#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
مجموعه صوتی #لاالهالاالله ۲۸ ★ #حرف_آخر #آیتالله_جوادی_آملی #استاد_شجاعی بهشت با همهی عظمت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
انسان شناسی ۲۳۲.mp3
11.84M
#انسان_شناسی ۲۳۲
#علامه_حسنزاده_آملی
#استاد_شجاعی
✗ بسیاری از عملهای خوب،
از انسان سر میزند که مردود است!
کیفیت ندارد!
قبول نمیشود!
به هدر میرود!
- منظور از عمل مردود و هدر رفته چیست؟
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🎥 بعداز ظھور #امام_زمان عج خیلی حسرت میخوري اگه... ♦️♦️♦️♦️ ۱۸۳ ظهورت گر نصیب ما نگردد از این غم ت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 هرکسی نمی تونه به #امام_زمان عج برسد به همین دلیل کسی که بتواند به شأن ظهور امام برسد بنابر به سخن پیامبر(ص) افضل بر ۵۰ تا از شهدای بدر است...🎙
♦️♦️♦️♦️
۱۸۵
ظهور خویش را تو خود زدرگه خدا طلب کن
که مستجاب میکند خدای تو دعای تو
۱۸۶
ظهورش را بخواه از حق، که جز آن
نگرداند دلش را شاد، چیزی
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 «تصور کن» با صدای صابر خراسانی و نقاشی شن فاطمه عبادی
🏴 🏴 #بقیع
@zandahlm1357
سلام لطفا
#اندڪی_تأمل🇮🇷👇
eitaa.com/joinchat/3717922818Ca7721d8525
کانال را به دیگران معرفی بفرمایید🌺
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
پيام تسليت رهبر معظم انقلاب در پي درگذشت حجه الاسلام والمسلمين حاج سيد حبيب الله طاهري گرگاني پيام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پيام رهبر معظم انقلاب خطاب به امت بزرگ اسلام در پي حملات وحشيانه رژيم صهيونيستي
پيام رهبر معظم انقلاب خطاب به امت بزرگ اسلام در پي حملات وحشيانه رژيم صهيونيستي
بسم الله الرحمن الرحيم امت بزرگ اسلام، ملت عزيز ايران حوادث خونين غزه در اين روزها چنان فجيع و دردناك است كه نمي توان غم سنگين ناشي از ان را با زبان و قلم، بيان كرد. كودكان بي گناه و زنان و مردان مظلوم پس از ماهها محاصره ي كامل، اكنون با قساوت و شقاوت صهيونيست ها، در خانه و كشانه ي خود به خاك و خون كشيده ميشوند، غنچههاي نورس در برابر چشم پدر ومادر، و پدران و مادران در برابر كودكان معصوم، در آتش كينه ي جلادان غاصب ميسوزند، مدعيان تمدن و انساندوستي با وقاحت تمام، اين فاجعه عظيم انساني را خونسردانه و بي تفاوت تماشا ميكنند و حتي برخي با بيشرمي از آن ابراز خشنودي مينمايند. سكوت دنياي اسلام در برابر اين تعدي كم نظير به هيچ رو پذيرفته نيست. امت اسلامي بايد به خروش آيد و سران اسلامي بايد خشم ملتهاي خود را به رخ رژيم غاصب بكوبند. دست دولت امريكا نيز به خون ملت مظلوم فلسطين آغشته است. به پشتيباني آن دولت مستكبر و طغيانگر است كه صهيونيستها با گستاخي مرتكب اين جنايتهاي نابخشودني ميشوند، ملتها و دولتهاي اسلامي نداي مظلوميت
فلسطينيان مظلوم را به سراسر جهان برسانند و وجدانهاي خفته را بيدار كنند آيا ملت امريكا ميداند كه زمامدارانش اينگونه همه ي حرمتهاي بشري را در پيش پاي صهيونيستها قرباني كرده اند؟ آيا ملتهاي اروپايي باخبرند كه تسلط سرمايه داران صهيونيست بر كشورهاي آنان كار سياستمدارانشان را به كجا كشانده است؟ و اين تصادف و اتفاق نيست كه همزمان با اين جنايتهاي نظامي، در گوشه ديگر از جغرافياي زير سيطره ي استكبار، برترين مقدسات اسلامي دستخوش تعرض ميشود و قلمهاي پليد و سياستهاي شيطاني حامي آنها، ساحت مقدس حضرت رحمه للعالمين را كه همه ي بشريت وامدار پيام الهي او وذات مقدس اوست، مورد هتك و اهانت قرار ميدهند، آري اين اسلام عزيز است كه با پيام رهائي بخش و ظلم ستيز خود و با برانگيختن روح كرامت و عزت در انسانها و ملتها، مستكبران را به وحشت انداخته و آتش كينه ي ملتهاي مسلمان را در دل آنان مشتعل ساخته است و حركات آنان را ديوانه وار كرده است. اكنون مستكبران طغيانگر بدانند كه با خشونت و درندگي نخواهند توانست فروغ بيداري روز افزون اسلامي را خاموش كنند. مقاومت قهرمانانه ي ملت فلسطين و شجاعت حيرت برانگيز مرد وزن و پير و جوان آنان در برابر صهيونيستهاي خونخوار، گواه زنده ي اين مدعا است. فرجام اين درگيري، پيروزي حق بر باطل است، همچنانكه فرمود.. فانتقنها من الذين اجرموا و كان حقا علينا نصر المومنين. اينجانب به مردم غزه، به مردان وزنان مظلوم و مقاوم، به كودكان معصوم و غنچهها ي پرپر شده درود ميفرستم و صبر و فرج و پيروزي آنان را از خدا مسئلت ميكنم.
والسلام عليكم و رحمة
الله
سيد علي خامنه اي
۱۲/۱۲/۱۳۸۶
.......:
#پیامهای مقام معظم رهبری
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
۱۶- نظر مقام معظّم رهبری درباره ی دفاع بدِ برخی از ولایت فقیه آیا به نظر حضرتعالی، گاهی از ولایت، ب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۸- در دیدار دانشجویان دانشگاه امیرکبیر و پاسخ به پرسشهای آنان (۱): ۱۳۷۹/۱۲/۰۹
۱- سخنان رهبری در شروع جلسه
خب، یک تعداد سؤال یقیناً شما دارید که هنوز برای من چیزی نیاورده اند. بعضی از سؤالها هست که دانشجو و غیردانشجو با نامه و چه از من میکنند. چند تا از این سؤالها را من یادداشت کرده ام؛ تا سؤالهای شما را جمع کنند بیاورند؛ من اینها را مطرح کنم. احتمالاً بعضی از سؤالهای شما مربوط به همین چیزهائی که از من سؤال هم میشود هست. یک سؤال این است:
۲- نظر مقام معظّم رهبری درباره ی مطبوعات و برخورد قضایی با آنها
«نظر شما درباره ی نشریات و مطبوعات چیست؟ آیا نحوه ی برخورد قضائی را تأیید میکنید؟ »
این را از من خیلی میپرسند. پاسخ من این است: من مطبوعات را یک پدیده ی ضروری و لازم و اجتناب ناپذیر برای جامعه ی خودمان و هر جامعه ای که بخواهد خوب زندگی کند، میدانم. برای مطبوعات هم من سه وظیفه ی عمده قائلم: وظیفه ی نقد و نظارت، وظیفه ی اطّلاع رسانیِ صادقانه و شفاف، وظیفه ی تبادل آراء و افکار - طرح افکار گوناگون و آراء مختلف در جامعه - معتقدم آزادی قلم و بیان، حق مسلّم مردم و حق مسلّم مطبوعات است. در این هم هیچ تردیدی ندارم - و این جزو اصول مصرّحه ی قانون اساسی است. معتقدم اگر جامعه ای مطبوعات آزاد را، مطبوعات دارای رشد را، قلمهای آزاد و فهمیده را از دست بدهد، یکجا خیلی چیزهای دیگر را هم از دست خواهد داد. وجود مطبوعات آزاد، یکی از نشانههای رشد یک ملّت و حقیقتاً خودش هم مایه ی رشد است؛ یعنی رشد و آزادگی یک ملّت آن را به وجود میآورد، آن هم به نوبه ی خود میتواند رشد یک ملّت را افزایش بدهد. البتّه معتقدم در کنار این ارزش،
ارزشها و حقایق دیگری هم هست که با آزادی مطبوعات و آزادی قلم، آن ارزشها هم نباید پامال بشود. هنر بزرگ این است که یک کسی بتواند هم آزادی را حفظ کند، هم حقیقت را؛ هم مطبوعات آزاد داشته باشد، هم آن آسیبها دامنش را نگیرد. باید اینجوری مشی کرد.
و امّا در مورد برخورد قضائی. من باید عرض کنم در کار دادگاه و حکم قضائی، هیچ کس - که این «هیچ کس» شامل بنده هم میشود - نه حق دارد دخالت کند، و نه دخالت میکند. قاضی باید بتواند آزادانه تصمیم بگیرد. علیه قاضی و لَه قاضی نباید فشاری وجود داشته باشد. علیه این حکم یا آن حکم نباید فشاری وجود داشته باشد. علیه قاضی نباید جوسازی بشود. قاضی باید بتواند فارغ از فشار جو، طبق قانون، آنچه را که به نظر خودش حکم میرسد، صادر کند. بنابراین نباید دخالت بشود. و تا آنجایی که من اطّلاع دارم، در کار این دادگاههایی که مربوط به نشریات بوده، دخالتی هم نشده. خبرهایی دادند از وجود حکمهایی، بعد هم آن خبرها به اطّلاع همه رسید. این در مورد اینکه اگر مورد خاصّی در نظر است.
امّا اصل نظارت بر مطبوعات. اگر کسی این را سؤال کند، من نظرم را عرض میکنم. من معتقدم نظارت بر مطبوعات یک وظیفه است، یک کار لازم است؛ این مُرّ قانون اساسی و قانون مطبوعات و قانون عادی هم هست؛ باید نظارت بشود. بدون نظارت، یقیناً خواستهها و مصالح ملّی از مطبوعات تأمین نخواهد شد. بعضیها خیال میکنند افکار عمومی، یک منطقه ی آزاد و بی قید و بندی است که هر کار خواستند، با افکار عمومی بکنند. افکار عمومی موش آزمایشگاهی نیست که هر کس هر کار خواست، بتواند با آن بکند. انسان با تحلیلهای غلط، با شایعه سازی، با تهمت، با دروغ، ایمان مردم را، عواطف مردم را، باورهای مردم را، مقدّسات مردم را آسیب بزند؛ این که درست نیست. نظارت لازم است تا این کارها نشود؛ این یک وظیفه است. اگر این کار انجام نگیرد، جای سؤال دارد که چرا انجام نمیگیرد.
موظّف کیست؟ در درجه ی اوّل دستگاههای دولتی، و بعد دستگاههای قضائی. اگر دستگاههای دولتی وظیفه شان را انجام بدهند، نوبت به دستگاه قضائی نمیرسد. اگر چنانچه آنها به هر دلیلی نتوانستند کاری را که بر عهده ی آنهاست، انجام بدهند، قاضی باید وارد میدان بشود. قاضی هم مثل داور است. از قاضی نباید انتظار داشت که حکم نکند. یک داور در میدان ورزش، به بازیکن خطاکار تذکّر میدهد، اخطار میکند؛ اگر تذکّر فایده ای نکرد، کارت زرد به او نشان میدهد؛ اگر فایده نکرد، کارت قرمز نشان میدهد. بنابراین از قاضی هیچ نباید شِکوه داشت. آن کسی که غیر مسؤولانه میخواهد هدایت افکار مردم را به دست بگیرد، او صلاحیّت این کار را ندارد. افکار عمومی با مطبوعات باید هدایت بشوند. اگر کسی بخواهد غیر مسؤولانه و خدای نکرده مغرضانه این هدایت را در دست بگیرد، یقیناً خطا خواهد کرد. هیچ کس به راننده ی مست و خواب آلوده اجازه ی رانندگی نمیدهد؛ اگر اجازه ی رانندگی هم بدهند، شما سوار ماشینش نمیشوید.