باستانگراها و طرفداران کوروش ، در راستای ایجاد تفکر تمام مثبت در مورد هخامنشیان و کوروش ، عرب های حجاز را در تاریخ و بخصوص در زمان هخامنشیان نادیده و یا تحقیر میکنند ، در حالی که قوم عرب در زمان کوروش و همچنین کمبوجیه و خشایارشا نقش موثری داشته اند.
مطلبی که در این گفتار بحث میشود، ممکن است با تفکر و اندیشه سستی که باستانگراها در ذهن خود ایجاد کرده اند ، سازگار نباشد ولی واقعیت دارد ، روابط ایرانیان و عرب ها را دست کم تا زمان هخامنشیان می توان ردیابی کرد ، بنابر اخبار کوروش بزرگ عرب ها را مطیع ساخت و آنها را جزء سپاهیان خود کرد و این مطلب تنها در زمان کوروش نبوده است ، بلکه در زمان پسر او کمبوجیه نیز ادامه داشت ، هنگامی که کمبوجیه برای فتح مصر میرفت ، پادشاه عرب ها در شمال عربستان او را کمک رسانید .
در کتاب تاریخ سیاسی هخامنشی که مولف آن جناب داندمایف استاد تاریخ امپراتوری ایران باستان و بابل میباشند در بیان این واقعه آورده است که :
کمبوزیا سفیرانی نزد پادشاه عربستان فرستاد و از وی خواست تا راهی مطمئن و ایمن برای رسیدن به مصر در اختیار او بگذارند ، ظاهرا این پیام به طوایفی عرب رسید که گاو و گوسفند خود را در صحراهای بین مصر و فلسطین جنوبی می چراندند ، شاه عرب با این پیشنهاد کمبوزیا موافقت کرد ، و پیمانی بین هم منعقد ساختند ، شاه عرب پس از آن برای سربازان ایرانی که در راه مصر بودند آب و غذا می رساند ، شترهایی با خیک هایی پر از آب براساس این کمک عربها پس از آن بعنوان تابع و پیرو شاه هخامنشی بشمار نرفتند بلکه بعنوان متحد او تلقی شدند .
منبع : تاریخ سیاسی هخامنشی ، داندمایف ، ترجمه : فرید جواهر کلام ، انتشارات فروزان روز ، تهران ، ۱۳۸۹ ، صفحه ۱۰۰
نکته : اکنون جای این پرسش است که اگر عرب ها هم پیمان هخامنشیان بودند پس دلیل این همه شعارهای نژادپرستانه ی باستانگرایان علیه عرب ها چیست؟ بله... ما هم معتقدیم که برخی از سران کشورهای عربی ، به تمام مبانی انسانیت خیانت میکنند ، اما باستانگرایانی که به قوم عرب (از صدر تا ذیل) توهین میکنند باید به این سؤال پاسخ دهند ؟
#ما_آریایی_هستیم
#عرب_نمیپرستیم
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
و قسمت عمده آنها نيز در تهران متمركز بودند. اكنون اين تعداد به پنج هزار سرباز كاملاً مسلح افزايش ياف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اعلان همگاني قرارداد انگليس ايران
توافقنامه ۹ آگوست ۱۹۱۹ انگليس ايران، سفارت و دولت آمريكا را كاملاً غافلگير كرد. در ۱۱ آگوست ۱۹۱۹ كالدول در تلگرام خود چنين مينويسد: «در نهم ماه جاري موافقت نامه اي ميان ايران و انگلستان به امضا رسيده است» و اضافه ميكند به محض دريافت متن توافقنامه، آن را براي وزارت امور خارجه تلگراف خواهد كرد. [۳] متن توافقنامه، شامل پنج بخش، در قالب كتاب سفيد دولت انگلستان ارائه شده است:
ايران شماره ۱ (۱۹۱۹). توافقنامه ميان دولتين عليتين بريتانيا و ايران. امضا شده در ۹ آگوست ۱۹۱۹ در تهران. بخش اول: «اين توافقنامه ميان دولتين بريتانياي كبير و ايران منعقد ميشود. ديباچه: نظر به روابط دوستانه دولتين در گذشته و با اعتقاد به اينكه محكمتر شدن روابط دو كشور ضرورت داشته و در آينده به نفع دو طرف خواهد بود؛ و به منظور پيشرفت و شكوفايي هر چه بيشتر كشور ايران، به موجب اين سند ميان دولت ايران از يك سو و وزيرمختار بريتانياي كبير، كه نماينده دولت خود ميباشد، از سوي ديگر، به شرح زير توافق صورت ميگيرد:
دولت انگلستان با قاطعيت هر چه تمامتر تعهداتي را كه پيش از اين مكرراً براي احترام مطلق و تماميت ارضي ايران نموده است، تكرار مينمايد.
دولت انگلستان پس از توافق با دولت ايران بر سر لزوم استخدام مستشار متخصص در ادارات اين كشور، خدمات هر عده از اين مستشارها را به خرج دولت ايران تضمين خواهد كرد. اين مستشارها به صورت پيمانكاري استخدام و به آنها اختيارات مقتضي داده خواهد شد. كيفيت اين اختيارات بسته به توافق بين دولت ايران و مستشارها خواهد بود. دولت انگليس به خرج دولت ايران، افسران، مهمات و ادوات سيستم جديد را براي تشكيل نيروي متحدالشكل كه دولت ايران ايجاد آن را براي برقرار ساختن و حفظ نظم در داخل و سرحدات خود ضروري ميداند، تهيه خواهد كرد. كميسيوني كه از متخصصين نظامي انگليسي و ايراني تشكيل خواهد شد، تعداد افسران و ميزان مهمات و ادوات مورد نياز را تعيين خواهد كرد.
به منظور تأمين مالي اصلاحاتي كه در بندهاي ۲ و ۳ اين توافقنامه ذكر شد، دولت انگلستان حاضر است وامي در حد كفاف براي ايران تهيه كرده و يا ترتيب انجام آن را بدهد. تضمين متناسب اين وام به اتفاق نظر دولتين از عايدات گمركي يا منابع ديگر كه در اختيار دولت ايران باشد، تعيين ميشود.
دولت انگلستان با تصديق كامل احتياجات فوري دولت ايران به ترقي وسايل حمل و نقل كه موجب توسعه تجارت و جلوگيري از قحطي در مملكت ميباشد، حاضر است در همكاري با دولت ايران اقدامات مشترك ايران و انگليس را در مورد تأسيس خطوط آهن و يا اقسام ديگر وسايل نقليه تشويق نمايد؛ در اين باب بايد قبلاً متخصصين بررسيهاي لازم را به عمل آورده و دولتين بر سر طرحهايي كه ضروري تر، عملي تر و سودمندتر هستند، به توافق برسند.
دولتين توافق مينمايند كه با تشكيل كميتة مشترك متخصصين تعرفه گمركي موجود را مورد بررسي قرار داده و در آن تجديدنظر كنند. بازسازي اين تعرفه ميبايد با منافع قانوني مملكت هماهنگي داشته باشد و كارايي آن را بالا ببرد. امضا شده در تهران، ۹ آگوست ۱۹۱۹.
بخش ۲: توافقنامه وام به مبلغ ۰۰۰/۰۰۰/۲ ليره استرلينگ با بهره ۷ درصد و دورة پرداخت بيست ساله. ديباچه: مرجع تعهدات دولتين انگليس و ايران توافقنامه منعقده ميان آنها در امروز است. توافق دولتين بدين شرح است: بند اول. دولت انگلستان وامي به مبلغ ۰۰۰/۰۰۰/۲ ليره استرلينگ به دولت ايران اعطا خواهد كرد.
همانطور كه در توافقنامه پيش بيني شده است، اين مبلغ در اقساط و تاريخهاي معين كه دولت ايران مشخص ميسازد پرداخت خواهد شد؛ البته پس از آنكه مستشار اقتصادي بريتانيا كار خود را در تهران آغاز كرد. بند دوم. دولت ايران متعهد ميشود تا بيستم مارس ۱۹۲۱، هر ماه مقدار بهره را از قرار ساليانه ۷ درصد بر اساس مجموع مبالغي كه در بند يك ذكر شد، محاسبه كرده و به دولت انگلستان پرداخت كند؛ و پس از اين تاريخ مبلغي كه هر ماه پرداخت خواهد شد بايد به قدري باشد كه با احتساب ۷ درصد بهره ساليانه، اصل مبلغ وام پس از بيست سال تسويه شود. بند سوم. به موجب پيمان نامه هشتم مي۱۹۱۱ وامي به مبلغ ۰۰۰/۲۵۰/۱ ليره استرلينگ در اختيار ايران قرار گرفت و توافق شد تمام عوايد و درآمدهاي گمركي به عنوان وثيقه بازپرداخت اين وام در نظر گرفته شود. همان وثيقه با تمام شرايطي كه در پيمان نامه مذكور براي آن در نظر گرفته شد، وثيقه بازپرداخت وام كنوني نيز ميباشد. به غير از وام ۱۹۱۱ و پيش پرداختهاي متعاقب آن، بازپرداخت اين وام بر بازپرداخت ديگر قروض ايران به انگلستان، تقدم دارد.
از آنجا كه عوايد مذكور كفاف اين بازپرداخت را نخواهد كرد، دولت ايران تعهد ميكند مابقي مبلغ موردنياز را از ديگر منابع تأمين كند؛ و بدين منظور دولت ايران به موجب اين سند مستحق دريافت وام كنوني و ديگر پيش پرداختهايي كه در بالا ذكر شد تشخيص داده ميشود؛ با اولويت و استمرار شرايطي كه در پيمان نامه هشتم مي۱۹۱۱ آورده شده است، عوايد گمركي تمام مناطق، اعم از مناطق دور و نزديك، وثيقة اين وام خواهند بود. بند چهارم. دولت ايران در هر تاريخي كه بخواهد حق تصفية وام حاضر را، خارج از عوايد ناشي از هر وام ديگري كه بر اساس قرارداد از بريتانيا تحصيل كند، خواهد داشت. امضا شده در تهران، ۹ آگوست ۱۹۱۹.
بخش ۳: اين بخش شامل بيان مجدد شرايطي است كه براي وام هشتم مي۱۹۱۱ مقررشده است.
بخش ۴: شامل متن نامه كاكس* [۱] به وثوق الدوله است كه در تاريخ ۹ آگوست
----------
[۳]: تلگرام كالدول، شماره ۱۶۰، ۲۱/۹۱. ۷۴۱، مورخ۱۱ آگوست ۱۹۱۹
۱۹۱۹ نوشته شده است:.......
📚از قاجار تا پهلوی
✍محمد قلی مجد
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🌟💐🌟💐🌟💐 💐🌟💐🌟💐 🌟💐🌟💐 💐🌟💐 🌟💐 💐 💐قسمت سوم🌟 🔱داستانهاى_هزار_و_یک_شب_دربار 🔱 محمد رضا با وجود داشتن زن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌟💐🌟💐🌟💐
💐🌟💐🌟💐
🌟💐🌟💐
💐🌟💐
🌟💐
💐
💐قسمت چهارم🌟
🔱داستانهاى_هزار_و_یک_شب_دربار
👑رضا شاه که پسرش را خوب میشناخت در دغدغه گزینش یک همسر مناسب برای پسرش بود .
⚜️احمد راد، وزیر مختار ایران در قاهره تصویر فوزیه و گزارشی از خاندان ملک فاروق به تهران فرستاد که مورد پسند واقع میشه.👸
⚜️اما چی شد که این ازدواج به سرعت سرگرفت⁉️
⚜️ حدود ١٠ يا ١٥ روز از خواستگارى تا جواب بعله گرفتن از خانواده عروس خانم زمان برد و محمدرضا عروس آورد ❓
⚜️ کار دل بود یا سیاست❣⁉️
⚜️بله باز هم پای انگلیس وسط بود 🇬🇧
⚜️شاید فکر کنید برای اینکه دو کشور مسلمان و مهم ایران و مصر رابطه خوبی داشته باشند❗️
⚜️نه دیگه اینقدر ها هم روی محبت انگلیسها حساب باز نکنید🇬🇧
⚜️ شاید تعجب کنید از اینکه بدانید انگلیس این وصلت را میخواست به این دلیل که هر دو کشور تحت تسلط انگلیس بودند❗️
⚜️ انگلیس ها با خودشون فکر کردند بعد از این ازدواج یک ولیعهد دورگه ایرانی _مصری متولد میشه و این موضوع برای اهداف دوووور انگلیس خوبه👌
⚜️ فکر کنید یک ولیعهد دورگه با پیشینه نوکری کل خاندان پدری و مادری برای انگلیس 👌
⚜️ولی با تولد فرزند محمدرضا و فوزيه، ديدن اين بچه دختره🤱
👑اما رضا شاه و بقیه رو ترش کردن و ماه عسل والاحضرت فوزیه تمام شد و از چشم رضاشاه و درباریان افتاد😳
⚜️چراااااا⁉️
👑چون رضا شاه اعتقاد به يك خرافه داشت كه ميگفت اگر اولين فرزند خانواده سلطنتى ،دختر باشه بد قدمه و شاه كشته ميشه 😐🤔
⚜️يعنى روى اعراب جاهلى رو سفيد كرد ❗️
👸فوزيه هم كه از يك طرف خجالتى و كم حرف بود و از طرف ديگه زير بار حرف زور زنان قدرتمند قوم شوهررر😉 نمى رفت ، به زبان فارسى هم تسلطى نداشت و حمايت شوهرش رو هم از دست داده بود، كم كم از زندگى اش دلسرد شد،
⚜️ اما چیزی که رشته وصل این زن و شوهر رو پاره کرد ....🔓⛓️
🤴کشف رابطه محمدرضا و پری دیوسالار بود این هم جلوی خونه سرکار خانم دیوسالار🤦♀😡😱
⚜️بالاخره فوزيه نتونست اين يكى درد رو تحمل كنه و به بهانه استراحت رفت مصر و ديگه برنگشت و آخرش هم طلاق گرفت 💔
ادامه دارد......
📔برگرفته از كتاب ظهور و سقوط سلطنت پهلوى، خاطرات حسين فردوست
🌟💐🌟💐🌟💐🌟💐🌟💐
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
💠 سلسله جلسات #جرعه_ای_از_زیارت_عاشورا 24 ✳️ شرح معرفتی و کوتاه #زیارت_عاشورا 🎤 حجت الاسلام و المس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_5974363778626619250.MP3
5.83M
💠 سلسله جلسات #جرعه_ای_از_زیارت_عاشورا 25
✳️ شرح معرفتی و کوتاه #زیارت_عاشورا
🎤 حجت الاسلام و المسلمین استاد نصوری ( معاونت محترم ارتباطات و تبلیغ مرکز تخصصی مهدویت قم)
🎬 جلسه 5⃣2⃣
پژوهشگران یه چیزی ساختن به نام تفنگ بازسازی پوست و برای درمان سوختگی استفاده میشه!
برای درمان سوختگی عموما از پوست بدن به بدن پیوند میزنند ولی این روش محدودیتهای زیادی داره و اگه سطح سوختگی زیاد باشه ناکارآمده
این تفنگ بازسازی پوست اینجوریه که سلول پوستی رو اسپری میکنه روی قسمتی از پوست که دچار سوختگی شده و بعد از دو هفته بهبود حاصل میشه. چند سالی هست که دارن رو این پروژه کار میکنن و الان به موفقیت قابل قبولی رسیدن
آیا میدانید؟
@zandahlm1357
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃