📚#هر_شب_یک_صفحه_کتاب
🍀آذرخشی_دیگر_از_آسمان_کربلا_۱۲
🔹پيغمبر اكرم(صلى الله عليه وآله) در مورد آن بزرگوار فرمود: «حُسَيْنُ مِنّى وَ أَنَا مِنْ حُسَيْن» براى چيست؟ خوب، معناى «حسين منى» روشن است؛ اما «انا من حسين» خيلى مهم است. يا عبارت معروفى كه معمولاً در حسينيه ها مىنويسند كه از اين روايت گرفته شده است: «اِنَّ الْحُسَيْنَ ابنِ عَلى فى السَّماءِ أَكْبَرُ مِنْهُ فى الاَْرْضِ فَاِنَّهُ لَمَكْتُوبٌ عَنْ يَمينِ عَرْشِ اللّهِ مِصْباحُ هُدىً وَ سَفينَةُ نَجاة» حسين چراغ هدايت و كشتى نجات است.
🔸خوب، همه امامان ما(عليهم السلام) چراغ هدايت بوده اند، همه آنان كشتى نجات هستند. در زيارت جامعه مىخوانيم كه همه شما كشتى نجات هستيد، هر كس به شما تمسك بجويد، نجات مىيابد، و هر كس از شما دور و عقب بماند، هلاك مىشود. همه اهل بيت(عليهم السلام)همين گونه اند. پس حسين(عليه السلام) چه خصوصيتى دارد؟
♦️بدون شك شخصيت سيدالشهداء(عليه السلام) و شرايطى كه به تقدير الهى براى زندگى ايشان پيش آمد، يك ويژگى به زندگى آن حضرت(عليه السلام) و به خصوص شهادت او بخشيد كه اين بركات مىتواند از آن ناشى شود. همين طور ما معتقديم همه ائمه اطهار(عليهم السلام)نور واحد هستند؛ هر امام ديگرى هم به جاى امام حسين(عليه السلام) بود، بايد همين برنامه را اجرا مىكرد. اگر اختلافى در رفتار ائمه(عليهم السلام)ديده مىشود، به لحاظ شرايط اجتماعى زمان ايشان بوده است.
🔺مثلاً امام حسن(عليه السلام) اول جنگيد و بعد صلح كرد. اين كه معروف است كه امام حسن(عليه السلام) در مقايسه با سيدالشهداء(عليه السلام) سمبل صلح بود، بدان معنا نيست كه دو نوع سليقه و دو قرائت از اسلام داشته اند، قرائتى صلح طلبانه و قرائت ديگرى خشونت آميز؛ خير، ما معتقديم اگر امام حسين(عليه السلام) هم در موقعيت امام حسن(عليه السلام) بود، مىبايست همانند امام حسن(عليه السلام) رفتار كند و اگر امام حسن(عليه السلام) در شرايط امام حسين(عليه السلام) بود، بايد همان رفتار امام حسين(عليه السلام) را انجام مىداد، و ساير ائمه(ع) نيز به همين شكل.
♦️اختلاف در روش ها و رفتارها به خاطر شرايط اجتماعى خاصى بوده كه اين وظايف را ايجاب مىكرده است. پس اين شرايط خاص است كه براى ابى عبد الله پيش آمد و زمينه اى را فراهم كرد كه نقشى را در تاريخ بشر و راهنمايى انسان ها ايفا كند كه براى هيچ فرد ديگرى ميسّر نشد. اين شرايط بود كه چنين رفتارى را تعيين كرد؛ يا به زبان دينى اين تقدير الهى بود، خواست خدا بود. چون شرايط اجتماعى هم به دستخداست، همه چيز به اراده لا يزال الهى منتهى مىشود.
♻️اين دو مطلب، دو روى يك سكه است؛ خواه بگوييم خدا اين ويژگى را به امام حسين(عليه السلام) بخشيد، و يا بگوييم شرايط زندگى ابى عبد الله اين خصوصيت ها را اقتضا كرد. چون اين شرايط نيز تابع اراده خدا است و طبق تقدير او انجام مىگيرد.
🔅حال بايد بررسى كنيم كه چگونه سيدالشهداء(ع) اين ويژگى را پيدا كرد كه بتواند اين بركات را داشته باشد و مردم در سايه عزادارى در مصيبت او بتوانند مصالح دنيا و به خصوص مصالح آخرتشان را تأمين كنند؛ چون براى مؤمن، دنيا مقدمه اى براى تكامل اخروى است و حيات اصلى در آن جا است. اين جا يك دوران جنينى است كه ما مىگذرانيم. حيات حقيقى، پس از مرگ شروع مىشود. «وَ اِنَّ الدّارَ الْآخِرَةِ لَهِىَ الْحَيَوان»، حيات واقعى، پس از اين عالم است.
📍به هر حال، هم مصالح دنيوى و هم مصالح اخروى ما در سايه توسل به سيدالشهداء(عليه السلام)، توجه به آن حضرت، عزادارى براى او، گريستن براى او و عرض ارادت به ايشان است. همه شما آن قدر از معجزات و كراماتى كه از اين عزادارى ها حاصل شده است شنيده ايد كه من هر چه بگويم زيره به كرمان بردن است؛ لذا به اين قسمت نمىپردازم. حتى خاك گِلى كه عزاداران سيدالشهداء(عليه السلام) به پيشانى ۰مىماليدند موجب شفاى چشم حضرت آيت الله العظمى بروجردی شد. اين داستان را همه شنيده ايد كه ايشان به چشم دردى مبتلا بودند كه معالجه نمىشد. تا اين كه در ايام عاشورا در بروجرد دسته اى سينه زن به منزل ايشان آمدند. مرحوم آيت الله بروجردى مقدارى از گِل هايى را كه عزاداران حسينى به سر و صورت ماليده بودند، برداشته و به چشم ماليد و آن چشم درد ايشان معالجه شد و تا آخر عمر هيچ ناراحتى از ناحيه چشم نداشتند و بدون عينك ريزترين خط ها را مىخواندند و
اين به بركت گِلى بود كه از سر و پيشانى سينه زنان سيدالشهداء(عليه السلام) ريخته بود. از اين گونه كرامات و معجزات الى ماشاءالله وجود دارد. همه شما با يك قطره اشكى كه در اين مراسم مىريزيد، اول نورانيت آن را در خود احساس مىكنيد. حاجت هايى كه از شما برآورده مىشود و نيز بسيارى از آفت ها و مصيبت هايى كه از شما دفع مىشود و نمىدانيد، در مرحله بعد است.
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
#بازخوانی_کتاب
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_۱۱۳
🔹آقا! اگر این پنج هزاری را دادی به کسی که خودش صد تا پنج هزاری در جیبش هست و توان دارد برای خود فراهم کند، این انفاق نیست؛ اگر دادی به آن آدمی که منتظر یک پنج هزاری است تا یک نان سنگک بخرد و شکم خودش را پُر کند، این انفاق است. پس انفاق کار هر کسی نیست کار مردمی است که با هوش هستند و خلأها و نیازها را میفهمند و حاضر میشوند بجا و در جای درست خرج کنند.
✅ اهل تقوا حتی در خوشیها و ناخوشیها انفاق میکنند." فِي السَّرَّاءِ وَالضَّرَّاءِ"
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
🌹امام صادق (علیه السلام):
❇إنَّ خَيرَ ما وَرَّثَ الآباءُ لِأَبنائِهِم الأَدَبُ لاَ المالُ فَإِنَّ المالَ يَذهبُ و الأَدَبَ يَبقى.
✳بهترين چيزى كه پدران براى پسرانشان (فرزندان) به ارث مى گذارند، تربيت است، نه مال؛ چرا كه مال مى رود و تربيت مى ماند.
📚كافي، ج ۸، ص۱۵۰، ح ۱۳۲
#حدیث_روز
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
🌷طلبه شهید
محمد علی قیصری حسن آبادی
🔅شانزدهم اردیبهشت ۱۳۴۵، در شهر حسنآباد از توابع شهرستان اصفهان چشم به جهان گشود.
🌹پدرش حسین، کشاورزی میکرد و مادرش شهربانو نام داشت. تا پایان دوره ابتدایی درس خواند.
📍سپس به فراگیری علوم دینی و حوزوی تا (سطح۱) پرداخت. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. بیست و هشتم مهر ۱۳۶۲، در تپه های هفت توانا بر اثر اصابت ترکش خمپاره به شهادت رسید. مزار او در گلزار شهدای زادگاهش واقع است. برادرش رضا نیز شهید شده است.
#شهدای_روحانی
#هر_روز_با_شهدا
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
🍀حاج اســماعیل دولابی:
🌹وقـتی میخواهی از مـنزل خارج
شـوی اهـــلخانــه را خشـــنود
کن و بـــیرون بیا.
🌷وقــتی هــم خواستی وارد خـانه
شوی بیـــرون در اســـتغفار کن
صلوات بفرست هرناراحتی داری
بـیرون بگـــذار و با روی خــوش
داخــل شـــو.
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
🍀امام خامنهای ۱۳۹۹/۷/۲۱
🔸«یک کار مهم این است که بدانیم تهدیدهای متوجّه به کشورها - کشور ما و دیگر کشورها - دائم در حال تحوّل است. آن چیزی که امروز یک تهدید نظامی شمرده میشود، لزوماً همان چیزی نیست که بیست سال پیش تهدید نظامی شمرده میشد؛ تهدیدهای جدیدی به صورت تهدید نظامی وجود دارد. چون تهدیدها در حال تحوّل است، دانشگاههای نظامیِ ما هم باید برای مقابلهی با #تهدیدهای_نوبهنو و جدید، برنامه داشته باشند؛ این باید در پژوهشهای دانشگاهها مورد توجّه قرار بگیرد، برای مقابله برنامه داشته باشند.
🔹علاوهی بر این، اصلاً تهدیدهای جدید را پیشبینی کنند؛ یعنی شما مثلاً فرض کنید امروز تهدیدهای فضای مجازی وجود دارد که ده سال پیش به این صورت وجود نداشت و ممکن است چند سال بعد از این [هم] تهدیدهای دیگری از همین قبیل به وجود بیاید؛ افرادِ بافکرِ ما بنشینند و با استفادهی از خرد جمعی و پژوهشهای دانشگاههای ما اینها را پیشبینی کنند. این بایستی بخش مهمّی از فعّالیّت دانشگاههای ما باشد و دانشگاهها حرف جدّی باید در این زمینه برای گفتن داشته باشند.»
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹من میترا نیستم....
🌷برشی از زندگی شهیده زینب کمایی...
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
⭕️ نشریه آمریکایی USA Today:
مشکل آمریکا در ایران حضور یک "ابر حریف" به نام آیتالله خامنهای است که نقشه راه را میشناسد و مردم به او اعتماد آمیخته به اعتقاد دارند.
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
9.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍مقایسه کنید...
🔸سندروم جینوسی و بی تفاوتی نسبت به صحنه جرم توسط مردم شاهد
و...
🔹نظر اسلام در قالب امر به معروف و نهی از منکر ...
🌹تقدیم به شهید امر به معروف و نهی از منکر #شهید_محمد_محمدی
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
⭕️جنایتی بی شرمانه در آمریکا که در مناظره دو کاندیدای ریاست جمهوری آمریکا فاش شد!
🔻 بایدن: ۵۲۵ کودک در آمریکا از خانواده خود در مرز جدا شده اند و حالا نمی شود خانواده هایشان را پیدا کرد.
🔻ترامپ: طرح و اجرای قفس (جداسازی کودکان از والدین) از اول کار خودت بود!
🔻استفان والت، استاد دانشگاه و استراتژیست معروف آمریکایی: اگر ایران ۵۴۵ کودک را از پدر و مادرشان جدا میکرد واشنگتن چه واکنشی داشت؟
🔻 اگر ایران ۵۴۵ کودک را از پدر و مادرشان جدا میکرد و اجازه نمیداد اعضای خانواده آنها به هم ملحق شوند و رهبران این کشور میگفتند این چیز خوبی است، مایک پامپئو از محکوم کردن مکرر این اقدام ایرانیها هرگز دریغ نمیکرد... این همان چیزی است که رئیسش (دونالد ترامپ) کرد.
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
📌فراخوان تاجزاده برای ارتش رهاییبخش زنان! / سازماندهی نظامی "دختران خیابان انقلاب" برای جنگ شهری
🔸مصطفی تاجزاده و سعید حجاریان مدتیست که بر سازماندهی خیابانی بانوان در راستای اهداف خود تأکید میکنند.
🔅مصطفی تاجزاده، فعال اصلاحطلب و از دستگیرشدگان فتنه ۸۸ که در دهه ۶۰ از حامیان ممنوعیت ویدئو و فیلم ویدئویی نیز بوده است به تازگی در یک توییت نوشت:
♻️"انقلابی که زنان را بهشکلی میلیونی از خانه به عرصهٔ اجتماع کشاند، با گذشت زمان انواع محرومیتها و تبعیضها را به آنان تحمیل کرد. این روند متناقض (سیاسی-اجتماعیشدن توام با سختگیریهای طالبانی) زنان ایرانی را ناراضی و معترض و به نیرویی رهاییبخش تبدیل کرده است. "
خوانش اظهارات این فرد در بحث اشاره به "نیروی رهاییبخش" بودن زنان به شدت محل تأمل است.
⚠️کدام رجل سیاسی را در کدام کشور دنیا میشناسیم که اینچنین به زعم خود در مقابل حاکمیت قد علم کند و ضمن جلوهدادن تلویحی خودش بعنوان فرمانده مخالفین نظام از چیزی تحت عنوان نیروی رهاییبخش سخن بگوید!؟
🔰رهایی بخش بر مبنای کدام عقلانیت، نسبت به چه چیزی و با کدامین ابزار!؟ آیا این چیزی شبیه به همان "ارتش آزاد" در سوریه نیست!؟
پاسخ را میتوان در اظهارات دیگر تاجزاده در همین رابطه یافت.
💠 تاجزادهای که پیش از این گفته بود اغتشاشات آبان خشنتر تکرار میشود، این جامعه لجن است، نظام جمهوری اسلامی مثل نظام سلاطین جائر غزنوی است و خیلی از حرفهای ما و براندازان یکی است!
🔅بدیهیست که به مصداق "چون که صد آمد نود هم پیش ماست" میتوان با خواندن این اظهارات به این نتیجه رسید که تاجزاده و دوستان او در ستاد هسته سخت اصلاحات به دنبال فراهم کردن یک سپاه علیه نظام اسلامی هستند.
❌یک سپاه ناراضی از مشکلاتی که البته شخص آقای تاجزاده و دوستان ایشان که میگفتند: "ما تضمین روحانی هستیم" ایجاد کردهاند نه کس دیگر!
💢و اکنون هم در ادامه فرایند پیشگفته میبینیم که یک روز ساختار نظام از سوی آقایان مورد ریشخند قرار میگیرد تا بیحیثیت شود و روز دیگر هم زنان هستند که بایستی در خدمت بدمستی فرماندهان فتنه اقتصادی گیرند.
📌تقلای تاجزاده و حجاریان برای سازماندهی نظامی "دختران خیابان انقلاب"
🔅در بحث حمایت تاجزاده از به خیابان کشیدن زنان در قالب یک میلیشیا و بخشی از سپاه فتنه اقتصادی البته باید به این سابقه توجه کرد که پیش از او یکی دیگر از فرماندهان فتنه آینده یعنی سعید حجاریان نیز بر لزوم سازمان یافتن زنان معترض تأکید کرده بود.
♻️سازمانیافتگی که تأکید حجاریان و تاجزاده بر لزوم آن جز در چارچوب پازل تحلیلی مربوط به "فتنه اقتصادی" قابل فهم نیست.
📍حجاریان زمانی در اشاره به اقدامات غیر متمدنانه "دختران خیابان انقلاب" گفته بود: دختران خیابان انقلاب نافرمانی مدنی میکنند اما چون سازمان ندارند و سراسری نیستند، به نتیجهای نمیرسند!
🔸و البته جالب است که تنها چند روز بعد، یکی از همین دختران خیابان انقلاب! که به کانادا رفته بود خواستار تحریم بیشتر مردم ایران شد...
❓مدافع حقوق زنان ایرانی کیست!؟
♻️مردم ایران عملا با یک طراحی ناامن کننده مواجهاند که قضایایی مثل دیماه ۹۶ و آبان ۹۸ نشان داد به هیچ وجه یک بدبینی تحلیلی نیست و بایستی بصورت جدی با آن مقابله کرد.
♦️راه برخورد و مقابله نیز در وهله اول "روشنگری" و فهم عمومی نسبت به شبهاتی است که فرماندهان فتنه اقتصادی ایجاد میکنند تا به مقصود خود نائل آیند.
🔸در اشاره به اظهارات اخیر تاجزاده همچنین اگر به یک سؤال اساسی پاسخ داده شود؛ سره از ناسره بهتر مشخص میشود و آن اینکه "مدافع حقوق زنان ایرانی کیست!؟ "
🔹افرادی مثل شهید محمد محمدی و شهید علی خلیلی از شهدای امر به معروف و نهی از منکر که در دفاع از کرامت بانوان و حقوق حقه آنها به شهادت رسیدند یا امثال تاجزاده و حجاریان که از زنی که خواستار تحریم ایران است دفاع میکنند، دوستانشان در دهه شصت پونز در پیشانی بدحجابها فرو میکردند و هرجا سخن از ناامنی است نام آنها میدرخشد!؟
✅ مشرق
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
🔰 نکته مهم انتخابات امریکا برای سیاست امروز ما
✅ اگر دو جریان سیاسی اصولگرا و اصلاح طلب را در تناوب قدرت تا حدودی شبیه دو حزب امریکایی دمکرات و جمهوریخواه فرض کنیم، زمانی که منتخب یک حزب برای چهار سال و یا هشت سال مستاجر کاخ سفید می شود، مسئولیت این دوره حاکمیت را مجموعه پیروز انتخابات به عهده گرفته و نهایتا مشکلات و ضعف ها را در پایان کار نمی تواند به گردن حزب رقیب بیندازد و لذا حاکمان فعلی کاخ سفید باید پاسخگوی دوره ریاست خود باشند. از این زاویه است که در عملکرد چهار سال اخیر اوضاع امریکا، نامزد دمکرات غالبا حمله می کند و رئیس دولت وقت ( هر چه هم هتاک و بی ادب و وقیح باشد ) باید از خود دفاع نماید و در این دادگاه ملی افکار عمومی در جایگاه متهم قرار بگیرد. البته بخاطر بی تقوایی سیاسی و فساد و بی اخلاقی فردی رایج در غرب این قماش دولت مردان (به جای دو قطبی سازی های کاذب و یا مثال از تاریخ امریکا) بیشتر بر روی نقاط ضعف مالی و یا شخصی رقیب انگشت می گذارند ولی همه اینها دلیلی برای فرار از پاسخ گویی عملکرد دولت مستقر نمی باشد.
🔸درست مانند طبیبی که با قول بهبودی بیمار شروع به تجویز نموده و حالا که مریض بدتر شده نمی تواند بهانه تراشی کرده و از مسئولیت طفره رفته و یا فرار به جلو نماید و یا طبیب دیگری را مقصر بداند.
🔸این مثال سیاسی امریکا تا حدودی می تواند مسئله امروز ما و البته مشق خوبی برای پاستور نشینان و دوستانشان در هر دوره ای باشد. البته در درجات پائین تر شامل صندلی سبز بهارستان و بهارستان نشینان هم می شود.
✍ دکتر موسی نجفی
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby