هدایت شده از زمزم
🥀بسم الله الرحمن الرحیم 🥀
توان مدیریتی حضرت #خدیجه سلام الله علیها
با توجه به شرایط آن روزگار، که زن را از تمام احتیاجات محروم و دختران را زنده به گور میکردند و با توجه به موقعیت و فعالیت اقتصادی خدیجه (سلاماللهعلیها) میتوان او را خردمندترین و کارآمدترین زن روزگار خود نامید. یکی از نویسندگان عرب در مورد او مینویسد: «خدیجه این بانوی آگاه و پاک سرشت و این انسان شیفته معنویت که حقگرایی، فضیلتطلبی و نواندیشی و عشق به کمال از ویژگیهای او بود. از همان روزگار جوانی و پیش از آشنایی با پیامبر، یکی از دختران نامدار و با فضیلت حجاز و عرب به شمار میآمد. در جهان عرب نخستین، زن توانمندی است که در تجارت و مدیریت درخشید و در این راه شخصیت منطقهای و شهرت جهانی به هم زد. به گونهای که نام بلند او در تاریخ عرب و در آثار و نوشتههای تاریخ نگاران پیش از اسلام نیز باشکوه و عظمت و به عنوان یک قهرمان بزرگ ملی آمده است».
منبع: ویکی شیعه.
@zamzamhadi
🌴دهم رمضان، سالروز رحلت آن بانوی گرانقدر است🌴
تقدیم به روح آسمانیش، فاتحه و صلوات تقدیم می کنیم🥀🌷🥀🌷🥀🌷🥀🌷
هدایت شده از زمزم
بسم الله الرحمن الرحیم
نقش #خدیجه(س) در اسلام
کمکهای مالی حضرت خدیجه(س) موجب غنای پیامبر(ص) شد. رسول خدا (ص) همواره میفرمودند: «هیچ مالی به من سود نبخشید، آنگونه که ثروت خدیجه(س) به من سود بخشید». بنابر روایات اسلامی، پیامبر(ص) از اموال خدیجه(س) در راه کمک به آزادی بدهکاران، یتیمان، و بینوایان استفاده میکرد.
در ماجرای محاصره شعب ابی طالب، اموال حضرت خدیجه(س) در حمایت از بنیهاشم مصرف شد، تا آنجا که در روایت آمده است: «ابوطالب و خدیجه(س) همه اموال خود را برای حفظ اسلام و محاصرهشدگان انفاق نمودند.»
در جریان محاصره شعب ابی طالب، حکیم بن حزام برادرزاده خدیجه (س)، شترها را میآورد و با آن شترها، گندم و خرما را حمل میکرد و با زحمت و خطر زیاد، آنها را به بنیهاشم میرساند. این بخشش به گونهای بزرگ و خالصانه بود که خداوند آن را گرامی داشت و این کار بزرگ خدیجه(س) را در ردیف نعمتها و مواهب بزرگ خود به بنده برگزیدهاش محمد (ص) برشمرد. پیامبر(ص) نیز همواره از بخشندگی و ایثار این بانوی گرامی، با عظمت و بزرگی یاد میکرد.
@zamzamhadi
🌴دهم رمضان، مصادف با سالروز رحلت حضرت خدیجه(س) 🌴
تقدیم به روح بلند و ملکوتیش 'صلوات'
🌷🌷🌷🌷🌷
🏴🏴🏴🏴🏴
السلام علیک یا ام المومنین یا
🌴خدیجه الکبری🌴
#خدیجه ؛
بزرگ بانوی تاریخ اسلام.
🔘 نقش و تأثیر ایشان در زندگی پیامبر(ص) بـه عنوان شریک زندگی:
▪️خدیجه (س ) نه تنها به عنوان یک همسر بلکه به عنوان تنها کسی که می توانست رسول خدا (ص ) را درک کند، همراه و همدل پیامبر بود و او توانست پیامبر (ص) را با آن روح بزرگ را دریابد و به او آرامش بخشد.
▪️خدیجه (س) دل آرام پیامبر(ص) بود و پیامبر با او آرام می گرفت.
▪️حضرت خدیجه (س ) برای تقویت ایمان و اطـمینان قلبیش، تلاش های فراوانی در جهت معرفت و شناخت کمالات و روحیات و صفات پیامبر (ص) انجام دادند از جمله آن تصدیق و تأیید پیامبر اکرم (ص) بود
▪️کـمک هـای روحی و روانی به پیامبر (ص)،
▪️معاف کردن پیامبر (ص) از فعالیت های اقتصادی و کسب درآمد،
▪️کاهش نگرانیهای پیامبر اسلام (ص)،
▪️زدودن غم و نـاراحتی ناشی از وفات فرزندان پیامبر،
▪️حمایت اقتصادی از پیامبر(ص ) با بخشیدن تمامی اموال خود به او بود که این اموال در راه ترویج اسلام هزینه شد و پیامبر(ص ) آن را سودآورترین اموال برشمرد.
(اسلام تا همیشه، وام دار این بانوی بزرگوار خواهد بود).
⚜️ @zamzamhadi ⚜️
🥀🥀🥀
🥀🥀🥀تقدیم به پیشگاهش، فاتحه و صلوات
🥀🥀🥀
May 11
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
@zamzamhadi
سه روز میانی ماه های قمری(۱۳؛۱۴؛ و ۱۵ هر ماه)
که شبها قرص ماه کامل است و نورانی ترین شبها را ایجاد می کند، ایّام البیض نامیده می شود.
از نظر انجام اعمال و مستحبات هم، معمولا این سه روز ویژگی خاصی دارد.
خواندن "دعای مجیر " مشهورترین سفارش برای این سه روز است. خواندن این دعا در ایام البیض برای آمرزش گناهان توصیه شده است.
دعای مجیر از پیامبر اکرم(ص) روايت شده و دعايى است كه جبرئیل براى آن حضرت هنگامى كه در مقام ابراهیم مشغول نماز بودند آورد.
شیخ عباس قمی در مفاتیح الجنان نقل کرده هر كه اين دعا را در «ايام البيض» [روزهاى سيزدهم و چهارهم و پانزدهم] ماه رمضان بخواند گناهش آمرزيده مىشود، هر چند به عدد دانههاى باران و برگهاى درختان و ريگهاى بيابان باشد.
و خواندن آن براى شفاى بيمار و اداى دين و بىنيازى و توانگرى و رفع غم و اندوه سودمند است.
لطفا ما را از دعای خیر فراموش نکنید.
@zamzamhadi
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺