34.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📝 تاریخچه نماز (27)
اولین نماز جماعت
#تاریخچه_نماز
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357
26.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙تاًثیرات نماز اول وقت به بیان آیت الله بهجت
https://btid.org//fa/video/268942
📎 #نماز
📎 #اهمیت_نماز
📎 #سبک_زندگی
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خیلی دوست دارم نماز بخوانم اما یک نیرویی است که نمی گذارد
🎙 حجتالاسلام محمدی شاهرودی
https://btid.org//fa/video/185577
📎 #نماز
📎 #اهمیت_نماز
📎 #سبک_زندگی
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
سلام درس دوازدهم ۳-شک بعد از وقت:سومین مورد از شک هایی که نباید به اونها اعتنا کنیم شک "بعداز گذشت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام
درس سیزدهم
۴-چهارمین مورد از شک هایی که نباید به اونها اعتنا کنیم "شک کثیرالشک" است.
تعریف:اگه کسی در یک نماز سه بار شک کنه یا اینکه در سه نماز پشت سر هم شک کنه، به این فرد کثیرالشک میگیم (خودمون میگیم وسواسی)
پس کسی که زیاد شک میکنه نباید به شک خودش اعتنا کنه، چه شک در عدد رکعت های نماز باشه، چه در اجزاء نماز، چه در شرایط نماز
نکته خیلی خیلی مهم:اگه کسی دریک نماز معین یا فقط در یکی از قسمت های نماز زیاد شک میکنه، فقط در اون نماز یا اون قسمت نباید به شک خودش اعتنا کنه. مثلا فقط توی نماز صبح زیاد شک میکنه، یا توی حمد و سوره زیاد شک میکنه، فقط اینجا کثیرالشک محسوب میشه و نباید اعتنا کنه.
نکته خیلی مهم:منظورمون از اعتنا نکردن فرد کثیرالشک اینه که بنا رو به اون طرف که به نفع ماست بزاریم ، مثلا شک میکنیم رکوع انجام دادیم یا نه، بنا رو بر این میزاریم که انجام دادیم. یا مثلا شک میکنیم نماز صبح دو رکعت خوندیم یا سه رکعت، بنا رو بر این میزاریم که دو رکعت خوندیم.
یادآوری از گذشته:
در بحث شک بعداز محل گفتیم، اگه قبل از گذشتن از محل، در انجام جزئی شک کنیم و انجام بدیم و بعد معلوم بشه بار دوم اضافه بوده، اگه رکن باشه نماز باطله و اگه غیررکن باشه نماز صحیحه.
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357
خانه بهشتی-نماز و خانواده.pdf
3.52M
📚کتاب خانه بهشتی
📖موضوع: در این کتاب راهکارها و شیوههای دعوت نوجوانان و جوانان به نماز بر اساس آیات و روایات، اصول تربیتی و روانشناسی، تبیین شده است.
#نماز #دانش_آموزی
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💯@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
✍️ شبهات دانش آموزی 8️⃣1️⃣1️⃣ هرکسی یک اعتقادی دارد من کتاب نخواندم قرآن هم نخواندم ولی من یک خانو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💎 جواب کامل شبهه
9️⃣1️⃣2️⃣ چرا اعتقادات نوجوان و جوانان نسبت به قبل ضعیف شده است؟!
🔶 اول: اعتقادات نوجوانان و جوانان چه زمانی را با هم مقایسه کنیم؟!
🔻 اگر قبل انقلاب و بعد از انقلاب را بخواهیم با هم مقایسه کنیم اصلاً قابلمقایسه نیستند و این را از آمار منابع رسمی کشور میتوان دریافت.
🔻 چرا که حاکمیت طاغوت مردم را به فساد و تباهی دعوت و گاهی مجبور میکرد؛ ولی حاکمیت فعلی نهتنها مردم را تشویق به فساد نمیکند؛ بلکه تمام ابزار تبلیغاتی خود را صرف دعوت مردم به پاکی و پاکدامنی میکند.
🔷 دوم: اما مقایسهکردن اعتقادات نوجوانان و جوانان در طول انقلاب هر چند با نقاط عطفی همراه بوده است؛ ولی روبهرشد بوده است. نقطهٔ عطف و اوج اعتقادات نوجوانان و جوانان در اوایل انقلاب و زمان جنگ بوده است.
🔶 سوم: کسی که در یک محیط کثیف و آلوده باشد وقتی او را به یک محیط تمیز و خوب میآورید شروع به یک رشد خیلی خوب میکند و شکوفا میشود.
🔻 نوجوانان و جوانان ما هم قبل انقلاب در یک کثیفی و ناپاکی بودند که با وجود انقلاب به یک محیط پاک آمدند و شروع کردند به شکوفاشدن و رشدکردن و شدند شهدا و ایثارگران، به این خاطر نقطهٔ عطف و اوج آنان اوایل انقلاب و زمان جنگ بود.
🔷 چهارم: نوجوانان و جوانان امروزی هم مثل همان نوجوانان و جوانان زمان جنگ هستند فقط بر اثر تبلیغات بیشتر دشمنان و فضای آلوده مجازی، غباری بر قلبهای آنان نشسته است که با کوچکترین تلنگر پاک میشود. دلیل این هم تلنگرهایی است که هر چند وقت یکبار به آنان زده میشود و بیدار میشوند، مثل:
1️⃣ یک سرود سلام فرمانده وقتی اجرا میشود تمام نوجوانان و جوانان با آن همراهی میکنند و آن را نه در ایران بلکه در تمام کل دنیا اجرا میکنند و این بهخاطر آن فطرت پاک نوجوان و جوانان است که با یک تلنگر بیدار میشوند.
2️⃣ یک شخصی مثل سردار سلیمانی شهید میشود چقدر نوجوان و جوان با شهادت او بیدار میشوند و با او همزاد پنداری میکنند و میگویند ما همه سردار سلیمانی هستیم.
3️⃣ یا در جریان همین اغتشاشات اخیر خیلی از کسایی که توی خیابان آمده بودند نوجوان و جوانان بودند که فریب فضای مجازی را خورده بودند و همین که با آنها صحبت میشد و تلنگر به آنها میزدید، بیدار میشدند و ابراز پشیمانی میکردند.
4️⃣ و...
🔶 پنجم: اگر اعتقادات نوجوانان و جوانان ما نسبت به قبل ضعیف شده است، پس این همه مراسمات اربعین و اعتکاف و...که توسط نوجوانان و جوانان برگزار میشود یا حضور بیش از گذشته نوجوانان و جوانان در شبهای قدر و شرکت بیسابقه آنان در مراسمات راهپیماییها و تشییع شهداء نشان از بیاعتقادی آنان است؟! یا بیشترشدن اعتقادات آنان است؟!
🔷 ششم: اگر اعتقادات نوجوانان و جوانان نسبت به قبل ضعیف شده است، پس این همه نوجوان و جوان که در سوریه برای دفاع از حرم رفتند و شهید شدند دلیلش چیست؟!
🔶 هفتم: اگر از همین نوجوانان و جوانان امروز بپرسید الگوی شما در زندگی چیست؟! شاید در مرحله اول یک سلبریتی یا فوتبالیست الگوی او باشد؛ ولی بعد از مدتی که آن سلبریتی اشتباهی انجام دهد از چشمش میافتد و او را فراموش میکند؛ ولی یک الگوی دینی یا مذهبی را بهراحتی کنار نمیگذارد مثل حضرت علی علیهالسلام یا حضرت ابوالفضل سلاماللهعلیه یا شهید سلیمانی و...
🔷 هشتم: نکتهٔ بسیار مهم این است که دشمنان نمیخواهند ایمان و اعتقادات نوجوان و جوانان ما دیده شود، چون قدرت تبلیغات و رسانه در دست آنان است فقط بدیها و ضعفها و هنجارشکنیهای نوجوانان را نشان میدهند.
🔻 هر چند ممکن است کارهای خوب و مذهبی نوجوانان و جوانان هزاران برابر بیشتر از کارهای غیرمذهبی آنان باشد؛ ولی دشمنان نمیخواهند آنها دیده شوند. به این خاطر چون کارهای غیردینی را بُلد میکنند خیال میکنیم اعتقادات جوانان ضعیفتر از قبل شده است درحالیکه اینطور نیست.
🖇 لینک مطلب:
http://alirezaazarpeykan.blogfa.
📎 #دانش_آموزی
📎 #نوجوان
📎 #پاسخ_به_شبهات
📎 #محرم
📎 #ضعف_ایمان_نوجوانان
💎 جواب کامل شبهه
0️⃣2️⃣2️⃣ چرا امام حسین علیهالسلام در کربلا برای رسیدن به آب، چاه حفر نکرد؟!
🔶 اول: امام حسین علیهالسلام تا روز هفتم محرم اجازه آوردن آب از فرات را داشتند و در روز 7 محرم بود که دستور به بستن آب به خیمههای امام صادر شد؛ ولی چون نگهبانان شط فرات کم بودند حضرت ابوالفضل علیهالسلام با یاران امام به شط میزدند و آب به خیمهها میرساندند. تا شب دهم محرم که با چهارهزار سرباز شط فرات را بستند و نگذاشتند دیگر آب به خیمهها برسد. [1]
◾️بنابراین روز عاشورا امام و یارانش آب نداشتند. پس تا شب عاشورا نیاز به حفر چاه نبوده است.
🔷 دوم: کسانی که در این سالها اربعین کربلا رفتند گرمای شدید عراق و کربلا را درک کردند میدانند که هر چند لحظه یکبار باید آب نوشید حال در روز عاشورا که همه در شور و فعالیت بودند و آب نخورده بودند و بعضا در حال مبارزه هم بودند و گاهی هم زخمی میشدند و خون از بدن میرفت تشنگی چندبرابر میشد، نیرویی برای حفر چاه نمیماند.
🔶 سوم: آنقدر محاصره شدید بوده که نمیگذاشتند حضرت به آسانی چاهی حفر کنند. و حتی دشمن برخی افراد را مأمور کرده بود که مداوم سرکشی کنند تا چاهی حفر نشود. [2]
🔷 چهارم: در روز عاشورا در حال جنگ وقتی تشنگی بر کودکان و زنان فشار زیادی آورده بود امام علیهالسلام به حضرت ابوالفضل علیهالسلام دستور داد که چاه حفر کنند و حضرت شروع به حفر چاه کردند؛ ولی بعد از مدتی از رسیدن به آب قابل شرب ناامید شدند و از چاه بیرون آمدند و قسمت دیگری را حفر کردند ولی باز به آب شیرین نرسیدند. [3]
◾️ پس در کربلا اگر هم چاهی حفر میشد و به آب میرسیدند ممکن بود آب آن شور و تلخ باشد و قابل خوردن نباشد.
🌐 منابع:
[1] ـ ارشاد، ج۲: ۸۸-۹۱/ ابن اعثم کوفی، الفتوح، ج ۵، ص ۹۱.
[2] ـ همان.
[3] ـ ینابیع الموده، ج۲، ص۳۴۰؛ المنتخب، ج۲، ص۴۴۱؛ مقتل ابی مخنف، ص۵۷؛ بطل العلقمی، ج۲، ص۳۵۷.
🖇 لینک مطلب:
http://alirezaazarpeykan.blogfa.com/post/158
📎 #دانش_آموزی
📎 #نوجوان
📎 #پاسخ_به_شبهات
📎 #محرم
📎 #حفر_چاه_روز_عاشورا