حکم اعدام یار غار حسن روحانی صادر شد
✅ﻏﻼﻣﺤﺴﯿﻦ ﺍﮊﻩﺍﯼ حکم مجید جعفری تبار را تایید کرد.
او حامی حسن روحانی و محمد خاتمی به جرم ارتباط با اجنه، زنای محصنه، فتوای حرام و ... در دادگاه ویژه روحانیت محکوم و طی 7 روز آینده اعدام خواهد شد.
دست راستش رو سر حسن کلیدساز
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رحیم پور ازغدی: فساد هست اما فساد سیستماتیک وجود ندارد
🔻سیدالشهدا(ع) فرمودند هرجایی که نظارت اجتماعی وجود نداشته باشد آن قدرت و ثروت فاسد میشود
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نگاه ابیعبدالله پناه دل بیچاره است
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
#پوستر | عزم ماندن و رفتن
◽️قسمت اول: طرماح بن عدي الطائي
◽️آن به آن، میدانی برای انتخاب... #انتخاب_تو_چیست؟
▫️محصول خانهی طراحان انقلاب اسلامی
▫️طراحان تصویرساز: فاطمه طیوب، لیلا تیمورینژاد
▫️طراح نوشتار: مجتبی حسنزاده
▫️با سپاس از: آقای صادق جمالی
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
#پوستر | عزم ماندن و رفتن
◽️قسمت دوم: زهیر بن قین بجلی
◽️آن به آن، میدانی برای انتخاب... #انتخاب_تو_چیست؟
▫️محصول خانهی طراحان انقلاب اسلامی
▫️طراحان تصویرساز: فاطمه طیوب، لیلا تیمورینژاد
▫️طراح نوشتار: مجتبی حسنزاده
▫️با سپاس از: آقای صادق جمالی
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
#پوستر | عزم ماندن و رفتن
◽️قسمت سوم: انس بن حارث کاهلی
◽️آن به آن، میدانی برای انتخاب... #انتخاب_تو_چیست؟
▫️محصول خانهی طراحان انقلاب اسلامی
▫️ایدهپرداز و نویسنده شعار: صادق جمالی
▫️تصویرساز: فاطمه طیوب
▫️رنگ پرداز: لیلا تیمورینژاد
▫️طراح نوشتار: مجتبی حسنزاده
▫️نویسنده متن: هادی شریفی
▫️با سپاس از: استاد محمدحسین رجبیدوانی
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چرا میرحسین و کروبی محاکمه نشدند؟
👤 #محمدصادق_کوشکی
🔹 میرحسین موسوی و کروبی، بازی خورده ماجرای فتنه 88 بودند، دست اندرکاران پشت پرده میخواستند آنها را به مسیری بیندازند که دستگیر شوند و حتی کشته شوند تا از آنها قهرمان بسازند؛ آنها هم با بی هوشی سیاسی وارد این بازی شدند ولی نظام این فرصت را گرفت.
✅ نتیجه این بود که بعد از حصر که آنها در رفاه کامل هم بودند و رفت و آمدهای خودشان را داشتند، شاهد ریزش سیاسی جریانی بودیم که در سال 88 به راه افتاده بود.
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
فشار رسانه ای حامیان دولت روحانی برای تعجیل دولت رئیسی در انجام توافق، نه بخاطر ناراحتی از تحریمها، بلکه برای این است که به رقبای سیاسی طعنه بزنند دیدید شما هم برجام را پذیرفتید؟!
عزیزان غیبگو! اساس مذاکرات اخیر، احیای برجام بوده ولی با تضمین معتبر و به شرط انتفاع اقتصادی ایران.
✍ نظام الدین موسوی
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
حالم خرابه مثل اون آدمی که موقع مهاجرت از ایران تو هواپیما نوشت بالاخره از این خراب شده رفتم ولی حالا بیشتر از چهار دقیقه نمیتونه تو انگلیس حموم کنه :))
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
در صورت احیا و استفاده صحیح از توافق دو گروه برای همیشه حذف خواهند شد:
۱- براندازانی که پس از ترامپ یتیم شده و کورسوی امیدی به فروپاشی اقتصادی ج.ا داشتند.
۲- استراتژی "نمیشودِ" گروهک پایداری که معتقد بود وضعیت شعب ابی طالب باید تا قیامت برای ایرانیان ادامه پیدا کند.
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
باهنر می گوید ٨٨ به میرحسین گفتیم بر فرض اگر مجدد انتخابات برگزار شد و باز احمدی نژاد رای آورد چه می کنید؟ پاسخ داد بازهم باید برای سومین بار انتخابات برگزار کنیم! منطق رو حال کردید؟! با همچین موجوداتی طرفیم!
✍ فربد ابراهیمی
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
📌پاسخ شهید مطهری به شبهات مربوط به حجاب اسلامی
🔻قسمت اول
مخالفین حجاب اسلامی میگویند:
«حجاب، موجب سلب حق آزادى زنان- كه يك حق طبيعى بشرى است- گردیده و نوعى توهين به حيثيت انسانى زن به شمار مىرود».
پاسخ:
🔹دقت در نکات ذیل میتواند ایراد مذکور به حجاب اسلامی را بر طرف کند:
1. حجاب در اسلام يك وظيفهاى است برعهده زن نهاده شده كه در معاشرت و برخورد با مرد بايد كيفيت خاصى را در لباس پوشيدن مراعات كند. اين وظيفه نه از ناحيه مرد بر او تحميل شده است و نه چيزى است كه با حيثيت و كرامت او منافات داشته باشد و يا تجاوز به حقوق طبيعى او كه خداوند برايش خلق كرده است محسوب شود.
🔸2. اگر رعايت پاره اى مصالح اجتماعى، زن يا مرد را مقيد سازد كه در معاشرت، روش خاصى را اتخاذ كنند و طورى راه بروند كه آرامش ديگران را برهم نزنند و تعادل اخلاقى را از بين نبرند، چنين مطلبى را «زندانى كردن» يا «بردگى» نمىتوان ناميد و آن را منافى حيثيت انسانى و اصل «آزادى» فرد
نمىتوان دانست.
♦️3. در كشورهاى متمدن جهان در حال حاضر چنين محدوديتهايى براى مرد وجود دارد.
اگر مردى برهنه يا در لباس خواب از خانه خارج شود پليس ممانعت كرده بهعنوان اينكه اين عمل برخلاف حيثيت اجتماع است او را جلب مىكند. هنگامى كه مصالح اخلاقى و اجتماعى، افراد اجتماع را ملزم كند كه در معاشرت اسلوب خاصى را رعايت كنند مثلًا با لباس كامل بيرون بيايند، چنين چيزى نه بردگى نام دارد و نه زندان و نه ضد آزادى و حيثيت انسانى است و نه ظلم و ضد حكم عقل به شمار مىرود.
🔰4. پوشيده بودن زن- در همان حدودى كه اسلام تعيين كرده است- برعكس، موجب كرامت و احترام بيشتر اوست، زيرا او را از تعرض افراد جلف و فاقد اخلاق مصون مىدارد.
💠5. شرافت زن اقتضا مىكند هنگامى كه از خانه بيرون مىرود متين و سنگين و باوقار باشد، در طرز رفتار و لباس پوشيدنش هيچگونه عمدى كه باعث تحريك و تهييج شود به كار نبرد، عملاً مرد را به سوى خود دعوت نكند، زباندار لباس نپوشد، زباندار راه نرود، زباندار و معنىدار به سخن خود آهنگ ندهد،... آيا اگر زن ساده و آرام بيايد و برود،.. و نگاههاى شهوتآلود مردان را به سوى خود جلب نكند، برخلاف حيثيت زن يا برخلاف حيثيت مرد يا برخلاف مصالح اجتماع يا برخلاف اصل آزادى فرد است؟
🔹6. اگر كسى بگويد زن را بايد در خانه حبس و در را به رويش قفل كرد و به هيچ وجه اجازه بيرون رفتن از خانه به او نداد، البته اين با آزادى طبيعى و حيثيت انسانى و حقوق خدادادى زن منافات دارد. چنين چيزى در حجابهاى غيراسلام بوده است ولى در اسلام نبوده و نيست.
🔸7. اگر از فقها بپرسيد آيا صرفِ بيرون رفتن زن از خانه حرام است، جواب مىدهند نه.
اگر بپرسيد آيا خريد كردن زن ولو اينكه فروشنده مرد باشد حرام است، يعنى نفس عمل بيع و شِراء زن اگر طرف مرد باشد حرام است، پاسخ مىدهند حرام نيست.
آيا شركت كردن زن در مجالس و اجتماعات ممنوع است؟ باز هم جواب منفى است.... آيا تحصيل زن، فن و هنر آموختن زن و بالاخره تكميل استعدادهايى كه خداوند در وجود او نهاده است حرام است؟ باز جواب منفى است.
🔸8. فقط دو مسئله وجود دارد:
يكى اينكه بايد پوشيده باشد و بيرون رفتن به صورت خودنمايى و تحريك آميز نباشد. ديگر اينكه مصلحت خانوادگى ايجاب كند كه خارج شدن زن از خانه توأم با جلب رضايت شوهر و مصلحتانديشى او باشد.
البته مرد هم بايد در حدود مصالح خانوادگى نظر بدهد نه بيشتر. گاهى ممكن است رفتن زن به خانه اقوام و فاميل خودش هم مصلحت نباشد.در چنين مواردى شوهر حق دارد كه از اين معاشرتهاى زيانبخش- كه زيانش نهتنها متوجه مرد است، متوجه خود زن و فرزندان ايشان نيز مىباشد- جلوگيرى كند ولى در مسائلى كه مربوط به مصالح خانواده نيست دخالت مرد مورد ندارد.
آیا حجاب، مانع پیشرفت زن است؟
پاسخ کسانی که معتقدند: «حجاب زنان، سبب ركود و تعطيل شدن فعاليتهايى است كه خلقت در استعداد زن قرار داده است و این نه تنها ستم به زن بلکه خيانت به اجتماع نيز مىباشد.» چیست؟
🔻در پاسخ به سؤال مطرح شده باید گفت:
1. ايراد مذكور بر آن شكلى از حجاب كه در ميان هنديها يا ايرانيان قديم يا يهوديان متداول بوده است وارد است.ولى حجاب اسلام نمىگويد كه بايد زن را در خانه محبوس كرد و جلوى بروز استعدادهاى او را گرفت.
2. مبناى حجاب در اسلام اين است كه التذاذات جنسى بايد به محيط خانوادگى و به همسر مشروع اختصاص يابد و محيط اجتماع، خالص براى كار و فعاليت باشد.
به همين جهت به زن اجازه نمىدهد كه وقتى از خانه بيرون مىرود موجبات تحريك مردان را فراهم كند و به مرد هم اجازه نمىدهد كه چشم چرانى كند. چنين حجابى نهتنها نيروى كار زن را فلج نمىكند، موجب تقويت نيروى كار اجتماع نيز مىباشد.
🔺ادامه دارد...
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
📌پاسخ شهید مطهری به شبهات مربوط به حجاب اسلامی
🔻قسمت دوم
🔺 3. اگر مرد تمتعات جنسى را منحصر به همسر قانونى خود كند و تصميم بگيرد همين كه از كنار همسر خود بيرون آمد و پا به درون اجتماع گذاشت، ديگر درباره اين مسائل نينديشد، قطعاً در اين صورت بهتر مىتواند فعال باشد تا اينكه همه فكرش متوجه اين زن و آن دختر و اين قد و بالا و اين طنّازى و آن عشوهگرى باشد و دائماً نقشه طرح كند كه چگونه با فلان خانم آشنا شود.
🔹4. آنچه اسلام نمىخواهد اين است كه زن به صورت موجود مهملى درآيد كه كارش فقط استهلاك ثروت و فاسد كردن اخلاق اجتماع و خراب كردن بنيان خانواده باشد. اسلام با فعاليت واقعى اجتماعى و اقتصادى و فرهنگى هرگز مخالف نيست.متون اسلام و تاريخ اسلام گواه اين مطلب است.
🔸5. يك نوع فعاليت اقتصادى رايج شده است كه بايد آن را ثمره بىحجابى دانست و آن اين است كه فروشنده به جاى اينكه بكوشد جنس بهتر و مرغوبتر براى مشتريان خود تهيه كند، يك مانكن را بهعنوان فروشنده مىآورد، نيروى زنانگى و سرمايه عصمت و عفاف او را استخدام مىكند و وسيله پول درآوردن و خالى كردن جيبها قرار مىدهد.
يك فروشنده بايد كالا را همانطورى كه هست به مشترى ارائه دهد ولى يك دختر خوشگل فروشنده با ادا و اطوار و ژستهاى زنانه و در معرض قرار دادن جاذبه جنسى خود، مشترى را جلب مىكند.
بسيارى از افراد كه اصلًا مشترى نيستند براى اينكه چند دقيقه با او حرف بزنند يك چيزى هم مىخرند.
آيا اين فعاليت اجتماعى است؟ آيا اين تجارت است يا كلاهبردارى و رذالت؟
♦️6. مىگويند: «زن را توى كيسه سياه نپيچيد» ما نمىگوييم زن خود را در كيسه سياه بپيچيد ولى آيا بايد طورى لباس بپوشد و در اجتماع عمومى ظاهر شود كه برجستگى سینهاش را هم به مردان شهوتران و چشمچران نشان بدهد و از آنطور كه هست بهتر و جاذبتر براى آنها جلوه دهد؟
... اين مدها و لباسهاى تحريكآميز براى چه به وجود آمده است؟
آيا براى اين است كه بانوان آن لباسها را براى همسرانشان بپوشند؟! اين كفشهاى پاشنهبلند براى چيست؟... آيا لباسهايى كه نازككارىها و برجستگيهاى بدن را نشان مىدهد جز براى تهييج مردان و براى صيادى است؟
عملًا غالب خانمهايى كه از اين نوع كفشها و لباسها و آرايشها استفاده مىكنند تنها مردى را كه در نظر نمىگيرند شوهران خودشان است.
✍ مجموعهآثاراستاد شهيد مطهرى
(مسئله حجاب)، ج19، صص: 450 - 454
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
▪️نمونهای روشن از تفاوت نوع پوشش خبری مغرضانه شبکههای ماهوارهای در مورد ایران و سایر کشورها!
سیل در ایران میشود نتیجه ناکارآمدی حکومت اما در عربستان میشود سرازیر شدن آب و ایجاد آبشار همراه با القای زیبایی به ذهن مخاطب!
همانطور که میبینید نوع اتفاق و حتی نوع صحنه یکی است اما در عربستان همراه با القای زیبایی و آرامش و به وجود آمدن آبشار است اما در خبر مربوط به ایران میشود سیل و آب گرفتگی که کل ایران را درگیر کرده است!
این رسانهها در این مواقع دستور دارند تا با القای گسترش بحران و تشویش ذهن، ناکارآمدی حکومت را به مخاطب القاء کند!
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
📌نقدی بر نقد کرباسچی به میرحسین موسوی
🔹غلامحسین کرباسچی که پس از جدایی از روزنامه سازندگی و در واقع از حزب کارگزاران سازندگی، روزنامه هممیهن را منتشر میکند، در گفتوگویی با روزنامه خودش، نکاتی را در مورد مطلبی که اخیراً از میرحسین موسوی منتشر شده، بیان کرده است. نکاتی که نشان میدهد مشکل در جریان اصلاحات فقط یک فرد و توهمات سیاسیاش نیست بلکه سیاست حاکم بر این جریان سیاسی، قبیلهگرایی است و طبعاً در چنین وضعیتی، درخواست «مرزبندی با موسوی» تخطئه میشود.
🔸کرباسچی ابتدا گفته «شاهد فشار زیادی به شخصیتهای سیاسی هستیم که بیایید و موضع بگیرید... سؤال من این است که اگر کسی در مقدمه کتابی یک جمله نوشت، همه باید موضع بگیرند؟»
🔰یعنی کرباسچی نمیداند که نه موسوی «کسی» است و نه کرباسچی و غیره، «همه» هستند؟! کاندیدای انتخاباتی جریان اصلاحات و لیدر جنبش (فتنه) سبز که خاستگاه آن جریان اصلاحات و مورد حمایت این جریان بود، به یکی از فرماندهان نظامی که در مسیر تأمین امنیت کشور جان داده است، توهین کرده و علاوه بر آن، با توصیف شهادت مدافعان حرم به «تلف شدن جان در راه حفظ یک مستبد» به صدها شهید مدافع حرم ایرانی جسارت کرده و کل حضور ایران در سوریه را هم زیر سؤال برده است. آیا امر عجیبی است که نظر حامیان همیشگی موسوی در مورد این موضع پرسیده شود؟
💠و جالب آنکه همچنان هم دست از حمایت او برنمیدارند و کرباسچی در همین سخنان میگوید: «ما آقای مهندس موسوی را شخصیتی میشناسیم که به انقلاب اسلامی، به رفاه و آزادی و امنیت کشور و مردم اعتقاد کامل دارد.»، اما فکر قبیلهگرا نمیگذارد که کلام در نقد موسوی بچرخد! اجبار به موضع گرفتن همه نیست، اما موسوی دیگر باید چه کند تا امثال کرباسچی و خاتمی و حسن خمینی راه خود را از او جدا بدانند؟
🔹کرباسچی میگوید: «واقعیت این است که نیروها و شخصیتهای سیاسی، باید در جریان آزاد اطلاعات باشند و منابع مختلف به آنان مشورت و اطلاعات بدهند. وقتی کسی ١٣،١٢ سال در حصر بوده، چنین امکانی را ندارد... درباره روش و نوع بیان مسائل، نقدهای جدی به ایشان داشتم و دارم. اما از وقتی که ایشان زندانی شدند، مسلماً دیگر درباره درستی یا نادرستی عملکرد ایشان حرفی نمیزنم؛ چون قضاوت درباره افراد، باید در شرایط آزاد و برابر صورت گیرد.»
🔸میرحسین موسوی سرداری را مورد اهانت قرار داده که در این دنیا نیست تا امکان دفاع از خودش را داشته باشد و در زمان حیات او هم حرفی نزد، حالا، چون موسوی در حصر بوده، دیگران نباید او را نقد کنند؟! از سویی، زمانی هم که در حصر نبود، همین وهمیات را داشت. آیا وقتی حملهکنندگان به مردم عزادار عاشورا را مردم خداجو نامید هم در حصر بود؟ آیا وقتی همزمان با انقلاب مردم مصر، اردوکشی خیابانی در تهران راه انداخت و علیه نظام و همردیف با براندازان شعار دادند هم از مشاوره مشاورانش محروم بود؟ و آیا اکنونی که به حسین همدانی فحاشی میکند، سردار شهید شرایط آزاد و برابر دارد و میتواند از خود دفاع کند؟! بامزه آنکه کرباسچی در انتهای سخنانش میگوید که جریان حاکم باید رقیب را تحمل کند و نقدها را بپذیرد!
💠از حق نگذشته، او البته پس از دفاع متعدد از موسوی نکاتی را هم در نقد دیدگاه موسوی بیان کرده است. از جمله اینکه «اگر جمهوری اسلامی در این قضیه (سوریه) ورود نمیکرد و نیروهای نظامی ایران به عنوان مستشار یا هر عنوان دیگری آنجا دخالت نمیکردند، آیا مسئله سوریه به نحو مطلوبی حل میشد و مثلاً یک نظام دموکراتیک و عادلانه سر کار میآمد؟ آن هم در کشوری که با این همه چنددستگیهای قومی و مذهبی روبه روست و از یک طرف، ترکیه و از طرف دیگر، اسرائیل و از یک طرف، کشورهای عربی و نیز امریکا، روسیه، فرانسه و ... در آن دخالت دارند. شما لیبی را ببینید! بعد از این همه سال که هیچ مداخلهای هم از ناحیه کشوری مثل ایران هم نبوده، میبینیم که در نتیجه تضاد منافع نیروهای رقیب، بر باد رفته است و معلوم هم نیست چه سرنوشتی پیدا خواهد کرد. میدانید که ماجرای زندان ابوغریب از اتهامات اثبات شده نیروهای امریکاست. اما در داخل امریکا با همه ادعاهایی که درباره آزادی و دموکراسی و رقابتهای سیاسی و حقوق بشر دارند، چنان رفتار میکنند که گویی اصلاً چنین جنایاتی اتفاق نیفتاده یا مربوط به قرن ۱۵ میلادی است. این جناح و آن جناح یا فلان شخصیت سیاسی یا نظامی را هم متهم نمیکنند. یک هواپیمای مسافربری را زدند و بعد به فرمانده آن مدال شجاعت دادند.»
✍ جهان نیوز
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
▪️خبرنگار افغانستانی ساکن ایران پرسیده بود اوت ۲۰۲۱(خروج آمریکا از افغانستان و به قدرت رسیدن طالبان)چه تاثیری بر زندگیتان گذاشت؟
پاسخها غمانگیزه
۲۰ سال جنگ آمریکا، این خروج آشفته، داراییهای بلوکه شده و... افغانستان را به فقیرترین کشور با بحران انسانی فاجعهبار تبدیل کرده
هم اکنون ۲۵ میلیون افغانستانی زیر خط فقر زندگیمیکنند.در چنین شرایطی ۷ میلیارد دلار از داراییهای مردم افغانستان در بانک مرکزی آمریکا بلوکه شده و ۲میلیارد دلار هم از سوی انگلیس، امارات و آلمان
💬الهام عابدینی
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
📌چرا اصلاح طلبان در مقابل دولت رئیسی به نعل و به میخ میزنند؟
🔹دولت سیزدهم وارد دومین سال فعالیت خود شده است. رسانه های اصلاح طلب هم در طول یک سال گذشته و هم در یک سالگی دولت سعی کردند دولت سیزدهم را ناکام از نیل به دستاوردها نشان دهند.
رصد فعالیت رسانه ای جریان اصلاحات به عنوان حاضران و حامیان دولت قبل در مواجهه با دولت آیت الله رئیسی تا اینجای کار را می توان به دو دسته تقسیم کرد:
🔹دسته اول اصلاح طلبانی هستند که دولت رئیسی را سیاهی تمام عیار دیده و به مخاطبان خود معرفی می کنند. شدت این سیاه نمایی تا جایی است که این گروه حتی حاضر نیستند به بدیهیاتی از دستاوردها که حتی عموم جامعه بر آن صحه می گذارند اشاره کنند.
💠دسته دوم کسانی هستند که در میان روند انتقادی و تخریبگرانه خود به برخی موارد مثبت هم اشاره می کنند. در تحلیل این رفتار افراد و رسانه های جریان اصلاحات می توان اینگونه بیان کرد که چرایی اشاره به این روند مثبت ناشی از دو موضوع می تواند باشد؛ گروهی در برابر وجدان خود احساس شرم کرده و ناچارا به دستاوردهای دولت در یک سال گذشته اذعان می کنند.
🔺اما گروه دوم برای آنکه بتوانند تخریب های خود را موثرتر کنند، در میان سیاه نمایی ها و تخریب هایشان به نکات مثبت هم اشاراتی دارند تا به مخاطبان خود این القا را داشته باشند که اگر نکته مثبتی در میان عملکرد دولت باشد به آن اشاره خواهیم کرد اما با این حال روند کلی، سیاهی و ناکارآمدی است. چرا که احتمالا این اعتقاد را دارند که سیاه نمایی صرف، مخاطبان را از باور ذهنی صداقت به یک مجموعه سیاسی و خبری دلزده می کند.
♦️طرد کلی اصلاح طلبان از دولت، مجلس، شورای شهر و بالتبع شهرداری تهران توسط مردم یقینا باعث شده تا اصلاح طلبان روزشمار برگشت به قدرت در اولین بزنگاه یعنی انتخابات مجلس را در مقابل چشمان خود بگذارند و قطعا بهترین راه هم برای این موضع را تخریب جریان فعلی با محوریت دولت می دانند.
🔸دستاوردهای دولت(واکسیناسیون، سفرهای استانی، دیپلماسی فعال، بازتوزیع یارانهها، آزادسازی سواحل، نهضت ملی مسکن و... ) به نسبت عمر سپری شده یعنی یک سال، قابل قبول و در برخی موارد چشم گیر است. افکار عمومی هم به خوبی بر این موضوع اشراف دارد که آیت الله رئیسی چه دولتی از حسن روحانی تحویل گرفت؛ با این اوصاف اگر انتقادی هم به رفتار دولت در یک سال گذشته وارد باشد اما مردم بهتر میدانند که رئیسی میراث چه اوضاعی بوده که به برخی از آنها فقط عنوان «خرابه» را میتوان اطلاق کرد.
🔹برافراشتن پرچم مطالبه گری از بانیان وضع موجود قابل پذیرش نیست؛ به ویژه آنکه مردم تفاوت مسئول امیدوارِ پیگیر حل مشکلات را با مسئول یکجانشینِ بهانه تراش و پیگیر بازی سیاسی را در این یک سال خوب حس کردند.
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
ایران بدون اسلام شیعه هرگز در مقام یک واحد ژیوپلیتیک وجود نداشته. ازینرو شک نکنید هرکس دنبال حذف اسلام و شیعه از ایران باشد نه فقط اسلامستیز بلکه عمیقاً ایران ستیز است. ملیگرایی اسلامستیز و باستانگرا از ابتدای تولدش در سالهای ۱۳۰۰ یک پروژه استعماری بود و ربطی به ایران نداشت
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
ارمنی بود؛ می خواست زبان فارسی رو یادبگیره تصمیم گرفت یه کتاب فارسی رو انتخاب کنه و برای تمرین بخونه !
تصویر چهره نورانی ابراهیم روی جلدکتاب،چشمش رو گرفت
کتاب سلام برابراهیم روخوند !
مسلمون شد ...شیعه شد..طلبه شد
ساکن قم شد
این داستان یک خانم تازه مسلمانه
خانم نازلی مارگاریان
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
▪️رابرت کارتر، روزنامهنگار و محقق در اتریش:
توهین به LGBTQ = همجنسگراستیزی
توهین به یهودیت = یهودی ستیزی
توهین به رنگ پوست = نژادپرستی
توهین به اسلام = آزادی بیان
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
دیدید به حرف من رسیدید؟!
🔹یک معامله معیوب (نقد- نسیه) را تصور کنید: عضو خانواده با وجود هشدار های شما، دارایی گرانبهای خانواده (مثلا زمین و آپارتمان یا طلا و خودرو) را می فروشد، اما در مقابل، یک چک بی محل می گیرد.
♦️معامله را هم این گونه ترتیب می دهد که ابتدا، سند حقوقی فروش را امضا می کند و ما یملک را هم تحویل طرف مقابل می دهد، و سپس، چکی را می گیرد با این وعده که در آینده نقد خواهد شد. ضمنا، شرط های امکان نقد کردن چک را هم در اختیار خریدار قرار می دهد.
🔹تصور کنید هفت سال از این معامله گذشته و معلوم شده که چک، هم بی محل است و هم، گروگان خریدار کلاهبردار.
♦️حالا اگر شما برای زنده کردن اموال خانواده و جبران خسارت، یا وادار کردن طرف مقابل به نقد کردن چک، عرق ریختید و همت به خرج دادید، معنایش این است که نصیحت ناشنوی و خودرایی آن عضو خانواده درست بوده و شما اشتباه می کرده اید؟!
🔹برخی مدعیان اعتدال و اصلاحات، درباره فاجعه حقوقی- سیاسی برجام، دقیقا همین شگرد فرار به جلو را در پیش گرفته اند و با وقاحت می گویند: "مگر شما برجام را فاجعه نمی دانستید، پس چرا درباره آن مذاکره می کنید؟! دیدید از حرف خود برگشتید و به حرف ما رسیدید!".
♦️انگار نه انگار که این مالباختگی، دستپخت خود آنهاست و دیگران می خواهند سنگ انداخته شده در چاه را بیرون بیاورند!
🔹البته عضو عادی یک خانواده، معمولا در چنین معاملات خسارتباری، گرفتار نادانی و غرور و فریب خوردگی می شود. اما برخی از بانیان متعمّد برجام که با دیدن فجایع آن ژست طلبکاری می گیرند، فراتر از خطا و ندانم کاری، با طرف های غربی شراکت دارند، یا پادویی آنها را می کنند.
✍ محمد ایمانی
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
🔰انتخابهای زینبکبری (سلاماللهعلیها)
🔸رهبرانقلاباسلامی: ارزش و عظمت زینب کبریٰ بهخاطر موضع و حرکت عظیم انسانى و اسلامى او بر اساس تکلیف الهى است. کار او، تصمیم او، نوع حرکت او، او را اینجور عظمت بخشید. هر کس چنین کارى را بکند، ولو دختر امیرالمؤمنین (علیه السّلام) هم نباشد، عظمت پیدا میکند؛ بخش عمدهى این عظمت از اینجا است. اوّلاً موقعیّت را شناخت؛ هم موقعیّت قبل از رفتن امام حسین (علیه السّلام) به کربلا، هم موقعیّت لحظات بحرانى روز عاشورا، هم موقعیّت حوادث کُشندهى بعد از شهادت امام حسین را، و طبق هر موقعیّتى یک انتخاب کرد. این انتخابها زینب را ساخت.
🗓 ۱۳۷۰/۰۸/۲۲
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مریم فرمانفرما از نوادگان فتحعلیشاه قاجار درباره انقلاب امام خمینی میگوید!
⭕️ انقلاب اسلامی و رهبری امام خمینی باعث سرنگونی حکومت دست نشانده انگلیس شد؛
سعی نکنید آنرا کوچک و کم اهمیت جلوه دهید!!
چرا به آن افتخار نکنم؟
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
✳️ چرا امام، سلمان رشدی را مهدورالدم دانست؟
🔻 وقتی #سلمان_رشدی در کتاب #آيات_شيطانی به #رسول_خدا(ص) توهين کرد و امام او را مهدورالدم دانستند، عدهای گفتند اين کار در جهان مدرن با هيچ عرفی از مديريت جهانی هماهنگی ندارد، شايد هم راست میگفتند ولی امام خوب میدانند که اقتضای رجوع به فرهنگ اسلام اين است که مديريت جهان استکباری چنين عكس العملی را نشان دهد اما اينکه وظيفهی امام آن است که چنين حکمی را بدهند برايشان يک فرهنگ است تحتعنوان انجام #وظيفه_شرعی و اين #دنيای_مدرن است که بايد خود را با آن وظيفهی شرعی هماهنگ کند. معنی ارادهی معطوف به فرهنگ و وظيفهی شرعی همين معنا است و اصولگرايی واقعی بر آن تکيه دارد.
🔺 فرهنگ امام، فرهنگ ارادهی معطوف به قدرت و منصب نيست. اين فرهنگ مدرنيته است که به قول نيچه ارادهاش معطوف به قدرت و استکبارمنشی است. هدف ارادهی معطوف به فرهنگ آن است كه ملت را به اهداف متعالیاش نزديك كند و مسير رسيدن به آن اهداف را در امور فرهنگی ريلگذاری کند و از حركت در سطح زدوبندهای سياسی حذر نمايد. در ارادهی معطوف به فرهنگ، حرف اصلی را قدرت نرم میزند و شما در حرکات و برنامههای امام آن را بهخوبی لمس میکنيد ولی در ارادهی معطوف به قدرت، حرف اصلی را پول و تکنولوژی و عوامل فريب مردم میزنند و البته هميشه با ناکامی روبهرو بودهاند.
👤 #استاد_اصغر_طاهرزاده
📚 از کتاب «سلوک ذیل شخصیت امام خمینی»
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby