🔶در پرتو آموختههای امام رضا(ع) میتوان به کرامت رسید
👤سید ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور در اختتامیه پنجمین کنگره جهانی حضرت رضا(ع):
🔹سخن از کرامت ذاتی نیست، سخن از کرامت اکتسابی است، آنچه در پرتو آموختههای امام رضا(ع) میتوان به آن جایگاه رسید، بنابراین معرفت امام و حجت خدا، معرفت و دلدادگی نسبت به امام و عمل براساس آنچه ایشان و اولیای دین فرمودند برای انسان سالک الی الله اصل است که راه سعادت را برای خود و جامعه بشناسد.
🔹آنچه وجود مقدس حضرت رضا(ع) در تبیین جایگاه ولایت و امامت فرمودند قابل توجه است. شاید امام رضا(ع) بیش از امامان و پیشوایان دیگر نسبت به امامت و ولایت تاکید دارند. باید این حکمرانی و تفاوت آن را با حکمرانی هارونی و مامونی و دیگر حکمرانیها شناخت که حکمرانی توحیدی است و در درون خود جایگاه امامت و ولایت دارد. ارتباط، دلدادگی، عشق و محبت بین امام و امت موجب میشود از حکمرانیهایی که میخواهد دستوری و دیکتاتوری عمل کند و با نظامهای دموکراسی متفاوت باشد.
#خبر
@zandahlm1357
🔶اهمیت ارتقا فرهنگ رضوی و زیارت در دهه کرامت
👤مهدی ناصحی، عضو شورای شهر مشهد مقدس:
🔹باید نسبت به ارتقا فرهنگ رضوی و زیارت کوشا باشیم و به همین علت وظیفه همگی ما در این دهه، عمومی سازی فرمایشات امام رضا (ع) در حوزههای مختلف است.
🔹باتوجه به اینکه فضاهای عمومی شهری در اختیار شهرداری است و این نهاد در شهر مسئولیت فرهنگی دارد، نقش مهمی را در این دهه ایفا میکند.
#خبر
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
۲. صمیمیت تدریجی صمیمیت با خانوادۀ همسر باید به تدریج و در بازه ای زمانی شکل بگیرد و با کرامت و احت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۳. رعایت احترام در گروِ زبان
بسیاری از اوقات، ما با زبان خود، بی آنکه چیزی به دست آوریم یا به حقّی برسیم، فقط با بیان یک یا چند جمله، حریمی را میشکنیم که گاه برای جبرانِ آن، مجبور به پرداخت هزینه و خسارتهای سنگینی میشویم؛ درحالی که همین زبان اگر با توجه به حریم ها، درست و بجا سخن بگوید، میتواند منفعتهای بسیاری برای صاحب خود به دست آورد؛ بنابراین بخش اعظمی از رعایت احترام، در گروِ زبان است.
امیرالمؤمنین علی (علیه السلام) توصیه فرموده اند که هنگام عصبانیت، باید سکوت کرد؛ [۱] همین توصیه، ارزش دقت در سخن گفتن را آشکار میکند. شخص عصبانی قدرت کمتری در حفظ و رعایت حریمهای کلامی دارد [۲] اگر توصیه میشود در هنگام خشم سخنی نگوییم وتصمیمی نگیریم یا محل را ترک کنیم، به سبب پاسداشت حرمت حریمهایی است که شکسته شدن آنها لطمههای جبران ناپذیری به زندگی ما وارد میکند.
----------
[۱]: «داوُوا الْغَضَبَ بِالصَّمْتِ» (على بن محمد ليثى واسطى، عيون الحكم و المواعظ، ص۲۵۰).
[۲]: نک: «لا اَدَبَ مَعَ غَضَبٍ» (عبدالواحدبن محمد تمیمی آمدی، غرر الحکم و درر الکلم، ص۷۷۰).
۴. احترام به همسر در جمع
علاوه براینکه خودمان باید احترام همسرمان را در جمعهای خانوادگی و دوستانه حفظ کنیم، فضای خانوادگیمان را نیز باید طوری مدیریت کنیم که دیگران هم احترام او را حفظ کنند. یکی از راهکارها این است که وقتی کسی میخواهد دربارۀ همسرمان بدگویی کند، خیلی تحویلش نگیریم یا چندان مشتاقانه به او گوش فراندهیم که هرقدر خواست، پیش آید؛ چون درهرحال، دفاع از حریم و حرمت همسرمان برعهدۀ ما هم است. البته شیوۀ دفاعمان هم نباید به گونه ای باشد که به دیگران بی احترامی کنیم؛ چون باعث میشود آنها بی حرمتی را تکرار و تشدید کنند.
با این همه، بعضی از افراد نمی توانند احترام دیگران را حفظ کنند؛ پس اگر باوجود تلاش هایمان، نتوانستیم احترام برخی از بستگان خود را به سوی همسرمان جلب کنیم، میتوانیم به رفت وآمدِ کم و مفید با آنها بسنده کنیم تا آسیبها و اصطکاکها به حداقل برسد.
عده ای در جمعهای خانوادگی و خودمانی، همسرشان را با الفاظ سبک صدا میزنند و به بهانۀ صمیمیت، او را در جمع تحقیر میکنند. اگر همسرتان اعتراضی در این زمینه داشت، حتماً آن را جدی بگیرید.
ازطرف دیگر، بعضیها وقتی همسرشان در جمع نیست، عیوبش را به بقیه میگویند یا با بی احترامی از او یاد میکنند؛ مثلاً وقتی دیگران در موقع شام، سراغ همسرش را میگیرند، میگوید: «ولش کنید! بگذارید هروقت خواست بیاید. چه کارش کنم؟ همیشه باید منتظرش بود! » چنین فردی، خود به دیگران اجازه داده است که به همسرش بی احترامی کنند.
بحثِ محوری در این زمینه، این است که همۀ اعضای خانواده باید حرمت یکدیگر را نگه دارند و اجازه ندهند اختلافِ سلیقهها یا حتی اختلافهای جدی شان، باعث شکسته شدن حرمتها شود؛ پس حتی اگر همسر یا خانواده اش احترام شما را نگه نداشت، شما با شکستن حرمت او یا خانواده اش، کار را دشوارتر نکنید.
#تار_و_پود_عاشقی
@zandahlm1357👈
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🔊سـلـسـلـه آمــوزشهــــای تـربـیـتـی #عطر_خوش_زندگی 👤#حـــجــــت_الاسـلام_تــراشـــیـــون 📚مـوضـو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1_9095907496.mp3
23.74M
🔊سـلـسـلـه آمــوزشهــــای تـربـیـتـی
#عطر_خوش_زندگی
👤#حـــجــــت_الاسـلام_تــراشـــیـــون
📚مـوضـوع: #تـربـیـت_نـسـل_آیـنده
🔹قـسـمــت: بیست و دوم
🔻سر فصل موضوعــــــات:
▫️نقش والدین، مربیــــان و مدرسه
در هوشمندی فرزندان
▪️مراحل شکلدهی تربیتفرزندان
▫️هـدف دشـمـن در مـورد فـرزنـدان
▪️والـدیـن بـــــایـد ذهـن فـرزنـدان را
مشغول کنند.
▫️لـزوم شـنـاسـایـی و بـسـتـرســــازی
بـرای بـروز تـوانـــــــــــایـیهـای فـرزنـدان
@zandahlm1357👈
7.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تفاوتهای روانشناختی زن و مرد
➕ خاطره جالب استاد پناهیان از یک اردوی دانشجویی
@zandahlm1357👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تفاوت سنی زیادی که باعث اختلاف شده است...
❌تو دنیای هم نیستن....😢
🎙دکتر عزیزی
@zandahlm1357👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش ساخت انگشتر با ماسک
@zandahlm1357👈