت و ولایت علی بن موسی الرضّا علیه السلام بهره مند باشد. بحار الأنوار، ج ۳۶، ص ۲۹۶.
مشاهده در ایتا
دانلود
جنگ شناختی و استعمار پلتفرمی به گزارش مشرق، آل‌داود در کانال هوش سفید در ایتا نوشت: جنگ شناختی به عنوان سلاح افکار عمومی با هدف دستکاری گفتمان عمومی توسط عناصر خارجی تعریف می‌شود که به دنبال تضعیف وحدت اجتماعی یا آسیب رساندن به اعتماد عمومی به نظام سیاسی، بی ثبات سازی و عادی سازی موضوعات متضاد با ارزشها و هنجارهای یک کشور هستند، در این جنگ پاشیدن بذر بی اعتمادی بر روی افکار عمومی از اهداف اصلی به حساب می آید. جنگ شناختی تلاش می کند ادراکات و سپس رفتار مردم را تغییر دهد، ادراک محصول شناخت است که «مکانیسمی» است که تلاش می شود در این جنگ از آن بهره ببریم. برای درک جنگ شناختی، شروع با مفهوم شناخت مفید است، که احتمالاً به عنوان «فرایند ذهنی کسب و درک دانش، که متضمن مصرف، تفسیر و درک اطلاعات است» تعریف می‌شود (اتول، 2020). در نتیجه، یک درک ممکن این است که حوزه شناختی شامل «ادراک و استدلالی است که در آن مانور با بهره‌برداری از محیط اطلاعاتی برای تأثیرگذاری بر باورها، ارزش‌ها و فرهنگ افراد، گروه‌ها و/یا جمعیت به هم پیوسته حاصل می‌شود». بر اساس تفسیر حوزه شناختی ارائه شده در بالا، پل اوتول (2020) جنگ شناختی را به عنوان "مانورهایی در حوزه شناختی برای ایجاد یک ادراک از پیش تعیین شده در بین مخاطبان هدف به منظور کسب مزیت نسبت به طرف دیگر" تعریف می کند. با توجه به تعاریف بالا بستر این جنگ در حال حاضر در سطح کشور ما که دشمن می تواند بر روی ادراک و رفتار سرمایه اجتماعی کشور تاثیرگذاری حداکثری داشته باشد سرویس‌های فضای مجازی عمدتا خارجی است که متاسفانه کاملا رهاشده و بدون هیچ گونه ضابطه‌ای مجری این جنگ شده‌اند. در شرایط کنونی اتفاق دیگری که در کشور ما رخ داده و بسیار آزاردهنده است تجربه عجیب در سال ۲۰۲۲ است که تقریبا در هیچ کدام از کشور های پیشرفته آنرا در این سطح نمی‌بینیم. تجربه اتحادیه اروپا مخصوصا از سال ۲۰۱۲ و پس از افشاگری‌های اسنودن که بخشی از مقابله این اتحادیه ضد جنگ شناختی-ترکیبی آمریکایی‌هاست اکنون در برابر ماست: راه اندازی شبکه اروپایی با هدف جلوگیری از سرقت داده‌های اروپایی‌ها توسط پلتفرم‌های آمریکایی(جلوگیری از شنود NSA و جاسوسی GCHQ(مصاحبه مرکل))، تصویب قوانین GDPR، آنتی تراست و اخیرا DMA برای جلوگیری از این استعمار پلتفرمی و... نکته آخر اینجاست که پلتفرم‌های پرمخاطب خارجی حاضر در کشور ما یعنی همان بستر جنگ شناختی در حال اجرای طرح صیانت خودشان در کشور بدون هیچ مانعی هستند و حال این سوال از مخالفان قانونمند شدن فضای مجازی در داخل مطرح است که در برابر این میزان خسارت به سرمایه اجتماعی کشور بخصوص کودکان و نوجوانان، ولنگاری، بی قانونی، سانسور ارزشهای مردم ایران در این پلتفرم‌ها پیشنهادشان غیر از تخریب دلسوزان و برچسب زنی و حملات کور به آنان چیست؟ *بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.
27.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امام خامنه‌ای: من لازم می‌دانم از زحمات نیروی [فرماندهی] انتظامی در بخش‌های مختلف در مقابله با مفاسد و شرارت‌های گوناگون تشکر کنم... زحماتی که منجر به ریختن خون این عزیزان در راه دفاع از وطن نیز می‌شود و همانند حمله تروریستی به راسک، منجر به شهادت عزیزان فراجا در راه دفاع از این خاک می‌شود. صدالبته که مردم ایران عاملان این جنایات تروریستی را فراموش نمی‌کنند و قطعا این تروریست‌ها به‌سزای اعمال ننگینشان خواهند رسید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
➕ این سخنرانی زندگیتو عوض می‌کنه! 🔹توی دنیایی زندگی میکنیم که رسیدن پیتزا واسنپ سریعتر از رسیدن اورژانس به یه جنایت با چاقو است
🖇 ⚠️ خیلی از خانواده‌ها برای سرگرم کردن فرزندان‌شون، گوشی تلفن همراه رو به بچه میدن و ساعت‌های طولانی، طفل معصوم رو شکنجه میکنن! 👈 چرا شکنجه ؟! چون خیره شدن به تلفن‌همراه با گردنی که به جلو خم شده، مثل اینه که چهار توپ بزرگ بولینگ یا کودکی هشت‌ساله از گردن‌مون آویزان شده باشه! 💡 توصیه میشه نهایتا تا یکساعت‌ونیم در روز، گوشی رو دست فرزندمون ندیم و حالت نشستن و فرم گردن و ستون فقرات رو هم مراقبت کنیم البته اینکه بازی مناسب باشه و دوستانه و غیرمستقیم حواس‌مون به جستجوهای اینترنتی فرزندمون هم باشه رو قبلا عرض کرده بودیم 🌹 اَللّهُمَّ ارْزُقْنی تَوْفیقَ الشَّهادَةِ فی سَبیلِک🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گام دوم و سرفصلها و توصیه‌های اساسی در پرتو امید و نگاه خوشبینانه به آینده اکنون به شما فرزندان عزیزم در مورد چند سرفصل اساسی توصیه‌هایی میکنم. این سرفصل‌ها عبارتند از: علم و پژوهش، معنویّت و اخلاق، اقتصاد، عدالت و مبارزه با فساد، استقلال و آزادی، عزّت ملّی و روابط خارجی و مرزبندی با دشمن، سبک زندگی. امّا پیش از همه چیز، نخستین توصیه ی من امید و نگاه خوشبینانه به آینده است. بدون این کلید اساسیِ همه ی قفلها، هیچ گامی نمیتوان برداشت. آنچه میگویم یک امید صادق و متّکی به واقعیّتهای عینی است. این جانب همواره از امید کاذب و فریبنده دوری جسته ام، امّا خود و همه را از نومیدی بی جا و ترس کاذب نیز برحذر داشته‌ام و برحذر میدارم.
در طول این چهل سال -- و اکنون مانند همیشه --سیاست تبلیغی و رسانه ای دشمن و فعّال ترین برنامه‌های آن، مأیوس سازی مردم و حتّی مسئولان و مدیران ما از آینده است. خبرهای دروغ، تحلیل‌های مغرضانه، وارونه نشان دادن واقعیّتها، پنهان کردن جلوه‌های امیدبخش، بزرگ کردن عیوب کوچک و کوچک نشان دادن یا انکار محسّنات بزرگ، برنامه ی همیشگی هزاران رسانه ی صوتی و تصویری و اینترنتی دشمنان ملّت ایران است؛ و البتّه دنباله‌های آنان در داخل کشور نیز قابل مشاهده اند که با استفاده از آزادی‌ها در خدمت دشمن حرکت میکنند. شما جوانان باید پیش گام در شکستن این محاصره ی تبلیغاتی باشید. در خود و دیگران نهال امید به آینده را پرورش دهید. ترس و نومیدی را از خود و دیگران برانید. این نخستین و ریشه ای ترین جهاد شما است. نشانه‌های امیدبخش -- که به برخی از آنها اشاره شد -- در برابر چشم شما است. رویشهای انقلاب بسی فراتر از ریزشها است و دست و دلهای امین و خدمتگزار، بمراتب بیشتر از مفسدان و خائنان و کیسه دوختگان است. دنیا به جوان ایرانی و پایداری ایرانی و ابتکارهای ایرانی، در بسیاری از عرصه‌ها با چشم تکریم و احترام مینگرد. قدر خود را بدانید و با قوّت خداداد، به سوی آینده خیز بردارید و حماسه بیافرینید.
شاهقلی میخواست خودکشی کنه ، حکیمی دیدش بهش گفت : چرا میخوای خودتو بکشی؟ گفت : مشکل خانوادگی دارم حکیم گفت : مشکلی نیست که حل نشه، بگو مشکلت چیه؟ شاهقلی گفت : با یک زن بیوه ازدواج کردم که یه دختر داشت . پدرم تا دخترش را دید با اون ازدواج کرد !* پدرم شوهر دخترم شد و من پدر زنش ! بعد از مدتی زنم بچه دار شد که پدرم پدربزرگش شد و همانطور که فرزندم برادر زن پدرم است او خاله ام شد و فرزندم داییم !! و زمانیکه زن پدرم بچه دار شد فرزندش برادرم شد و در آن واحد نوه ام ، چون نوه زنم میشد و زنم چون مادربزرگ برادرم میشد مادربزرگ منم هست . با این حساب من همسر مادربزرگم هستم و پدربزرگ برادرم از پدرم و پدربزرگ خودم و نوه خودم . حکیم گفت : توکل به خدا کن و خودکشی کن . خدا خودت و پدرت رو نابود کنه و لعنت بر پدر و مادر کسی که دوباره ازت سؤال کنه 🤣🤣🤣🤣🤣
🔻هرگز چای را فوت نکنید ! 🔹ترکیب اسیدی حاصل از واکنش Co2 بازدم شما با چای داغ،باعث پوکی استخوان، ضعف عضلانی، کاهش حافظه وایجادسنگ کلیه شده و روی باروری مردان تاثیرسوء میگذارد ! مستحبات و مکروهاتی که ۱۴۰۰ سال پیش توسط اهل‌بیت ع مطرح شده رو تازه دارن به نام علم به ما میگه رسول خدا از دمیدن در ظرف (غذا) یا فوت‌کردن در آن نهی کرد و فرمود: «دمیدن در غذا برکت را از بین می‌برد». امام علی فرمود: «...انسان در جای سجده و خوردنی و آشامیدنی خود فوت نکند». منبع: ص۱۷۰، محقق، مصحح، عراقی، مجتبی، قم، دار سید الشهداء للنشر، چاپ اول، ۱۴۰۵ق. طبرسی، حسن بن فضل، مکارم الاخلاق، ص۱۴۶، قم، شریف رضی، چاپ چهارم، ۱۴۱۲ق. طبرسی، حسن بن فضل، مکارم الاخلاق، ص۲۷۶. شیخ صدوق، خصال، ج۲، ص۶۱۳، محقق، مصحح، غفاری، علی اکبر، قم، دفتر انتشارات اسلامی، چاپ اول، ۱۳۶۲ش. شیخ صدوق، خصال، ج‌ ۱، ص۱۵۸. شیخ صدوق، من لا یحضره الفقیه، ج۱، ص۳۰۴، محقق، مصحح، غفاری، علی اکبر، قم، دفتر انتشارات اسلامی، چاپ دوم، ۱۴۱۳ق.    
24.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبت‌های یکی از خدمت گزاران زائرین امام رضا علیه السلام حتماببینیدونشربدهید
چرا هیچکس نمی‌تواند قیمت را کنترل کند؟ دولت رئیسی هم مثل دولت‌های قبل دلار را گران می‌کند. مکانیزم عرضه و تقاضا، مهمترین عامل تعیین کننده قیمت‌ هر کالا در بازار است. به عنوان مثال مهمترین دلیل گرانی گوجه در فصل زمستان به هم خوردن تعادل عرضه و تقاضای آن توسط کشاورز می‌باشد. دلار هم یک کالا است. کشور برای کنترل قیمت دلار باید بتواند به اندازه‌ای دلار در بازار عرضه نماید تا عرضه و تقاضای این کالا متعادل گردد. تنها منبع مطمئن برای تهیه ارز و مداخله در بازار نیز افزایش ، صادرات و ارزآوری از این محل است. 🔸 می‌توان با ذکر یک مثال موضوع قیمت دلار را قابل فهم کرد. اگر اقتصاد کشور را به مثابه در نظر بگیریم، 🔻قیمت دلار درجه تب این بیمار خواهد بود. 🔻گلبول‌های سفید این اقتصاد همان میزان ارزی است که از ناحیه تولید و به دست می‌آید 🔻حجم واردات نیز به مثابه ویروس بدن بیمار عمل می‌‌کند. 🔶حال در این میان اگر حجم واردات بیشتر از حجم تولید و صادرات باشد، گویی ویروس‌ها بر گلبول‌های سفید غلبه کرده و درجه تب بیمار یا همان قیمت دلار افزایش پیدا می‌کند. اگر کشور با تکیه بر صادرات یک محصول خام مانند نفت بتواند عرضه دلار و قیمت آن را ثابت نگه دارد و توجهی به افزایش تولید و گلبول‌های سفید این اقتصاد نداشته باشد، گویی تب بیمار را فقط با تب‌بر کنترل کرده و به محض اینکه این تب‌بر برداشته شود مجددا تب بیمار یا همان قیمت دلار افزایش می‌یابد. ⁉️ سؤال مهمی که پیش می‌آید این است که چرا ج.ا.ا. تا کنون به این نکته توجه نکرده و 45 سال فقط بالا رفتن تب بیمار و قیمت دلار را تماشا کرده است؟ 🔸 به گواه اسناد و منابع معتبر تاریخی ریشه کاهش در ایران به ابتدای دوران قاجار و قبلراز آن بر‌می‌گردد. قبل از اینکه در اروپا شکل بگیرد، هر خارجی برای داشتن یک واحد پول ایران باید ده می‌پرداخت. اما با وقوع انقلاب صنعتی و معجزاتی که در روش تولید انبوه و ارزان کالا در اروپا اتفاق افتاد و همچنین بی توجهی شاهان به این مسئله، ایران از مسابقه تولید عقب ماند. چرا که تقاضا برای کالای ارزان قیمت خارجی بیشتر شد و کالاهای گران کارگاه‌های سنتی ایران مشتری نداشتند و یک به یک تعطیل‌ می‌شدند. گویی ویروس‌ها به جان گلبول‌های سفید که یکی یکی در حال از بین رفتن بودند، افتاده بودند. بدین ترتیب تعادل عرضه و تقاضای ارز کاملا به هم ریخت و مبارزه بین ویروس‌ها و گلبول‌های سفید به نفع ویروس‌ها تمام شد و درجه تب بیمار به شدت افزایش پیدا کرد. 🔸 در دوران نیز با احداث کارخانه‌های کوچک و بزرگ، نه تنها گلبول‌های سفید زیاد نشد بلکه به واسطه کمبود مواد اولیه مورد نیاز و عدم وجود نیروی انسانی ماهر و متخصص، زمینه برای ورود بیشتر ویروس‌ها به بدن بیمار فراهم گردید. هر کارخانه‌ای که احداث می‌شد به جای اینکه کمکی در افزایش گلبول‌های سفید باشد و برای کشور ارزآوری کند، ارزبری داشت و عملا زمینه را برای ورود سریع و بیشتر ویروس‌ها آماده می‌کرد. نسبت صادرات نفتی به غیر نفتی کشور بیست سال قبل از انقلاب 77 به 23 بود. در حالی که در سال 57 از طرفی حجم گلبول‌های سفید از 23 درصد به 2 درصد کاهش و حجم که حکم تب‌بر برای اقتصاد را دارد از 77 درصد به 98 درصد افزایش پیدا نمود. بدین ترتیب پهلوی در سال‌های آخر تب بیمار یا همان قیمت دلار را به وسیله‌ی تب‌بر نفت روی یک عدد ثابت نگه داشته بود و این موجب شده بود که کالای خارجی ارزان‌تر تمام شود. لذا حجم واردات در سال 57 نسبت به بیست سال قبل از آن 36 برابر افزایش پیدا کرده بود که خود موجب ورود ویروس‌های جدید به بدن بیمار اقتصاد ایران شد. 🔸 جمهوری اسلامی کشور را در چنین شرایطی تحویل گرفت و همان تب‌بر را نیز به واسطه کاهش روزانه 5میلیون بشکه‌ای از دست داد. یک کشور برای افزایش گلبول‌های سفید اقتصاد به دو عامل اساسی نیروی انسانی متخصص و نیاز دارد. لذا جمهوری اسلامی از روز اول به این مسئله اساسی توجه کرده و با وجود تحمیل هشت سال ، تحریم‌های همه جانبه و سنگ‌اندازی‌های متعدد دشمنان قدم در مسیر چهار مرحله‌ای توجه به آموزش، تأکید بر پژوهش، تبدیل پژوهش به فناوری و تبدیل فناوری به ارزش افزوده گذاشت. 🔸 این همان مسیری است که تمام ابرقدرهای اقتصادی دنیا روزگاری از آن گذشته و به توسعه دست پیدا کرده بودند. سرعت حرکت در این مسیر گاهی با تغییر رویکرد دولت‌ها تغییر داشته است. 🔰 برای دریافت توضیحات بیشتر به همراه آمار دقیق و مستندات و منابع تاریخی این موضوع به کتاب مراجعه فرمایید. 💠 اندیشکده راهبردی 🆔 @soada_ir