eitaa logo
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
1.4هزار دنبال‌کننده
49.5هزار عکس
36.1هزار ویدیو
1.7هزار فایل
#نذر_ظهور ارتباط با ما @Zh4653 @zandahlm1357 سلام خدمت بزرگواران این کانال پیروفرمایشات امام خامنه ای باب فعالیت درفضای مجازی ایجاد شده ازهمراهی شما سپاسگزاریم درصورت رضایت ؛کانال را به دیگران معرفی بفرمایید🍃🍃🍃🍃https://eitaa.com/zandahlm1357
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴سونامی دیسک گردن در راه است مجید حیدریان فوق تخصص درد: 🔹 استفاده روزافزون و ناصحیح تجهیزات الکترونیکی از جمله تلفن همراه و تبلت به ویژه در بین کودکان و نوجوانان. 🔹هشدار نسبت به شیوع فتق دیسک گردن در آینده نزدیک 🔹 هنگام استفاده از موبایل باید گردن به طور طبیعی با مهره ها در یک خط صاف قرار گیرد، در حال حاضر گردن بیشتر کابران گوشی در حالت خواندن و نوشتن پیام، بسیار جلوتر از مهره ها قرار می گیرد. 🔹سر انسان به طور متوسط بالغ بر ۴ تا ۶ کیلو وزن دارد، خم کردن سر و نگاه به پایین برای استفاده از گوشی همراه یا تبلت معادل وزن حداقل چهار تا پنج برابر وزن سر نیرو به مهره های گردن وارد می کند. https://eitaa.com/zandahlm1357 🔹 بهترین راهکار جلوگیری از ابتلا به بیماری های دیسک گردن استفاده صحیح از موبایل و تبلت و آموزش صحیح به مردم به خصوص کودکان و نوجوان است، تاکید کرد: صفحه موبایل در حالت های مختلف از جمله وضعیت ایستاده و نشسته باید روبروی صورت کاربر قرار گیرد.
سوال سلام ببخشید یسوال ..اگر رب خانگی روش کپک بزنه باید همش رو بریزیم دور یا فقط روش رو برداریم نبی وظیفه: متاسفانه رب گوجه جز مواد غذایی بسیار حساس است. اگر در دمای پایین نگهداری نشود، در ظرف مناسبی نباشد و یا اینکه قاشق چرب و آلوده داخل آن برود خیلی زود دچار کپک زدگی می شود. اما نکته اینجاست که باید رب گوجه کپک زده را چکار کنیم؟ آیا کپک های رب خطرناک هستند و ممکن است باعث بیماری شوند؟ پاسخ این سوال مثبت است. برخی از افراد هنگامی که با یک رب کپک زده مواجه می شوند قسمت بالایی و کپک روی آن را بر میدارند و به خیال اینکه دیگر مشکلی وجود ندارد رب را مصرف می کنند. اما اینجاست که آژیر قرمز برای شما به صدا در می آید. زیرا این کار کاملا اشتباه است. کار درست و اصولی آن است که وقتی رب گوجه شما کپک زد است آن را کامل دور بیندازید و دیگر به هیچ عنوان مصرف نکنید. رب های خانگی بیشتر از رب های صنعتی در معرض کپک زدگی قرار دارند. زیرا مواد نگهدارنده در آنها وجود ندارد. به همین جهت توصیه می شود رب های خانگی را در یک ظرف و تماما در یخچال نگهداری نکنید، زیرا در صورت مشاهده کپک مجبورید تمام رب را دور بریزید و بدین ترتیب متحمل ضرر بسیاری خواهید شد. بهتر است رب را در بسته های کوچک و در فریزر نگهداری کرده و هر بار به قدر نیاز در یخچال بگذارید. اگر با فریز کردن رب آشنا نیستید می توانید مقاله مربوط به اینکه چگونه رب گوجه را فریز کنیم را مطالعه نمایید. چرا نباید رب گوجه کپک زده را مصرف نمود؟ پاسخ این سوال که رب گوجه کپک زده را چکار کنیم؟ دریافتید. بهترین و عاقلانه ترین کار آن است که رب را دور انداخته و دیگر مصرف نکنید. اما به چه علت نمی توان رب گوجه کپک زده را مصرف نمود؟ این امر بر می گردد به ساختار بیولوژیکی کپک ها. آنچه که ما به عنوان کپک می شناسیم در حقیقت نوعی قارچ سمی هستند که به وسیله اسپور یا همان هاگ تکثیر می شوند. هنگامی که رب کپک می زند این کپک ها نوعی سم به نام مایکوتوکسین تولید می کنند. حتی اگر شما قسمت کپک زده و لایه زیرین آن را بردارید باز هم خطر وجود دارد. زیرا ممکن است سم به لایه های زیرین نیز نفوذ کرده باشد. همچنین هاگ های مولد این کپک ها نیز بسیار ریز بوده و با چشم قابل مشاهده نیستند. ممکن است این هاگ ها همچنان در رب گوجه باقی مانده باشند. بنابراین به نظر می رسد حتی اگر کپک را به طور کامل از رب حذف کنید باز هم نمی توانید سم ناشی از آن و یا هاگ های مولد آن را از بین ببرید. پس بهتر آن است که قید رب کپک زده را بزنید و آن را داخل سطل آشغال بریزید تا خدای نکرده در مورد سلامت خود یا اعضای خانواده تان ریسک نکرده باشید. البته تا کنون بیماری خطرناکی که منشا آن رب گوجه کپک زده باشد شناسایی نشده است. این کپک ها ممکن است باعث مسمومیت های خفیفی شوند. اما مواردی از آلرژی به کپک رب مشاهده شده که حتی منجر به مرگ شده است. شاید این موارد بسیار نادر باشند و کمتر کسی نسبت به رب گوجه کپک زده حساسیت داشته باشد اما به هر حال عقل سلیم می گوید که نباید بر سر سلامتی خطر کرد، آن هم به خاطر مقداری رب گوجه. بهتر است به جای آنکه به دنبال این باشید که بدانید رب گوجه گوجه کپک زده را چکار کنیم؟ به فکر پیشگیری از کپک زدگی باشید. با رعایت یک سری نکات ساده می توانید به راحتی مانع از کپک زدن رب و غیر قابل استفاده شدن آن شوید. کافی است ظرف مناسب و کوچکی برای رب دم دستی انتخاب کنید. قاشق آلوده داخل ظرف رب نکنید و آن را در طبقات بالای یخچال نگه دارید که دمای سردتری دارد یا رب را فریز کنید.
https://eitaa.com/zandahlm1357 درمان دور چشم ✍🏻 گاهی سیاهی و کبودی دور چشم بخاطر کم خونی شدید است که درمان آن: 🔸عسل 🔸خرما 🔸سیب درختی رسیده شیرین است. 💥موارد فوق را در جیرۀ روزانه خود قرار دهید. ✍🏻 گاهی بخاطر پُرکاری تیروئید است که درمان آن مصرف جوشاندۀ گل گاوزبان است. ✍🏻 گاهی بخاطر جوش زدن و غصّه خوردن است. برای درمان: 💥مربّای گُل بهارنارنج مصرف نمایید. ✍🏻 گاهی بخاطر اُفت مایعات خونی و پلاسما است برای درمان: 💥آب و عسل، آبجوش ولرم و عسل، دوغ شیرین کم‌چرب با کشمش بخورید. ✍🏻 گاهی هم سیاهی و کبودی دور چشم بخاطر ضربه یا تصادف است، گاهی بخاطر دخانیات و موادّ أفیونی است.
مبارک باد مهدی را امامت خدا افزون کند بر ما عنایت خدایا عافیت ده نصرتی کن و ما را دور از بی غیرتی کن دل مولایمان را شاد گردان تو این امت مطیع او بگردان نما تعجیل در امر ظهورش به کوری عدوی دیده کورش همه امت به نصرت شاد گردان تو این کشور همه آباد گردان آغاز امامت گل سرسبد عالم هستی بر منتظرین ظهورش مبارک🎊🌻 https://eitaa.com/zandahlm1357
24.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸سری اول/کلیپ شماره ۱ 🔸حجت الاسلام حسن ملایی 🔹🔹کلیپ مهدوی به مناسب سالروز آغاز امامت حضرت مهدی موعود(عج) https://eitaa.com/zandahlm1357
13.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸سری اول/کلیپ شماره ۲ 🔸حجت الاسلام محمدرضا نصوری 🔹🔹کلیپ مهدوی به مناسب سالروز آغاز امامت حضرت مهدی موعود(عج) https://eitaa.com/zandahlm1357
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سری دوم/کلیپ شماره ۱ حجت الاسلام محسن شریعتی به مناسبت نهم ربیع الاول سالروز امامت حضرت ولیعصر(عج) https://eitaa.com/zandahlm1357
6.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سری دوم/کلیپ شماره ۲ حجت الاسلام محسن شریعتی به مناسبت نهم ربیع الاول سالروز امامت حضرت ولیعصر(عج) https://eitaa.com/zandahlm1357
آتشکده ساسانیان، قدیمی ترین سازه سنگی ایران کهن ترین سازه گنبدی جهان در بازه حور خراسان https://eitaa.com/zandahlm1357
طبیعت زیبای بستک هرمزگان بستک از شهرهای استان هرمزگان، با قدمتی تاریخی، در قدیم محلی برای استراحت کاروان‌ها بوده‌است. شهر بستک در منطقه‌ای کوهستانی قرار دارد که از شمال و غرب به استان فارس و از شرق و جنوب به استان هرمزگان متصل است. مردم بستک به زبان اچمي با گویش بستکی سخن می‌گویند که از دستهٔ زبانهای پارسی جنوب غربی ایران است. جاذبه های دیدنی بستک گنبدهای نمکی، کاروانسرای بستک، مسجد جامع قدیم بستک، حمام خان، قنات های دهنگ، آرامگاه شیخ احمد شیخ راشد مدنی، کوخرد، مدرسه مصطفویه، موزه مردم شناسی جناح، مجموعه بازار بستک، مجموعه کریکی، آب گرم فاریاب، آب گرم فتویه، آب گرم تودرویه صنایع دستی بستک: عبابافی، چادر شب بافی، خوس دوزی، سفال گری، گلابتون دوزی غذاهای محلی بستک: من بلی، مفلک، دیخی، دال، مسما، قاتق مشوَکی https://eitaa.com/zandahlm1357