eitaa logo
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
1.4هزار دنبال‌کننده
47.7هزار عکس
34.7هزار ویدیو
1.6هزار فایل
#نذر_ظهور ارتباط با ما @Zh4653 @zandahlm1357 سلام خدمت بزرگواران این کانال پیروفرمایشات امام خامنه ای باب فعالیت درفضای مجازی ایجاد شده ازهمراهی شما سپاسگزاریم درصورت رضایت ؛کانال را به دیگران معرفی بفرمایید🍃🍃🍃🍃https://eitaa.com/zandahlm1357
مشاهده در ایتا
دانلود
سؤال👇 سلام علیکم از صندوق توسعه تعاون وام۱۰۰ میلیونی دریافت کردم برای کا رتولید۴ درصدی در پنج قسط۲۴میلیونی که سه قسط عقب افتاده دارم بانک این اقساط عقب افتاده راکه ۷۲ میلیون می شود ۶در صد دیرکرد می‌گیرد علاوه بر دیرکرد ۱۲ درصدهم اضافه باید بدهد به این عنوان که این سه ماه گیرنده وام باین مبلغ سود کرده این سود ودیرکرد چه حکمی دارد مقام معظم رهبری پاسخ👇 سلام علیکم عملیات بانکی، اگر بر اساس قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی و مورد تأیید شورای محترم نگهبان، انجام شود، بی اشکال است.
سؤال👇 باسلام من برادر همسرم مواد دخانی مثل توتون و سیگار قلیان می فروشن و ما هم رفت و آمد زیادی با هم داریم، از طرفی چند وقت پیش شنیدم پول حاصل از فروش این اقلام شبهه ناک هست. می خواستم بدونم که واقعا پول حاصل از این راه شبهه ناکه یا نه و اگه شبهه ناک هست تکلیف ما چیست آیا باید رفت و آمد نداشته باشیم یا چیزی در خانه آنها نخوریم؟ مرجعم آیت الله سیستانی پاسخ👇 سلام علیکم خرید و فروش آنچه از نظر قانون منعی ندارد و از نظر شرع نیز حرام نیست، درآمد حاصل از آن نیز اشکالی ندارد.
سؤال👇 ازنظرمقام معظم رهبری باکسی ک میخواهیم ازدواج کنیم جهت اشنایی باهم رفت وامدکنیم وتلفنی وپیامکی درارتباط باشیم چ حکمی دارد؟ ودرمورداینکه گاهی وقتاپیامکی درموردمسائل جنسی صحبت میکنیم وشوخی میکنیم بخاطره اینکه حال وهواوروحیاتمون عوض بشه چ حمکی دارد؟بادرنظرگرفتن اینکه نیتمان عوض کردن‌روحیات ولبخنداوردن است پاسخ👇 سلام علیکم صحبت کردن با رعایت احکام و رعایت شئون اسلامی اشکالی ندارد. اما شوخی با نامحرم حرام است.
صفحه امر به معروف و نهی از منکر .......: @zandahlm1357
ظرفی رها در خیابون (پاکیزگی نشانه¬ی ایمان بود ) با موتور می¬رفتم که یهو دیدم از داخل یه ماشینی، ظرف یکبار مصرفی به بیرون انداخته شد! فوری کنار اون ظرف توقف کردم، برداشتمش و خودمو به اون ماشین رسوندم؛ پُشت چراغ قرمز گرفتمش. مرد میانسالی بود. آهسته به پنجره اش زدم و ظرف رو نشونش دادم. یهو صورتش مخلوطی از خنده و خجالتِ بسیار شد ... پنجره رو پایین کشید و منم همینجور که ظرف رو از دستم می¬گرفت با لبخند تلخی گفتم: «آخه چرا؟!» کلی شرمنده شد و گفت: ممنون ببخشید چشم. مطمئنم تا آخر عمرش یادش نمیره
یکی از منکرهایی که این روزا هست اینه که افراد بیمار از ماسک استفاده نکنن در عموم. لذا باید ازین کار نهی بشن و امر به ماسک زدن کرد بهشون بخاطر شیوع . چه بهتر که چندتا ماسک داشته باشیم و بهشون ماسک هدیه کنیم تا تلخی امر و نهی رو هم شیرین کنه.😊 ان شاا.. همه همیشه سلامت باشن
من توی مجازی زیاد وقت سر میکنم. گاها میبینم که مطالبی مهم برای مردم گفته میشه ولی منبعش مشخص نیست. هر موقع اینطور پیش میاد از کسی که مطلب رو گذاشته منبع اون رو تقاضا میکنم و وقتی مشخص شد تشکر میکنم و خودم هم نشر میدم ولی اگه گفت دقیق نداره یا منبعش موثق نیست بهش میگم که نشر مطالب با منابع نامشخص یا غیر موثق و نامعتبر گناه بزرگیه و عواقب زیادی داره و این کار رو نکنن. این موضوع رو این روزا در مورد زیاد میبینیم و بنظرم مهمه توی مجازی هم این تکلیف الهی رو فراموش نکنیم.
تبلیغ فردی در تبلیغ نماز، از نقش افراد غافل نشویم. اگر یک فوتبالیست در میدان بازى در برابر چشم دیگران از خدا یاد کند و برنامه هاى نماز جماعت را در میدان ورزشى احیا کند؛ و اگر یک دانشگاهى در وسط درس کلام خود را قطع کند و به نماز اول وقت بایستد؛ و اگر مجریان سیما سخن و برنامه‏هاى خود را قطع کنند و در اول وقت به نماز بایستند، فرهنگ نماز اول وقت ترویج مى‏شود. (استاد قرائتی؛ امر به معروف و نهی از منکر؛ صفحه 35)
گاهی خودمو امر به معروف و نهی از منکر میکنم.😳 با خودم میگم فلانی، این کار بده نکن،✋سعی کن لاقل کمش کنی تا صفر شه کم کم، یا اون کار خوبه کاش میشد منم میتونستم میکردم، یا لاقل سعی کنم برم طرفش و کم کم بتونم انجام بدم.🙍‍♂ گاهی چندین دقیقه در روز کارم همین فکراست. به نظرم اثر داره.😊😐 و مهمه ادم اول این کارو با خودش بکنه بعد با دیگران.
⁉️تفاوت توقيف ، ضبط و مصادره اموال چیست؟ 🔹توقيف اموال ✅عملی حقوقی و موقت است ، لذا اموال توقيف شده پس از برائت خوانده و يا پس از تاديه ديون به خواهان ، " قابل برگشت" به مالک اوليه اموال می‌باشد. 🔹ضبط اموال ✅عملی حقوقی و دائم است ، لذااموال مضبوط در يک پرونده مطروحه هميشه به نفع دولت جمع آوری می‌گردد و "غير قابل برگشت" به مالک اوليه اموال می‌باشد. تمثيلا عملكرد سازمان جمع آوری اموال تمليكی كشور چنين عملی است. 🔹مصادره اموال ✅در واقع اين عنوان حقوقی به ضبط اموالی تلقی ميگردد كه مصرح قانونی در منطوق قانون(متن قانون) داشته باشد، از جمله مفاد منطوق صريح قانون اساسی در اصل ۴۹، كه مبين استحصال ثروتهای نامشروع توسط فرد يا افراد می‌باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✨⁠در معامله (ملک) این نکات حقوقی رعایت کنید: ⁣۱-شماره چک در قرارداد حتما ذکر گردد ۲- چک در وجه حامل نباشد و به نام شخص فروشنده صادر گردد و از صدور چک در وجه حامل اکیدا خودداری گردد ۳- از چک صادر شده قبل از تقدیم آن به فروشنده عکس بگیرید ۴- اگر روی مقررات داوری اشراف ندارید، کاملا در مبایعه نامه دقت کنید که به هیچ وجه شرط داوری ذکر نشده باشد چون حق رجوع شما به دادگاه را از شما سلب میکند ۵- اگر خریدار هستید و فروشنده ملک فروخته شده را تحویل شما ندهد علی الاصول حق فسخ ندارید و فقط میتوانید تقاضای تحویل مبیع را بکنید که آن هم متاسفانه مستلزم زمان و هزینه برای شماست مگر اینکه در قرارداد شرطی برای فسخ به صراحت ذکر شده باشد که در عموم قراردادهای فروش ملک شرط فسخ نیست 🔴در نتیجه: به این دل خوش نباشید که بطور عادی اگر طرف ملک رو تحویل شما نداد و یا سند را به نام شما منتقل نکرد، شما میتوانید فسخ کنید همینطور اگر خریدار مبلغ ثمن را کامل نداد به خودی خود و بدون شرط فسخ فروشنده حق فسخزد خیر اینگونه نیست، پس اگر فرد متخصص همراهتون نیست حداقل روی تمامی واژه های قرارداد حساسیت و اشراف علمی داشته باشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⁉️اگر متهمی که به دادگاه احضار شده، امکان حضور در دادگاه را نداشته باشد، باید چکار کند؟ ✅متهمی که توسط مرجع قضایی احضار می شود به دستور ماده ۱۷۸ قانون آیین دادرسی کیفری مکلف به حضور در موعد مقرر می باشد. و اگر بدون عذر موجه حضور نیابد به حکم ماده ۱۷۹ از همان قانون به دستور بازپرس جلب می شود. 🔹ماده ۱۷۸- متهم مکلف است در موعد مقرر حاضر شود و اگر نتواند باید عذر موجه خود را اعلام کند. جهات زیر عذر موجه محسوب می شود: الف- نرسیدن یا دیر رسیدن احضاریه به گونه‏ ای که مانع از حضور شود. ب- بیماری متهم و بیماری سخت والدین، همسر یا اولاد وی که مانع از حضور شود. پ- همسر یا یکی از اقربا تا درجه سوم از طبقه دوم فوت شود. ت- ابتلاء به حوادث مهم از قبیل بیماریهای واگیردار و بروز حوادث قهری مانند سیل و زلزله که موجب عدم امکان تردد گردد. ث- متهم در توقیف یا حبس باشد. ج – سایر مواردی که عرفاً به تشخیص بازپرسعذرموجه محسوب می شود. 🔹تبصره – در سایر موارد، متهم می‏ تواند برای یک بار پیش از موعد تعیین شده، بازپرس را از علت عدم حضور خود مطلع سازد و موافقت وی را اخذ نماید که در این مورد، بازپرس می تواند در صورت عدم تأخیر در تحقیقات، تا سه روز مهلت را تمدید کند. 🔹ماده ۱۷۹ نیز چنین بیان می دارد: متهمی که بدون عذر موجه حضور نیابد یا عذر موجه خود را اعلام نکند، به دستور بازپرس جلب می شود. 🔹تبصره- در صورتی که احضاریه، ابلاغ قانونی شده باشد و بازپرس احتمال دهد که متهم از احضاریه مطلع نشده است، وی را فقط برای یک بار دیگر احضار می نماید. 🔹ماده ۱۸۷ قانون مذکور در خصوص عدم حضور متهم و در راستای حمایت از وی بیان داشته، هرگاه شخصي كه دستور احضار يا جلب او داده شده به علت بيماري، كهولت سن يا معاذيري كه بازپرس موجه تشخيص مي‌دهد، نتواند نزد بازپرس حاضر شود، در صورت اهميت و فوريت امر كيفري و امكان انجام تحقيقات، بازپرس نزد او مي‌رود و تحقيقات لازم را به‌عمل مي‌آورد .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⁉️اگر طلاق از سوی مرد باشد، چه حق و حقوقی باید به زن پرداخت شود؟ 🔵طلاق ممکن است یا به صورت توافقی باشد یا از سوی زن و مرد درخواست شود. اما اگر طلاق از سمت مرد باشد، او باید حق و حقوقی را به زن پرداخت کند. 🔹در صورتی که مرد دادخواست طلاق را بدهد و به نوعی طلاق از سوی او باشد، باید مهریه پیش از طلاق پرداخت شود و باید تمام حقوق زن مانند نفقه و اجرت‌المثل و همچنین شرط نصف شدن دارایی را هم پرداخت کند. 🔹در صورتی که مرد بخواهد زن خود را طلاق دهد، باید نصف دارایی‌های خود را به زن بدهد در حالی که در طلاق توافقی و همچنین طلاقی که توسط زن باشد، این امر انجام نخواهد شد. ◀️البته اگر مرد توانایی پرداخت یک‌باره بدهی را نداشته باشد، می‌تواند از دادگاه تقاضای قسط‌بندی شدن مهریه را داشته باشد تا پس از طلاق اقساط مهریه را پرداخت کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⁉️بدهکار در چه صورتی زندان و حبس می شود؟ ✅اگر پرداخت طلب شاکی که دادگاه مبلغ آن را تعیین کرده، ممکن نگردد، فرد بدهکار به تقاضای شاکی تا زمان اجرای حکم یا پذیرفته شدن ادعای اعسار او یا جلب رضایت شاکی حبس می شود. ⁉️کسی که به دیگری بدهی دارد و طلبکار از او شکایت کرده، در چه صورتی زندانی می شود؟ پرسش مخاطب این است: سلام، من مبلغی به کسی بدهکار بودم که پس از شکایت او، حکم علیه بنده صادر شد. آیا اگر نتوانم مبلغی را که دادگاه در حکم تعیین کرده، بپردازم، به زندان می افتم؟ 🔹چنانچه بدهکار تا سی روز پس از ابلاغ اجراییه، ضمن ارائه صورت کلیه اموال خود، دعوای اعسار خویش را اقامه کرده باشد، حبس نمی شود، مگر اینکه دعوای اعسار مسترد یا به موجب حکم قطعی رد شود. 🔹مطابق ماده ۳ قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی، اگر پرداخت طلب شاکی که دادگاه مبلغ آن را تعیین کرده، ممکن نگردد، فرد بدهکار به تقاضای شاکی تا زمان اجرای حکم یا پذیرفته شدن ادعای اعسار او یا جلب رضایت شاکی حبس می شود. چنانچه بدهکار تا سی روز پس از ابلاغ اجراییه، ضمن ارائه صورت کلیه اموال خود، دعوای اعسار خویش را اقامه کرده باشد، حبس نمی شود، مگر اینکه دعوای اعسار مسترد یا به موجب حکم قطعی رد شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا