#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
ظهور اشیاء بر طبق اراده ازلی قوله علیه السلام: وَ مَضَتْ عَلَی إِرَادَتِکَ الاْءَشْیَاءُ. الإمضاء:
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تبعیت موجودات از مشیت و اراده الهی
قوله علیه السلام: فَهِیَ بِمَشِیَّتِکَ دُونَ قَوْلِکَ مُوءْتَمِرَةٌ، وَ بِإِرَادَتِکَ دُونَ نَهْیِکَ مُنْزَجِرَةٌ.
این فقره دعا مؤیّد و مُثبت مطلب مذکور است، که از روی حدیث ابی الحسن علیه السلام اثبات شد که امضا و اراده و مشیت که به حسب حقیقت و مصداق متّحدند، و به حسب مفاهیم مختلف در حق تعالی تمام ایجاد و فعل او است از دون قول و لسان، کما قال علیه السلام: « فهی بمشیتک » الی آخره ؛ ضمیر « هی » میشود به « مکاره » و « ملمّات » راجع باشد.
و مؤتمرة: یقال ائتمر الأمر امتثله.
اگر مرجع ضمیر « مکاره » باشد معنی این است که آنها به اراده تو اذعان و امتثال دارند به هر موضوعی که باید وارد شوند، و از هر محلّی که باید انزجار و امتناع نمایند.
و اگر مرجع « هی »، « اشیاء » باشد، یعنی آنها به مشیت و اراده نافذه تو از - دون قول لسانی - تو مؤتمره اند، یعنی قبول و امتثال نماینده اند ؛ زیرا که مشیت
الهیه فیض مقدّس و وجود منبسط است که اشیاء موجود به او، و او موجود بنفسه است نه به وجود آخر، چنانچه همه چیز ظاهر است به نور، و نور ظاهر است بنفسه، نه به نور دیگر ؛ لذا ورد فی الحدیث: « خلق الأشیاء بمشیته والمشیة بنفسها » [۱]، پس اشیاء همان قبول افاضه وجود از مبدأ اعلی بعینه امتثال و قبول امر تکوینی او است تعالی، بقوله: « کن »، کما این که اشیا به اراده خدا از دون نهی تشریعی تکلیفی او منزجره یعنی قبول امتناع نماینده اند.
----------
[۱]: ۱ - بسنجید: التوحید، ص ۱۴۷ ؛ بحارالأنوار، ج ۵۴، ص ۵۶: خلق اللّه المشیة بنفسها ثمّ خلق الأشیاء بالمشیة ».
.......:
📚✍ #شرحی بر صحیفه سجادیه
میرزا ابراهیم سبزواری وثوق الحکماء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
تفسیر آیه یخرج منهما اللؤلؤ و المرجان از امام علی علیه السلام نقل شده است که: منظور خروج از آب آسما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کمک از ستمگر
هر کس از ظالمی کمک جوید، خدا رسوایش کند.
یار سلطان
حکیمی گفته است: دوستان حاکم مانند گروهی است که از کوهی بالا روند و از آنجا بزیر افتند. هرچه بالاتر روند به هلاکت نزدیک تر میشوند.
پارسایی
به حکیمی گفتند: چگونه صبح کردی؟ گفت: صبح کردم در حالی که دنیا غم و آخرت غصه من بود.
صوفی و مردم
به یکی از صوفیان گفتند: چه میکنید؟ گفت: به خدا حسن ظن داریم و به مردم بدگمانیم.
.......:
#کشکول شیخ بهاء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
به بچه ها اجازه ی اشتباه بدهیم و اشتباهشان را تأیید کنیم به این منظور که او بداند ما هم در بزرگسالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
وقتی فاصله ی خودپنداره "من این هستم" و خودایده آل "آن را می خواهم" زیاد شود، توقع کودک بالا می رود؛ تو نباید اشتباه کنی، باید 20 بگیری و ... زمانی که این فاصله خیلی زیاد شود دیگر مشکل می توانیم آن را درست کنیم چون تبدیل به نردبانی شده است که یک پله در کف دارد و یک پله در بالای پشت بام و هیچ کس نمی تواند از این نردبان بالا برود، یک جایی حتماً پرت می شود.
نردبان پله پله است و فاصله ی پله ها متعادل است. نردبان رشد بچه ها را برهم نریزیم چون خیلی خطرناک است که ما بچه ی زیر 6 سال داریم آن وقت برای دانشگاه رفتنش نقشه می کشیم و دائم تصویری می دهیم که من به خاطر شغلم فاجعه ها را دارم می بینم. فاجعه را در خانواده هایی می بینم که از سه سالگی به فرزندشان می گویند خانم دکتر، آقای مهندس. وقتی داریم خود ایده آل در عرش برای کودک ترسیم می کنیم منتظر فاجعه هم باید باشیم.
چرا به پسرمان نمی گوییم سوپورباشی؟ رفتگر می خواهی بشی الهی قربونت بشم آدم حظ می کنه. دیدید بچه ها یک وقت هایی میگن دلم می خواد سوپور بشم! مادرها چه واکنشی نشان می دهند؟ اگر تأیید کند، قربونت برم پس در خونه ی ما رو حسابی آب بپاشی و جارو کنی ها!!!! ولی در واقعیت ما می زنیم توی سرمان که ای وای اصالت خانوادگی مان از بین رفت به باد رفت .
یکی از حاضرین: با این کار توقع کودک را پایین نمی آوریم؟
پاسخ: کودک اصلاً توقع ندارد و اصلاً فاجعه در توقع است. فاجعه در این است که من توقع دارم به جایی برسم بچه ی 4 ساله که هنوز مدرسه نمی ره چرا ما دائم بهش آقای دکتر خانم دکتر می گوییم؟ توقعی که از کودک باید داشته باشیم این است که 5 ساله بشه و بتونه از روی جوب بپره "آهان پریدی ، الهی قربونت برم..." (ادامه دارد...)
#شخصیت {قسمت79}
دوستی دارم که کار بسیار قشنگی می کند و برای فرزندش به مناسبت های فراوان جشن می گیرد مثلاً اولین تخمه کدویی را که می شکند یک جشن می گیرند یا کلید برق را خاموش می کند جشن می گیرند و... ما اصلاً این کارهای کودک را نمی بینیم و دائم توی این فکر هستیم که بمیرم الهی آخه تو کی از اتاق جراحی میایی بیرون!! کی پیوند قلب می کنی!! که مامانت افتخار کنه! کی قهرمان المپیک می شی در حالی که بچه فقط 4 سال دارد و اصلاً نمی داند این حرف ها یعنی چی. این توقع ها را ما دامن می زنیم. توقع ما از بچه ی کلاس اولی چیه؟ این که 4 تا خط خرچنگ قورباغه بیاره رو ی کاغذ.
یکی از حاضرین: این که ما بخواهیم دائم کارهای خرد و ریز کودک را تأیید کنیم که نمیشه خوب کودک یک وظایفی داره و باید انجام بده؟
پاسخ: خوب آره وظیفشه، اصلاً چشماش بشه چهارتا بله اصلاً مثبت دیدن یعنی چی؟ هنر کرده، دیلاق حالا یک کلید زده هنر که نکرده من باید ببینم کدوم کار را نمی تونه بکنه تا پدرشو دربیارم؛ این دقیقاً نگاهی است که در جامعه ی ما حاکم است.
آرام آرام برگردید و تمرین کنید. یکدفعه هم نروید و همه چیز را به هم بریزید و مادر نمونه شوید. به آرامی باورهایتان را تغییر دهید. در بحث تشویق مفصل خواهیم گفت که در تأییدها و تشویق هایمان باید مواظب باشیم. ما اجازه نداریم آن چیزی که کودک نیست را مدام بزرگ کنیم، در این حالت توقع ایجاد می شود بعد کودک یا انسان فکر می کند که آدم خاصی است، می رود که کارهای بزرگ بزرگ کند اما یک جایی توی ذوقش می خورد و داغون می شود. (ادامه دارد...)
#شخصیت {قسمت80}
@zandahlm1357
4_815947682051784938.mp3
5.88M
فایل صوتی شماره 23
#تپل_و_مپل 🐨🐻
موضوع: یادگیری و محبت و کمک
@zandahlm1357
9.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کارتون زیبای مهارت های زندگی
📼 این قسمت : خروپف
💿 #مهارت_های_زندگی
@zandahlm1357