هدایت شده از معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده
📷 #گزارش_تصویری | مراسم تکریم دکتر خزعلی و معارفه دکتر بهروزآذر بعنوان معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، عصر دوشنبه (22 مرداد 1403) با حضور «محمدرضا عارف» معاون اول رئیس جمهور در ساختمان کوثر نهاد ریاست جمهوری برگزار شد
@womengov
#برشی_از_کتاب
#جای_پای_زینب
🔰تجربه جدا شدن چند روزه زنان از جریان زندگی عادی و حضور در یک جمع فراملیتی با خاص بودگیهای مشارکت در شکلدهی به وجه سیاسی #اربعین به مثابه نماد قدرت #شیعه، احساس امنیت زنان ایرانی در کشوری دیگر، احساس معنوی خاص، عبور از فردگرایی و تجربههای دیگر، افزون بر آنکه ما را با وجه زنانه عبور از ملت به امت واحد آشنا میکند، معانی دیگری را نیز به ما انتقال میدهد. تجربههای زن ایرانی نقاط اشتراک و تمایزی با تجربههای زنان کشورهای دیگر دارد؛ از سوی دیگر شباهتها و تمایزهایی نیز با تجربههای مردان حاضر در این آیین دارد.
،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،
📌 برای سفارش این کتاب، کلیک کنید
🆔@wfrcacir
🌿اخبار حوزه زن و خانواده در پیام رسان های ایتا و بله🌿:
@zan_khanevade
https://ble.ir/zan_khanevade
eitaa.com/zan_khanevade
👈 " خانه مادری تقدیم میکند "
| کانال آموزشی #بانوان_ایرانی |
📌سلسله محتواهای سفر خانوادگی اربعین
هر آنچه باید در مورد اربعین خانوادگی بدانیم📒
#اربعین #اربعین_خانوادگی #کربلا
ـــــــــــــــــــــــ
📱به #خانه_مادری بپیوندید
https://eitaa.com/khanehmadari
🌿اخبار حوزه زن و خانواده در پیام رسان های ایتا و بله🌿:
@zan_khanevade
https://ble.ir/zan_khanevade
eitaa.com/zan_khanevade
🔘 جایگاه زنان در اقتصاد ایران و تحولات آن
📌 دکتر کمیل قیدرلو در گفتوگو با فصلنامۀ رهیافت اندیشه؛
🔖ما اگر بخواهیم دربارۀ جایگاه بانوان در اقتصاد ایران صحبت کنیم، باید ببینیم در گذشته چه جایگاهی داشتند. درواقع باید دید در گذشته با چه زمینهای مواجه بودیم و دربارۀ آن زمینه در دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی چه تغییراتی حاصل شده است.
🔖در فرهنگ و نگاه سنتی ما، برای بانوان نقش اقتصادی تعریف نشده است؛ ایشان نقش همسری و مادری دارند، نقشهای خانوادهمحور مانند خاله، عمه، خواهر، مادربزرگ، دختر دارند. نه اینکه زنان کار اقتصادی نداشتند، بلکه در جامعۀ ما اصالتاً از زنان ایفای نقش اقتصادی انتظار نمیرفته و برایش تعریف نشده که بخواهد کار اقتصادی کند. مادری و همسری بهعنوان کارکرد اصلی برایش تعریف شده بود.
🔖 درحقیقت وقتی در حوزۀ اقتصادی سخن میگوییم، مشاهده میکنیم که در زمینۀ ارزش افزوده و سهم از اشتغال بانوان در جامعه، مسئلۀ زنانگی در آن جایی ندارد. در نگاه سنتی جایگاه زن در خانه است، باید حواسش به بچههایش باشد، باید خانه را نگه دارد و این حتماً با کارکردهایی که زنان ما در آن دورۀ تاریخی داشتند، منطبق بوده است. هنگامی که با پدیدۀ مدرنیته و تجددگرایی مواجه میشویم، بخشی از تأثّر جامعۀ ما از جامعۀ غرب در زمینۀ اقتصاد نمود پیدا میکند.
📘برای مطالعۀ متن کامل مصاحبه، به نشانیهای زیر مراجعه نمایید:
🌐 https://fidibo.com/book/173674
🌐 https://taaghche.com/book/210271
#فصلنامه
#رهیافت_اندیشه
#کمیل_قیدرلو
🌐 @rahyaft_andisheh
🌿اخبار حوزه زن و خانواده در پیام رسان های ایتا و بله
#گزارش
#نشست
🔰تداوم نهضت معارفی قیام امام حسین علیهالسلام در خطابههای حضرت زینب سلاماللهعلیها
⬅️ دکتر #فریبا_علاسوند در نشستی که با موضوع «زینب کبری سلاماللهعلیها و سهگانه معارف، شجاعت و حیا» در پژوهشکده زن و خانواده برگزار شد عنوان کرد: معارف، شجاعت و حیا به این دلیل با نام حضرت زینب سلاماللهعلیها مطرح است که این سه مورد در مشی و منشِ عقیله بنیهاشم در حرکت پس از #عاشورا مشهود است.
▫️ایشان افزود: بجز گفتارهای جزیی که #حضرت_زینب سلاماللهعلیها در مسیر کربلا تا کوفه داشتهاند دو خطبه و یک مکالمه مهم نیز از ایشان رسیده است که شامل خطبه کوفه، خطبه شام و گفتوگو با عبیدالله میشود. مهمترین مسئلهای که در جریان گفتارهای درخشان حضرت وجود دارد ایجاد یک #نهضت معارفی است.
▫️عضو هیأت علمی پژوهشکده زن و خانواده، #شجاعت آمیخته با #حیا در وجود حضرت زینب سلاماللهعلیها را مورد اشاره قرار داد و گفت: شجاعت در مراتبی مانند قدرت فیزیکی دارای ابعاد جنسیتی است ولی در مراتبی خارج از ابعاد جنسیتی است یعنی زن و مرد ندارد. در روایات اسلامی به برخی ابعاد فراجنسیتی شجاعت اشاره شده است مثلاً در جایی اظهار حرف حق نزد رهبر و افراد ظالم به عنوان شجاعت دانسته شده است. اساساً زنان صدر #اسلام برای این منش تربیت میشدند.
📝 برای مطالعه گزارش این نشست، کلیک کنید
#پژوهشکده_زن_و_خانواده
🆔@wfrcacir
🌿اخبار حوزه زن و خانواده در پیام رسان های ایتا و بله🌿:
@zan_khanevade
https://ble.ir/zan_khanevade
eitaa.com/zan_khanevade
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده :
لایحه الحاق توسعه همکاری اسلامی و جنبش جهانی تعهد به خانواده مورد پیگیری قرار می گیرد
🔹 به گزارش روابط عمومی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده؛ دکتر بهروز آذر طی نشستی با دکتر خزعلی و همکاران امور بین الملل به بررسی اقدامات این حوزه پرداخت.
🔹 در این نشست ضمن ارائه گزارش از اقدامات انجام شده به دستاوردها و مهمترین برنامه های پیش رو اشاره شد که از آن جمله لایحه الحاق به سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی، جنبش جهانی تعهد خانواده، دور دوم مدیریت آیورا، کمیته زنان و حقوق بشر، همایش بین المللی زنان و مبارزه با فساد، نمایشگاه آفریقای جنوبی آیورا، همکاری با اتحادیه تجاری زنان بریکس، مجمع زنان سازمان همکاری های شانگهای و برگزاری دوره توانمندسازی سمن ها مطرح گردید.
🔹 در ادامه دکتر بهروز آذر به بررسی جزئیات برخی از اقدامات پرداخت و دستور پیگیری برخی از اقدامات همچون تصویب لایحه الحاق به سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی در مجلس، و جنبش جهانی تعهد خانواده در کمیسیون های دولت و ایجاد کارگروه زنان وحقوق بشر را داد.
@womengov
🌿اخبار حوزه زن و خانواده در پیام رسان های ایتا و بله🌿:
@zan_khanevade
https://ble.ir/zan_khanevade
eitaa.com/zan_khanevade
🌟سامانه حمایت از فعالین مردمی حوزه خانواده و فرزندآوری راه اندازی شد
🔶در راستای ماده 30 ( قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت)
🔶سازمان تبلیغات اسلامی از فعالین مردمی حوزه خانواده و فرزندآوری، در قالب هیئت های مذهبی، مساجد، کانون های فرهنگی، اعزام مبلغ و .... حمایت می کند
🔶بدین جهت فعالین و تشکل های مردمی در حوزه جمعیت می توانند با مراجعه به درگاه http://www.omideayande.ir
اطلاعات و طرح های خود را در سامانه ای که بدین منظور تهیه شده ثبت نمایند، تا درصورت داشتن شرایط، مورد حمایت های لازم قرار گیرند.
ستاد خانواده و جمعیت سازمان تبلیغات اسلامی🌱
🌿اخبار حوزه زن و خانواده در پیام رسان های ایتا و بله🌿:
@zan_khanevade
https://ble.ir/zan_khanevade
eitaa.com/zan_khanevade
#اطلاعیه_پژوهشی
#همایش_زن_خانواده_امنیت
#همکاری_علمی
دبیرخانه نخستین همایش ملی زن، خانواده، امنیت در راستای بهرهمندی از ظرفیت علمی اشخاص و مراکز مختلف، به اطلاع میرساند:
🔹از تمامی اساتید، پژوهشگران و دانشپژوهان حوزوی و دانشگاهی جهت برگزاری نشستهای علمی و کرسیهای آزاداندیشی از محتوای پایاننامههای طلاب سطح3 و 4 یا دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری در عناوین مرتبط با موضوع امنیت و ابعاد مختلف آن ذیل محورهای دهگانه همایش، دعوت به همکاری مینماید.
📲 علاقمندان به همکاری، عنوان پایاننامه یا رساله خود را از طریق پیام رسان ایتا به شناسه @haiaty (سرکار خانم حیاتی، دبیر اجرایی همایش) ارسال نمایند.
‼️مستدعی است ارسال عنوان پایاننامه یا رساله همراه با #همکاری_همایش باشد.
🌐جهت ثبت مقاله و اطلاعات بیشتر به سایت همایش مراجعه نمایید:
https://wfs-conference.ir
✅مهلت ارسال مقالات: ۳۱شهریور۱۴۰۳
🔰@hawzah_khaharan_qom
مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم
🌿اخبار حوزه زن و خانواده در پیام رسان های ایتا و بله🌿:
@zan_khanevade
https://ble.ir/zan_khanevade
eitaa.com/zan_khanevade