♨️ معرفی محصولات ایرانی (۳۲)
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔺#شرکت_پیشتاز_طب فعالیت خود را در سال ۱۳۷۷ با هدف تحقیق و تولید #فرآورده_های_تشخیص_طبی آغاز نمود و با تجهیز و راه اندازی آزمایشگاه تحقیقات و استخدام متخصصینی کارآمد در طول اولین سالهای فعالیت خود موفق به ساخت چندین کیت تشخیص طبی از نوع ELISA گردید که به علت کیفیت بالای محصولات تولیدی در اندک مدتی سهم بهسزایی از بازار این محصولات در کشور را از آن خود نمود.
🔺سپس همگام با ادامه فعالیتهای تحقیقاتی خود همواره بر تعداد محصولات خود افزوده و با اعتقاد به راه اندازی و نهادینه نمودن سیستمهای مدیریت کیفیت موفق به اخذ گواهینامههای ISO 9001:2008 , ISO 10002:2014 , FDA QRS 21 CFR 820 /cGMP و ISO 13485:2012 گردید، سپس برای محصولات خود گواهی CE اتحادیه مشترک اروپا را هم دریافت کرد.
🔺شرکت پیشتاز طب با هدف راهیابی به بازارهای خارجی از سال ۲۰۰۴ میلادی هر ساله در نمایشگاههای معتبر پزشکی دنیا همچون MEDICA و Biotechnica آلمان و Arab Health امارات شرکت نموده است که نتیجه این حضور مستمر صادرات قابل توجهی از محصولات به بیش از ۱۵ کشور از جمله ترکیه، ارمنستان، آذربایجان، هلند، ایتالیا، برزیل، مصر، مالزی، نپال، نیجریه، عمان، کنیا و ... بوده است.
🔺در حال حاضر تعداد محصولات شرکت پیشتاز طب بالغ بر ۴۰ نوع کیت تشخیصی به روش الایزا شامل تستهای تشخیص مارکرهای سرطانی، انواع ناهنجاریهای هورمونی، انواع بیماریهای عفونی همانند تست تشخیص ایدز، هپاتیت B و C، انواع بیماریهای ویروسی و انگلی، همچنین بیش از ۱۲ نوع کیت بیوشیمی با صحت و دقتی بسیار بالا می.باشد. هم اکنون سایت تولید شرکت پیشتاز طب مجهز به مدرنترین آزمایشگاههای تحقیقات، تولید و کنترل کیفی در منطقه بوده و ۱۷۰ نفر پرسنل کارآزموده که بیش از نیمی از آنها دارای مدارک دانشگاهی در سطوح کارشناسی تا دکترای تخصصی میباشند در شرکت پیشتاز طب مشغول به کارند.
🌺 @zanan_enghelaby
🔺شرکت پیشتازطب به عنوان تولید و تامینکننده فرآوردهها و تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی برای کلیه مراکز تشخیصی، درمانی، تحقیقاتی و آموزشی در بازارهای جهانی فعالیت میکند.
🔺پیشتاز طب با بهرهگیری از فنآوریهای نوین و توسعه آنها همگام با پیشرفتهای جهانی و نیز ابداع روشهای جدید تلاش میکند تا ایجاد ارزش افزوده نموده و رشد سودآوری و منافع ذینفعان را تضمین نماید. ایجاد زمینه جهت ارتقا ذینفعان، مشتریمداری، تشویق و ترویج کار گروهی، خلاقیت و نوآوری و رعایت و ترویج اخلاق حرفهای از ارزشهای حاکم بر این شرکت میباشد.
🔺این شرکت تلاش میکند تا ضمن رعایت الزامات زیست محیطی، از طریق رشد دادن پرسنل متناسب با رشد شرکت و با اتکا بر خودباوری، بینش آیندهنگر و آیندهساز و روحیه کار گروهی موجود در سطح رهبران، همواره در ارتقا سطح سلامت جامعه، تاثیرگذار باشد.
http://www.pishtazteb.com/
#حمایت_از_کالای_ایرانی
#شرکت_پیشتاز_طب
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
کانال تولیدات ایرانی
🌺🌿کمیته زنان #جبهه_مردمی نيروهای انقلاب اسلامی🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby
💢 چرا #بحران_جمعیت دغدغه مسئولان نیست؟ (۱)
⭕ نقش نفوذ خارجی و غفلت داخلی در تداوم سیاستهای کاهش نسل
🔹در سال ۱۳۹۵ نرخ رشد جمعیت در ایران نسبت به سه دهه قبل حدود سه برابر کمتر شده است. اتفاقی که نه بعد محرمانه دارد و نه امری پیچیده است که تصمیمگیران در دولت از درک آن عاجز باشند. این پدیده در عین آشکار بودن در آمارهای رسمی کشوری، از جانب تحلیلگران برجسته داخلی و خارجی نیز مورد بررسی قرار گرفته است.
🔸«فيليپ لانگمن» جمعيتشناس آمريکایی در کتاب گهوارههای خالی مینويسد: «در ايران پس از انقلاب، تقريبا دو سوم از نرخ باروری کاهش يافته است و بدين ترتيب تا سال ۲۰۳۰، تعداد سالخوردگان از کودکان بيشتر خواهد شد».
🌺 @zanan_enghelaby
🔹«نيکولاس ابرشتات» از محققان انستيتو انترپرايز آمريکا در مقالهای با عنوان کاهش باروری در جهان اسلام: تغييری فاحش که در کمال تعجب کسی متوجه آن نشده است؛ مینويسد: «کاهش نرخ باروری در ايران طی ۳۰ سال گذشته حيرتانگيز و معادل ۷۰ درصد بوده است. اين ميزان يکی از سريعترين و چشمگيرترين آمارهای کاهش باروری در تاريخ بشر بوده است! با توجه به آمار اداره سرشماری آمريکا، تا سال ۲۰۴۰، درصد افراد سالمند بالای ۶۵ سال در ۱۰ کشوری که بيشترین جمعيت مسلمان را دارند، از جمله اندونزی، ايران، الجزاير و مراکش، از درصد سالمندان حال حاضر آمريکا بيشتر خواهد بود».
🔸«محمدجواد محمودی»، رئيس کميته مطالعات و پايش سياستهای جمعيتی شورایعالی انقلاب فرهنگی نيز در مقاله «سالخوردگی جمعيت؛ يک مسئله اجتماعی جمعيتی» آورده است: «در ايران، کاهش چشمگير نرخ باروری در دهه هفتاد و تداوم و تشديد آن در دهه هشتاد، ترکيب سنی جمعيت را در آينده نزديک سالخورده میکند. سرعت و شدت زياد کاهش باروری در ايران با شيب تندتری از ساير کشورها مشاهده میشود. در ايران، در سال ۱۳۹۴ حدود ۱۰ درصد جمعيت بالای ۶۰ سال سن داشتهاند. در ۳۵ سال آينده يعنی سال ۱۴۲۹ (در صورت ادامه يافتن روند کاهش رشد جمعيت)، درصد سالخوردگی جمعيت ايران به ۳۳ درصد افزايش خواهد يافت».
ادامه دارد ...
#بحران_جمعیت
#تداوم_سیاست_های_کاهش_نسل
#نفوذ
🌺🌿کمیته زنان #جبهه_مردمی نيروهای انقلاب اسلامی🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby
💢 چرا بحران جمعیت دغدغه مسئولان نیست؟ (۲)
⭕ نقش نفوذ خارجی و غفلت داخلی در تداوم سیاستهای کاهش نسل
🔹«فرزانه رودی»، دانش آموخته جمعيتشناسی از دانشگاه جورج تاون و مدير سابق برنامه خاورميانه و شمال آفريقای دفتر مرجع جمعيتی آمريکا
(The Population Reference Bureau)
نیز در مصاحبهای با هافينگتون پست گفته است: «ايران، جهان را شگفتزده کرد؛ هنگامی که نتايج سرشماری سال ۱۹۹۶، نشان داد که بيش از نيمی از سطح باروری، صرفا ظرف ۱۰ سال کاهش يافته است. يعنی سريعترين کاهش باروری که برای هميشه توسط کشوری تجربه شده است».
🔸دو نفر از #جاسوسان بنامی که در سالهای اخیر دستگیر شدند، ارتباط مستقیم با #پروژه_های_تحدید_نسل در ایران داشتهاند. البته این جریان بیش از آن است که بتوان آن را با دستگیری تعدادی جاسوس مدیریت نمود. نفوذ جریانی در حال حاضر به نوعی از نفوذ سیستمی تبدیل شده است که در آن حتی بخشهای قابل توجهی از سیستم رسمی دولت نیز زبان گویای برنامهها و سیاستهای بیگانه در حوزه جمعیت هستند.
🌺 @zanan_enghelaby
🔹متاسفانه طی این سالها که جمعیت ایران با سرعتی سرسامآور به سمت مرزهای سالخوردگی در حرکت است، مسئولین دغدغهای در این ارتباط ندارند و همچنان مشغول اموری هستند که هیچ اولویتی ندارد. البته که بحث #جمعیت؛ موضوع امنیت ملی است و ایشان اگر با دست مهربان نقد و نصیحت بیدار نشوند؛ لگد دشمن بیدارشان خواهد کرد.
#بحران_جمعیت
#تداوم_سیاست_های_کاهش_نسل
#نفوذ
✍#مرتضی_جمشیدی
منبع: کیهان
🌺🌿کمیته زنان #جبهه_مردمی نيروهای انقلاب اسلامی🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby
بشری
داستان دختری که در برنامه #از_لاک_جیغ_تاخدا از تاثیر یک کتاب در مسیر تحولش میگوید
✅ شماهم میتوانید برگزار کننده مسابقهای این چنینی در شهر خود باشید و مسیر تحول را بر هزاران دختر پاکدل فراهم کنید.
📚 #ترگل نام کتابی است که ۲۰ دلیل عقلی و روانشناسی #حجاب را با زبانی کاملا ساده و جوانپسند تبیین میکند، این کتاب مزین است به مقدمه آیتالله مهدوی.
📙 صفحات کتاب را ببینید 👈 7ee.ir/targol1
🔻 تخفیف ویژه: ۷۰ درصد
◀️ اعلام سفارش 👈 @sabehat.ir
🌺 @zanan_enghelaby
🔻آیتاللهی:
مسئولان امور زنان برای حمایت از ازدواج دختران جوان کشور چه کردهاند
🔹مسئله #تسهیل_ازدواج در افزایش جمعیت نقش قابل توجهی دارد. #حمایت_از_فرزند_آوری و تسهیل شرایط آن برای خانوادهها از تکالیفی است که مسئولان تاکنون از عهده آن به خوبی برنیامدهاند. این تکالیف در اسناد و قوانینی از جمله سیاستهای کلی خانواده، قانون برنامه ششم توسعه و نقشه مهندسی فرهنگی کشور آمدهاند.
🔸برخی دانشگاهها حمایتهای خوبی از #مادران_دانشجو داشتهاند اما نه به میزانی که تکالیف قانونی آنهاست.
🔹در قانون ششم توسعه صراحتاً افزایش نرخ باروری به ۲.۵ آمده است و مسئولان در طول این برنامه باید برای تحقق آن زمینهسازی کرده و تمامی دستگاهها از ترویج ازدواج موفق و آسان و تربیت فرزند حمایت کنند.
🔸ازدواج پایدار مقدمه فرزندآوری است و افزایش سن ازدواج باعث کاهش میزان فرزندآوری شده است. سال ۹۴ تعداد موالید در کشور یک میلیون و ۵۷۰ هزار و ۲۱۹ بود که نسبت به سال پیش از آن افزایش داشت اما از سال ۹۵ کاهش موالید آغاز شد و نرخ منفی ۲.۷ درصد کاهش تولدها را شاهد بودیم.
🌺 @zanan_enghelaby
🔹در سال ۹۶ یک میلیون و ۴۸۷ هزار و ۹۰۶ تولد داشتیم که نرخ موالید در آن سال باز هم منفی بود و ۲.۶ درصد کاهش تولدها را شاهد بودیم. پیشبینیها بر اساس آمار به ما میگوید این روند در صورت عدم اتخاذ تدابیر لازم ادامه دارد و ادامه آن بحران سالمندی را برای کشور ایجاد میکند.
🔸#جمعیت یک سرمایه مهم و بالقوه است. البته فرزندآوری به هر قیمت مدنظر ما نیست؛ مسئولان باید کمک کنند و تسهیلات لازم را اعم از مادی و غیرمادی برای رشد جمعیت با مهندسی درست فراهم کنند. ما باید به آینده جامعه فکر کنیم زیرا دیدن تنها همین روزهای کشور، غیرخردمندانه و نشاندهنده کوتهبینی است.
🔹اجرا نشدن قانون تسهیل ازدواج که به شکایت قوه مقننه از قوه مجریه منجر شد، قابل نقد است. تنها بخشی از مشکلات حوزه خانواده به خلاء قانونی بازمیگردد و عمده مشکل ما در حوزه خانواده به مسئله کوتاهی در اجرا مربوط میشود.
🔸مسئولان امور زنان کشور که در حوزه اجرا دستاندرکار هستند توضیح دهند برای حمایت از ازدواج دختران جوان کشور و ایجاد تسهیلات برای مادران جوان چه کردهاند؟ برای کمک به توانمند شدن مادران جوان چه کردهاند؟ متأسفانه عمده طرحهایی که در حوزه زنان مطرح میشود منحصر به اشتغال و ترویج طرحهای تصدی موقعیتهای سیاسی و اجتماعی شده است، البته لازم است زنان در جامعه مؤثر و مفید باشند اما به هیچ وجه نباید این مسئله منجر به تأثیر منفی در ازدواج آنها شود.
#عدم_اجرای_قانون_تسهیل_ازدواج
#ازدواج_دختران_جوان
#بحران_سالمندی
🎙#زهرا_آیت_اللهی
رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده
منبع: فارس
🌺🌿کمیته زنان #جبهه_مردمی نيروهای انقلاب اسلامی🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby