#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
📺برنامه گامی به سوی ظهور 🔢 بخش بیست و یکم 📚استاد نصوری تعجیل در فرج امام زمان عج صلوات اللهم صل ع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺برنامه گامی به سوی ظهور
🔢 بخش بیست و دوم
📚استاد نصوری
تعجیل در فرج امام زمان عج صلوات
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
🌹🌹🌹🌹
https://eitaa.com/zandahlm1357
ایات مهدوی 5.mp3
3.05M
💠 سلسله مباحث #آیات_مهدوی 5
❇️ آیه مهدوی مربوط به جزء 5 قرآن کریم
🎤 با توضیحات حجت الاسلام و المسلمین #استاد_محمدرضا_نصوری
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هنر آن است ڪه بمیرے پیش از آنڪه بمیرانندت و مبدا و منشا حیات آنانند ڪه چنین مردهاند...
.......:
@zandahlm1357
دیروز کانالها را بہ سختی کندند تا مقابلہ کنند با هجوم دشمن،
هم نگهبانی خط مرزی را مےدادند،
هم نگهبان دلشان بودند!
امروز کانالهای مجازیِ دشمن میخواهد جای #شهید را با #جلاد عوض کند....
🌺🍃🌺🍃🌺
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
📗بخش هایی از کتاب #علی_زیباترین_سروده_هستی اثر شهید چمران قسمت 4⃣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
Part05_علی زیباترین سروده هستی.mp3
4.41M
📗بخش هایی از کتاب
#علی_زیباترین_سروده_هستی
اثر شهید چمران
قسمت 5⃣
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
رزق الهی و ناسپاسان آن قوله علیه السلام: وَ أَهْوَنُهُمْ عَلَیْکَ مَنْ أَنْتَ تَرْزُقُهُ وَ هُوَ یَ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تمسّک ناسپاسان به حُکّام جور در رزق
باری، پس معنای فقره دعا آن که اهون و خار و حقیر و پست ترین [۳] مخلوق تو نزد تو، کسی است که تو او را رزق و انتفاعات صوری و معنوی میدهی، و او از روی جهالت و غفلت و نقصان عقیده اطاعت غیر تو را مینماید از ابناء جنس خودش، اعنی اعیان و امراء و سلاطین را خضوع و تذلّل نموده و آنها را مستقلاً فاعل ما یشاء دانسته، به آنها تضرّع و ابتهال نماید به مؤثّریت و الوهیت و ربوبیت آنها، کما قال تعالی: « اتَّخَذُوا أَحْبَارَهُمْ وَ رُهْبَانَهُمْ أَرْبَابًا مِن دُونِ اللَّهِ [۴] » هر چه را انسان در عالم سوای حقّ مؤثر داند، کأ نّه به مقتضای شرک خفی، به الوهیت او قائل شده، با آن که خود آن معبودین مجازی در وجود، و توابع وجود و رزق و حیات و ممات، چون عابدین خود محتاج و فقیر بمالک الملوک اند، چنان که میفرماید: « وَ اتَّخَذُوا مِن دُونِهِ آلِهَةً لاَّ یَخْلُقُونَ شَیْئًا وَ هُمْ یُخْلَقُونَ وَ لاَ یَمْلِکُونَ لاِءَنفُسِهِمْ ضَرًّا وَ لاَ نَفْعًا وَ لاَ یَمْلِکُونَ مَوْتًا وَ لاَ حَیَاةً وَ لاَ نُشُورًا [۵] »، جمع « واو و نون » که جمع ذی العقول است آورده، تا بدانی که مقصود از الآهه نه همان اجسام میته مصنوعه منحوته از ذهب و فضه و حدید و احجار مراد است، بلکه مقصود از آلهه همین بعض از افراد ناس، از امراء و حکام و ولات اند که آنها را خلق أعمی، مستقلاً مؤثّر دانسته، و نسبت آثار را در وصول انتفاعاتشان به آنها دهند، با آن که
خود آنها محتاج و فقیر الی اللّه اند، به مقتضای: « یَا أَیُّهَا النَّاسُ أَنْتُمُ الْفُقَرَاءُ إِلَی اللَّهِ
----------
[۳]: ۴ - اصل: پسترین.
[۴]: ۵ - سوره مبارکه توبه، آیه ۳۱.
[۵]: ۶ - سوره مبارکه فرقان، آیه ۳.
وَ اللَّهُ هُوَ الْغَنِیُّ [۱] »، زیرا که مالک جلب نفع و دفع ضرّ از خود نیستند، چه رسد به غیر.
و اله: فِعال به معنی مفعول است، لأ نّه مألوه، أی معبود.
و اثبات این مطلب که إله به معنی مطاع و معبود است و آنچه را سوای حق تعالی از روی وهم و پندار محلّ اتکال و اعتماد خود قرار داده به مقتضای: « أَلاَّ تَتَّخِذُوا مِنْ دُونِی وَکِیلاً [۲] »، و آنها را مستقلاًّ اطاعت و تذلّل نمایند آن اله آنها است.
مؤید آن قراءت ابن عباس است در: « وَ یَذَرَکَ وَ آلِهَتَکَ » بکسر الهمزة، أی: و عبادتک و اطاعتک، که حقّ تعالی خبر میدهد از لسان اشراف از قوم فرعون که درباره موسی به فرعون میگویند: « أَتَذَرُ مُوسَی وَ قَوْمَهُ لِیُفْسِدُوا فِی الاْءَرْضِ وَ یَذَرَکَ وَ آلِهَتَکَ [۳] »، یعنی: آیا وا میگذاری موسی و قوم او را که افساد و اغتشاش نمایند در ارض، و وا بگذارند تو را و عبادت و اطاعت تو را، یعنی مردم را خارج از تحت غلبه سلطنت تو نموده خود سلطنت نماید.
چنان که نمرود به ابراهیم علیه السلام گفت: « لَئِنِ اتَّخَذْتَ إِلَهًا غَیْرِی لاَءَجْعَلَنَّکَ مِنَ الْمَسْجُونِینَ [۴] »، یعنی: اگر اخذ نمائی برای خود ربّ واجب الاطاعه ای غیر من، هر آینه قرار میدهم تو را از اشخاص دائم الحبس.
بالجمله، پس ماحصل فقره دعا آن که: اهون و خوار و بی مقدارتر خلق نزد تو آن کسی است که تو او را رزق و حیات میدهی، و او غیر تو را عبادت و اطاعت نموده، و از قصور فهم خود جلب منفعت و دفع مضرّت خود را از غیر تو دانسته، و به او خشوع و تذلّل نماید. این است که فرماید: « وَ یَعْبُدُونَ مِن دُونِ اللَّهِ مَا لَا
یَنفَعُهُمْ وَ لاَ یَضُرُّهُمْ ». [۱]
----------
[۱]: ۱ - سوره مبارکه فاطر، آیه ۱۵.
[۲]: ۲ - سوره مبارکه اسراء، آیه ۲.
[۳]: ۳ - سوره مبارکه اعراف، آیه ۱۲۷.
[۴]: ۴ - سوره مبارکه شعراء، آیه ۲۹.
[۱]: ۵ - سوره مبارکه فرقان، آیه ۵۵.
.......:
📚✍ #شرحی بر صحیفه سجادیه
میرزا ابراهیم سبزواری وثوق الحکماء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
آثار گناه رسول خدا صلی الله علیه و آله فرموده است: خدا میفرماید: اگر کسی که مرا میشناسد نافرمانیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پند، عنوان بصری
عنوان بصری پیری نود و چهار ساله بود. وی میگوید سالهای طولانی با مالک بن انس رفت و آمد داشته است. وقتی امام صادق علیه السلام آمدند به حضور وی رسیدم و دوست داشتم از امام نیز بهره برم. روزی به من فرمود: من تحت نظرم. علاوه اینکه عبادات خاصی دارم که باید انجام دهم، بهتر است چون گذشته از مالک بهره ببری. عنوان میگوید: دلم گرفت، بیرون شدم و با خود گفتم اگر خیری داشتم امام مرا محروم نمی کرد، به مسجد پیامبر آمدم و سلام کردم، روز دیگر به روضه رفتم، دو رکعت نماز خواندم و گفتم: خدایا از تو میخواهم قلب جعفربن محمد را به من مهربان کنی، و اندکی از دانش او را روزی من نمایی تا به صراط مستقیم هدایت یابم. سپس غمگین به خانهام رفتم، و چون عشق جعفربن محمد مرا
گرفته بود، نزد مالک نرفتم، و جز برای نماز خارج نمی شدم. تا اینکه سینهام تنگ شد، نعلین خود را پوشیدم و عبا بر دوش افکندم و پس از نماز عصر بسوی خانه جعفر بن محمد روان شدم. اجازه خواستم، غلام گفت: چکار داری؟ گفتم: السلام علی الشریف، غلام گفت:
در حال نماز است. همانجا دم در نشستم، اندکی بیش نگذشت که خادم خارج شد و گفت بر برکت خدا داخل شو. داخل خانه شدم و بر امام سلام کردم. پاسخم داد و فرمود: بنشین خدا تو را ببخشد. نشستم، امام سر بزیر داشت و پس از مدتی سر برآورد و فرمود: کنیه ات چیست؟ گفتم: ابوعبداللّٰه، فرمود: خدا این کنیه را برای تو نگهدارد و توفیقت دهد. پرسش تو چیست؟ عرض کردم از خدا خواستم دل شما را به من مهربان و مرا از دانش شما منتفع گرداند، میخواهم خدا دعایم را بپذیرد. امام فرمود: دانش به یادگیری نیست، دانش نوری است که در قلب هر کسی بخواهد قرار میدهد، اگر دانش میخواهی، حقیقت بندگی را در خود ایجاد کن، آنچه را فرا گرفته ای بکار بند، و از خدا بخواه تا فهم و راستی در تو قرار دهد.
گفتم: ای شریف، فرمود: بگو اباعبداللّٰه، عرض کردم: ای اباعبداللّٰه حقیقت بندگی چیست؟ فرمود: سه چیز، خود را مالک آنچه که خدا به او داده قرار ندهد، چون بنده چیزی ندارد، بلکه همه چیز را از خدا میداند و در راه او صرف میکند، دوم آنکه: بنده از خود برای خود تدبیری نداشته باشد، سوم: خود را به فرمانهای الهی مشغول سازد و از نواهی او دوری گزیند. هرکس خود را مالک نداند، انفاق برای او آسان شود، اگر تدبیر امورش را به خدا سپارد اندوهها برای او سبک شود، و هرگاه به فرمانهای الهی مشغول شود به جدال با مردم و فخر رو نمی آورد.
وقتی خدا بنده اش را به این سه صفت پسندیده اکرام کرد، دنیا در نظر او بی مقدار شود، ابلیس بر او ظفر نیابد و مردم از آزارش در امان مانند، دنیا را جمع نکند، فخر نفروشد، به مقام ظاهری مردم چشم ندوزد، روزگارش به بطالت نگذرد، این نخستین درجه تقوی است.
خدا میفرماید: تِلْکَ الدّٰارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُهٰا لِلَّذِینَ لاٰ یُرِیدُونَ عُلُوًّا فِی الْأَرْضِ وَ لاٰ فَسٰاداً وَ الْعٰاقِبَةُ لِلْمُتَّقِینَ. [۱]
گفتم ای ابا عبداللّٰه وصیتی بفرمایید. فرمود: در نگهداری نه چیز به تو توصیه میکنم، و آنها سفارشاتی هستند که به مریدان خودم در راه خدا مینمایم و از خدا میخواهم تو را
----------
[۱]: ۱) - قصص، ۸۳.
توفیق به عمل به آنها دهد. سه مورد آن در ریاضت نفس، سه مورد در حلم و سه مورد در علم است، آنها را حفظ کن و بر آنها سستی روا ندار.
عنوان گفت: کاملاً آماده شنیدن هستم. امام فرمود: آن سه که مربوط به ریاضت نفس است عبارت است از: اول آنکه از خوردن غذایی که بدان اشتها نداری بپرهیز که موجب حماقت و سفاهت میشود. دوم آنکه هنگام گرسنگی غذا بخوری. سوم آنکه غذای حلال بخوری و گاه خوردن نام خدا آوری که رسول خدا فرمود: انسان ظرفی بدتر از شکم نمی یابد، وقتی ناچار شود که بخورد، ثلث آن را برای غذا، ثلث آن را برای نوشیدنی و ثلث آن را برای هوا قرار دهد.
اما آن سه که در باره ی بردباری است: اگر کسی به تو گفت یکی بگویی ده میگویم، بگو: ده بگویی، یکی از من نشنوی. کسی که تو را دشنام دهد، بگو اگر در آنچه میگویی راست گو باشی، از خدا میخواهم مرا ببخشد، و اگر دروغ میگویی از خدا خواهم تو را ببخشد. تو را به دشنام وعده دهد، او را به نصیحت و دعا وعده ده.
اما آن سه که در باره ی علم است، پس هرچه نمی دانی از علماء بپرس؛ بپرهیز که به خاطر آزمایش آنها بپرسی. با رأی خود کاری مکن و در همه ی امور محطاط باش. از فتوا دادن چون فرار از شیر بپرهیز، گردن خود را پل برای عبور مردم قرار نده.
اینک برخیز ای ابوعبداللّٰه، از نصیحت تو خودداری نکردم، بگذار به کارم برسم که مرد بخیل به خود هستم، سلام بر هر کسی هدایت را بپذیرد.
#کشکول شیخ بهاء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
شميم دل انگيز قَالَتْ أُمُّ سَلَمَةَ: فَسَأَلْتُ فَاطِمَةَ: ام سلمه ميگويد: از فاطمه (س) پرسيدم:
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بركت در غذا
فَأَقْبَلَ النَّاسُ أَرْسَالًا!
مردم گروه گروه آمدند!
فَاسْتَحْيَيْتُ مِنْ كَثْرَةِ النَّاسِ وَ قِلَّةِ الطَّعَامِ!
از زيادي ميهمانان و كمي غذا شرمگين بودم!
فَعَلِمَ رَسُولُ اللَّهِ (ص) مَا تَدَاخَلَنِي!
پيامبر (ص) از غوغاي درونم آگاه شد!
فَقَالَ: يَا عَلِيُّ إِنِّي سَأَدْعُو اللَّهَ بِالْبَرَكَةِ!
فرمود: علي جان! من از خداوند ميخواهم كه بركت دهد!
فَأَكَلَ الْقَوْمُ عَنْ آخِرِهِمْ طَعَامِي
تا آخرين نفر غذا خوردند!
وَ شَرِبُوا شَرَابِي
و نوشيدني آشاميدند!
وَ دَعَوْا لِي بِالْبَرَكَةِ
براي من به بركت دعا كردند!
وَ صَدَرُوا!
و رفتند!
غذاي عروس و داماد
ثُمَّ دَعَا رَسُولُ اللَّهِ (ص) بِالصِّحَافِ!
سپس پيامبر (ص) ظرفهايي خواست!
فَمُلِئَتْ!
پر از غذا نمود!
وَ وَجَّهَ بِهَا إِلَي مَنَازِلِ أَزْوَاجِهِ!
و براي همسرانش روانه كرد!
ثُمَّ أَخَذَ صَحْفَةً!
ظرفي را نيز بر گرفت!
وَ جَعَلَ فِيهَا طَعَاماً وَ قَالَ:
از غذا پر كرد و فرمود:
هَذَا لِفَاطِمَةَ وَ بَعْلِهَا!
اين نيز براي فاطمه و شوهرش!
#دانستنیهای خانواده سبز
✍مهدی واعظ موسوی
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🔊 فایل صوتی برنامه سمت خدا 👤 #حجت_الاسلام_تراشیون 📚 موضوع: #هنر_بهتر_زیستن ( تلاش در جهت بهبود روا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1401-01-31(tarashion).mp3
13.1M
🔊 فایل صوتی برنامه سمت خدا
👤 #حجت_الاسلام_تراشیون
📚 موضوع: #هنر_بهتر_زیستن
( تلاش در جهت بهبود روابط خانواده )
🔹 قسمت پنجاه و سوم
#خانواده
#مهارتهای_زندگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سیاست_زندگی #قوانین_آرامش_درخانواده
کنترل خشم
#دکترمسلم_داودی_نژاد
🌹ارسال فایل بخاطر مهربانی به دیگران مجاز است
┈••✾•🌿🌸🌿•✾••┈
33.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤯🤯دومین علت طلاق میدونستی خانواده ها هستند
😥خانواده ای که حامی فرزندشون هستند گاهی بخاطر دخالت بی جا سبب جدایی میشن
🔴حتما این کلیپ ببین
👈یه قصه ای گفتم که شاید برای خیلی از شما اتفاق افتاده باشه🤔
#باشگاه_همسران_موفق
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
#خانواده_آسمانی ۷۱ #استاد_شجاعی #استاد_حدائق #استاد_پناهیان ❓چرا برای ما، بیماریهای روحیمان، به
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خانواده اسمانی 72.mp3
12.61M
#خانواده_آسمانی ۷۲
#امام_خمینی
#استاد_شجاعی
▫️انسان، ذاتاً آزاد آفریده شده و آزادی را دوست دارد !
- گاهی ازدواج میکند، تا آزاد شود!
- گاهی به طلاق روی میآورد، تا آزاد شود!
- گاهی انواع بیقیدیها را تجربه میکند، تا آزاد شود!
- گاهی تمام اعتقاداتش را زیرپا میگذارد، تا آزاد شود!
حال، یک سؤال؛
❓انسان بعد از تمام این تجربهها، طعم آزادگی، سَبُکی یا پرواز را چشیده است؟
❓آیا از سطح افسردگیها و ناآرامیهای انسان، کاسته شده است؟
#انسان_شناسی
#اضطراب
#افسردگی
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
آموزش خوشنویسی اسم انسیه هانیه با خط #نستعلیق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا