تو در ف
کر خروج از بیمارستان و رفتنی. خسته شده ای، روزها و شبها خسته کننده شده است. در آرزوی بازگشت به جبهه هستی. ولی میدانی که اول باید از بیمارستان مرخص شوی و بعد مدتی در شهر باقی بمانی. تو خودت باید به خودت کمک کنی. یک بیمار برای خوب شدن احتیاج به روحیه دارد. بی روحیه بودن، بیماری را طولانی تر میکند.
خیلی از اوقات شنونده درد دلهای کارکنان بیمارستان میشوی. از نداری و سختیها سخن میگویند. تو را محرم اسرار میدانند. حداقل گوشی برای شنیدن مشکلاتشان مییابند. برای سلامت تو دعا میکنند تو هم رابطهها و ضابطههای بیمارستان را خوب میدانی.
دوستیها و دشمنیها را تشخیص میدهی. پرستارها تو را به عنوان یک بسیجی معتقد میشناسند و حداقل سعی میکنند وقتی وارد اتاق تو میشوند، حجاب کامل داشته باشند.
تو یک مرحله از وظیفه ات را برای خدا انجام داده ای و هنوز در راه هستی و آنها در حال انجام وظیفه خویش هستند. به اعتقادات مذهبی برخی از پرستاران باید احترام گذاشت که هنگام نماز، میروند به نمازخانه بیمارستان و نماز میخوانند.
تا کنون برادرت زخمهای زیادی کشیده است. علاوه بر بردن و آوردن اعضای خانواده، مسئولیت پیدا کردن داروهای کمیاب را نیز به عهده دارد. اکثر اوقات پرستارها نسخه ای را بالای سرت میگذارند و برادر با دیدن آن، داروخانههای شهر را برای پیدا کردن دارو زیر پا میگذارد. بعضی از داروها اصلا
[صفحه ۲۷۴]
پیدا نمی شود و برادر مجبور میشود آنها را با قیمت گرانتر از بازار آزاد تهیه کند. مراکز درمانی و دارویی دولتی کمک میکنند، ولی کافی نیست و بسیاری از اوقات میگویند نداریم و یا مشابه داریم. دکتر میگوید، دولت باید برای مجروحان دارو تهیه کند و بدون این داروها، درمان بچهها به مشکل برخورد میکند. ولی گویی سیستم توزیع عادلانه دارو با مشکل روبرو است و مسئولان امر نیز فکر اساسی برای این معظل نکرده اند. مجروح و بیمار نیاز به دارو دارد و اگر نباشد...؟!
ملاقاتها هنوز ادامه دارد. تعدادی از فامیل و دوستان و همسایگان به دیدن تو میآیند. زخم و جراحت تو قابل دیدن نیست و روی آن را پوشانده اند، به همین دلیل بعضی از آنها نمی توانند درد تو را احساس کنند و باقی ماندن تو را در بیمارستان بیهوده میدانند برداشتها متفاوت است و هر کس
نسبت به سلیقه خود، تحلیل میکند و نهایتا با یک مشت تجویز شخصی و معرفی چند دکتر دیگر، از نزد تو میروند. دیدن افرادی که روی پاهای خود و به صورت صحیح و سالم و بدون هیچگونه مشکلی، راه میروند برای تو ایجاد غبطه میکند. آرزو داری مانند آنها میتوانستی حرکت کنی. سلامت کامل را هم یا غیر ممکن میبینی و یا خیلی دور. به همین دلیل روحیه ات دستخوش نوسان میشود. شبهای سخت و طولانی بیمارستان را تحمل میکنی و به امیدی نفس میکشی که بتوانی دوباره به دیار عاشقان برگردی و مانند گذشته در کنار گروهان و گردان بدوی. رزم شبانه بر پا کنی و برای نیروها فریاد بزنی. لباس مقدس بسیجی را بپوشی و در نماز جماعت
لشکر شرکت کنی. دلت برای جبهه تنگ شده. برای خانه، مسجد محل کار،... از شهر خبر نداری و دوست داری دوباره در جمع دوستان حزب اللهی، مسائل اجتماعی و سیاسی را پیگیری کنی.
مواظب باش از همین روزها غافل نشوی. این روزها هم متعلق به خداست. این وضع را هم خدا پیش آورده. با خدا حرف بزن. از خدا دور مشو. دعا کن و سلامت خود را از او بخواه. همین تخت میتواند، سجاده ی خوبی باشد.
صورت
را رو به کربلا بچرخان و بگو یا حسین (ع). اصلا قدر این حالتها را بدان. تو باید صبور و مقاوم باشی. دل به خدا بسپاری و همچنان راضی به رضای او باشی. خدا بزرگ است و تو را میبیند. بخواهد شفا میدهد، نخواهد نمی دهد. هر چه از جانب خدا باشد، نیکوست. آن را بپذیر و در همه حال شکرگزار او باش.
تو
هیچگاه اتاق جراحی را فراموش نخواهی کرد. لباسهای سبز، چراغهای بزرگ بالای سر، تخت وسط اتاق. روی آن میخوابی و دستهایت را روی قسمتی جدا از تخت میگذاری. مدت زیادی به هوش نیستی. هیچ بر تن نداری. دکتر هم با لباس سبز و نقاب میرسد. از چشمانش میفهمی که در حال لبخند زدن به توست. دکتر دیگری میآید. چند اصطلاح پزشکی رد و بدل میشود. جمع پرستاران و دکتر منتظر از هوش رفتن تو هستند. همه چیز مهیا شده. ناگهان چشمانت سنگین میشوند. بیهوش میشوی و هیچ نمی فهمی...
بعد از هر عمل جراحی، تعداد ملاقات کنندگان بیشتر میشود و میخواهند روند بهبود تو را از نزدیک ببینند. نگران اند و دلشوره دارند و برای خوب شدن تو و سایر مجروحان و مصدومان دعا میکنند.
عمل جراحی آخر هم نتوانست نقیصه ی استخوان لگن را بر طرف کند. پس از یک روز که چند دکتر بالای سرت کمیسیون میگیرند، متوجه میشوی که میخواهند تو را به خارج اعزام کنند. به زودی همه متوجه این سفر میشوند. موضوع اعزام به خارج خیلی جدی است. پاسپورت و ویزا هم آماده میشود. دکترها م
یگویند برای اینکه به طور صحیح و زود خوب شوی تو را اعزام میکنند و گرنه خودشان در ایران قادر به ترمیم این جراحت هستند. به همین دلیل یکی از دکترها مخالف اعزام است. او این اعزام را باعث تضعیف روحیه پزشکی ایران میداند و حاضر نیست زیر برگه ی اعزام را امضاء کند، اما به هر حال او هم موافقت میکند و قرار میشود به زودی به کشور آلمان و شهر هامبورگ اعزام گردی.
دفاع مقدس
سینای شلمچه
https://eitaa.com/zandahlm1357
فصل۱.mp3
12.33M
💠 کــتاب صـوتـی-
«خــدای خـوب ابــراهیــــــم»
🔴 حــاوی صدوهفتـــادو هشـــت خــاطــره دربــاره ویــژه گـــیهای قـــرآنــی شـــهیـــد ابـــراهـــیــم هـــادی
قـــسمـــت : 1
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
.......: دعا ای یکتا، ای بی همتا، ای تنها، ای بی نیاز، ای کسی که نمی زاید و زاده نشده است، ای کسی ک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
آنچه را که در روز عیدی به مقتضای حال گفتم:
عید و هرکس را ز یار خویش چشم عیدی است
چشم ما پر اشک حسرت دل پر از نومیدی است
*
یکی از بزرگان گوید: عید مال کسی نیست که لباس نو پوشد، بلکه از آن کسی است که از عذاب خدا در امان باشد.
*
از راهبی پرسیدند عید شما کی است؟ گفت: روزی که عصیان خدا نکنم روز عید ما است، چه اینکه عید از آن کسی که لباسی گرانبها پوشد نیست، عید از کسی است که از عذاب آخرت ایمنی یابد. عید از آن کسی که لباس نازک بپوشد نیست، عید از آن کسی است که راه را بشناسد.
گویند
مبارک باد عید آن دردمند بیکسی کو را
که نه کس را مبارک باد گوید نه کسی او را
عزت نفس
حکیمی گوید: منشین تا تو را بنشانند که در بهترین مکان بنشانند، مگو تا از تو بپرسند که اگر بپرسند به سخن تو گوش دهند.
طمأنینه در نماز
شیخ طوسی رضی الله عنه در کتاب اخبار به طریق حسن از امام باقر علیه السلام از رسول خدا صلی الله علیه و آله نقل میکند که: پیامبر در مسجد نشسته بودند، مردی داخل شد و نماز خواند و رکوع و سجده اش را به درستی تمام نکرد، پیامبر فرمود: چون کلاغ به زمین نوک میزند. اگر بمیرد و این نمازش باشد بر دین غیر من مرده است.
فوت وقت
یکی از بزرگان صوفیه میگوید: فوت وقت نزد یاران حقیقت از فوت روح سخت تر است، چرا که فوت روح جدا شدن از خلق است و فوت وقت جدا شدن از حق.
#کشکول شیخ بهاء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
از دوران نوزادي، عمل كودك و به دنبال آن واكنش والدين در اولويت و بعد محيط، خودپنداره ي كودك را مي سا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خودپنداره يعني قرائت اين تابلو
++++-------
- ---+--+++-
-++++++++
-----------
كودك هر لحظه به اين تابلو نگاه مي كند"اُه چه قدر چراغ قرمز روشنه پس من بدم" و يا "اُه چه قدر چراغ سبز روشنه پس من خيلي خوبم" يا اين كه تعداد مثبت ها و منفي ها مساوي است پس من نه بدم نه خوبم و .... همه ي ما اين محاسبه را در مورد خودمان داريم و هر لحظه در ناخودآگاه در حال محاسبه اين تابلو هستيم كه من كي هستم؟ هماهنگي يا ناهماهنگي اين تابلو باعث مي شود كه شخصيت مطلوب يا نامطلوب شكل بگيرد وخودپنداره كاذب باشد يا خودپنداره واقعي. هرچه قدر بيشتر نيازهاي كودك را بشناسيم و به اين نيازها پاسخ دهيم و هرچه كودك بيشتر خودپنداره ي مثبت از خود داشته باشد، خودپنداره ي واقعي در كودك شكل خواهد گرفت و در غير اين صورت خودپنداره ي كاذب شكل خواهد گرفت كه خودپنداره ي كاذب مي تواند منفي يا مثبت باشد.
خودپنداره ي كاذب مثبت در سطوح بالاتر از خودپنداره ي واقعي شكل مي گيرد و شخص خودش را بالاتر از آن چيزي كه هست ارزيابي مي كند و خودپنداره ي كاذب منفي در سطوح خيلي پايين تر از خودپنداره ي واقعي شكل مي گيرد و شخص خودش را پايين تر از آن چيزي كه هست ارزيابي مي كند. (ادامه دارد..)
#شخصیت {قسمت8}
[مباحث کودک متعادل]
وقتي در شخصي خودپنداره ي كاذب منفي به وجودآيد شخص خود را خيلي حقير مي بيند و اگر در شخصي خودپنداره ي كاذب مثبت وجودآيد، شخص خود را خيلي بالا و سرآمد مي بيند و خود ايده آل شكل مي گيرد.
خودايده آل آن چيزي است كه ما برپايه ي خودپنداره از خودمان انتظار داريم. هر چه قدر شخصيت كودك واقعي باشد، خودپنداره اش متعادل باشد و با فرديتش هماهنگ باشد، خودايده آل او نيز درجاي منطقي قرار خواهد گرفت. خيلي وقت ها ما كودك را زودتر از موعد آموزش مي دهيم و دائم هم مي گوييم كه"اين بچه با همه ي بچه هاي ديگه فرق داره! اصلاً مثل بچه بزرگ هاست، خيلي مي فهمه، از سنش بيشتر مي فهمه" وقتي به كودك ميگيم كه بيشتر از سنش مي فهمه در واقع او را برده ايم به خودپنداره ي كاذب مثبت. وزماني هم كه به كودك ميگيم"اين اصلاً بي شعوره، مونگوله، به خانواده ي باباش رفته،....." كودك را برده ايم به خودپنداره ي كاذب منفي. اگر كودك را يكسره تحقير كنيم به سمت خودپنداره ي كاذب منفي مي رود و اگر دائم تمجيد كنيم به سمت خودپنداره ي كاذب مثبت مي رود. اگر جاي خودايده آل درست باشد و فاصله ي آن با خودپنداره ي واقعي متعادل باشد، اين فاصله ي متعادل انگيزه ايجاد مي كند و اين انگيزه مثل موتور رشد عمل مي كند و كودك را در مسير رشد بالا مي برد. انگيزه يعني فاصله ي طبيعي بين خودپنداره و خود ايده آل.در اين حالت خودپنداره ي واقعي و خودايده آل صحيح شكل مي گيرد و همين طور مثل نردبان پله به پله كودك را بالا مي برد.
مي دانيد نردبان به عربي چه مي شود؟ معراج. مدتي است كه روي معراج نامه ها كار مي كنم و واقعاً دنيايي براي خودش است.
#شخصیت {قسمت9}
[مباحث کودک متعادل ]
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
《تعلیم و تربیت - محمود سلطانی》 - پرورش ذهن #تعلیم_و_تربیت ۵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_5872788991782175356.mp3
13.47M
《تعلیم و تربیت - محمود سلطانی》
- پاسخ به سوال
- پرورش ذهن
- غریزه و فطرت
#تعلیم_و_تربیت ۷
4_5893185237420085704.mp3
10.41M
《تعلیم و تربیت - محمود سلطانی》
- پاسخ به سوال
- غریزه و فطرت
- درک محدودیت
#تعلیم_و_تربیت ۸
4_5773637717543878809.pdf
187.9K
📚امام حسین وتربیت فرزند🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تلاش گسترده شبکههای ماهوارهای سعودی_لندنی برای نسلکشی ایرانیان!
🔺از تبریک گفتن روز بدون فرزند تا تلاش برای مخالفت با ازدواج ایرانیان و اینکه بدون ازدواج بچهدار شوید!
🔰پرسش و پاسخ؛
💠 آیا درست است که به خاطر ترس از آسیبهای محیط خارج از خانه، فرزند را در خانه نگهداریم و به عنوان مثال او را در باشگاه و کلاسهای بیرون ثبت نام نکنیم؟
✍چند نکته در پاسخ به این سوال:
1⃣ شما باید مجموعههای خوب را پیدا کنید و فرزندان را به آنجا برسانید.
2⃣ با اساتید مجموعه ارتباط برقرار کنید و دغدغه خود را از فرستادن فرزندان به محیط و مجموعه بازگو کنید، به عنوان مثال بگویید فرزندم را آوردهام تا ورزش رزمی یاد بگیرد نه چیز دیگری.
3⃣ در سنین پایین، دوست خوب برای او انتخاب کنید. در اینصورت وقتی به سنین 15-16 سالگی که رسید و آزادتر شد، اشتباه نمیکند و حتما با دوستان فرزندانتان هم رابطه بگیرید.
🔸روزی پیامبراکرم(ص)، کودکی که در کوچه بازی میکرد را بغل کردند و بوسیدند و مهربانی کردند.
اصحاب سوال کردند که او که بود؟
حضرت فرمودند: او دوست حسین(ع) بود.
این کودک بعدها در رکاب امام حسین(ع) در روز عاشورا، شهید شد.
#پرسش_پاسخ
#محیط_خارج_از_خانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 #کلیپ_تصویری
🔶 زمان مناسب برای تقویت باورهای دینی فرزندان
سلام وقت بخیر خانم۲۳ ساله عقد هستم دکتر رفتم گفته اسید معده بالایه دارو مصرف کردم یکم بهتر شدم کپسول پنتوپرازول۴۰ الانکه تموم شده دوباره ترش میکنم و سمت چپ سینم میسوزه طب سوزنی اگ انجام بدم خوبه؟؟؟ و لطفا بگین از مصرف چه چیزایی باید خودداری کنم
پاسخ
علیک السلام
داروهای شیمیایی مصرف نکنید چون به
مرور زمان با بدن سازگار شده و باید در
دفعات بعدی ، دارو با دوز بالاتر یا تعداد
بیشتر مصرف کنید
👈 در مورد طب سوزنی اطلاعی ندارم
درمان مشکلات مری و معده از قبیل (#زخم مری ـ #زخم معده ـ #نفخ ـ #آروغ ـ #ترش کردن ـ #ورم معده ـ #ریفلاکس معده ـ #هلیکوپاکتر معده ) :
1 یک لیوان عرق نعنا به همراه یک قاشق مرباخوری تخم بارهنگ داخل ظرفی ریخته پس از جوش آمدن ده دقیقه ملایم بجوشد بعد از ولرم شدن با کمی عسل شبها موقع خواب میل شود . طول درمان بسته به نوع بیماری ۴۰ الی ۱۲۰ روز میباشد. لازم به ذکر است در بیماری زخم معده میتوان برای نتیجه سریعتر از یک قاشق غذاخوری تخم بارهنگ استفاده نمود.
توجه: این نسخه در عین سادگی بسیار عالی جواب میدهد امتحان کنید.
توجه : برای نتیجه بهتر و سریعتر در مشکلات معده باید موارد زیر به طور جدی رعایت شود.لازم به ذکر است که بسیاری از مشکلات ناشی از عدم رعایت همین موارد است:
الف) هیچگاه آب یخ ننوشید.(خیلی سرد)
ب) ترک آب بین غذا (بهترین وضعیت نوشیدن آب نیم ساعت قبل از غذا و دو ساعت بعد از آن است.)
ج) کاهش سردیها مخصوصا شبانگاه (ماست ـ شیرـ دوغ ـ نوشابه ـ چایی )
توجه :سعی شود سردیها با مصلحات آن مصرف شود.مثلا: ماست و دوغ با نعنا و کاکوتی ـ شیر با عسل یا خرما ـ ...
شربت اکسیر معده بسیار مفید است .
ازخوردن مواد غذایی خام . لواشک ، ترشیجات . مرکبات ولیموعمانی خوداری
کنید
سوال
برای درمان سرماخوردگی خفیف مثل کمی گلو درد و بیحالی چه کنیم تشکر
پاسخ
علیک السلام
تدابیر و توصیه هایی حکیمانه در پیشگیری و درمان #آنفولانزا و #سرماخوردگی
🔹 آنفولانزا و سرماخوردگی رایج ترین بیماری روزهای سرد پاییز و زمستان است که اگر برای پیشگیری و درمان آن به موقع اقدام نشود عاملی خواهند بود برای پیشروی و تشدید بیماری حتی مرگ.
🔹 بنابراین بهتر است ضمن رعایت توصیه های پیشگیرانه، زمانی هم که علائم آنفولانزا و یا سرماخوردگی را در خود احساس می کنید به دنبال راه هایی برای بهبود سریع آن باشید.
🔹 آنفولانزا و سرماخوردگی
سازمان جهانی بهداشت هیچ درمانی را برای آنفولانزا و سرماخوردگی ارائه ننموده است لذا ما انتظار ارائه درمان پزشکی نداریم.
🔹 و با توجه به اینکه ویروس های آنفولانزا و سرماخوردگی دائماً تغییر می یابند لذا اگر واکسنی برای پیشگیری پیشنهاد شود باید طبیب حاذق بداند که محیط ما به کدام ویروس آلوده است و واکسن مورد نظر برای پیشگیری همان ویروس انتخاب شود!
🔹 علائم سرماخوردگی و آنفولانزا:
سرماخوردگی معمولأ با سوزش و درد گلو آغاز می شود و با سرفه، آبریزش بینی و بعضی مواقع با خروج خلط ادامه پیدا می کند.
🔹 بر خلاف سرماخوردگی معمولی، بزرگسالان و کودکان مبتلا به آنفولانزا به طور کلی تب دارند.
🔹 بیماری آنفولانزا به طور ناگهانی آغاز می شود و با علائمی همچون تب، صورت برافروخته، درد بدن و فقدان انرژی مشخص می شود. برخی از مردم علائم سیستمیک و سرگیجه یا استفراغ دارند.
🔹 مطرح شده بود مصرف بی رویه و نادرست آنتی بیوتیک در مرغداری ها باعث شده است مردم به داروهای آنتی بیوتیک مقاوم شوند و این مقاومت میکروبی که در نتیجه بی اثر شدن آنتی بیوتیک ها به وجود می آید خطری است که می تواند سلامت مردم را تهدید کند.
🔹 پیشگیری آنفولانزا و سرماخوردگی:
ضمن رعایت اقدامات پیشگیرانه موارد ذیل توصیه می شود:
1⃣ داشتن یک سیستم ایمنی قوی و کارآمد سبب پیشگیری از ابتلا به بیماریهای آنفولانزا و سرماخوردگی می گردد لذا مصرف روزانه عسل به ویژه در فصول سرد که این بیماریها بیشتر شایع هستند، توصیه می گردد.
2⃣ انجام حجامت عام به عنوان اقدامی پیشگیرانه.
3⃣ استنشاق آب نمک یا جوش شیرین یا مخلوط هر دو
4⃣ تغذیه سالم را همواره رعایت نمایید تا بدنی قوی داشته باشید.
🔹 تدابیر درمانی #آنفولانزا و #سرماخوردگی:
1⃣ مصرف روزانه عسل
2⃣ انجام حجامت عام و سبک به عنوان اقدامی درمانی در مبتلایان به بیماری های ویروسی مانند آنفولانزا و سرماخوردگی و همچنین انجام بادکش گرم توصیه می شود.
3⃣ استنشاق آب نمک یا جوش شیرین یا مخلوط هر دو
4⃣ یکی از توصیه های نافع در درمان بیماری آنفولانزا خوردن اسفند به مدت هفت شب می باشد.
اگر بیمار بزرگسال است شبها یک قاشق غذاخوری و اگر زیر 12 سال باشد یک قاشق مربا خوری اسفند را در دهان بریزند و با آب قورت دهند.
همچنین برای کودکانی که غذا می خورند یک قاشق مربا خوری اسفند را داخل یک لیوان آب ولرم یا آب جوش بریزید و بعد از ده دقیقه آنرا صاف کنید و از آن آب را میل کنند.
🛎 تذکر: در حالت سرماخوردگی مصرف اسفند نصف مقادیر فوق توصیه می شود.
5⃣ هر چهار ساعت یک قاشق غذاخوری مخلوط سیاه دانه و عسل در زمان بیداری مصرف نمایید.
برای تهیه این ترکیب شفاء بخش 50 گرم سیاه دانه را بکوبید (نه با آسیاب) و با 300 گرم عسل زنبوری چند گیاهی مخلوط کنید.
6⃣ بخور جوش شیرین
7⃣ آش مخصوص سرماخوردگی
👇👇👇👇👇
🌺#آش مخصوص سرماخوردگی🌺
درمان عفونتهای تنفسی و هر نوع آنفلونزا ازجمله آنفلوانزای آمریکایی
(نوعAیاخوکی)
🍵طرز تهیه #آش مخصوص سرماخوردگی
مقداری مساوی از :
هویج
پیاز
کدوی حلوایی بدون پوست
شلغم
به
سیب درختی
مقدارکمی برنج
سبزی آش
آماده کرده وبه همراه آب در ظرف مسی روی حرارت ملایم شروع به طبخ نمایید.
پس از مدتی مقداری گیاه خشک پرسیاوشان زوفا و بنفشه و پونه به آش فوق افزوده وصبرکنید تا جا بیفتد
قبل از مصرف؛ مقدارکمی نمک وآبلیموبه آن اضافه نمایید🌿🌱
این غذا بسیار پر انرژی وزود هضم بوده وبرای بیماریهای تب دار عفونی بسیارمفیداست ونرم کننده مخاط سیستم تنفسی ودفع کننده ترشحات واخلاط سینه میباشد.
📢جالب است بدانید در بسیاری ازمواقع ؛ بایکی دو وعده مصرف این آش درهنگام سرماخوردگی؛ کل علائم آن فروکش میکند.
🖍تذکر
بجای پیاز می توانید از پیازچه به همراه حبه سیر نیز استفاده کنید.
#بقعه_امامزاده_هلال_بن_علی
مربوط به دوره صفوی است و در شهرستان آران و بیدگل کاشان ، داخل شهر واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۷ مرداد ۱۳۷۷ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیدهاست.
محمد هلال بن علی در این بقعه مدفون است.
اکنون این بنا شامل گنبدی زیبا و کاشیکاری شده به ارتفاع ۲۴ متر از کف میباشد و چهار گلدسته که ۲ تای آنها به ارتفاع ۲۵ متر از کف و ۲ گلدسته کوچکتر هر کدام از کف ۱۱ متر ارتفاع دارند.
#طبیعت