⁉️ آیا رضایت نامهای که پزشکان قبل از عملجراحی میگیرند، اتفاقاتی که ممکن است در طول جراحی پیش بیاید را شامل می شود؟
⁉️در صورت رضایت دادن می شود از پزشک شکایت کرد؟
✅رضایت یا برائت در واقع اجازه بیمار به پزشک برای انجام عمل جراحی است و به معنای آن نیست که هر اتفاقی را شامل گردد.
🔹در صورتی که به دلیل تقصیر پزشک اتفاقی برای بیمار پیش بیاید، حتی اگر برائت هم گرفته شده باشد مسئولیت وجود دارد و پزشک ضامن دیه است.
در صورتی که پزشک در عمل جراحی موجب صدمه و تلف بیمار گردد ولی اعمالش با موازین پزشکی مطابق باشد مسئولیت ندارد حتی اگر برائت نگرفته باشد.
🔹بنابراین ملاک اصلی در تعیین مسئولیت، قصور پزشک میباشد نه برگه رضایت نامه.
🔹بیمار میتواند از پزشک معالج شکایت نماید. در این صورت پس از طرح موضوع در دادسرای جرایم پزشکی، به دستور مقام قضایی، پرونده به کمیسیون پزشکی ارجاع می گردد و در صورت اثبات تقصیر پزشک، ایشان به پرداخت دیه محکوم می شوند.
#اطلاعات_کاربردی
h/Mr_Vakiil2
#شکایت_دروغ
🔸سلام،بخاطر پاپوشی که همسایمون برای من درسته کرده برای شکوندن دماغش ک دروغ میگه و ازم رفته شکایت کرده و حالا بعد ۳ماه امروز کلانتری اومد و نامه داد ک فردا برم پیش دادیار، حالا میخوام بدونم پیش دادیار محترم میتونم دفاعیاتم رو بگم یا فقط سوال میکنه ازم؟ و سوال دوم اینکه چرا مارو تک تک احضار میکنه دادیاری و چرا هممون باهم نمیریم؟ تا در برابر قاضی دفاع کنیم و حرفامون رو بزنیم.
🔸دادیار برای اینکه تحقیقات مقدماتی محرمانه می باشد جداگانه دعوت می کند واگر شما این کار را انجام ندادید کاملا منکر قضیه شوید و علاوه بر پرسش های دادیار شما می توانید دفاعیاتتان را عنوان نمایید.
Mr_Vakiil2
✍سلام من از همسرم طلاق گرفتم چطور میتونم یارانه خودم رو جدا کنم
✅ زوج هایی که از یکدیگر جدا شده اند باید با انتقال یارانه بعد از طلاق باید با در دست داشتن مدارک خود از قبیل:شناسنامه، کارت ملی، سند طلاق و کپی تمامی مدارک به دفاتر پلیس+ 10 مراجعه و تقاضای سرپرستی جدید برای دریافت یارانه کنند که فرد در این بین باید حساب یارانه جدایی برای خود را در یکی از بانک ها ایجاد کند در غیر اینصورت یارانه پرداخت نمی شود. همچنین اگر افراد مطلقه برای انتقال یارانه به تفاهم نرسند و یکی از طرفین مشکل ایجاد کند، باید به مرکز فرمانداری شهر یا استان خود مراجعه کنند.
#طلاق
#یارانه
Mr_Vakiil2
✍آیا می دانید اموال همسر و فرزند بخاطر بدهی پدر یا همسر قابل مصادره نیست؟
✅ماده ۱ قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی، هر کس به موجب حکم دادگاه به دادن هر نوع مالی به دیگری محکوم شود و از اجرای حکم خودداری کند،هرگاه محکوم به عین معین باشد آن مال أخذ و به محکومٌ له تسلیم میشود و در صورتی که رد عین ممکن نباشد یا محکوم به عین معین نباشد،اموال محکوم علیه با رعایت مستثنیات دین و مطابق قانون اجرای احکام مدنی و سایر مقررات مربوط، توقیف و از محل آن حسب مورد محکوم به یا مثل یا قیمت آن استیفاء میشود.از طرفی دیگر مطابق ماده ۲ از همان قانون، مرجع اجراء کننده رأی، اعم از قسمت اجرای دادگاه صادرکننده اجرائیه یا مجری نیابت، مکلف است به تقاضای محکوم له از طرق پیش بینی شده در این قانون و نیز به هر نحو دیگر که قانوناً ممکن باشد، نسبت به شناسایی اموال محکوم علیه و توقیف آن به میزان محکوم به اقدام کند.
🔻فلذا باید بیان داشت توقیف و برداشت از اموال دیگران امکان پذیر نمیباشد. اما همواره پرداخت دین از طرف ثالث و به خواست خود اشکال قانونی ندارد.
Mr_Vakiil2
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
قسمت ششم همه چیز به هم ریخته بود. انگار هیچگاه، دنیا قصد خوش رقصی برای من را نداشت. منی که حاضر بود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا