📚#هر_شب_یک_صفحه_کتاب
🍀#آذرخشی_دیگر_از_آسمان_کربلا_۱۴
🔹در ميان همه اين حوادث و در ميان همه گفتارها و رفتارهايى كه از انبيا و اوليا سر زده است، چيزى كه قابل تحريف و مسخ نيست و ممكن نيست كه آن را به غلط تفسير كنند اين است كه امام حسين(عليه السلام) براى ترويج دين كشته شد، و در اين راه تمام ياران او نيز شهيد شدند، و حتى طفل شيرخواره او هم به شهادت رسيد. اين تاريخ را كسى نتوانسته است تحريف كند.
📍البته در بعضى از جزئيات اختلاف بوده است. مثل اين كه جمعيتى كه از كوفه آمدند سى هزار نفر بودند يا صد و بيست هزار نفر؟ كم تر بودند يا بيش تر؟ طبيعى است كه به آسانى نمىتوان آمار گرفت. در ساير قضايا هم اين گونه اختلافات وجود دارد. اما اصل اين حادثه و اين كه امام حسين(عليه السلام) براى دين خود قيام كرد تا آن جا كه با لب تشنه شهيد شد و تا آن جا كه زن و بچه او را اسير كردند، اين قابل تحريف نيست. نه مىتوان گفت اين كار انجام نپذيرفته است و نه مىتوان گفت كه اين كار براى دنياپرستى بوده است.
❓مگر براى رسيدن به مقام راهى بهتر از اين نبود؟ كسى كه اهل مقام است، وقتى ببيند جانش در خطر است راهى براى صلح پيدا مىكند. شب عاشورا هم به او پيشنهاد كردند، روز عاشورا هم به او پيشنهاد كردند بيا با يزيد بيعت كن تا سالم بمانى. قبول نكرد و فرمود: «هَيْهات مِنّى الذِّلَة»؛ جريان حرّ و ساير حوادث پيش آمد.
🔺به اين مطالب اضافه كنيد آنچه را ما معتقديم و با سندهاى متظافر ثابت شده است و قرائن فراوانى وجود دارد كه امام حسين(عليه السلام) مىدانست كشته مىشود. اگر كسى بگويد علم امامت نداشت و الهام خدايى نبود، بنابر حديث هايى كه از خود پيغمبر(صلى الله عليه وآله)رسيده بود مىدانست كه كشته مىشود. در آن بيانى كه خودش فرمود: «كَأَنّى بِأَوْصالى يَتَقَطَّعُها عسْلانُ الْفَلَواتَ بَيْنَ النَواويسَ وَ كَرْبَلا»، گويا مىبينم كه درندگان بيابان، گرگ هاى بيابان بند از بند من جدا مىكنند. و نيز آن خواب هايى كه ديده شد. مانند آنچه در داستان على اكبر(عليه السلام) شنيده ايد. اگر اين ها را ضميمه كنيم، به اين معناست كه امام حسين(عليه السلام) مىداند پايان اين جريان كشته شدن است، اما با اين حال، زن و فرزندانش را با خود برد. آيا براى اين بود كه به پول برسد؟ به مقام برسد؟ به شهوات دنيا برسد؟ در بيابان كربلا كدام شهوات انسان تأمين مىشود؟
🔅به هيچ وجه نمىتوان اين حادثه را به گونه اى تفسير كرد كه اين قيام براى دنيا خواهى، براى رياست طلبى و براى قدرت طلبى بود. هيچ چيز جز اين نبود كه براى احياى دين جدّش كشته شد.
🔸البته ممكن است كسانى بگويند حسين(عليه السلام) اشتباه كرد. بعضى از متعصبين و ناصبى هاى منسوب به اسلام هستند كه مىگويند حق نبود كه حسين(عليه السلام) اين كار را بكند. اما قبول دارند كه او اين كار را براى احياى دين انجام داد.
♻️ اين حادثه با همه ويژگى هايش يعنى ويژگى هايى كه در خط دادن به انسان، و در آموختن درس فداكارى مؤثر است، قابل خطا نيست؛ و در اين كه حجت بر مسلمانان تمام شده باشد و بدانند كه اگر شرايطى مثل شرايط زمان امام حسين(عليه السلام) پيش آمد، بايد همان حركت را انجام دهند، قابل تفسير غلط نيست. البته كسى اين گونه القاء شبهه نكند كه فلانى گفته است بايد مردم حادثه عاشورا را تكرار كنند. مىگويم اگر آن شرايط پيش آمد، بايد همان كار امام حسين(عليه السلام) را انجام دهيم. به هر حال، ويژگى امام حسين(عليه السلام) در اين است كه اين حركت او به هيچ وجه قابل تفسير غلط نبود و چنين ابهامى در اطراف آن به وجود نمىآمد كه براى دنيا پرستى و رياست طلبى اين كار را كرده باشد.
🔻اين است كه هر كس به اين حادثه توجه كند، نور هدايت در دلش مىتابد و وجدانش بيدار مىشود، عواطف مذهبى او شكوفا مىشود و احساس مسئولیت در دلش پديد مىآيد. آيا دينى كه سزاوار است شخصيتى مانند حسين(عليه السلام) با تمام بستگان و حتى با طفل شيرخواره اش براى آن شهيد شود، من و شما در برابر آن مسئولیت نداريم؟ آيا چنين چيزى ممكن است؟ اين است كه «اِنَّ الْحُسَيْنَ... مِصْباحُ الهُدىً» اين چراغى است برافروخته فراروى انسانيت تا روز قيامت، كه هر كس از هر جا به اين چراغ نگاه كند راه را پيدا مىكند و كسى نمىتواند در آن ابهامى ايجاد كند.
✍ آیت الله مصباح یزدی
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
#بازخوانی_کتاب
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_۱۱۶
🔹 والَّذِينَ إِذَا فَعَلُوا فَاحِشَةً أَوْ ظَلَمُوا أَنْفُسَهُمْ ذَكَرُوا اللَّهَ فَاسْتَغْفَرُوا لِذُنُوبِهِمْ آل عمران /۱۳۵.
و آنان که چون کار زشتی مرتکب شوند یا بر خود ستم ورزند، خدا را یاد کنند و برای گناهانشان آمرزش خواهند؛
✅ البته بخشش گناهان و جبران این التیام و خلأ بدون کمک پروردگار ممکن نیست.
✅ تلاش از تو، حرکت از تو و برکت از خدا؛ پس حق نداریم تلاش را از پروندهی خودمان حذف کنیم.
🔸 آنان که از کوشش و تلاش باز نمیایستند، استغفار میکنند برای گناهان، اصرار نمیورزند در راه خطا و خلاف؛ این چنین آدمهایی پاداششان مغفرت از سوی پروردگار است. " أُولَئِكَ جَزَاؤُهُمْ مَغْفِرَةٌ مِنْ رَبِّهِمْ وَجَنَّاتٌ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا وَنِعْمَ أَجْرُ الْعَامِلِينَ ﴿۱۳۶﴾ آلعمران"
💢 آنان پاداششان آمرزشى از جانب پروردگارشان و بوستانهايى است كه از زير [درختان] آن جويبارها روان است جاودانه در آن بمانند و پاداش اهل عمل چه نيكوست. (۱۳۶)
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
🔻امیرالمومنین(ع): هرکه عقل خود را کامل داند، بلغزد.
📚میزان الحکمه
#حدیث_روز
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
🍀آخرینبار ڪه از منطقه زنگ زد
به دخترم هلنا گفتهبود
برایت عروسک میآورم...🤍
🌷بعد از خبر شهادتش،
خیلیها براے هلنا عروسک هدیه آوردند
اما دخترم هنوز میگوید: "من عروسک نمیخوام بابام قول داده وقتے برگرده
برام عروسک میاره"
🌹 شهید حمیدرضا زمانی
#هر_روز_با_شهدا
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
➣
🌷علامه طــباطـــبایی (ره):
برگی که از درخت بر زمـــین می
افتد در عالم #تاثـــیرگذار است
چطور فکر می کنید گناه کردن
در عالَم بی اثــر باشد؟
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
📌تصمیم گماشتگان موسوی خوئینیها برای انتخابات ۱۴۰۰
🔸جواد امام، از فعالان اصلاح طلب در بخشی از یک مصاحبه که اعتمادآنلاین آنرا بازنشر داد، پیرامون انتخابات سال ۱۴۰۰ گفته است: اصل بر مشارکت در انتخابات است و به هیچ وجه تردیدی در آن نداریم و همه اتفاق نظر داریم، اما نکته اساسی تهیه برنامه و انتخاب کاندیدای اصلاحطلب متناسب با این برنامهای است که تدوین میشود.
🔹او در عین حال اظهار می کند: این طور نیست که ما با هر نوع محدودیتی مواجه شویم و باز هم تصمیم بر مشارکت ۱۰۰ درصدی بگیریم، حتی بدون کاندیدا، اصلاً این طور نیست اما اصل مشارکت بر ما فرض است و شرکت در انتخابات را برای خود فرصت میدانیم!
♦️این از مظلومیت نظام مقدس جمهوری اسلامی است که حتی یک عنصر دسته چندم اصلاحات نیز به خود اجازه می دهد اینطور علنی از "تحریم خاموش انتخابات" سخن بگوید و عملا کسی معترض او نشود!
♻️و این نیست مگر به دلیل عدم روشنگری لازم از سوی خواص که اگر وجود می داشت؛ امثال آقای امام به دلیل این اظهارات در جایگاه ملامت و سرزنش قرار می گرفتند و به خود جرأت این تهدیدات علنی را نمی دانند.
🔹دقت شود که حاقّ اظهارات امام را بایستی در آنجا جست که در کنار تأکید بر اصل مشارکت اما از این می گوید که "این طور نیست که ما با هر نوع محدودیتی مواجه شویم و باز هم تصمیم بر مشارکت ۱۰۰ درصدی بگیریم"!
🔸این رفتار که در راستای منویات موسوی خوئینی ها مبنی بر تحریم انتخابات ۱۴۰۰ صورت گرفته به معنی تکرار اقدام شریرانه چپ ها در انتخابات مجلس یازدهم مبنی بر تحریم خاموش انتخابات است.
📍به این قرار که چپها همانطور که امام گفته است ژست تأکید بر حضور می گیرند اما کاندیداهایی که بی صلاحیتی آنها محرز است را به شورای نگهبان معرفی می کنند و پس از رد صلاحیت بدیهی این افراد؛ از سوی ستاد اصلاحات اعلام خواهد شد که چپ ها دیگر در انتخابات شرکت نمی کنند و لیست هم نخواهند داد!
♦️این اقدام که ما از آن با عنوان تحریم خاموش انتخابات یاد می کنیم با هدف کاهش مشارکت صورت می گیرد تا بدین وسیله القا شود که نظام جمهوری اسلامی فاقد مشروعیت است.
📌این در حالی است که اگرچه میزان مشارکت بالا در انتخابات یک امتیاز مثبت است اما مشروعیت نظام به رعایت مُرّ قانون در انتخابات است نه به میزان مشارکت.
📍برخی معتقدند تصمیم چپ ها برای تحریم انتخابات از آنجا نشأت می گیرد که ستاد اصلاحات بوی فتنه اقتصادی را استشمام کرده و قصد دارد بوسیله تحریم خاموش، بر آتش این فتنه بدمد.
✅ مشرق
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
📌اگر کسی قائل بشود به اینکه ائمه(ع)، خدا و اله هستند یا شریک خدا در خلق و در اداره عالم هستند، این غلو است. امامان نه الهاند، نه شریکاند؛ آنها مخلوق و عبدند.
⚡️ شیعه میگوید ائمه اطهار(ع) عبد هستند: «بَلْ عِبادٌ مُکرَمُونَ لا یسْبِقُونَهُ بِالْقَوْلِ وَ هُمْ بِأَمْرِهِ یعْمَلُونَ»، ولی از طرف دیگر: «الْإِمَامُ وَاحِدُ دَهْرِهِ لَا یدَانِیهِ أَحَدٌ...» و «بِنَا عُبِدَ اللَّهُ»... .
🔹«در یک حدیث نورانی در عیون اخبار الرضا(ع)، ابراهیمبن ابیمحمود نقل میکند که به امام رضا(ع) عرض کردم: آقاجان! بعضی از خبرهایی که در فضایل شما نقل میشود، روایتِ مخالفین است که امثالش را از شما نشنیدهایم. آیا ما اینها را نقل کنیم؟ حضرت فرمودند: آن معارف را اصلاً نقل و دنبال نکنید. فرمودند: اینها یک دسته احادیثی جعل کردند که مضمونش غُلُو بود، جعل کردند برای اینکه شما را متهم به غلو کنند. یک دسته هم مضامینش «تقصیر» در حق ائمه(ع) بود تا شما بخوانید و باور کنید و امام در نظرتان کوچک بشود.
♦️پس ببینید دستگاه مخالفین، دو تلاش کردهاند:
یکی #القاء_غلو؛ یعنی حرفهای غلوآمیز درباره ائمه(ع) زدند و به شیعیان نسبت دادند. دیگری #القاء_تقصیر.
♦️البته اگر کسی قائل بشود به اینکه ائمه(ع)، خدا و اله هستند یا شریک خدا در خلق و در اداره عالم هستند، این غلو است. امامان نه الهاند، نه شریکاند؛ آنها بندهاند و عبدند.
یک طرف «تقصیر» است و طرف دیگر، «غلو».
♻️ائمه(ع) نه خدا هستند و نه شریک خدا؛ #مخلوق_و_عبد هستند، اما مخلوقی هستند که: «نه خدا توانمش گفت نه بشر توانمش خواند». از یک طرف باید #نفی_غلو کرد و از طرف دیگر، #نفی_تقصیر.
شیعه میگوید ائمه اطهار(ع) عبد هستند: «بَلْ عِبادٌ مُکرَمُونَ لا یسْبِقُونَهُ بِالْقَوْلِ وَ هُمْ بِأَمْرِهِ یعْمَلُونَ»، ولی [از طرف دیگر، مطابق روایات] «الْإِمَامُ وَاحِدُ دَهْرِهِ لَا یدَانِیهِ أَحَدٌ...»، «بِنَا عُبِدَ اللَّهُ»، «وَ لَکنَّ اللَّهَ خَلَطَنَا بِنَفْسِهِ فَجَعَلَ ظُلْمَنَا ظُلْمَهُ وَ وَلَایتَنَا وَلَایتَهُ». همچنانکه فرمود: ما را از خدایی پایین بیاورید، و فضیلتهای ما را هر قدر خواستید بگویید. این اعتقادات، غلو نیست.
✍ استاد میرباقری
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
📌#دولت_جوان_حزب_اللهی
چگونه از غربت خارج می شود؟
🔹کاش نصف یا ثُلث تلاشی که گروه های انقلابی برای جا انداختن نامزد مورد نظر خود انجام می دهند، صرف همفکری و هم افزایی جمعی درباره "دولت جوان حزب اللهی" به مثابه یک تیمِ دارای برنامه بشود تا بتواند این راهبرد مهم را از غربت خارج کند.
♦️نفس این کار، موضوعیت دارد و البته دستاوردهای آن هم ارزشمند خواهد بود. انبوه مشکلات انباشته شده در دو دولت اخیر، فقط به برکت دولت جوان حزب اللهی قابل برطرف کردن است و نه فقط رئیس جمهورِ خوب اما فاقد تیم.
🔹رهبر انقلاب چندی قبل، خطاب به جوانان دانشجو گفتند" اگر چنانچه انشاءالله شما جوانها با این حرکتها پیش بروید و زمینه را برای روی کار آوردن یک دولت جوان و حزباللهی آماده کنید، بنده معتقدم که بسیاری از این نگرانیهای شما و دغدغههای شما و غصّههای شما پایان خواهد پذیرفت".
♦️ایشان همچنین گفته اند: "مکرر گفتهام که به دولت جوان و حزباللهی معتقد و امیدوارم. اما معنای این حرف صرفاً این نیست که یک جوان سی و دو ساله -من باب مثال- رئیسدولت باشد بلکه معنای دولت جوان و حزباللهی یک دولت پای کار، آماده و با نشاط است که علاج مشکلات است و میتواند کشور را از راههای دشوار عبور دهد. برخی در سنین بالا نیز به معنایی جوان و پر تلاش و با نشاط هستند، مانند شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی که بیشتر از ۶۰ سال داشت اما اگر شهید نمی شد، او را تا ده سال دیگر نیز در همان مسئولیت حفظ می کردم".
🔹جایگاه حقوقی رئیس جمهور، جایگاه مهمی است و خود شخص، موضوعیت دارد. اما در عین حال کار دولت، کار جمعی است نه انفرادی.
♦️در تکاپو برای تشکیل دولت جوان حزب اللهی، آنهایی موفقند -بلکه مراد رهبری را دریافته اند- که فراتر از معیار ناقص "سن و سال و شخص"، برای دور هم آوردن یک تیم هم افزا و دارای نشاط جوانانه و ضمنا واجد پختگی و تجربه تلاش کنند؛ و نه کسانی که دنبال "نامزد بازی محض" باشند.
🔹نامزدهایی که بخواهند پای رقابت انتخاباتی بیایند و احزابی که بخواهند آنها را تبلیغ کنند، کم نیستند. در این میان، کاش نخبگان و گروه های انقلابی، فرصت باقی مانده تا انتخابات را صرف تبیین ابعاد "دولت جوان حزب اللهی" (با تمرکز روی چالش ها و فرصت های موجود؛ و درس های دولت نهم و دهم) کنند؛ نامزدها را هم باید بر این مبنا ارزیابی کرد.
✍ محمد ایمانی
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
⭕️چشم روزنامههای اصلاحاتی به دست بایدن
🔻دلبستگی خودتونو به خدا زیاد کنید، نه به کسی که سیاستش در مقابل ایران همون سیاست مو طلایی آمریکاس.
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
📌کم نیاری! (گفت و شنود)
🔸گفت: تازه چه خبر؟!
🔹گفتم: رابرت اوبرایان مشاور امنیت ملی کاخسفید گفته است تاکنون تحریمهای زیادی علیه ایران اعمال کردهایم و دیگر تحریم چندانی باقی نمانده که علیه این کشور بهکار بگیریم!
گفت: چه قُمپزی در میکردند که ایران را با فشار حداکثری چنین و چنان میکنیم و تحریمهایی اعمال میکنیم که بیا و ببین!
🔹گفتم: قرار بود ایران زیر فشار حداکثری آمریکا کم بیاورد ولی حالا کفگیر تحریمهای آمریکا به ته دیگ خورده و ایران هم راههای تازهای برای استقلال اقتصادی خود پیدا کرده است.
🔸گفت: ولی ترامپ احمق برای جلوگیری از آبروریزی اصرار دارد چندتا تحریم بیاهمیت را بزرگ و شکننده قلمداد کند!
🔹گفتم: شیادی نزد خلیفه عباسی رفت و گفت باید ۱۲۴۰۰۰ سکه به تعداد پیامبران(ع) به من هدیه بدهی! خلیفه گفت؛ به تعداد پیامبرانی که نامشان را بلد باشی سکه میدهم و یارو با هزار زحمت ۱۵ پیامبر را نام برد و در ادامه گفت: نمرود و شداد و فرعون! خلیفه گفت: مردک اینها که پیامبر نبودند و یارو گفت: اینها ادعای خدایي داشتند، آنوقت شما آنها را به پیامبری هم قبول نمیکنی؟!
✅ کیهان
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
✅انجمن علمی پژوهشی مطالعات زن و خانواده معاونت پژوهش جامعهالزهرا با همکاری پژوهشکده زن و خانواده برگزار میکند.
🔻نشست علمی:
🔷ضرورت طراحی مفهومی حجاب🔷
🔻کارشناس:
🔷حجتالاسلام والمسلمین دکتر مجید دهقان 🔷
(عضو هیئت علمی پژوهشکده زن و خانواده)
📆زمان: چهارشنبه هفتم آبان ماه ۹۹
⏰ساعت ۱۲-۱۰
🔗لینک حضور برخط: http://live.mou.ir/wrc
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
📌مشکل اصلاحطلبان نامزد نیست اشباعشدن وعدههای دروغ آنهاست
🔸یک فعال اصلاحطلب گفت ما منتظر تغییر رویکرد حاکمیت نسبت به اصلاحطلبان هستیم.
🔹جواد امام از اعضای بنیاد باران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا اصلاحطلبان به مباحث انتخاباتی ورود پیدا کردهاند، به ایلنا گفت: اصلاحطلبان منتظر تغییر رویکردهای حاکمیت و شرایطی هستند که برایشان فراهم شود وگرنه به صرف این که به دنبال مصادیق و تعیین کاندیدا برویم؛ بدون اینکه تغییر در رویکردها را شاهد باشیم آب در هاون کوبیدن است.
وی گفت: برخی تندروها معتقدند که انتخابات اصلا وجود خارجی ندارد و بهزعم آنها، به جای انتخابات میتوان افراد را به قید قرعه در این سمت قرار داد!
◾️جواد امام گفت: مردم احساس میکنند در بسیاری از موارد رایشان تاثیرگذار نیست و اگر هم رای دهند و منتخبشان به نهادهای قدرت راه پیدا کند آنقدر موانع ایجاد میکنند که کارش را نتواند انجام دهد.
📍وی تاکید کرد: با برخی رفتارها، رغبت از مردم برای حضور در انتخابات گرفته شده است در حالی که عدم حضور مردم در صحنه و مشارکت نداشتن در انتخابات یک آسیب جدی برای نظام، حکومت و کشور است و هر جریان سیاسی با از دست دادن پشتوانههای مردمی خود قطع به یقین محکوم به شکست خواهد بود.
♻️ وی با اشاره به اینکه حق انتخاب کردن و انتخاب شدن حق طبیعی مردم است، گفت: اصلاحطلبان قطعاً در انتخابات حضور پیدا خواهند کرد. متاسفانه در انتخابات قبلی اصلاحطلبان را از صحنه خارج کردند و گفتند که این جریان دنبال تحریم است الان هم به وضوح خواستار عدم حضور اصلاحطلبان در انتخابات هستند.
♦️این اظهارات عضو بنیاد باران در حالی است که گرفتاری امروز اصلاحطلبان نه فقدان نامزد یا محدودیت آن، بلکه اشباع شدن مردم از دروغهای ادامهدار این طیف است. وگرنه آنها در تمام انتخابات گذشته از نامزد کافی برخوردار بودهاند. چنان که در انتخابات ریاست جمهوری مجبور شدند عارف و جهانگیری را وادار به انصراف کنند. در انتخابات مجلس گذشته نیز این طیف به جای یک فهرست ۴ فهرست ارائه دهند اما نفر مشترک آنها ۶۷ هزار رای بیشتر در تهران به دست نیاورد.
🔸موضوع مهم دیگر این است که طیف مذکور همواره میگویند منتخبان اختیارات ندارند تا از مسئولیت پاسخگویی به مردم و عذرخواهی درباره بیکفایتیهایشان شانه خالی کنند. اما با وجود ادعای بیفایده بودن حضور در قدرت،در هر انتخاباتی با لشکرکشی انبوه شرکت میکنند و دیگر یادشان میرود که بنا بر ادعایشان، منتخبان فاقد اختیارند!
🔹جالب اینکه وعدههای قلنبه سلنبه هم به مردم میدهند؛ مثل اینکه اگر آنها سرکار بیایند، از شدت رونق اقتصاد، مردم را بینیاز از پول یارانهها کنند و ....
✅ کیهان
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby