مقام معظم رهبري و علما و بزرگان
روايت رهبرانقلاب از اولين ديدار با علامه جعفري
روايت
رهبرانقلاب از اولين ديدار با علامه جعفري در آقاي جعفري (رحمةاللَّه عليه) خصوصيات برجسته اي بود كه به نظر من همه ي اينها براي نسل جوان و پژوهنده و اهل علم و تحقيق الگوست. ايشان آن وقتي كه كارهاي تحقيقي خودشان را شروع كردند، خيلي جوان بودند. البته من حدود سالهاي سي وچهار و سي وپنج بود كه ايشان را شناختم. ايشان تازه از نجف آمده بودند و جوان و فاضل و اهل تحقيق و فعّال و پر شور و مورد احترام بزرگان ما - مانند مرحوم آقاي ميلاني و بعضي از آقايان ديگر در مشهد - و نيز مورد احترام طلّاب بودند. اخوانشان هم در مشهد بودند؛ مثل آقاي آميرزا جعفر كه مرد بسيار با صفا و با معنويت و با روحي است. بله؛ عرض ميكردم كه ايشان هم به مناسبتي به مشهد آمده بودند و چند ماه يا يك سال - درست يادم نيست - در مشهد ماندند. ما از آن جا با ايشان آشنا شديم. در ايشان واقعاً روح تحقيق و تفحّص و نشاط و شور علمي مشاهده ميشد. اين روحيه، از دوران جواني تا پايان عمر ادامه داشت. آن وقت ايشان تقريباً سي و چند ساله بودند. همه ي اين شور جواني، در كار علمي و فكري و بحث و نوشتن و تحقيق و مطالعه و اين گونه كارها صرف ميشد و البته حافظه ي فوق العاده و استعداد علمي ايشان هم به جاي خود محفوظ بود. اين حالت تا همين آخر هم ادامه داشت كه اين چيز عجيبي است. يعني در عين اين كه ايشان يك مرد هفتاد و چند ساله بودند، ولي تا آخرين باري كه ايشان را ديديم -
به گمانم يك سال، يا هفت، هشت ماه پيش بود كه ايشان را ما زيارت كرديم - باز انسان همان حالت و همان شور و همان تحرّك را در ايشان ميديد. اين خيلي باارزش و قيمتي است كه انسان نگذارد گذشت زمان و حوادث گوناگون، شور و تحرّك و تهيّجي را كه خداي متعال در او قرار داده و ميتواند آن را مثل يك سرمايه ي گرانبها براي پيشرفتهاي گوناگون در ميدانهاي مختلف مصرف كند، از بين ببرد. به هرحال وجود ايشان، حقيقتاً وجود ذي قيمتي بود و براي اسلام و مسلمين و نظام اسلامي ارزش داشت. ايشان تا آخر هم كار كردند؛ يعني واقعاً آقاي جعفري هيچ وقت از كارافتاده و كنار نشسته و بيكاره نشدند و دائم مشغول كار و تلاش و تحرّك بودند. خداوند ان شاءاللَّه درجاتشان را عالي كند. بيانات در ديدار خانواده و مسؤولان ستاد برگزاري مراسم ارتحال استاد علامه محمدتقي جعفري (ره)
۱۷/۰۹/۱۳۷۷
https://eitaa.com/zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️مراحل رشد جنین انسان بشر با علم خود و ابزار علمی، توانسته مراحل رشد جنین انسان را فیلمبرداری کند اما خالق این جنین در فضای محدود رحم مادر خداوند خالق کل هستی است !!
14 قرن پیش، عصر فقر علم، چه کسی به مراحل تشکیل جنین در رحم مادر اشاره فرموده جز خداوند؟!
«سپس از نطفه، لخته خونى آفريديم،
آن گاه لخته خون را پارهگوشتى ساختيم و پاره گوشت را به صورت استخوانهايى در آورديم، و
استخوانها را با گوشت پوشانديم، سپس آن را آفرينش تازهاى داديم،
پس شايستهى تكريم و تعظيم است خداوندى كه بهترين آفرينندگان
است.»
(سورۀ مومنون - آیۀ 14) علم عصر حاضر وجود لایه های 3 گانه را کشف و تایید کرده است...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆به آسمان سوگند
و آنكه آن را بنا كرد
به زمین سوگند
و آنكه آن را گسترانید
به راستى رستگار شد
آن كس كه نفس خود را پاک كرد
و بى شك ناامید گشت
هر كس كه آن را به پلیدى آلود🔆
سوره شمس
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
14.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دعای عهد تصویری
https://eitaa.com/zandahlm1357
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هر روز با امام رضا
@zandahlm1357
@HashtominEmam
آرشیو
مطالب صفحه هرروز با امام رضا (ع)
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
.......: سيد امير على نيز درباره ابومسلم چنين گفته است: « او تا اين زمان پيوسته نه تنها دوستدار، بلك
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ج: از مطالبى كه شايان دقّت در اين مقام است، خوددارى امام صادق از پذيرفتن پيشنهادهاى ابوسلمه و ابومسلم مى باشد كه اينان پيوسته اصرار داشتند كه نهضت را براى او و به نام وى تمام كنند.
علت
اين امر آن بود كه امام عليه السلام مى دانست كه اين افراد هدفى جز رسيدن به آمال خود در زمينه حكمرانى و سلطه جويى ندارند. امام مى دانست كه آنها به زودى كسى را كه ديگر به دردشان نخورد و يا در سر راهشان بايستد، نابود خواهند كرد. اين همان سرنوشتى بود كه گريبانگير ابومسلم، سليمان بن كثير، ابوسلمه و ديگران شد و ديديم كه همگى سرانجام به قتل رسيدند.
دليل ما بر اين ادعا جوابى است كه امام عليه السلام به ابومسلم داده بود: « نه تو مرد مكتب منى و نه اين روزگار، روزگار من است ». همين گونه گفتگويى كه ميان امام عليه السلام و عبداللَّه بن حسن گذشت به هنگام دريافت نامه اى از سوى ابومسلم كه شبيه نامه ابومسلم بود. باز امام صادق در موقعيت ديگرى فرمود: مرا باابوسلمه چه كار، چه او شيعه و پيرو شخصى غير من است.
د: سخنان صريح ابوسلمه و موضع امام در برابر وى و اين كه درباره اش مى گفت: ابوسلمه شيعه كسى ديگر غير ماست؛ نادرستى رواياتى را روشن مى سازد كه حاكى از تمايل راستين وى و ابومسلم به علويان مى باشند، رواياتى كه مى گويند ابومسلم به مجرّد ورود به خراسان خواهان يك خلافت علوى بود، چنان كه ذهبى، شارح « شافيه ابى فراس » و نيز تاريخ خميس اين گونه نوشته اند. بر چنين تمايلى هيچ دليلى جز نامه اى كه بدان اشاره رفت، وجود ندارد و ديديم كه هدف از اين نامه نگاريها هم چيزى جز
محكم كارى در امور آن هم به نفع عباسيان نبود، به ويژه اگر توجه كنيم كه ابومسلم خود چندين نهضت علويان را خنثى كرده بود. به قول خوارزمى، ابومسلم طرفداران علويان را در هر دشت و بيابان و زير هر سنگ و كلوخى كه مى يافت، شديداً تعقيب مى كرد. (۳۸)
https://eitaa.com/zandahlm1357
سفارش حضرت
يكي از اهل تقوي و يقين كه زمان عالم رباني مرحوم حاج شيخ محمد جواد بيد آبادي را درك كرده نقل ميكرد كه وقتي آن بزرگوار بقصد زيارت حضرت رضا (ع) و توقف چهل روز در مشهد مقدس به اتفاق خواهرش از اصفهان حركت نمود و به مشهد مشرف شدند چون هيجده روز از مدت توقف در آن مكان شريف گذشت شب حضرت رضا (ع) در عالم واقعه به ايشان امر فرمودند كه فردا بايد به اصفهان برگردي عرض ميكند يا مولاي من قصد توقف چهل روز در جوار حضرتت كردهام و هيجده روز بيشتر نگذشته.
امام (ع) فرمود چون خواهرت از دوري مادرش دلتنگ است و از ما رجعتش را به اصفهان خواسته براي خاطر او بايد برگردي آيا نمي داني كه من زوار م را دوست ميدارم.
چون مرحوم حاجي بخود ميآيد از خواهرش ميپرسد كه از حضرت رضا (ع) روز گذشته چه ميخواستي ميگويد چون از مفارقت مادرم سخت ناراحت بودم به آن حضرت شكايت كرده و در خواست مراجعت نمودم.
محبت و رافت حضرت رضا (ع) درباره عموم شيعيان خصوصاً زوار قبرش از مسلميات است چنانچه در زيارتش دارد:
(السلام
عليك ايّها الامام الرؤوف). [۶۰].
اي شه طوس ز كويت ببهشتم مفرست
كه سر كوي تو از كون و مكان ما را بس
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
☑️متن شبهه و سوال👇👇👇👇👇 استاد بزرگوار حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام در کعبه متولد شد، حضرت قائم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☑️متن شبهه و سوال👇👇👇👇👇
با توجه به سوالاتی که از استاد میپرسن اینکه همه مستقیم امام مهدی (ع) طلب میکنن در حالی که خانه ها رو باید از در وارد شد، یمانی کسی هست که ما را به صاحبمان میرساند، چند روزی در گروهی هستم که خبر ظهور احمد یمانی میدن و حتی ادله شون مطالعه کردم،
الان سوالم اینه که یمانی واقعی چطور بشناسیم؟
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅متن پاسخ به شبهه👇👇👇👇👇
👌🏻خانه را از در باید وارد شد بله، حالا از کجا می دانید این در یمانی هست حتما؟ یک روایت فقط هست به یمانی بپیوندید «فَانْهَضِ إلَیه» همین روایتی که شما گفتید همه زیر مجموعه همان روایت هست، این روایتی که گفتید یمانی شما را به صاحبش... یمانی عالی ترین ... تمام اینها یک روایت هست از امام باقر (ع) در کتاب الغیبة نعمانی سندش هست.
📃یک روایت که سندش ضعیف است، احمد بن یوسف در سند روایت مجهول هست، حسن بن علی بن ابی حمزه در سند روایت فردی کذاب و دروغگو هست. من چطور این روایت را بپذیرم؟ روایت خبر واحد است. متوجه شدید بزرگوار محترم!
پس راه شناخت امام زمان (عج) یمانی نیست. اگر کسی از گروههای احمدالحسن به شما گفت راه شناخت امام زمان یمانی هست، به شما دروغ گفتند.
👈🏻در رابطه با یمانی هم روایتی ننوشته است حتما باید یمانی را بشناسید، اگر کسی ادعا دارد سندش را برای ما بیاورد. بله یمانی را به عنوان یک نشانه ظهور باید شناخت. اما نشناختن یمانی به معنای این که انسان بی معرفت و جهنمی هست، چنین روایتی اصلا نداریم.
یمانی یکی از نشانه های ظهور امام هست، بشناسید خوب است یکی از یاران امام زمان هست. ولی جایی ننوشته که شما بخواهید امام زمان (عج) را بشناسی باید از طریق یمانی بشناسی. جایی چنین چیزی نوشته نیست.
🔆شما امام زمانت را که می خواهی بشناسی، از صفات امامت بشناس، ببین امام چه صفاتی دارد. صفات امام زمان من و شما در زیارت آل یاسین و زیارت جامعه کبیره آمده است، بروید این زیارات را بخوانید و صفات امامتان را بشناسید.
#پرسش_پاسخ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👤پاسخ دهنده: #استاد_احسان_عبادی
(👆جزو اساتید مهدویت ، پژوهشگر تاریخ و محقق)
28.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اگر امام زمان در غیبت صغری امنیت نداشتند، چگونه نائبان امام در امنیت کامل به امور میپرداختند؟
#استاد_کفیل
#گامی_به_سوی_ظهور
🔶🔹🔶
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هنر آن است ڪه بمیرے پیش از آنڪه بمیرانندت و مبدا و منشا حیات آنانند ڪه چنین مردهاند...
.......:
@zandahlm1357
از خودت که هیچ، از نامت که هیچ، حتی از عکست هم می ترسند..
عجب وحشتی در دل دشمنان داخلی و خارجی انداختی..
روحت شاد سردار خوبیها، حاج قاسم سلیمانی
👈 تغییر پروفایل از امشب تا سالگرد شهید حاج قاسم سلیمانی در سطح کاربران واتساپ، سروش، ایتا، تلگرام و سایر پلتفرم های فضای مجازی با استفاده از عکس های فوق و در حمایت از پویش همگانی عزیز ملت
🔰لطفا شما هم در حمایت از این پویش پروفایل خود را به این عکس شهید مزین نمایید.
#پویش #عزیز_ملت
✍️ سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی:
🔹هر چه ما مقصد را عالی تر بکنیم، انسجام در جامعهی ما بیشتر میشود. مقاصد پست را در نظر نگیریم، مقاصد عالی را در نظر بگیریم. در مقاصد عالی، مردم انسجام پیدا میکنند، قلب های مردم به آن سمت حرکت میکند.
#حاج_قاسم
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
دعا در عرفات نزد امام رضا علیه السلام از عرفه و مشعر صحبت شد. فرمودند: کسی بر این کوهها نایستد، مگر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طاعون
ابن جوزی در کتاب صفوة الصفوة در بیان حوادث سال ۶۴۵ مینویسد: در این سال به مدت چهار روز طاعون در بصره شیوع پیدا کرد؛ در روز اول، هفتاد هزار و در روز دوم،
هفتاد و یک هزار و در روز سوم، هفتاد و سه هزار و در روز چهارم همه از دنیا رفتند و جز یک تن باقی نماند.
کشکول شیخ بهاء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
۴- فطرت پرستش، جزئی از وجود و کشش فطری انسان است. این روح پرستش، که در انسان فطری است، گاهی در مسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
۵- نقش عبادت
پرتوی از اسرار نماز » نقش عبادت
عبادت، قرار دادن همه ابعاد زندگی در مسیر خواست و رضای الهی است. اینگونه رنگ خدایی زدن به کارها، تأثیرهای مهمّی در زندگی انسان دارد که به گوشه ای از آنها اشاره میشود:
۱- باقی ساختن فانی خداوند، محمّد صلی الله علیه وآله را به حق فرستاد، تا بندگانش را از بت پرستی، به خدا پرستی دعوت کند.
بیشتر آیات مربوط به عبادت در قرآن، دعوت به توحید در عبادت میکند، نه اصل عبادت. زیرا روح عبادت در انسان وجود دارد. مثل میل به غذا که در هر کودکی هست، ولی اگر راهنمایی نشود، به جای غذا، خاک میخورد و لذّت هم میبرد!
اگر رهبری انبیا نباشد، مسیر این غریزه منحرف میشود و به جای خدا، معبودهای دروغین و پوچ پرستیده میشود. آنگونه که در نبود حضرت موسی و غیبت چهل روزه اش، مردم با اغوای سامری، به پرستش گوساله طلایی سامری روی آوردند.
انسان، و همه تلاش هایش از بین رفتنی است، امّا آنچه برای رضای خدا انجام گیرد و متعلّق به اللّه باشد، به صورت ذخیره درمی آید و باقی است. قرآن میفرماید:
«مَا عِندَکُمْ یَنفَدُ وَمَا عِندَ اللَّهِ بَاقٍ» (۶)
آنچه نزد شماست پایان میپذیرد و آنچه نزد خداست، ماندگار است.
و نیز: «کُلُّ شَیْ ءٍ هَالِکٌ إِلَّا وَجْهَهُ» (۷)
هر چیزی نابود میشود مگر آنچه وجهه و رنگ و روی الهی داشته باشد.
۲- تبدیل مادیّات به معنویات
اگر هدف در کارها خدا باشد و انسان بتواند نیّت و انگیزه و جهت کارهایش را در مسیر خواست خدا قرار دهد و بنده او باشد، حتی کارهای مادّی از قبیل خوردن، پوشیدن، مسافرت، دیدار، کار روزانه، خانه داری، تحصیل، همه و همه، معنوی میشود. برعکس، گاهی مقدّس ترین کارها، اگر با هدف مادّی و دنیوی انجام گیرد، از ارزش میافتد. اوّلی نهایت استفاده است، دوّمی نهایت زیان.
✍محسن قرائتی
https://eitaa.com/zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جوانی گفت نماز نمیخوانم!
🔸حجت الاسلام رفیعی:
🔹در شهری رفتم تا برای هزار جوان سخنرانی کنم تا نماز بخوانند. گفتم من سخنرانی نمیکنم خودتان بگویید علت اینکه نماز نمیخوانید چیست؟
🔹عوامل را گفتند من روی کاغذ آوردم. ۵۰ عامل شد، جالب است در این ۵۰ عامل یکی نگفت من خدا را قبول ندارم !
🔸یکی گفت برای بداخلاقی شما آخوندها و شخصی هم گفت برای اختلاس برخی سیاستمداران و شخصی گفت چون گزینش قبول نشدم!